20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
paok düsseldorf

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

Hibernian,τον ΠΑΟΚ θελω να τον δω .
1.Με δικο του ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ.
2.Οικονομικα ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟ,με συνολικα ετησια ΕΣΟΔΑ μινιμουμ 25-30 εκ ευρω απο ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ-ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΩΛΗΣΕΙΣ κλπ.
3.Να πληρωνει συμβολαια με μοναδικο κριτηριο την PREIS-LEISTUNGS VERHÄLTNIS.Ουτε μισο ευρω τζαμπα.
4.Η ΟΜΑΔΑ πρεπει να εχει σε τεσσερις κομβικες θεσεις-ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ,ΣΤΟΠΕΡ,2 ΧΑΦ,ΦΟΡ- 5 παικτες απο το πανω ραφι, πληρωνοντας για αυτους συμβολαια μεχρι και 10 εκ ευρω.
Αλλα 10 εκ για τους υπολοιπους 20 ποδοσφαιριστες,αναλογα με την αξια του καθενος απο 200 χιλ μεχρι 1 εκ ευρω.
Τα υπολοιπα για τις ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ μας,ΑΓΟΡΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ,Λειτουργικα εξοδα κλπ.

Ολα τα παραπανω μπορουν να υλοποιηθουν μονο απο τον ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ.
Οταν θα συμβει αυτο,ο ΠΑΟΚ θα ειναι ΑΥΤΑΡΚΗΣ και θα μπορει να επιβιωνει μονος του,χωρις να εξαρταται αποκλειστικα απο τον ΙΒΑΝ .
Αυτη θα ειναι και η μεγαλυτερη ΠΡΟΣΦΟΡΑ του ΣΑΒΒΙΔΗ στον ΠΑΟΚ,κανοντας εναν ΠΑΟΚ μακροχρονια ανταγωνιστικο και πανω απο ολα εναν ΠΑΟΚ που θα βασιζεται στα δικα του ποδια.
Άβαταρ μέλους
Hibernian

Δημοσίευση από Hibernian »

@paok düsseldorf
Ωραία φίλε μου. Ευχαριστώ που μου εξήγησες μέσες-άκρες το πως σκέφτεσαι. Αν κατάλαβα καλά (αν κάνω κάπου λάθος, διόρθωσέ με) ονειρεύεσαι τον ΠΑΟΚ ως ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κλαμπ, με ξεκάθαρα τεχνοκρατικό προσανατολισμό, όπου το κύριο μέλημα θα είναι η οικονομική ανεξαρτησία και βιωσημότητα του συλλόγου. Δεκτή και η δική σου οπτική και νομίζω πως υπάρχει μερίδα του λαού του ΠΑΟΚ με το ίδιο όραμα. Προσωπικά δεν συμφωνώ στο 100%, αλλά οκ, δεν χρειάζεται κιόλας.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί ο εκσυγχρονισμός ενός συλλόγου πρέπει να συνεπάγεται την απαξίωση ανθρώπων που έχουν δεθεί και έχουν προσφέρει (και αποδεικνύουν πως έχουν ακόμα να προσφέρουν, είτε στο χορτάρι, είτε στον πάγκο) στον σύλλογο? Ποιες μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη έχεις δει να το κάνουν αυτό? Τέλος, πιστεύεις πως μια ομάδα με την ιδιαιτερότητα που κουβαλά ο ΠΑΟΚ, μπορεί να λειτουργήσει έτσι, ξεκομμένη από το συναίσθημα, καθαρά ως κέντρο διερχομένων?
paok düsseldorf

Hibernian,
ΠΑΟΚ χωρις συναισθημα δεν υπαρχει.
Αυτο ισχυει βεβαια για εμας τους οπαδους,οπου στο παθος και στο συναισθημα μας δεν υπαρχει συμφερον και ιδιοτελεια.
Ομως, οταν μιλαμε για ανθρωπους που εχουν επαγγελματικη σχεση με την ΟΜΑΔΑ ,τοτε αν μη τι αλλο πρεπει οι αποφασεις να παιρνονται με γνωμονα το συμφερον του ΠΑΟΚ .
Ανεξαρτητα ομως απο το αν συμφωνουμε η διαφωνουμε ,respekt για τον τροπο που διατυπωνεις τις αποψεις σου
:nairepaok:
Dimg4

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas

Δημοσίευση από Dimg4 »

Obdulio έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Αυτόν τον παίκτη κάποιοι ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΉΓΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ!

Αρχηγαρα ένα χρόνο τον έχεις χαλαρά!
Μην πω και 2!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε ποια θέση παίζει;
Εσυ δεν εχεις καμια θεση σε αυτο το τοπικ. Με την γλοιωδη και υπουλη τακτικη σου ολη τη χρονια εσταζες δηλητηριο για τον Βιερινια μεχρι που ξανασηκωσε τιτλο και το εβαλε στον ΠΑΤΟ των αντιπαλων.
Σε οποια θεση γουσταρει παιζει, ειναι η σημαια του ΠΑΟΚ, δινει την ψυχη του και γαμαει αλλοθρησκους.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

sourmenetes έγραψε:
Obdulio έγραψε:

Μην πω και 2!

Σε ποια θέση παίζει;
Όπου θες!

Του χρόνου τέρματας!

Εκεί που ήθελε ο προηγούμενος προπονητής, εκτός ομάδας, δεν είναι πάντως!

ΜΠΡΑΒΟ
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

sourmenetes έγραψε:
Obdulio έγραψε:

Μην πω και 2!

Σε ποια θέση παίζει;
Όπου θες!

Του χρόνου τέρματας!

Εκεί που ήθελε ο προηγούμενος προπονητής, εκτός ομάδας, δεν είναι πάντως!

Έτσι!
paok düsseldorf

ΜΠΡΑΒΟ.
ΕΤΣΙ.
ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ :D
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Ώρες ώρες διαβάζω κάτι μ@λακιες.. μου ρχεται να βγάλω το ΠΑΟΚομετρο που λέει ο λόγος. Δεν πάμε καθόλου καλάαααααα... Ανοίξτε τα γήπεδα να πάμε Τούμπα εεεεεε Yohan Cruyff Arena με συγχωρείτε .. ελπίζω το σχόλιό μου να μην παραβιάζει κανόνες :twisted:

Αντρέ, για πάντα στην ΠΑΟΚαρα. Προχθες έδειξες για ακόμα μια φορά οτι είσαι η σύγχρονη ΣΗΜΑΙΑ του ΠΑΟΚ. Εχουμε ανάγκη ο οργανισμός να στελεχωθεί με άτομα που ΝΙΩΘΟΥΝ :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Parolos έγραψε:Και γιατί δε γίνεστε Άγιαξ ρε μάγκες δεν κατάλαβα..?
Βρίζουν τον Κρόιφ εκεί πέρα δε ξέρω..?

Και ποια οργάνωση έχει ο Άγιαξ, selling club και πουτσες μπλε. Λάθος "κλαμπ" διαλέξατε. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι και ούτε θα γίνει αυτό. Οι σημαίες είναι για να κυματίζουν στις ομάδες. Νεομοντερνισμοι και να χαμε να λέγαμε.

Άγιαξ λέει.. τα παιδιά του Μπισεσβαρ..

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για τον Αγιαξ εχω πει και παλιοτερα πως ΚΑΠΟΤΕ ηταν μεγαλη ομαδα και πρωταγωνιστουσε στην Ευρωπη. ΠΡΙΝ γινει selling club. Τωρα, ο αλλοτε γιγαντας Ajax κατηντησε ακαδημια των πρωταγωνιστων. Αυτο ειναι το αποτελεσμα του ...selling club τελικα και δεν νομιζω οτι ταιριαζει στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Dimg4 έγραψε:
Obdulio έγραψε:

Μην πω και 2!

Σε ποια θέση παίζει;
Εσυ δεν εχεις καμια θεση σε αυτο το τοπικ. Με την γλοιωδη και υπουλη τακτικη σου ολη τη χρονια εσταζες δηλητηριο για τον Βιερινια μεχρι που ξανασηκωσε τιτλο και το εβαλε στον ΠΑΤΟ των αντιπαλων.
Σε οποια θεση γουσταρει παιζει, ειναι η σημαια του ΠΑΟΚ, δινει την ψυχη του και γαμαει αλλοθρησκους.
Καλά, καλά εντάξει.
Γράφεις πολλά αλλά δεν απαντάς.

Σε τι θέση παίζει;

ΥΓ. Στον ΠΑΟΚ που θέλω εγώ, ο κάθε παίκτης, όσο μικρό ή μεγάλο όνομα και να είναι, παίζει-όσο είναι μέλος της ομάδας-εκεί που τον θέλει ο προπονητής του. Όχι εκεί που μπορεί να θέλει αυτός.

Φαίνεται ότι εσύ ανήκεις σε αυτούς που διαφωνούν με αυτή την απλή αρχή.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Δεξί μπακ, αριστερό μπακ, και δεξί στόπερ σε τριάδα
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Καλά ρε παιδιά η ομάδα κατόρθωσε και πήρε κύπελλο στην βρωμοαθηνα από τον σiχαμενο και ρωτάει ο άλλος σε τι θεση θα παίζει ο Βιερίνια; Είσαι ΠΑΟΚ.εσυ που ρωτάς τέτοια ρε φίλε; Άιντε πήγαινε από δω..
Ρε πάτε καλά; Ότι γουστάρει παίζει ο αρχηγός ρε...παπάρια έχει παίζει και τερματοφύλακας αν χρειαστεί και βαράει πέναλτι και τα βάζει σηκώνοντας το. Μαστραπα.,
Ξέρετε πόσοι Αθηναίοι θα ήθελαν τον Βιερίνια
Αρχηγέ είσαι ο ΠΑΟΚ. Ε ευχαριστώ για όλες τις χαρές που μας έφερες θα μείνεις στην ιστορία πάνω από άτομο όπως ο Κούδας ο Τερζανίδης και ο Σαράφης...αήττητο νταμπλ δεν κέρδισε κανείς ...3 τελικούς στην χαβούζα κανείς..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πονάτε μερικοί, ε;
Πονάτε πολύ!
Δεν πειράζει, όταν εμείς πονούσαμε κατά τη διάρκεια της σεζόν εσείς βγαίνατε να ρίξετε ξύδι στην πληγή.
Για μένα κακώς γράφετε εδώ, το έχω ξαναγράψει, αλλά δεν αποφασίζω εγώ.
Δυστυχώς για σας ο ΠΑΟΚ θα μεγαλώσει κι άλλο στο εγγύς μέλλον...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Τι αλλο να κανει αυτος ο ηγετης για να πεισει μερικους για οσα τον κατηγορειτε;
Απαντηση: τιποτα
Δεν ικανοποιειστε με τιποτα, οποτε οπως λεει ο Αποστολης ο ΠΑΟΚ θα μεγαλωσει κι αλλο και ο Αντελινο θα ειναι κομματι του οτι και να λετε.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Athens έγραψε:Καλά ρε παιδιά η ομάδα κατόρθωσε και πήρε κύπελλο στην βρωμοαθηνα από τον σiχαμενο και ρωτάει ο άλλος σε τι θεση θα παίζει ο Βιερίνια; Είσαι ΠΑΟΚ.εσυ που ρωτάς τέτοια ρε φίλε; Άιντε πήγαινε από δω..
Ρε πάτε καλά; Ότι γουστάρει παίζει ο αρχηγός ρε...παπάρια έχει παίζει και τερματοφύλακας αν χρειαστεί και βαράει πέναλτι και τα βάζει σηκώνοντας το. Μαστραπα.,
Ξέρετε πόσοι Αθηναίοι θα ήθελαν τον Βιερίνια
Αρχηγέ είσαι ο ΠΑΟΚ. Ε ευχαριστώ για όλες τις χαρές που μας έφερες θα μείνεις στην ιστορία πάνω από άτομο όπως ο Κούδας ο Τερζανίδης και ο Σαράφης...αήττητο νταμπλ δεν κέρδισε κανείς ...3 τελικούς στην χαβούζα κανείς..
Μονο που δεν θα γράψεις εσύ την Ιστορία.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”