Δικαιώνεις τον σχεδιασμό πριν αυτός ολοκληρωθεί και του παίκτες πριν αγωνιστούν...sourmenetes έγραψε:Εκείνος ο άχρηστος από την cosmote που ξέρει να φτιάχνει μόνο πακέτα συμβολαίων πως τα πάει ρε παιδιά;;;
Εκείνο το ανύπαρκτο τμήμα scouting που όλο σαπακια φέρνει πως τα πάει ρε παιδιά;;;
Γιατί και το αρ. Μπακ θα είναι προϊόν scouting.
Για να μην ξεχνιόμαστε..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
- sourmenetes
- Moderator
Το καλύτερο δεν ξέρω ποιο είναι. Γιατί δεν ξέρω τη λίστα.prist64 έγραψε:Σουρμε,οταν μιλας μαζι μου,θα αναφερεσαι σε οτι κι εγωsourmenetes έγραψε:Για ποιο λόγο να τ αφήσω;;
Γιατί ο ΠΑΟΚ δε θα μπορούσε χωρίς Τδ;;
Γιατί με βάση αυτά που ξέρανε για τευλορ βγάλανε λίγο τον άνθρωπο;;
Επειδή ο ολιβειρα είναι λίγος για κάποιους σε αντίθεση με την αποψη του λουτσεσκου;;
Και επειδή ήδη κάποιοι λέγανε ότι δεν υπάρχει κανένα πλάνο και τα γνωστά, στον αυτόματο η ομάδα κτλ κτλ
Θέλω να μας γίνει μια ανάλυση μετά το τέλος της βδομάδας.
Δε τα βλέπω όλα τέλεια!
Απλά βλέπω ότι υπάρχει μια σαφή εικονα και ένα σαφές πλάνο.
Και όταν πρέπει να γίνει η δουλειά, γίνεται!
για το σκάουτινγκ την μιλησα εγω και ειπα,απο ολα τα σεντερ φορ του κοσμου
το τημ ειχε σαν καλυτερο στην λιστα τον Ολιβέιρα,για φορ ενος εκατομμυριου λεμε
ε δεν το λες και οτι καλυτερο,σε 2-3 τσακαλακια απο δω μεσα αν δωσεις ενα μμυριο
καλυτερο θα σου φερουν
δεν εχω τιποτε με τον Ολιβέιρα,περιμενω να δω τι ψαρια θα πιασει στο γηπεδο
και οπως ηδη εχω γραψει,απο την στιγμη που θα ειναι απο την αρχη της προετοιμασιας
εμενα μου κανει,αφου συμφωνησε ο προπονητης
και μια και απο τα γραφομενα σας(μοντ) φαινεται οτι εχετε καποια πληροφορηση
και για να τελειωνει η παπαριά που γραφουν διαφοροι δημοσχαχαχα του sms
οτι και καλα οι μεταγραφες μεχρι στιγμης ειναι επιλογες του Λουτσεσκου
ο προπονητης εχει δωσει λιστα με 3-4 παικτες σε θεσεις που κρινει οτι χρειαζεται ενισχυση?
ή μηπως απο λιστα 3-4 παικτων καλειται να διαλεξει?
γιατι αν ειναι να διαλεξω αναμεσα στον φουφουτο και τον ξεσκουφωτο
δεν μπορουμε να μιλαμε για τους στοχους που γραφτηκαν οταν ηρθε ο προπονητης
προσεξε,μιλαω για τις μεταγραφες που ζητησε ο προπονητης
που πρεπει να τους εχει στην προετοιμασια
ανεξαρτητα του τι θα γινει στη συνεχεια και φυσικα δεν αναφερομαι στο κερασακιστο τελος Αυγουστου
και για το πλανο που ειπες,σαφως και υπαρχει πλανο
το θεμα ειναι οτι δεν επικοινωνηθηκε και ολοι κανουν τον Καλχα ή την Πυθια
μηπως ξερεις ακριβως ποιο ειναι το πλανο?
την ευχη μου
Ξέρω ότι το σέντερ φορ που ήρθε ηταν από την 1η μέρα στην προετοιμασία
Για το οποιοδήποτε άλλο φορ μπορεί να περίμεναμε παραπάνω, λέω γω.
1 μυριο τι θα έφερνες;; παίκτης φορ καλής ποιότητας με 1 μυριο αγορά;;
Λίγο δύσκολο το κοβω.
Δε νομίζω ότι οι παίκτες που έρχονται είναι φουφουτοι. Όπως και αυτοί που θα έρθουν.
Το ότι δεν επικοινωνηθηκε σωστά συμφωνώ απόλυτα.
-
Luigi Vampa
Ο Ολιβειρα θεωρητικά είναι πολύ καλή κίνηση, ελεύθερος, ποιοτικός κ γνωστής του πρωταθλήματος κ παρων απ το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Τέιλορ θα φανεί γιατί είναι άγνωστος παίκτης σε μας. Λογικά για να ρχεται από Ουκρανία θα χει περάσει σκαν. Αν κ τα μέχρι τώρα δείγματα δε με έπεισαν. Είναι πολύ νωρίς
Καλά,πλέον 1 μυριο μισθός για επιθετικό δεν είναι και κάτι αμάν αμάν.
- FreeWatcher
Ήρεμα ρε παιδιά με τα εκατομμύρια...renegade έγραψε:Καλά,πλέον 1 μυριο μισθός για επιθετικό δεν είναι και κάτι αμάν αμάν.
Το επαναλαμβάνω κάθε 3 μερες περίπου για να σας προσγειωνω!!!
Ο ρουλης με 13 εκατομμύρια (άσχετο ποιος τα πληρωσε) όλα όλα μπάτζετ για ολόκληρη την ομάδα του τερμάτισε πέρσι 3 πόντους πισω μας...
Που κολλάει ο ρουλης τώρα?
Ο ρουλης έπαιζε με τον Μάνο επιθετικό και αν δεν είχε το σπρώξιμο λόγω αφεντικού ούτε πλέι οφ θα έμπαινε.
Δείτε λίγο τι συμβόλαια δίνουν παραδίπλα στο νεκροταφείο ποδοσφαιριστων ( Τουρκία ).
Εσύ πίστευε ότι με ένα εκατομμύριο έρχεται ο νέος βαν Μπάστεν
Ο ρουλης έπαιζε με τον Μάνο επιθετικό και αν δεν είχε το σπρώξιμο λόγω αφεντικού ούτε πλέι οφ θα έμπαινε.
Δείτε λίγο τι συμβόλαια δίνουν παραδίπλα στο νεκροταφείο ποδοσφαιριστων ( Τουρκία ).
- FreeWatcher
Που κολλάει ο ρουλης? Πολυ απλό: Προσπάθησα να σου μεταδώσω μια αίσθηση του χρήματος(εκατομμυρίων) αλλά προφανώς απέτυχα!renegade έγραψε:Που κολλάει ο ρουλης τώρα?
Οκ πάνε παίξε με τον Μάνο επιθετικό τοτεFreeWatcher έγραψε:Που κολλάει ο ρουλης? Πολυ απλό: Προσπάθησα να σου μεταδώσω μια αίσθηση του χρήματος(εκατομμυρίων) αλλά προφανώς απέτυχα!renegade έγραψε:Που κολλάει ο ρουλης τώρα?
-
makispaspartou
Η εντεκάδα αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ πρέπει να ξεκινά από έναν ποδοσφαιριστή... Χρήστος Τζόλης.
freewatcher και τις προηγουμενες 2 χρονιες τερματησε 5ος 30 βαθμους κατω οταν εγω επαιρνα νταμπλ κ την επομενη χρονια κυπελλο γιατι μας λες μονο για περσυ που πρφανως και εχασα πολλους βαθμους λογω μειωμενου μπατζετ κ αλλαγη προπονητη?
- Σουριναμέζος
Θα διαρρευσει κάνα όνομα αριστερού μπακ σήμερα να χουμε να ασχοληθούμε?
-
kosths BXL
δεν ειναι 13 μυρια το μπατζετ τους ...13 μυρρια ειναι η "αξια" της ομαδας τους στο transfer ..καμια σχεση με μπατζετ...το μπατζετ τους ειναι πολυ πιο κατω...συμβολαιο 150 και 200 χιλιαδων εχουν κατα βαση....και τα περισσοτερα δεν ειναι καν τοσα...και το οτι βγηκαν λιγο πισω μας δεν λεει κατι και το 2016-2017 ο πανιωνιος βγηκε 2ρος στην κανονικη διαρκεια...ποδοσφαιρο ειναι και εκπληξεις γινονται οπως και υπερβασεις...τα χρηματα τα ριχνεις για να κανεις κατι με συνεχεια καθε χρονο και για να παρεις και πραγματα και οχι απλα να εισαι παραλιγο κυπελουχος και παραλιγο πρωταθλητης...FreeWatcher έγραψε:Ήρεμα ρε παιδιά με τα εκατομμύρια...renegade έγραψε:Καλά,πλέον 1 μυριο μισθός για επιθετικό δεν είναι και κάτι αμάν αμάν.
Ο ρουλης με 13 εκατομμύρια (άσχετο ποιος τα πληρωσε) όλα όλα μπάτζετ για ολόκληρη την ομάδα του τερμάτισε πέρσι 3 πόντους πισω μας...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kosths BXL την Δευ 19 Ιούλ 2021, 17:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
και πτοπερσι -30, όπως θα τερματίσει και φέτος. Επανέρχεται η κανονικότηταFreeWatcher έγραψε:Ήρεμα ρε παιδιά με τα εκατομμύρια...renegade έγραψε:Καλά,πλέον 1 μυριο μισθός για επιθετικό δεν είναι και κάτι αμάν αμάν.