Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από obanebane »

GINOLA έγραψε:
Αυτήν την στιγμή για κάθε προσθήκη μετράμε και αποχώρηση για εμένα,δεν βγαίνει αλλιώς αριθμητικά,το ροστερ θα γίνει τεράστιο και δυσλειτουργικο.
.

https://www.transfermarkt.com/paok-thes ... erein/1091

37 παίχτες ροστερ.
Μέχρι 30 χωράνε 27 +3 τερματοφύλακες.
Πρέπει να έχουμε 7 αποχωρήσεις,αυτό είναι σχετικά εύκολο, οι άλλες 3-4 αποχωρήσεις που χρειάζονται για να γίνουν οι αντίστοιχες προσθήκες είναι το δύσκολο, όχι όμως αξεπέραστο εμπόδιο.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

joshua έγραψε:Καποιες αποφασεις μας εφεραν εδω και προφανως γινονται και λαθη.Αν πχ πιστευεις οτι εχεις ενα μεγαλο ταλεντο στις ακαδημιες οπως ο Κουλιερακης γιατι στο καλο πας και φερνεις εναν μετριο στοπερ απο τη Νορβηγια και μαλιστα ουτε καν απο τη πρωτη μερα της προετοιμασιας? Παρε τον Καργα και παρε και εναν εμπειρο στοπερ επιπεδου να βρει χωρο και ο Κουλιερακης.Οταν εχεις Καντουρι και Ζιφκοβιτς στη γραμμη των μεσοεπιθετικων,δυο σταθερες, γιατι ανανεωνεις Μπισεσβαρ? Παρε εναν εμπειρο επιτελικο επιπεδου και δωσε χωρο στους νεαρους.Αν εχεις παρει αποφαση να ανανεωσεις Αγκουστο γιατι ανανεωνεις και τον Σβαμπ? Μην απορει μετα ο Εβριτης για τη καραμελα που εγραψε...
Δεν διαφωνώ σε πολλά,δεν καταλαβαίνω όμως πως κλειδώνεις πράγματα που δεν ξέρουμε. Ο Μποτο πχ μπορεί να φέρνει τον Νασμπεργκ ως πρώτο γιατί το θεωρεί σουπερ ντουπερ,όχι μέτριο κτλ κτλ.

Το να κρατάει σβαμπ μπισε κτλ εμένα μου δείχνει πως πιθανών να θέλει να δώσει πολύ μεγαλύτερο ρόλο από όσο πολλοί πιστεύουν σε άπειρα παιδιά και να θέλει τους έμπειρους σβαμπ και μπισε ως συμπληρωματικους.

Αν πχ πας και πάρεις ένα σούπερ ντουπερ σταθερά στο 10 που θα πάρει 45 ματς ως βασικός,ταυτόχρονα βάζεις σε δεύτερη μοίρα κάποιους από τους νέους.μπορει να έχουν σκοπό να δώσουν 50 ματς στον κουαλιατα. Με ναρει και στο 10 ξέρω γω έναν 27χρονο που έρχεται για βασικός ,ο κουαλιατα θα πάρει 10 ματς κτλ κτλ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εδω βεβαια να πουμε οτι για αυτο τον λογο υπαρχει και ο ΠΑΟΚ Β.Για παικτες οπως ο Κουλιερακης η ο Κωνσταντελιας.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

GINOLA αυτο που λες μενει να αποδειχθει αν ισχυει ,καθως ο Λουτσεσκου σχετικα φανερα λεει πως θελει ποιοτικες προσθηκες.Αυτοματα αυτο σημαινει πως ειτε οι νεοι θα πανε πιο πισω, ειτε αυτοι που ανανεωσαν ,ανανεωσαν χωρις λογο.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

αν συνεχίσουν την σταθερά καλή απόδοση στην προετοιμασία, δύσκολη απόφαση να τους στείλεις στη Β
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θα στειλουμε τοτε τον Μπισεσβαρ και τον Σβαμπ στη Β... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Κι αντε ο Μπισε ανανεωσε για ενα χρονο, τον στελνεις αμα λαχει και τον Γεναρη και γλιτωνεις. Τον Σβαμπ που τον ανανεωσαμε για 2 χρονια? Με ποια λογικη? Για να μην παει στον βαζελο?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

πέρα από το μπακ απ στα δεξιά χαφ, οποιαδήποτε άλλη προσθήκη λογικά θα συνδυάζεται με αποχώρηση.

έτσι θα στηθεί ένα ρόστερ περίπου 30 αθλητών με 3 ΤΦ και περίπου 5-6 αθλητές νεαρούς που θα μπορούν μέσα στη χρονιά να αντικαταστήσουν σταδιακά τις..παλιοσειρές. πχ Τσαούσης-Βιειρινια, Ρικάρντο-Μπισεσβαρ κτλ.

υγ: παιδιά ο Σβαμπ είναι τιμιος, εργατικος, σταθερός, χαμάλης αλλά και τεχνικά άρτιος και με χαμηλό κόστος. χρειάζονται και αυτοί. δεν είναι ο σβαμπ το θέμα του ρόστερ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ουσιαστικα για δυο προσθηκες μιλαμε,ενος μεσοεπιθετικου και ενος στοπερ. Στα στοπερ δεν χρειαζεται αποχωρηση αν εξαιρεσεις τον Μιχαι. Μεσοεπιθετικα ειναι λιγο πιο περιεργα τα πραγματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Κυρ 03 Ιούλ 2022, 11:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Το ρόστερ ουσιαστικά της πρώτης ομάδας είναι το εξής...
Κοτάρσκι Ζ.Ζίβκοβιτς Ταλιχμανίδης
Λύρατζης Σάστρε
Ρ.Σοάρες Τσαούσης Βιειρίνια
Ίνγκασον Κάργας Μιχάι
Νάσμπεργκ Μιχαηλίδης Κουλιεράκης
Ντάγκλας Τσιγγάρας Ντάντας
Κούρτιτς Σβαμπ
Φ.Σοάρες Καντουρί
Κουαλιάτα Ρικάρντο Μπίσεσβαρ
Α.Ζίβκοβιτς Κωνσταντέλιας
Ολιβέιρα Τσόλακ Κούτσιας

29 παίκτες δηλαδή με 3 τερματοφύλακες στις θέσεις που τους υπολογίζει μέχρι τώρα ο Λουτσέσκου. Αν έρθει και ο Νάρει φτάνουμε το μαγικό 30 με τρεις τερματοφύλακες.
Προφανώς και μπορούν να γίνουν αποχωρήσεις, εγώ μπορώ να φανταστώ τουλάχιστον 4, ίσως και παραπάνω.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

joshua έγραψε:GINOLA αυτο που λες μενει να αποδειχθει αν ισχυει ,καθως ο Λουτσεσκου σχετικα φανερα λεει πως θελει ποιοτικες προσθηκες.Αυτοματα αυτο σημαινει πως ειτε οι νεοι θα πανε πιο πισω, ειτε αυτοι που ανανεωσαν ,ανανεωσαν χωρις λογο.
Αυτό μπορείτε να μου το εξηγήσετε? Τι σημαινει σχετικα φανερα;Είναι η δήλωση περί 90%; γιατί αυτή είναι διφορούμενη,μπορει να εννοούσε ότι μου λείπουν οι διεθνείς που κάνουν διακοπές,δεν μου φάνηκε εντελώς ξεκάθαρο τι ακριβώς εννοούσε.

Εγώ προσωπικά από τις δηλώσεις περι μεταγραφών ξεκάθαρα βλέπω μόνο του μποτο που έχουν γίνει σχεδόν όλες όσες είπε.

Εκτός αν υπολογίζουν το Ρικάρντο και τον ντελια και για ΠΑΟΚ Β που μου φαίνεται ψιλοδυσκολο σε αυτή την φάση.

Αυτή την στιγμή έχουμε μεγάλο ροστερ,αν είναι όσο ποιοτικό πρέπει,δεν είναι ξεκάθαρο, και όπως και να έχει, έχουμε μπροστα μας 1-2 μήνες να το τσεκάρουν κιόλας

Αν έρθουν πάντως παικτες πέρα του ναρει πρέπει να υπάρχει αποχώρηση παικτών που τώρα δεν είναι εύκολο να καταλάβεις ποιος μπορεί να είναι (εκτός της περίπτωσης φορ)

Στα στοπερ ,βγάλε μιχαι, έχεις Κάργα ινγκασον νασμπεργκ κουλιερακη και σύντομα Μιχαηλίδη.θα πάρουμε και έκτο χωρίς να φυγει κάποιος ;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Φανταζομαι οτι θυμασαι πως ο Μποτο ηθελε Νασμπεργκ και Ρεντε πριν καλα καλα αποφασισει να μην συνεχισει ο Κρεσπο,οπως επισης οτι ειχε μιλησει για δυο δεκαρια. Επισης ο Λουτσεσκου ηταν ξεκαθαρος καθως μιλησε για μεταγραφες.Τωρα αν οι μεταγραφες για τις οποιες μιλησε ειναι μονο ο Ναρει το βρισκω λιγο δυσκολο.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Ναι φίλε, αλλά στην πορεία μπορεί να προέκυψε και ο Κουλιερακης και να θέλησε να αποφύγει τον ρεντε.

Την δήλωση λουτσε περί μεταγραφών εγω δεν την έχω,ίσως την έχω χάσει.

Το 90% ξαναλέω είναι διφορούμενο,σε εκείνη την φάση περίμενε μπισε,κουρτιτς,μόλις είχε πάει ο ζιβκο, δεν είναι ξεκάθαρο αν μιλούσε για αφίξεις διεθνών η μεταγραφές.

Εκτός αν έχει κάνει δήλωση κάπου αλλού για μεταγραφές και το έχω χασει
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Και φορ παιδιά. ΦΟΡ
Αν τα φορ μας δεν δώσουν 20+ γκολ φέτος θα τορπιλιστει όλη η προσπάθεια της ομάδας να παίξει αυτό το άμεσο και γρήγορο ποδόσφαιρο
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Νομίζω φορ αργά ή γρήγορα θα έρθει. Εκεί η εξισωση είναι εύκολη,είναι τσολακ άουτ, μεταγραφή in
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”