Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Εμείς (και οι ΑΡΔ φυσικά) που δεν έχουμε ιδέα για το ποιους παίχτες έχουμε πλησιάσει-ενδιαφερθεί παθαίνουμε κοκομπλόκο αν ακουστεί κάποιο όνομα που δεν γουστάρουμε προσωπικά ή που κρίνουμε ως μαθητευόμενοι μανατζαραίοι-προπονητάδες ότι δεν ταιριάζει στην ομάδα που χτίζουμε ΕΜΕΙΣ!!!
Φανταστείτε όταν ακούνε-διαβάζουν τα ίδια με μας (π.χ. για τον Βόσνιο σέντερ μπακ) ο Βλάντο και ο Λιούμπος, οι οποίοι και ξέρουν ποιους έχουν συζητήσει και κερδίζουν την ζωή τους απ το ποδόσφαιρο ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΧΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. 2016-2017 τι παθαίνουνε...
Ειδικά άν τυχόν μασάει και κανένας Ιβάν ή κάνας Γιώργος και τους έχουν κάθε τόσο στο τηλέφωνο να μάθουν αν τυχόν ισχύει αυτό που γράφτηκε!!!!
Πραγματικά τους λυπάμαι ώρες ώρες προσωπικά αν ισχύει κάτι σαν το τελευταίο...
Οχι,ποια Στουτγκαρδη τωρα,κακιστη ομαδα,αμυνα παιδικη χαρα και επιθεση 10 προσπαθειες για γκολ.Οσο για τον Ματεους,ο οποιος ειναι παικταρας,θα ηθελα να μας πουν οσοι ειναι αντιθετοι,αυτη την στιγμη,ποιον εχουμε καλυτερο στο ροστερ μας,δεδομενου οτι ο παικτης δεν προοριζεται για βασικος,?Θεωρω την συγκεκριμενη μεαγραφη εξαιρετικη καθως συνδυαζει εμπειρια και ποιοτικα χαρακτηριστικα μεσοεπιθετικα.Επιπλεον με δεδομενου οτι ακομα εχουμε κανα 2μηνο για μεταγραφες,ας μην ειμαστε τοσο βιαστικοι και ας μιζεριασουμε,στο τελος.Προς το παρον μια χαρα το πανε το πραγμα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sporos123 την Κυρ 12 Ιουν 2016, 20:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
desperando έγραψε:Δεν ξέρω αν το τι θέσει παίζει ο καθένας το βλέπετε από το τρανσφερ ή έχετε δει τα παιχνίδια και έχετε άποψη
Για τον ματεους συγκεκριμένα φέτος πρέπει να έπαιξε βαριά βαριά τα μισά ματς στα άκρα
Έπαιξε αρκετά πίσω από το φορ και σε κάποια παιχνίδια και κορυφή
Ο φετινός ματεους μπορεί να δώσει την ώθηση στην Τούμπα να Μην σταματάει να τραγουδά ( όπως και τζαλμας) αλλά όπως είπα φοβάμαι τον ΠΑΟΚ στην διαχείριση μεγάλων ηλικιακά παικτών
Όσο για τον σκαριονε εγώ προσωιδεν τον θέλω (ούτε με τα μισά που ακούγονται )
Ο παίκτης μου βγάζει το ίδιο που μου βγάζουν κάτι μεσοεπιθετικοι που παίζουν τριπλή ή κάτι μαρσελινιοι . Μου δίνει την εντύπωση ότι είναι παικτης που μπορεί να φανεί μόνο σε μεσαίου επιπέδου ομάδα όταν όλοι θα παίζουν γι αυτόν και αυτός θα έχει το ελεύθερο για τα παντα
προσωπικα δεν τον παρακολουθησα ντεσπε για να εχω αποψη...ειδα μονο το παιχνιδι με τη σαχταρ που ανεβηκε ολοκληρο και επαιζε κορυφη...απλα βλεποντας τα βιντεακια ειδα οτι βγαινει στα πλαγια κατα κυριο λογο...
εσυ σε συστημα 4-2-3-1 θα τον εβλεπες στο 10 ντεσπε? νομιζω οτι το 10 θα πρεπει να εχει πιο πολυ χαρακτηριστικα κεντρωου και να ελεγχει το ρυθμο...επισης αν μπει και αυτος στον αξονα νομιζω κονταινουμε επικινδυνα σαν ομαδα...ερχομενος απο τα αριστερα και συγκλινοντας νομιζω μπορει να κανει μεγαλυτερες ζημιες...
και εννοειται σε 4-4-2 ή αν χρειαστει σε ποιο επιθετικο 4-2-3-1 μπορει να κανει τον "βουκιτς"...
Αν συνεχίσουν να κινούνται τόσο γρήγορα στις μετεγγραφές και να κλείσουν το ρόστερ κατά πολύ μεγάλο ποσοστό πριν την έναρξη του βασικού σταδίου προετοιμασίας, σίγουρα θέτουν βασικό στόχο την ομοιογένεια για την διεκδίκηση των οποίων πιθανοτήτων να μπούμε ομίλους. Άρα θα υπάρχουν και συμβιβασμοί, από την άποψη πως περιμένοντας ίσως έβρισκαν κάτι καλλίτερο.
Φυσικά με πωλήσεις παικτών μας, σίγουρα θα υπάρχει και χώρος στο ρόστερ και χρήμα διαθέσιμο για κάτι εξαιρετικό.
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
desperando έγραψε:Δεν ξέρω αν το τι θέσει παίζει ο καθένας το βλέπετε από το τρανσφερ ή έχετε δει τα παιχνίδια και έχετε άποψη
Για τον ματεους συγκεκριμένα φέτος πρέπει να έπαιξε βαριά βαριά τα μισά ματς στα άκρα
Έπαιξε αρκετά πίσω από το φορ και σε κάποια παιχνίδια και κορυφή
Ο φετινός ματεους μπορεί να δώσει την ώθηση στην Τούμπα να Μην σταματάει να τραγουδά ( όπως και τζαλμας) αλλά όπως είπα φοβάμαι τον ΠΑΟΚ στην διαχείριση μεγάλων ηλικιακά παικτών
Όσο για τον σκαριονε εγώ προσωιδεν τον θέλω (ούτε με τα μισά που ακούγονται )
Ο παίκτης μου βγάζει το ίδιο που μου βγάζουν κάτι μεσοεπιθετικοι που παίζουν τριπλή ή κάτι μαρσελινιοι . Μου δίνει την εντύπωση ότι είναι παικτης που μπορεί να φανεί μόνο σε μεσαίου επιπέδου ομάδα όταν όλοι θα παίζουν γι αυτόν και αυτός θα έχει το ελεύθερο για τα παντα
προσωπικα δεν τον παρακολουθησα ντεσπε για να εχω αποψη...ειδα μονο το παιχνιδι με τη σαχταρ που ανεβηκε ολοκληρο και επαιζε κορυφη...απλα βλεποντας τα βιντεακια ειδα οτι βγαινει στα πλαγια κατα κυριο λογο...
εσυ σε συστημα 4-2-3-1 θα τον εβλεπες στο 10 ντεσπε? νομιζω οτι το 10 θα πρεπει να εχει πιο πολυ χαρακτηριστικα κεντρωου και να ελεγχει το ρυθμο...επισης αν μπει και αυτος στον αξονα νομιζω κονταινουμε επικινδυνα σαν ομαδα...ερχομενος απο τα αριστερα και συγκλινοντας νομιζω μπορει να κανει μεγαλυτερες ζημιες...
και εννοειται σε 4-4-2 ή αν χρειαστει σε ποιο επιθετικο 4-2-3-1 μπορει να κανει τον "βουκιτς"...
Αν θέλουμε χαφ χαφ για την θέση του μεσοεπιθετικου όχι αυτός δεν είναι ο ματεους.
Ο παίκτης που περιγράφεις είναι περισσότερο ο νατχο
Ο ματεους παίζει λίγο πιο ψηλά αλλ βουκιτς και μπορεί είτε με κάθετες κινήσεις είτε με τριπλά να απειλήσει.
Φυσικά και κανονική του θέση είναι τα άκρα απλά παίζει με μεγάλη άνεση πίσω από τον επιθετικο
logios έγραψε:Αν συνεχίσουν να κινούνται τόσο γρήγορα στις μετεγγραφές και να κλείσουν το ρόστερ κατά πολύ μεγάλο ποσοστό πριν την έναρξη του βασικού σταδίου προετοιμασίας, σίγουρα θέτουν βασικό στόχο την ομοιογένεια για την διεκδίκηση των οποίων πιθανοτήτων να μπούμε ομίλους. Άρα θα υπάρχουν και συμβιβασμοί, από την άποψη πως περιμένοντας ίσως έβρισκαν κάτι καλλίτερο.
Φυσικά με πωλήσεις παικτών μας, σίγουρα θα υπάρχει και χώρος στο ρόστερ και χρήμα διαθέσιμο για κάτι εξαιρετικό.
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αν έρθει και ο Ματέους θα έχουμε μια ομοιογενή τριάδα σε φάση επίθεσης, ενώ με τους Γλύκο-Τζαβέλα-Μαλεζά έχουμε και μια ομοιογενή τριάδα σε φάση άμυνας. Η κεντρική τριάδα θα είναι τουλάχιστον κατά τα 2/3 η περσινή, οπότε η ομάδα έχει κερδίσει ένα εξάμηνο.
Το πολύ διαφορετικό που θα δούμε σε σχέση με πέρσι ΠΡΟΒΛΕΠΩ ότι είναι σταθερότητα στην 11άδα και συγκεκριμένοι αυστηροί ρόλοι.
obanebane έγραψε:Φευγω για την σχολικη γιορτη της κορης μου δεν προλαβαινω,το πρωι πεταω για Ρωμη.
Σιγουρα θα το διαβασω ελπιζω το βραδυ.
Εάν είσαι με alitalia μαζί είμαστε...
Και οι δυο μπανε μαζι οποτε οντως ομπανεμπανε
Ο Ματέους πρώτον εχει ξαναλέω αρ ποδάρ που αλλο δε διαθέτουμε κ παιζει κ φορ οποτε σε δεδομένη στιγμή οι ας πιυμε σίγουροι γκαρι μντζαλμα θα παίζουνε ολοι μαζι αν χρειαστεί κ δε σκοντάφτουμε
O Matheus μου φαίνεται πολύ καλή κίνηση γιατί δίνει εμπειρία στην ομάδα και αποτελεσματικότητα από τα πλάγια. Ο παίκτης σκοράρει πολύ και έχει πολύ καλές επιλογές - ουσία. Η ταχύτητά του είναι πολύ καλή και το fm συνήθως τα χαρακτηριστικά acceleration - pace τα προσέχει πάρα πολύ. Φυσικά το διαπιστώνεις και στα βίντεο το ότι έχει πολύ ταχύτητα. Μετά βλέπω πολύ καλή ντρίπλα. Πιστεύω είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε. Στα +++ το γεγονός ότι μπορεί να παίξει 2ος επιθετικός και 10άρι, όπου ίσως χρειαστεί σε κάποια παιχνίδια (ροτέισον - τραυματισμοί). Βλέπω μία γκρίνια από κάποιους χωρίς λόγο. Φέτος παιδιά τα πράγματα είναι ξεκάθα - τι δεν καταλάβαμε από την συνέντευξη τύπου? Θα πάρουμε 10άρι το είπανε εμφατικά και ξεκάθαρα. Το 10άρι έλλειπε από την ομάδα όπως και το δεξί μπακ (εννοώ ποιοτικά). Επίσης θα πάρουμε σίγουρα Κ.Αμυντικό ποιότητας όπς και τέρμα. Ειδικά στο τέρμα είδατε πόση σημασία έδωσε ο Βλάνταν. Το μόνο ερωτηματικό είναι το 6άρι. Αν φύγει ο Κάτσε με πώληση που το εύχομαι, είναι σίγουρο ότι θα παρθεί καθαρό 6άρι 11αδάτο.
Αυτή τη στιγμή από τα χαφ μας το μόνο καθαρό 6άρι είναι ο Τζιώλης, ενώ μπορεί και ο Τσίμιροτ. Ο Κάτσε πλέον παιδιά είναι 8άρι όπως και ο Χαρίσης σε 4-3-3. Δεν κάνει για 6 ο Κάτσε. Η θέση θέλει δύναμη. Ο δε Χαρίσης, σβήνονται τα προσόντα του στο 6, γιατί είναι μπουκαδόρος, έχει ταχύτητα, σουτάρει, πλαγιοκοπεί, πατάει περιοχή. Κάνει λάθη και αν τα κάνεις στο χώρο του 6, οδηγούν πιο συχνά στο να φάμε γκολ. Το 6 χρειάζεται ηρεμία, να έχει δύναμη και να μην κάνει λάθη. Simple passing game, χωρίς πολλές εξεζητημένες ενέργειες, εκτός και αν είναι σαν τον Πάμπλο Γκαρσία, που βέβαια δεν έκανε ποτέ το εξηζητημένο έτσι απλά για να το κάνει (Πέλκας). Κατά 95% έκανε τη σωστή επιλογή.
Για το Μακ για μένα καλά είναι να κάνουμε ότι μπορούμε για να μείνει. Το Εύρο όμως θα τον ανεβάσει λογικά, και καλό θα ήταν να είχε μαγαλύτερη ρήτρα. Αυτά δε θεωρώ ότι είναι λεπτομέρειες σε μια επαγγελματική ομάδα του επιπέδου μας, και είμαι σίγουρος, ότι με αυτή τη διοίκηση, όπου είναι λίγοι και ισχυροί θα δούμε επιτέλους πολλές αποφάσεις και αλλαγές.
Αισιοδοξία μόνο παιδιά. 1η φορά μετά το 2008-10, γίνεται τόσο προσεκτική δουλειά. Να στηρίξουμε τη διοίκηση και να μη γκρινιάζουμε, ούτε να μεταφέρουμε πίεση. Έχουν δηλώσει ότι το πλάνο είναι να γίνουν οι μεταγραφές το συντομότερο δυνατόν, και ήδη είδαμε έργα και όχι λόγια όπως παλιότερα. Τυχεροί φέτος όσοι είναι σε απόσταση που να μπορούν να δουν την ομάδα - σας ζηλεύω για αυτό που θα ζήσετε φέτος!!!
Επειδη και ο ατζεντης του και η ομαδα το διεψευσε για Ματεους ολη συζητηση ειναι θεωρητικη. Θεωρητικα λοιπον αν τελικα ερθει ο Ματεους, Τζαλμα και Ματεους ειναι καλυτεροι απο το διδυμο που ακουγεται οτι θα φυγει (Μακ - Ζαιρο)
Επισης το οτι παιζει και 10 και φορ ειναι πλεονεκτημα γιατι νομιζω οτι αν εχουν σκοπο να ριξουν πολλα λεφτα στο δεκαρι αυτο θα αργησει πολυ. οποτε στα πρωτα ματς θα παμε με τον Ματεους ως δεκαρι. και γιατι κανενα μεγαλο ονομα δεν προκειται να κλεισει πριν τον αυγουστο και γιατι πιστευω οτι το μεγεθος των 1-2 μεγαλων μεταγραφων που θα γινουν θα εξαρτηθει απο το αν εχουμε εξασφαλισει την εισοδο στους ομιλους του γιουροπα
Το sdna λέει γι αυτόν κανονικός τρελός πολύ καλά ρεφλέξ πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια βαράει και πέναλντι!!!Μ αρέσει...
[youtube]sc7CQKvpQ2U[/youtube]