Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
Re: Fernando Santos
Δεν μιλαμε για εντος Π.Α.Ο.Κ , αλλα για εκτος ..Ποδοσφαιριστες αλλων ομαδων μιλανε , οχι του Π.Α.Ο.Κ...
Στο πέταλο του Ηρακλείου ακούστηκε στο 0-1 Φερνάντο Σάντος οε οε οε απο τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στην αρχή λίγο μουδιασμένα λόγω κρύου αλλά εν συνεχεία όλο και ποιο ζεστά.
Βρύζα τελείωνε με το θέμα γιατί έχω κάτι ξύδια τα οποία άρχισαν να χαλάνε.
Ανανέωση προχθές.
Βρύζα τελείωνε με το θέμα γιατί έχω κάτι ξύδια τα οποία άρχισαν να χαλάνε.
Ανανέωση προχθές.
- PABLO GARCIA1
Ασε τα σάπια και μην δημιουργείς κλίμα...εσύ με την παρεά σου το φώναζες...αντε και κανα δυό ακόμα που δεν κατάλαβανgash04 έγραψε:Στο πέταλο του Ηρακλείου ακούστηκε στο 0-1 Φερνάντο Σάντος οε οε οε απο τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στην αρχή λίγο μουδιασμένα λόγω κρύου αλλά εν συνεχεία όλο και ποιο ζεστά.
Βρύζα τελείωνε με το θέμα γιατί έχω κάτι ξύδια τα οποία άρχισαν να χαλάνε.![]()
Ανανέωση προχθές.
Orwell έγραψε:Ασε τα σάπια και μην δημιουργείς κλίμα...εσύ με την παρεά σου το φώναζες...αντε και κανα δυό ακόμα που δεν κατάλαβανgash04 έγραψε:Στο πέταλο του Ηρακλείου ακούστηκε στο 0-1 Φερνάντο Σάντος οε οε οε απο τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στην αρχή λίγο μουδιασμένα λόγω κρύου αλλά εν συνεχεία όλο και ποιο ζεστά.
Βρύζα τελείωνε με το θέμα γιατί έχω κάτι ξύδια τα οποία άρχισαν να χαλάνε.![]()
Ανανέωση προχθές.![]()
όχι σοβαρά.
Για αυτό το έγραψα στην αρχή παγωμένα και μετά ποιο ζεστά.
- Maximus
(Πρεπει με καποιον τροπο να καταφερω τον Αποστολη να γραψει ευχες σε αυτο το τοπικ...) 
- PABLO GARCIA1
Χαρές που θα κάνουν στην Αθήνα...Sera4 έγραψε:τωρα και με την επιστροφη τεο δαγκωτο ειναι γκας..![]()
![]()
εννοεις τον γκας φανταζομαι και οχι τους ανριπαλους οπαδους...
ολα τα σαντοσκυλα θα πανηγυρισουμε

ολα τα σαντοσκυλα θα πανηγυρισουμε
- DimisK
- Επικοινωνία:
Εγώ που δεν ξέρω τι να κάνω;
Να πανηγυρίσω ή όχι;Εχω κρίση ταυτότητος....
Τι είμαι; Σαντόσκυλο ή όχι; Αβυσσος η ψυχή μου...
Κάτσε να κατεβάσω κανένα πρόβατο, μπας και σκεφτώ καθαρά....
Πέραν της πλάκας, πιστεύω ότι η επιστροφή Ζαγοράκη είναι βέβαιον ότι δίνει στον Σάντος και άλλα χρόνια στον ΠΑΟΚ.
Οπότε ο απολογισμός του έργου του Σάντος, θα πάρει παράταση. Οπότε, οι τσακωμοί σαντόσκυλων και μη, επίσης θα πάρει παράταση. Οπότε, δουλειά δεν είχαμε, δουλειά βρήκαμε...
Σάντος φέρε μας το κύπελλο και κάνε μας μακάκες!!!

Να πανηγυρίσω ή όχι;Εχω κρίση ταυτότητος....
Τι είμαι; Σαντόσκυλο ή όχι; Αβυσσος η ψυχή μου...
Κάτσε να κατεβάσω κανένα πρόβατο, μπας και σκεφτώ καθαρά....
Πέραν της πλάκας, πιστεύω ότι η επιστροφή Ζαγοράκη είναι βέβαιον ότι δίνει στον Σάντος και άλλα χρόνια στον ΠΑΟΚ.
Οπότε ο απολογισμός του έργου του Σάντος, θα πάρει παράταση. Οπότε, οι τσακωμοί σαντόσκυλων και μη, επίσης θα πάρει παράταση. Οπότε, δουλειά δεν είχαμε, δουλειά βρήκαμε...
Σάντος φέρε μας το κύπελλο και κάνε μας μακάκες!!!
- PABLO GARCIA1
πλάκα-πλάκα μήπως γι' αυτό γυρνάει ο Ζαγοράκης??
ένιωσε ότι κινδυνεύει ο αγαπημένος του με εκείνες τις δηλώσεις Βρύζα που τα μασούσε λιγουλάκι(θα δούμε κ.λ.π.)και έσπευσε να τον σώσει??
υ.γ. αντε Ντίμη πάρε απόφαση επιτέλους...σε διαβάζω και ζω το δράμα σου

ένιωσε ότι κινδυνεύει ο αγαπημένος του με εκείνες τις δηλώσεις Βρύζα που τα μασούσε λιγουλάκι(θα δούμε κ.λ.π.)και έσπευσε να τον σώσει??
υ.γ. αντε Ντίμη πάρε απόφαση επιτέλους...σε διαβάζω και ζω το δράμα σου
Μακάρι να το βλέπαμε και να το ζούσαμε και εμείς αυτό ρε Κατσουράνη....trelopaoki444 έγραψε:Συνεντευξη Κατσουρανη στον sportdog (αφιερωμενο σε ολους τους αμφισβητιες). Αλλος ενας ''αμπαλος'' που δηλωνει λατρεια για το Δον. Κατι τετοιοι καραγκιοζηδες τον ψηφιζουν καθε χρονο κορυφαιο προπονητη...
Για τον Σάντος: «Είναι σαν πατέρας μου αλλά δεν θέλω να πω άποψη γιατί δεν θα είμαι αντικειμενικός. Θεωρώ ότι με το υλικό που έχει δουλέψει στην Ελλάδα δεν μπορεί να παίξει όσο επιθετικά θα ήθελε. Τον έζησα στην Μπενφίκα που είχε πολύ ποιοτικούς παίκτες και κάναμε 15-20 ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι, με τα μπακ να είναι πολύ επιθετικά. Δεν είναι ότι το πιστεύω, είναι ότι το έζησα».
http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=117441
όχι 15, έστω 5 ευκαιρίες να βλέπαμε...