Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
-
Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Στην παρεα των "σοφων",
που εγραψε και ο ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ4.
Γεια χαραντάν...................
που εγραψε και ο ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ4.
Γεια χαραντάν...................
-
Μπαρκαρούτσος
Εντάξει Αποστόλη, έχει διάφορα τραπέζια... Καπνίζοντων-μη καπνίζοντων...νέων-μεγάλων... 
Εγώ που να κάτσω που καπνίζω και είμαι "ενδιάμεσης" ηλικίας παππούδων και νεαρών απ τους τελευταίους 5 που ήρθαμε???

Υ.Γ. Έχω και............................κοτσίδα...
Υ.Γ. Έχω και............................κοτσίδα...
-
Μπαρκαρούτσος
Ααα, ωραία, τώρα που ήρθε κι ο Νικόλας θα κάτσω μαζί του κάτω απ τον....απορροφητήρα!!!

-
Μπαρκαρούτσος
nikolasf έγραψε:Εγώ μόνο ατμίζω!!!!![]()
![]()
Εσύ και το 1/3 της σχολής μου... Το άλλο 1/3 καπνίζει γιατί έχει κρατήσει λεφτά από το μπάρκο και το άλλο 1/3 δεν καπνίζει...
Μα τι λέω, 1/10 είμαστε οι μη καπνιστές και αν...
Αυτοί κακώς ατμίζουν καλύτερα να το κόψουν... και εγώ σαν μεταβατικό στάδιο το έχω! Αν ήμουν 18-25 θα το έκοβα μαχαίρι αλλά μετά από 30+ χρονάκια κάπνισμα επιβάλλεται 1-2 άτμιζμαRoMaN έγραψε:nikolasf έγραψε:Εγώ μόνο ατμίζω!!!!![]()
![]()
Εσύ και το 1/3 της σχολής μου... Το άλλο 1/3 καπνίζει γιατί έχει κρατήσει λεφτά από το μπάρκο και το άλλο 1/3 δεν καπνίζει...
Μα τι λέω, 1/10 είμαστε οι μη καπνιστές και αν...
-
Μπαρκαρούτσος
Κάτσε να μπω προεδρείο στις επόμενες εκλογές, θα τους κόψω πραγματικά το κάπνισμα στο κυλικείο που τον χειμώνα το κάνουν τεκέ και θα δω εγώ ποιοι θα συνεχίσουν το κάπνισμα...

-
Μπαρκαρούτσος
Ζμπούτσα μ'... Να δω τους νεοεκλεγέντες τι θα κάνουν τώρα.. Από τους 10-15 υποψηφίους οι 3-4 είπαν ΟΝΤΩΣ κάτι, οι άλλοι "Ε να μωρέ θα κάνουμε το καλύτερο για τη σχολή" (λες και περιμέναμε ότι θα κάνουν το χειρότερο"... Μόνο μία νάραμου ψήφισα, οι άλλοι όντως με έπεισαν με όσα είπαν. Και δεν ήξερα κανέναν 10' πριν ψηφίσω! 
Οι δικοί σας πάσο έχουν στα ΜΜΜ, οι δικοί μας ακόμη το παλεύουν και πληρώνουμε 30€/μήνα στον Ο.Α.Σ.Θ.!
Οι δικοί σας πάσο έχουν στα ΜΜΜ, οι δικοί μας ακόμη το παλεύουν και πληρώνουμε 30€/μήνα στον Ο.Α.Σ.Θ.!
nikolasf έγραψε:Καλή επιτυχία!!!!! Το νού σου στα Β άρια... δεν τα δίνεις Σεπτέμβριο!!!!RoMaN έγραψε:nikolasf έγραψε:Καλημέρα ... καλό κουράγιο στους εξεταζόμενους και καλή επιτυχία και συγχαρητήρια σε όσους ήδη έγραψαν ...
Ρομανέ πότε ξεκινάς;;;
Στις 8, τελειώνω 24... Γ' εξάμηνο + 3 χρωστούμενα από το Β'...![]()
![]()
![]()
Που ισχυει αυτο για τα Β αρια?????