ΥΓ Εδω μεσα μαθαμε λογιστικα, διοικηση επιχειρησεων,προπονητικη,αθλιτιατρικη (με ειδικευση στις θλασεις) κα.Οτι θα μαθαιναμε και τουρκικα δε πηγαινε ποτε το μυαλο μου.Paokmania University(ιδεα δασκαλε
Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
- kataramenos5
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Ο ανσαριφ δεν ειναι εξαιρετικη επιλογη ,τα βασικα κανει αλλα τα κανει καλα.Για τον φετεινο ΠΑΟΚ που οι φορ του ουτε τα βασικα θα ναι μια χαρα ,για παραπανω δε ξερω.Εξαρταται που δινουμε βαρος, φετος ή μακροπροθεσμα για ευρωπη του χρονου κλπ.Αν ερθει παντως το συνθημα ειναι ετοιμο απο παλια.
ΥΓ Εδω μεσα μαθαμε λογιστικα, διοικηση επιχειρησεων,προπονητικη,αθλιτιατρικη (με ειδικευση στις θλασεις) κα.Οτι θα μαθαιναμε και τουρκικα δε πηγαινε ποτε το μυαλο μου.Paokmania University(ιδεα δασκαλε
)
Πολλά γκολ ο μαυρουκος,ψηλά είναι ασυναγωνιστος.
Θα έχουμε και σύμμαχο τον Κάμαρά, σίγουρα θα του έχει μιλήσει για την ομάδα και την πόλη.
Έχω την αίσθηση ότι είναι πολυ ψαγμένη περίπτωση ποδοσφαιριστή,και ότι θα γουστάρουμε πολύ με δαυτον.
Θα έχουμε και σύμμαχο τον Κάμαρά, σίγουρα θα του έχει μιλήσει για την ομάδα και την πόλη.
Έχω την αίσθηση ότι είναι πολυ ψαγμένη περίπτωση ποδοσφαιριστή,και ότι θα γουστάρουμε πολύ με δαυτον.
- Kostomanolis
faart= klaaaania...danirifle έγραψε:poll για ανσαριφάρτ
(από van der vaart σε an sari faart)
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Μη με πείτε γιατί έκατσα και το διάβασα..
το διάβασα αν και δεν το κάνω συνήθως απλά για να βλέπουμε πώς παίζεται το παιχνίδι, πώς κάποιος δημιουργοεί κλίμα με τόσες αναφορές αρνητικές, με μία φράση , με τα γνωστά τρικ, και καλά δεδομένο το ξενέρωμα κ.α.
Να μερικές φράσεις από το άρθρο γνωστού αρδ..
λίγο οφφ μπορεί να είναι το θέμα, αλλά μέσα στα άλλα ας το πάρει το ποτάμι
.....
Διακρίνω ένα ξενέρωμα επειδή φεύγει ο Γκάρι Ροντρίγκες. Είναι σαφές πως ο ΠΑΟΚ χάνει σε συγκεκριμένα στοιχεία από την φυγή του Αφρικανού.
O ΠΑΟΚ χάνει λόγω Ροντρίγκες την ταχύτητά του, τα γκολ του, τις ασίστ του, χάνει νούμερα που φέτος κανένας άλλος δεν τα έδωσε. Χάνει την φάση από το πουθενά και ένα παιδί που τακτικά ήταν σοβαρό. Ήταν προσηλωμένος τακτικά.
Έχουμε κολλήσει πως πρέπει πάση θυσία να αντικατασταθεί ο Ροντρίγκες άμεσα. Για εμένα προσωπικά, το κενό του Ροντρίγκες είναι εξίσου σημαντικό με αυτά που γνωρίζαμε
Στα εξτρέμ σίγουρα παίζει του Στοχ. Εμένα σίγουρα δεν με χαλάει ο Σλοβάκος απλά θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι όσοι θα κληθούν να τον διαχειριστούν πως είναι ένα μυστήριο παιδί Όχι κακό, απλά θέλει ντάντεμα.
Απλά έχω την αίσθηση πως ο Ιβάν που έχει καταλάβει τι ξεφωνητό πέφτει για τον Ροντρίγκες, θα χρυσώσει το χάπι και θα ρίξει χρήμα σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.
Υπάρχουν κάποια δεδομένα που στεναχωρούν τους οπαδούς και είναι πολύ λογικό. Και δεν είναι παράλογοι. Μπήκαμε στις 7 του μηνός και δεν έχουμε κλείσει φορ παρότι οι καλοκαιρινές εξαγγελίες μιλούσαν για την ανάγκη απόκτησης ενός. Από εκεί που ψάχναμε την ενίσχυση, βρεθήκαμε αποδυναμωμένοι με την φυγή Ροντρίγκες.
Θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να έχει λειτουργήσει πιο γρήγορα και να μην υπάρχει αυτό το κλίμα.
το διάβασα αν και δεν το κάνω συνήθως απλά για να βλέπουμε πώς παίζεται το παιχνίδι, πώς κάποιος δημιουργοεί κλίμα με τόσες αναφορές αρνητικές, με μία φράση , με τα γνωστά τρικ, και καλά δεδομένο το ξενέρωμα κ.α.
Να μερικές φράσεις από το άρθρο γνωστού αρδ..
λίγο οφφ μπορεί να είναι το θέμα, αλλά μέσα στα άλλα ας το πάρει το ποτάμι
.....
Διακρίνω ένα ξενέρωμα επειδή φεύγει ο Γκάρι Ροντρίγκες. Είναι σαφές πως ο ΠΑΟΚ χάνει σε συγκεκριμένα στοιχεία από την φυγή του Αφρικανού.
O ΠΑΟΚ χάνει λόγω Ροντρίγκες την ταχύτητά του, τα γκολ του, τις ασίστ του, χάνει νούμερα που φέτος κανένας άλλος δεν τα έδωσε. Χάνει την φάση από το πουθενά και ένα παιδί που τακτικά ήταν σοβαρό. Ήταν προσηλωμένος τακτικά.
Έχουμε κολλήσει πως πρέπει πάση θυσία να αντικατασταθεί ο Ροντρίγκες άμεσα. Για εμένα προσωπικά, το κενό του Ροντρίγκες είναι εξίσου σημαντικό με αυτά που γνωρίζαμε
Στα εξτρέμ σίγουρα παίζει του Στοχ. Εμένα σίγουρα δεν με χαλάει ο Σλοβάκος απλά θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι όσοι θα κληθούν να τον διαχειριστούν πως είναι ένα μυστήριο παιδί Όχι κακό, απλά θέλει ντάντεμα.
Απλά έχω την αίσθηση πως ο Ιβάν που έχει καταλάβει τι ξεφωνητό πέφτει για τον Ροντρίγκες, θα χρυσώσει το χάπι και θα ρίξει χρήμα σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.
Υπάρχουν κάποια δεδομένα που στεναχωρούν τους οπαδούς και είναι πολύ λογικό. Και δεν είναι παράλογοι. Μπήκαμε στις 7 του μηνός και δεν έχουμε κλείσει φορ παρότι οι καλοκαιρινές εξαγγελίες μιλούσαν για την ανάγκη απόκτησης ενός. Από εκεί που ψάχναμε την ενίσχυση, βρεθήκαμε αποδυναμωμένοι με την φυγή Ροντρίγκες.
Θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να έχει λειτουργήσει πιο γρήγορα και να μην υπάρχει αυτό το κλίμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Σάβ 07 Ιαν 2017, 00:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Μην τους αναπαραγετε.δειτε το πρωινο αρθρο στη στηλη.εχουνε χασει τον υπνο τους καποιοι.οχι ο συγκεκριμενος.
Δηλαδή, επειδή κάποιο γαλλικό site έγραψε γι αυτό το θεριό και τον Π.Α.Ο.Κ. του Σαββίδη, δεν είναι ΑΡΔιά???
Οι Γάλλοι μάνατζερς δηλαδή πως "επεκτείνουν" τις δουλειές τους???
Προσωπικά, όπως ειπώθηκε πολύ εύστοχα κατά την άποψη μου κι από άλλον φίλο εδώ μέσα κι όπως φάνηκε και το περασμένο καλοκαίρι, παίχτης που "ακούγεται" για τον Π.Α.Ο.Κ. μπορεί να ισχύει μόνο αν είναι ήδη καθ οδόν για τα γραφεία της Π.Α.Ε. για τις τελικές υπογραφές...
Το θεριό λοιπόν ακούγεται εδώ και πολλές ώρες και δεν πιστεύω να υπέγραψε κι ότι θα μας το πουν πρωί πρωί...
Οι Γάλλοι μάνατζερς δηλαδή πως "επεκτείνουν" τις δουλειές τους???
Προσωπικά, όπως ειπώθηκε πολύ εύστοχα κατά την άποψη μου κι από άλλον φίλο εδώ μέσα κι όπως φάνηκε και το περασμένο καλοκαίρι, παίχτης που "ακούγεται" για τον Π.Α.Ο.Κ. μπορεί να ισχύει μόνο αν είναι ήδη καθ οδόν για τα γραφεία της Π.Α.Ε. για τις τελικές υπογραφές...
Το θεριό λοιπόν ακούγεται εδώ και πολλές ώρες και δεν πιστεύω να υπέγραψε κι ότι θα μας το πουν πρωί πρωί...
Βασικά δε με ενοχλεί τόσο η "φυσική" εδώ αναπαραγωγή αλλά το ό,τι κάποιοι έχουν παρόμοια οπτική. Να λειτουργήσει το σύστημα καθρέπτης λίγο

Εχω καλή πρωτη άποψη για τον εντοϊ...απο τους παίκτες που αξίζει να το ψαξουνε. Δείχνει ότι έχει τρεξιματα,καλό σουτάκι, πατάει περιοχή και φοβερος στα στημενα. Και ας μην ξεχνάμε ότι τα μισά περιπου γκολ στο ποδοσφαιρο γινονται ή προέρχοναι απο στημένες φάσεις. Και έχει το ύψος που χρειάζεται στο κέντρο για να μην μας παίρνουν στις κεφαλιές στην πρώτη μπαλιά.
Για εξτρεμ και φορ δεν ξέρω τι γίνεται, βλέπω αρκετή καθυστέρηση.
Για εξτρεμ και φορ δεν ξέρω τι γίνεται, βλέπω αρκετή καθυστέρηση.
Εγώ δεν αναφέρομαι μόνο σε δημοσιογραφους και εντυπα.trouman έγραψε:TheCursed έγραψε:Αστο αδερφε ο σερβος ειναι αλλη φαση δν μασαει απο κανεναν να ξερεις αυτος θα παρει τιτλους κ μετα θα φυγει κ ο μιχελ επισης κ ασε τς αλλους να γραφουν οτι γουσταρουν σε δημοσιογραφους αναφερομαι κ εντυπα.KOSTAS54 έγραψε:TheCursed »
Είναι δυνατόν να συμβαίνουνα αυτά στην ΠΑΕ του Ιβάν? Με πορδές?
Αφού είμαστε καφενείο, αφού.
- ace79grpaok
H le equipe δεν είναι αρδ,100% πάντα πέφτει μέσα από τον αποκλεισμό της μεταλιστ που πρώτη αυτη το έβγαλε την π;ρακολουθω και πάντα είναι 100% ;κριβης
Ναι ντεσπε, με τις 6-7 καλες παιζουν αμυνα κ αντεπιθεσεις..
Τα αλλα ειναι γιαχμα, purely physical και σεντρες, λες κ βλεπεις στοουκ-σαντερλαντ..
Αφου βλεπεις ανζε κ τον ξες, ανταποκρινεται για 8αρι συγχρονης ομαδας κ στη φιλοσοφια του Βλαντο? Γτ δεν τα λες απο τωρα, να αρθουν οι οποιες ανησυχιες, εστω κ σε θεωρητικο επιπεδο, χαριν συζητησης?
Επειδη τα τσεκαρα στο chalkboard (εστω για μια εικονα) το ειπα kgeo, εννοειται ενα σαιτ κ τα στατιστικα ποτε δεν αρκουν..για ναμαστε κ συνεπείς
37p ανα αγωνα με 67% επιτυχια, το 95% κοντινες, 20-25% κεφαλιες (στοιχειο π "βοηθα" σε χαμηλο ποσοστο).
0,8 αναχαιτησεις, 1.4 tackles κ 2.3 clearances.
Τα αλλα ειναι γιαχμα, purely physical και σεντρες, λες κ βλεπεις στοουκ-σαντερλαντ..
Αφου βλεπεις ανζε κ τον ξες, ανταποκρινεται για 8αρι συγχρονης ομαδας κ στη φιλοσοφια του Βλαντο? Γτ δεν τα λες απο τωρα, να αρθουν οι οποιες ανησυχιες, εστω κ σε θεωρητικο επιπεδο, χαριν συζητησης?
Επειδη τα τσεκαρα στο chalkboard (εστω για μια εικονα) το ειπα kgeo, εννοειται ενα σαιτ κ τα στατιστικα ποτε δεν αρκουν..για ναμαστε κ συνεπείς
37p ανα αγωνα με 67% επιτυχια, το 95% κοντινες, 20-25% κεφαλιες (στοιχειο π "βοηθα" σε χαμηλο ποσοστο).
0,8 αναχαιτησεις, 1.4 tackles κ 2.3 clearances.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Σάβ 07 Ιαν 2017, 00:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε ο πράσινος μιλης εχει 22 γκολ σε 2 χρονια στην λιγκ 2 ... απίστευτο...και και 13! Σε 1,5 στην λιγκ 1.....35 γκολ σε 3,5 χρονια ούτε φορ εχει,...
Γιώργο, πολλά συγχαρητήρια και κατ ιδίαν για το "Πόσο σας πονάει" με φωτό-σήμα το τρανζιστοράκι φίλε...sourmenetes έγραψε:Μην τους αναπαραγετε.δειτε το πρωινο αρθρο στη στηλη.εχουνε χασει τον υπνο τους καποιοι.οχι ο συγκεκριμενος.
Το έγραψα και το πρωί στα "σχόλια για την κεντρική σελίδα", είναι όλα τα λεφτά το σκεπτικό-μήνυμα σου!!!!
Ρε παιδιά μην αγχώνεστε και μη γκρινιάζετε. Λέτε ο Βλαντ να μην έχει κάνει την έρευνα του; Και βασικά αντί αυτού του Σάχωφ θα προτιμούσα τον οποιονδήποτε, ειδικά όταν αυτός ο οποιοσδήποτε είναι 1.92, με καλά στατιστικά και παίζει Ligue 1.
- desperando
- Επικοινωνία:
Δεν θελω να το γρουσουζεψω.
Ας κλείσει με το καλό και εδώ είμαστε.
Όσο για την λιγκ1. Σορρυ αλλά διαφωνώ κάθετα με την άποψη σου δεν έχει καμία σχέση με τους κατσαπλιαδες τους αγγλους
Ας κλείσει με το καλό και εδώ είμαστε.
Όσο για την λιγκ1. Σορρυ αλλά διαφωνώ κάθετα με την άποψη σου δεν έχει καμία σχέση με τους κατσαπλιαδες τους αγγλους