Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
Karelias

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από Karelias »

MANIAKOS έγραψε:Αν δεν κερδίσουμε εσύ υπεύθυνος .. Με τον μακ εξω θα μας τρελάνεις

Αυτό και τέλος.

Όλοι, ακόμα και οι ορκισμένοι πολέμιοί του ξέρουν ότι χωρίς αυτόν
στο πρωτάθλημα δεν θα είχαμε αυτή τη διαφορά.

Αλλά σήμερα, αυτό που έγινε με τον Μακ, είναι (σχεδόν) μοιραίο λάθος.

Δεν υπάρχει καμία εξήγηση τακτικά ή αγωνιστικά.

Κι όχι τίποτα άλλο, αλλά ο Μακ εξέθεσε και τον προπονητή του με την εμφάνιση και το γκολ του.

Κρίμα κύριε Αναστασιάδη, πολύ κρίμα.

Η σημερινή ήττα, φέρνει φαρδιά πλατιά την υπογραφή σας.
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

Δεν σε πολύ πίστεψα όταν ήρθες στην ομάδα αλλά σε σέβομαι και σε στηρίζω μέχρι τέλους.

Νομίζω πως είσαι ανεπαρκής για ομάδες επιπέδου πρωταθλητισμού αλλά αξίζεις τουλάχιστον την παραμονή μέχρι το τέλος της σεζόν. Φέρεις την μεγαλύτερη για εμένα ευθύνη για τα άσχημα αποτελέσματα στους τελευταίους αγώνες πριν και μετά τις διακοπές.

-Δεν διεκδίκησες μεταγραφές το καλοκαίρι.
-Δεν διεκδίκησες γρήγορες μεταγραφές των χειμώνα.
-Κάνεις συχνά προπονητικά λάθη κατα την διάρκεια των ματς όταν τα πράγματα είναι δύσκολα.
-Έχεις εμμονή (αρνητική η θετική ) με συγκεκριμένους παίχτες.

Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα τις αλχημείες στην σύνθεση της ομάδας , τη λάθος διαχείριση των αντοχών των αθλητών σου κατα την διάρκεια της σεζόν και κατα συνέπεια μεγάλες απώλειες βαθμών όταν πλέον δεν υπάρχουν δυνάμεις και παίχτες για να συμπληρώσουν τα κενά.

Σε στηρίζω ως το τέλος αλλά δεν νομίζω πως έχεις θέση σε αυτήν την ομάδα αν θέλει να ανεβεί ένα σκαλί πάνω.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Εδω κ 2 μήνες οι ήττες έχουν υπογραφή.

Απλά πληρώνουμε το διπλό στο τηγάνι.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Λες και μπηκα στην χρονομηχανη και πηγα στα 90'ς νικη στο οακα με βαζελο , κλαρινο απο τον απολωνα αθηνων στην τουμπα, η απωλεια του πρωταθληματος εχει 2 ονοματα αα και ζβ , αλλα μια ζω τωτε τεταρτους μας ειχε και εχανε στα κυπελα απο την καστορια ,Ελεος
Rolson

Δημοσίευση από Rolson »

ace79grpaok έγραψε:Λες και μπηκα στην χρονομηχανη και πηγα στα 90'ς νικη στο οακα με βαζελο , κλαρινο απο τον απολωνα αθηνων στην τουμπα, η απωλεια του πρωταθληματος εχει 2 ονοματα αα και ζβ , αλλα μια ζω τωτε τεταρτους μας ειχε και εχανε στα κυπελα απο την καστορια ,Ελεος
τα αποτελέσματα σε δικαιώνουν..

εκτός και αν νομίζουν κάποιοι ότι το ρόστερ μας είναι χειρότερο από το ρόστερ των υπολοίπων [πλην γαύρου]..
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Εσύ μας έφερες σε τροχιά τίτλου εσύ μας εκτροχίασες.
Θέλω παντελονάτα ΕΝΑ λόγο που δεν ξεκίνησε ο Μακ σήμερα.
Θέλω παντελονάτα ΜΙΑ απάντηση εάν υπάρχει η δικαιοσύνη που ευαγγελίστηκες από την πρώτη στιγμή στα αποδυτήρια και εάν όχι, ποιος φταίει.
Φοβάμαι πια οτι όσο μπορείς να γίνεις ήρωας για αυτή την ομάδα, το ίδιο εύκολα μπορείς να γίνεις και δήμιος της.
Το χειρότερο όλων είναι οτι δεν βλέπω να καταλαβαίνεις τα λάθη σου ή, ακόμα χειρότερα, βλέπω να τα καταλαβαίνεις, αλλά να είσαι πολύ ξεροκέφαλος για να κάνεις κάτι για αυτά.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Δεν μπορω να αποφασισω με Αγγελο. Η ομαδα καθαρα μεχρι τωρα εχει δυο προσωπα.

1. Μεχρι το τηγανι. Καλη μπαλα (σε μερικα παιχνδια πολυ καλη), ανετες νικες στην Τουμπα, πολυ καλο κοουτσαρισμα εκτος εδρας σε Εργοτελη, Αγρινιο και τηγανι και με παιχτες που θεωρουσαμε τελειωμενους να παιζουν πολυ καλα. Η ομαδα εδειχνε γυμνασμενη, δουλεμενη και με πλανο.

2 Μετα το τηγανι. Αποκλεισμος στο κυπελλο και στο Γιουροπα ενω αρκουσε μια νικη απεναντι σε κανονικους αντιπαλους και οχι μεγαθηρια. Κακη μπαλα εκτος απο το β ημιχρονο με Καλλονη. Νικες με το στανιο. 3μπαλο απο Γιαννενο και Τριπολη με κατω τα χερια, 4 απο Ξανθη και διπλο του Χαβου στην Τουμπα. Εμμονη με παιχτες που ειναι ντεφορμε και με αλχημειες που βγηκαν καποια στιγμη αλλα τωρα δεν βγαινουν.

Δηλαδη ο Αγγελος μεχρι και το τηγανι ειναι για 10ετη ανανεωση, αλλα τους τελευταιους 2 μηνες ειναι για απολυση. Τι παιζει;
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

Ο Αγγελος ειναι πλεον επικινδυνος και μπορει να καταστρεψει παιχτες επιπεδου Νομποα και Κοστα..Σημερα παραλιγο να τους καψει αν δεν τους εκαψε..
Ρε πουστη μου μια φορα ενας επαγγελματιας χωρις ψυχολογικα δεν μπορει να ερθει;;Τι στο σκατα ζηταμε ρε;;Εναν επαγγελματια προπονητη που να κανει τα βασικα
Σημερα ενα μηδενικο..Να τη βρασω την τακτικη που δουλεψες στην προπονηση..Με 0 τελικες στην εστια για 70 λεπτα..
Κριμα γιατι σε στηριζα αλλα απο σημερα τελειωσε η υπομονη.Και πολυ κρατησε δεν εχεις παραπονο.Να ναι καλα που κερδισες στο Καραιταβλι
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

bane1980 έγραψε: Θέλω παντελονάτα ΕΝΑ λόγο που δεν ξεκίνησε ο Μακ σήμερα.
Το είπε στην συνέντευξη, είχε έναν τραυματισμό μέσα στην εβδομάδα και λόγω γηπέδου φοβήθηκε να τον βάλει.
Άβαταρ μέλους
Pa0ki

Δημοσίευση από Pa0ki »

xlebouras έγραψε:Ρε πουστη μου μια φορα ενας επαγγελματιας χωρις ψυχολογικα δεν μπορει να ερθει;;Τι στο σκατα ζηταμε ρε;;Εναν επαγγελματια προπονητη που να κανει τα βασικα
Ήρθε, αλλά του Ζήση δεν του άρεσε και τον έδιωξε
Boloni
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τον Boloni κι εγώ τον γουστάρω, αλλά αυτός κι αν δεν είχε ψυχολογικά! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από chrisg4 »

ron-swanson έγραψε:

Δηλαδη ο Αγγελος μεχρι και το τηγανι ειναι για 10ετη ανανεωση, αλλα τους τελευταιους 2 μηνες ειναι για απολυση. Τι παιζει;
Ειναι απλό. Μεχρι τότε ολα πήγαν ρολόι. Μετα απο αυτο το παιχνίδι άρχισαν τα προβλήματα. Τραυματισμοί, κούραση ντεφορμαρισμα. Και όπως όλοι οι Έλληνες προπονητες που μόλις αρχιΖουν τα προβλήματα τα κάνουν πουτ@ν@ ετσι και Αγγελος....

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Παλικάρι δεν μπορείς. Εγώ αυτό βλέπω. Και κόφτο με την παναγιά, μην αρχίσουμε τις παναγίες..
Κι αν δεν είμαστε καλά το Μάιο τι θα γίνει ρε γίγαντα; Θα πεις πάλι ένα "εγώ φταίω" και όλα καλά;
Θα ήθελα και μια απάντηση για τον Ποζατζίδη: Δλδ κόουτς, όποιος θέλει να μείνει ελεύθερος μένει ελεύθερος; Πού νομίζεις ότι βρίσκεσαι και πώς νομίζεις ότι λειτουργείς; Σε συνδυασμό με τον άλλο κοιμισμένο, τον ΖΒ, δώσατε Ποζατζίδη, παίκτη φέρατε; Α ναι, έχω μέχρι Δευτέρα απόγευμα..
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Βαρια βραδια, βαριες κουβεντες.
Για την ομαδα μας θελουμε το καλυτερο, αλλα η αληθεια ειναι οτι ειναι γυμνη.
Άβαταρ μέλους
fwtis

Δημοσίευση από fwtis »

Ονειρευεσαι εθνική μήπως...;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”