Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
tzoker

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Δημοσίευση από tzoker »

joshua έγραψε:tzoker δεν διαφωνω μαζι σου.Ουτε ο Πουκι με ξετρελαινει αλλα ο λογος που τον ηθελα ειναι ακριβως γιατι φοβομουν πως ο Κοντε θα ειναι η εναλλακτικη του.Θα προτιμουσα να βρουμε εναν παικτη καπου στα 24-25 ειτε δανεικο με οψιον οπως λες ειτε και κανονικη αγορα.Για μενα αποδεικνυεται για αλλη μια φορα η ελειψη σκαουτινγκ.Αληθεια επι Μιχελ ποια ηταν η τελευταια μας αποκτηση παικτη σε σχετικα νεαρη ηλικια? Ο Ουαρντα καταλαβαινουμε φανταζομαι πως δεν ηταν προιον σκαουτινγκ.
Δεν διαφωνω καθολου.Σε αυτο το θεμα εχουμε τεραστιο προβλημα, αλλα αυτο ειναι γενικοτερο στη Ελλαδα.
Ο Αρνεσεν οταν ηρθε ηταν η Ελιτ των τεχνικων διευθυντων, ο ανθρωπος ειπε καταφερα να φερω μονο την πεμπτη επιλογη μου το Ροντριγκεζ.
Απο εκει και περα, οπως εχει βαρεθει να λεει και ο VS40 θα δωσουμε στο Πουκι για 3 χρονια 2,40 εκατομμυρια με εφορια παει 3, 5 ενω μπορουμε να δωσουμε 2 για μεταγραφη και συμβολαιο 400 χιλιαδες ακριβως οπως ο Τσιμιροτ και θα τα παρουμε και πισω, ειδικα τωρα που το θελουμε για δευτερο.Πχ ο Βερνμπλουμ παρολο που μας εχει σπασει τα νευρα και αυτος ειναι αλλη περιπτωση,παικτης βαρομετρο για πρωταθλημα.

Τεσπα, εμεις μπορει αν εχουμε την αποψη μας αλλα την ομαδα ΔΕΝ πρεπει να τη κατηγορησουμε σε καμια επιλογη, γτ βλεπουμε τι συμβαινει, δινουν τοσα λεφτα που δεν δινει κανεις αλλος στην Ευρωπη στους συγκεκριμενους και λογω πρωταθληματος δεν ερχονται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Κυρ 17 Ιουν 2018, 10:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Λοιπον επειδη καποιοι υποτιματε πολυ το πρωταθλημα μας και τους σκορερ εδω.
Το Ελληνικο πρωταθλημα λογω της νοοτροπιας των περισσοτερων προπονητων
ειναι πολυ κλειστο και δυσκολα βγαινουν παιχνιδια με πολλα γκολ.
Το να βγεις 3ος σκορερ σε ομαδα που δεν ειναι ουτε καν στην πρωτη 5αδα στην
Ελλαδα ειναι τρομερο επιτευγμα.
Πυροτεχνημα εγραψε καποιος....για 2η συνεχομενη χρονια βαζει 10+ γκολ στην
Ελλαδα...
Καποιοι λετε για το βιογραφικο του οτι ειναι φτωχο....ναι ειναι...ειδαμε και τα
πλουσια βιογραφικα που ηρθαν τι εκαναν....
Ο Κοντε παρα τα 30 του χρονια διψαει για διακριση.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Chuck Norris έγραψε:Ο Ρευ
Σκαουτινγκ εχει στην Αργενιτη η Τριπολη πχ.Οταν εχεις σκαουτινγκ παιρνεις καθε χρονο παικτη απο Αργεντινη.
Με την ιδια λογικη και ο Φακουντο απο σκαουτινγκ ηρθε.Δεν ειναι ετσι.Οι ομαδες που εχουν τετοιο σκαουτινγκ οπως Σαχταρ-Πορτο στη Βραζιλια καθε χρονο φερνουν 2-3.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Mιχελ,
Μια με τον Στανογιεβιτς τελευταια στιγμη, τωρα στο παρα 5 για φορ κ χαφ, φτανει πια! Παρε τις αποφασεις! Ειναι ιστορικη ευκαιρια φετος να μπουμε στους ομιλους του τσ.λ.!
Demir

Δημοσίευση από Demir »

ενω εχεις πριγιο δεν μπορεις να παρεις βασικο φορ απλα για να παιξει στα ματς με αγιαξ η βασιλεια.. δεν υπαρχει λογικη σε αυτο ,ενω ειναι σχεδον σιγουρο οτι ο πριγιο θα ειναι στα ματς αυτα.. σιγα μην περασει στους 8 η σερβια.. θα παρει 8 μερες αδεια και μετα θα μπει στην ομαδα...λες και τωρα δεν κανει διακοπες,λες και θα παιξει πανω απο 90 λεπτα συνολικα..
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Και η Σαχταρ και η Πόρτο όμως όταν κυκλοφορεί κάτι καλό στις χωρες τους το αγοραζουν
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Mbison,Παρακολουθείς τα νέα του ΠΑΟΚ ή απλά γράφεις για να γράφεις; Ποιος Μιχελ; Ο μιχελ έφερε τον στανογεβιτς; Και ποιος άργησε; Δυο παίκτες μείνανε να παρουμε και ακόμη δεν έχει αρχίσει η προετοιμασία. Το Φορ είναι κοντά στο να έρθει. Όσον αφορά το χάφ θα μας πάρει λίγο χρόνο ακόμη γιατί προσπαθούμε να φέρουμε ένα πολύ καλό ονομα όπως ο Βερνμπλουμ. Απλά τα πράγματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασπρόμαυρος Εβρίτης την Κυρ 17 Ιουν 2018, 10:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω κατηγορω την παε γιατι στα ματια μου ξοδευει χωρις πλανο και για αυτον τον λογο δεν μπορει να καταστησει σαφη την υπεροχη της απεναντι στους αντιπαλους της.Αυτη τη στιγμη εχουμε στον παγκο Σαχοφ,Ελ Καντουρι,Μπισεσβαρ,Μουλεν,Χαριση και συντομα Κανιας στα χαφ και μιλαμε για Κοντε στην επιθεση,αφησαμε τον Γιαννουλη στον ατρομητο και δεν εχουμε αριστεροποδαρο και ακραιο μπακ και αν πουλησουμε τον Ουαρντα μας βλεπω με Ενρικε,Τζαλμα,Λημνιο στα εξτρεμ.
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Demir έγραψε:ενω εχεις πριγιο δεν μπορεις να παρεις βασικο φορ απλα για να παιξει στα ματς με αγιαξ η βασιλεια.. δεν υπαρχει λογικη σε αυτο ,ενω ειναι σχεδον σιγουρο οτι ο πριγιο θα ειναι στα ματς αυτα.. σιγα μην περασει στους 8 η σερβια.. θα παρει 8 μερες αδεια και μετα θα μπει στην ομαδα...λες και τωρα δεν κανει διακοπες,λες και θα παιξει πανω απο 90 λεπτα συνολικα..
Και αμα σκάσει πρόταση τελευταία στιγμή?
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Σε αυτό δεν διαφωνώ , τα λεφτά που ξοδεύουμε είναι δυσανάλογα του ρόστερ μας
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Οποίος θέλει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου και να του δώσω μια φωτογραφία του Πασχαλακη μαζί με τα σχόλια πριν έρθει. Μάθετε να έχετε υπομονή,εμπιστοσύνη και μην τα ισοπεδώνεται όλα.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Εννοειται αυτο, πρωτα κοιτας την αγορα της χωρας σου.Δεν διαφωνω.Εγω ειμαι υπερ της περιπτωσης Κοντε.
Καθε περιπτωση αξιολογειται με βαση τα δεδομενα.Ετσι πως ειναι τα πραγματα, αγορα-πιεση χρονου-ελλειψη καποιων πραγματων-χαμηλο επιπεδο πρωταθληματος, ο Κοντε ισως ειναι απο τις καλες επιλογες.

Ολοι θελουμε το παραπανω αλλα πρεπει να κρινουμε με βαση τα δεδομενα.Δυστυχως ομως καλως η κακως αυτη ειναι η πραγματικοτητα.Εχουμε κανει λαθη με τις υπερκοστολογησεις, αλλα δεν μπορουμε να κοιταμε αυτη τη στιγμη πισω.Τωρα βιαζομαστε δυστυχως.Αυτα θελουν χρονο.Τα λαθη με τα τεραστια συμβολαια, εγω ξαναλεω οτι γινονται λογω χωρας.Ο γαυρος ειναι ζωντανο παραδειγμα.Δεν ειμαστε αλλιως εμεις.Η κουλα παντα λαχεια θα ψαχνει, ναι θα βγουνε αλλα Τσλ πορεια δεν θα κανει ποτε, ουτε σερι πρωταθληματων.Με τις εξοικονομησεις οπως Γιαννουλη και εγω διαφωνω, αλλα εχουν αλλη πολητικη, ισως ξερουν κατι παραπανω.

Ο Πουκι ισως να ειανι λιγο καλυτερος που δεν ειμαι κια σιγουρος, αλλα 800 χιλιαδες για τριετες σε παικτη που περιμενει τη Ρεαλ ενω επαιζε στους ψαραδες μακρια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Κυρ 17 Ιουν 2018, 10:30, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Οποίος θέλει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου και να του δώσω μια φωτογραφία του Πασχαλακη μαζί με τα σχόλια πριν έρθει. Μάθετε να έχετε υπομονή,εμπιστοσύνη και μην τα ισοπεδώνεται όλα.
Να σου δώσω και εγω μερικες φωτογραφίες απο αλλους παικτες μας που κατα καιρό αγοράσαμε και βγηκαν σαπακια? Και είναι πολύ περισσότερη...
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Ωραία τότε να μην ξαναπάρουμε παίκτη από μικρή ομάδα γιατί μπορεί να βγει σαπάκι ή αν παρουμε να τον κραζουμε.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Οποτε δεν ειναι καλυτερα να τον δουμε πρωτα κ σε μας πριν κραξουμε η αποθεώσουμε ;

Είδαμε κ για Χατσεριδι με τετοιο βιογραφικο τι υποτίμηση εχει φαει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”