joshua έγραψε:GINOLA αυτο που λες μενει να αποδειχθει αν ισχυει ,καθως ο Λουτσεσκου σχετικα φανερα λεει πως θελει ποιοτικες προσθηκες.Αυτοματα αυτο σημαινει πως ειτε οι νεοι θα πανε πιο πισω, ειτε αυτοι που ανανεωσαν ,ανανεωσαν χωρις λογο.
Αυτό μπορείτε να μου το εξηγήσετε? Τι σημαινει σχετικα φανερα;Είναι η δήλωση περί 90%; γιατί αυτή είναι διφορούμενη,μπορει να εννοούσε ότι μου λείπουν οι διεθνείς που κάνουν διακοπές,δεν μου φάνηκε εντελώς ξεκάθαρο τι ακριβώς εννοούσε.
Εγώ προσωπικά από τις δηλώσεις περι μεταγραφών ξεκάθαρα βλέπω μόνο του μποτο που έχουν γίνει σχεδόν όλες όσες είπε.
Εκτός αν υπολογίζουν το Ρικάρντο και τον ντελια και για ΠΑΟΚ Β που μου φαίνεται ψιλοδυσκολο σε αυτή την φάση.
Αυτή την στιγμή έχουμε μεγάλο ροστερ,αν είναι όσο ποιοτικό πρέπει,δεν είναι ξεκάθαρο, και όπως και να έχει, έχουμε μπροστα μας 1-2 μήνες να το τσεκάρουν κιόλας
Αν έρθουν πάντως παικτες πέρα του ναρει πρέπει να υπάρχει αποχώρηση παικτών που τώρα δεν είναι εύκολο να καταλάβεις ποιος μπορεί να είναι (εκτός της περίπτωσης φορ)
Στα στοπερ ,βγάλε μιχαι, έχεις Κάργα ινγκασον νασμπεργκ κουλιερακη και σύντομα Μιχαηλίδη.θα πάρουμε και έκτο χωρίς να φυγει κάποιος ;