Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
PAOKSaLoNiCa

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από PAOKSaLoNiCa »

navigator11 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Εχεις το επομενο Αριστερο Μπακ της εθνικης (και παιδι των ακαδημιων σου) και το πουλας 1,5 μυριο (και βιαζεσαι να τον δωσεις πριν το Μουντιαλ νεων εν αντιθεσει με τον Κολοβο που πας χαλλλλαραααααα να τον παρεις οταν ανεβηκε η τιμη του) και παιρνεις το σπυροπουλο(πρωην μπακ της εθνικης και πρωην παιχτη γενικως) με (εκεασιες θα κανω εδω) 3ετες των 300.

Ε που πας ρε καραμητρο και πως να σε παρουν σοβαρα για συνδιεκδικητη οι απο κατω βρεεεεεεεεεεε?

Δεν παιρνεις ελευθερους παιχτες τυπου Ντε Βινσεντι και Ναπολεονι Φυτανιδη και παιρενεις 3ετες Τζιολη (400) και 3ετες καπιον Ινιγκο Λοπεθ? Στα τρωνε τα λεφτα Ιβααααν. Δωσε ποδι σε οσους ηταν μελη διοικησης πριν ερθεις πριν ειναι αργα
Κάτι τέτοια όταν διαβάζω δοκιμάζεται άγρια η αυτοσυγκράτησή μου ...
++++ ειναι και πρωι ειναι και καλοκαίρι, ας πάμε για κανένα μπάνιο λέω εγω.

Sent from my iPhone using the force.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

guardian4 έγραψε:
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:καλως ηρθες ..παικταρα μου

οτι καλυτερο μετα τον Βιερινια
ΜΠΡΑΒΟ σε οσους καταφεραν και εφεραν τον Ισπανο στην Τουμπα

Υ.Γ. οπως ειπε ο εορπολ...απο τις κολοτουμπες που θα κανουν καποιοι....εθνικη ομαδα ενοργανης θα κανουμε...

ειπαμε....γνωμες-χαβαλες-κουβεντα -αλλα εδω θα τρελαθουμε τελειως..ελεος...ρε μαγκα μου..ελεος

Υ.Γ. μπαν δεν εφαγα ποτε....σταματαω για να μην κανω την αρχη...
...τα λεμε στα τσιμεντα...

τους χαιρετισμους μου στον Καταραμενο στον Ντανυ στον εορπολ στο Vasili τον δασκαλο και το Παοκτσακι τον Parolo
τα λεμε τον Αυγουστο...

Αν εσυ πιστευεις εξ οσων ειδες αδερφε οτι ο παικτης αυτος θα κανει την διαφορα και θα παιρνει την ομαδα πανω του ειναι η αποψη σου.
Και εγω απλα διαφωνω. Αυτα περι μπαν κανω πως δεν τα διαβασα καν γιατι εχει και ζεστες.

Τελος, ΜΑΚΑΡΙ να γινει καλυτερος απο τον βιερινια. Και ΜΑΚΑΡΙ να βγω λαθος. Εμενα δεν με επεισε. Για τον ολισε , τον βουκιτς , ειχα απο την αρχη ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΗ αποψη. Αυτος δεν με πειθει. Τι να κανουμε δηλαδη?

Τελοσπαντων. Καλα μπανια.

Ο Βιεϊρίνια δηλαδή ήρθε και έφυγε ο ίδιος αγωνιστικά απ'την ομάδα;Τον ξέραμε από πρίν ή με το που ακούμπησε την μπάλα στο πρώτο παιχνίδι που έπαιξε πέσαμε τ'ανάσκελο όλοι,διαβλέποντας το πόσο πολύ θα προόδευε υπό τον καρπουζά;
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Το θέμα μου εμένα με παίκτες όπως ο Σπυρόπουλος και ο Τζιωλης δεν είναι τόσο το αγωνιστικό όσο το ψυχολογικό και το τι όραμα μπορούν να δημιουργησουν αυτοί οι παίκτες...
Δεν μπορεί να θες να φτιάξεις ενα συνολο καινούριο, ωραίο, μαχητικό με βλεψεις για πρωταθλημα κ.ο.κ και η επιλογή σου μετά από τουλάχιστον 6 μήνες scouting να είναι ο Σπυρόπουλος.
Ο Σκονδρας πχ. και αυτος δεν ειναι o Ντανι Αλβες ουτε και φανταζομαι να εχει κανενας απο εμας τους "γκρινιαριδες" τετοιες απαιτησεις, αλλα ειναι ενας παικτης νεαρος που εχει παιξει 3 χρονια βασικος και αρχηγος σε καλη ομαδα και το βλεπεις στο βλεμμα του και στον τροπο που παιζει οτι ειναι παθιασμενος ετοιμος να φαει σιδερα. Το αν θα το κανει η οχι θα φανει στο γηπεδο αλλα η προοπτικη μιας τετοιας μεταγραφης εμενα μου βγαζει κατι θετικο.
Ο Σπυροπουλος απο την αλλη ειναι ενας παικτης ο οποιος ποτε δεν απεδωσε τα αναμενόμενα και τα τελευταια χρονια ειχε συμβιβαστει στο να ειναι 2ος. Παικτης με κανενα κινητρο κατι που φαινοταν στο παιχνιδι του, γι αυτο και τον κραζανε στο βαζελο, γι αυτο εφυγε και γι αυτο -αν ισχυει ενα αρθρο με τις "ενστασεις" του- εχει ακομα ψυχολογικα προβληματα.
Δεν ξερω τι να πω μακαρι να αναγεννηθει και να κανει παπάδες αλλα πιστευω οτι σαν ΠΑΟΚ που για πρωτο καλοκαιρι δεν αντιμετωπιζουμε οικονομικα προβληματα και εχουμε στοχο να χτισουμε ομαδα που θα κανει πρωταθλητισμο θα μπορουσαμε να βρουμε κατι πιο ελπιδοφορο απο τη στιγμη μαλιστα που η αναγκη αποκτησης παικτη στη συγκεκριμενη θεση ειναι γνωστη τουλαχιστον απο το περασμενο καλοκαιρι.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Τοποθέτηση έκφρασης προβληματισμού,σοβαρή και αξιοπρεπώς δοσμένη.
Συμφωνώ.Θα ήθελα κι εγώ κάτι διαφορετικό από τον Σπυρόπουλο.Το κράξιμο πάντως,που έτρωγαν με Τζιόλη,Βύντρα κλπ στο βάζελο για μένα δε σημαίνει απολύτως τίποτα.Το ... δευτεριλίκι πρωτίστως έχει εδώ και χρόνια εισχωρήσει στο μέσο οπαδό του βάζελου,αναφορικά με το ποδόσφαιρο,και το μεταφέρει κάθε χρόνο στους περισσότερους παίχτες.Απ'τις πλέον μεγάλες ... νίκες του ερυθρόλευκου συστήματος σε βάρος του χρόνιου αντιπάλου του."Ευτυχώς" στον ΠΑΟΚ,σαν τον φερόμενο πλέον μεγάλο αντίπαλο του γκέϊ,δεν απαιτούνται συστημικές "παρεμβάσεις" για να επικρατεί αναμπουμπούλα στον ποδοσφαιρικό οργανισμό μας.Μπορούμε να τα κάνουμε πουτ@να κάλλιστα και μόνοι μας :!:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Κυρ 07 Ιούλ 2013, 11:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Το πιο δυσκολο σε αυτες τις μεταγραφες ειναι οτι αυτους τους παικτες τους μισουμε (εγω τουλαχιστον) γιατι ειναι αυτοι που τοσα χρονια κερδιζαν απο τις αδικιες σε βαρος μας και πανηγυριζαν απο πανω! Αυτο ειναι το δυσκολο κομματι και σε συνδυασμο με το οτι δεν ειναι και κα τι το εκπληκτικο, ε σου τη βαραει οσο να ναι. Απο την αλλη στην ΠΑΕ δεν το βλεπουν τοσο οπαδικα. Ο Σπυροπουλος πχ ηταν που πανηγυρισε ενα πρωταθλημα και μια εξοδο στο Τσ Λ αφου σε μαμησαν εσενα τα κορακια.
Ειναι στο χερι τους να μας κανουν να τους "αγκαλιασουμε" (πχ ο Κατσουρανης βουλωσε στοματα)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mario Jardel την Κυρ 07 Ιούλ 2013, 11:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

μεσα σε 2 μηνες δεν γινεται ομαδα πρωταθλητισμου.οπως πολυ σωστα λες ριγκελ να χτισουμε.
οσο για σπυροπουλους κλπ μπορει κανεις να μην τρελαθηκε αλλα περσι με το γιδοβοσκο γκρεμιστηκε ενας χαρακτηρας που χτιζοταν χρονια με τα οποια σκαμπανεβασματα.χαρακτηρα για να χτισεις χρειαζονται ελληνες εμπειροι και οποιοι ξερουν ηδη που βρισκονται οπως ο παυλαρας.και απο τετοιους προφανως αυτοι που τελικα ηταν εφικτο να ερθουν ηταν αυτοι.ουτε για τον ΠΑΟΚ του μελλοντος τους εφεραν ουτε ουτε για ευρωπαικο.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Το σκέφτηκα λίγο πιο νηφάλια απο χθές το βράδυ.
λοιπόν,
για να πάρεις αρ.μπακ, αντικαταστάτη του Σταφυλίδη (με τη λογική δηλαδή του ταλέντου που θα έχει χρόνια μπάλας μπροστά του), ή θα πρέπει να βρείς κάποιο λαυράκι ελεύθερο, ή να σκάσεις κανα 1,5εκ. σε μια ομάδα που θα έχει οικονομικά προβλήματα. ;)
άρα, στην παρούσσα, ήταν μια ουτοπική σκέψη.

Λές επίσης, να περίμενα πχ τον Τζαβέλλα, αλλά και πάλι, να περιμένω και να δώσω τα τριπλάσια (σε πιθανό "πλειστηριασμό" με γαύρο) για έναν παίχτη που οκ καλός, αλλά εν τέλει απο τον Σπυρόπουλο δεν έχει αυτή τη "χαοτική" διαφορά, απλά είναι κατιτις καλύτερος στα επιθετικά του καθήκοντα; άρα οκ και εδώ.

Που καταλήγω; ότι εφόσον η κίνηση αυτή έγινε για να αποκτήσεις ένα καλό μπακ απ για τα επόμενα 2 χρόνια, είναι ευπροσδεκτη. Εδώ είχαμε τον μίρο τόσα χρόνια που για περάσει το κέντρο κάναμε τάματα στην Παναϊα, στον Σπυρόπουλο θα κολλήσουμε;

Όχι, δεν έχει ακόμα έλθει ο παίχτης -κράχτης που θα φέρει διαρκείας, άλλωτε για να γίνει αυτό όπως φάινεται στην παρούσα, θέλουμε Τζεμπούρ και...πάνω!
Είναι άλλωστε και το πώς έχεις...συνηθίσει τόσα χρόνια με τους παιχταράδες να παιρνούν σωρηδόν το κατόφλι της Τούμπας, δεδομένων των άπειρων $$$ που είχαμε. :twisted:

Γενικά, όλα όσα διαβάζω (και σε δικά μου κείμενα) απο χθές, νομίζω ότι είναι και πάλι αποτέλεσμα μιας περίεργης ψυχολογίας νεοπολουτισμού που μας διακατέχει, όπου υποσηνείδητα περιμένουμε ότι κάθε κίνηση πρέπει να είναι και ένα μπαμ μπουμ. Αλλά έτσι, ομάδες σου είπε ο Χούμπ, δεν χτίζονται. Χρειάζονται οι εργάτες.

Άν θα υπάρχει πάτημα, για να γκρινιάξουμε ή οτιδήποτε, τότε αυτό θα είναι μόνο στην θέση που είπαν ότι θα επενδύσουν, και αυτή είναι το 10. Δεν είπαν τίποτα διαφορετικό και μην παραπλανούμαστε.

ΥΓ: Σπιρτόκουτο;;;; που το θυμήθηκες ρε φιλάρα; ακόμα πονάω απο τα γέλια! :D :D :D :D

ΥΓ2: Τζιόλης πιστεύω φέτος θα πάρει το αίμα του πίσω. Απ όλους τους παρεξηγημένους, αυτόν τον πιστεύω πιο πολύ. ίσως γιατί τώρα βλέπω και το πόσο ντουλάπας είναι σε σχέση με τους συμπαίκτες του! :o
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Κυρ 07 Ιούλ 2013, 11:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

Μακάρι να βουλώσει στόματα ο Σπυρόπουλος και να μας κάνει να τον "αγαπήσουμε".
Απλά δε νομίζω ότι είναι ίδια περίπτωση με αυτή του Κατσουράνη. Ο Κατσουράνης είχε να επιδείξει αξιόλογη καριέρα (και στο εξωτερικό) και όσο κι αν δεν τον συμπαθούσαν κάποιοι (για διάφορους λόγους), δε μπορούσε κανείς να αμφισβητήσει την ποιότητα του.
Δεν ξέρω... ίσως είναι πολύ νωπό ακόμα για να το χωνέψω... Αλλά δε μπορώ να φανταστώ τον Σπυρόπουλο με την ασπρόμαυρη φανέλα να πανηγυρίζει μπροστά στην 4.
Ελπίζω να διαψεύσει τους επικριτές του (είμαι ένας από αυτούς).
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Barlow δεν σου ειπε κανεις οτι χτιζεται μεσα σε 2 μηνες αλλα τα "υλικα" μπορεις να τα παρεις, και αμφιβαλω αν αυτα ειναι οι εμπειροι ελληνες που πηραμε.
Να σου θυμισω οτι οταν ο γαυρος ξεκινησε να παιρνει τα πρωταθληματα το 97 μπορει να στηριχθηκε σε μεγαλο βαθμο στη διαιτησια αλλα ειχε παρει τον καλυτερο προπονητη που μπορουσε να παρει εκεινη την εποχη και πηγε και του μαζεψε ο,τι πιο ελπιδοφορο υπηρχε στο ελληνικο πρωταθλημα...Παικτες οπως ο τζορτζεβιτς ο μαυρογεννιδης ο γιαννακοπουλος ακομα και ο ανατολακης τραβηξαν τον γαυρο για περιπου μια δεκαετια.
Θεωρω οτι ηταν η καταληλλη στιγμη να κανουμε κατι αντιστοιχο απο το τη στιγμη μαλιστα που και προπονηταρα εχουμε και παικτες εμπειροι στην ομαδα υπαρχουν (Λινο, Γκαρσια, Σαλπι, Λαζαρ, Κατσουρανης) ωστε να τους "μπολιασουν"
Άβαταρ μέλους
amanaoua4

Δημοσίευση από amanaoua4 »

κι`εμενα δεν μου καθησε καλα η μεταγραφη Σπυροπουλου , οχι τοσο αγωνιστηκα αλλα κυριως εξωαγωνιστηκα γιατι σαν ποδοσφαιριστης δεν ειναι πια τοσο χαλια οσο τον παρουσιαζουν καποιοι και ειδικα οταν φαινεται ξεκαθαρα πως ηρθε για να συμπληρωσει τον λινο .... σιγουρα περιμενα κατι καλυτερο αλλα δεν ηρθε και η καταστροφη της ομαδας ... εναν παικτη ρολιστα παγκου πηραμε ... ελπιζω να βοηθησει..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

riegel έγραψε:Barlow δεν σου ειπε κανεις οτι χτιζεται μεσα σε 2 μηνες αλλα τα "υλικα" μπορεις να τα παρεις, και αμφιβαλω αν αυτα ειναι οι εμπειροι ελληνες που πηραμε.
Να σου θυμισω οτι οταν ο γαυρος ξεκινησε να παιρνει τα πρωταθληματα το 97 μπορει να στηριχθηκε σε μεγαλο βαθμο στη διαιτησια αλλα ειχε παρει τον καλυτερο προπονητη που μπορουσε να παρει εκεινη την εποχη και πηγε και του μαζεψε ο,τι πιο ελπιδοφορο υπηρχε στο ελληνικο πρωταθλημα...Παικτες οπως ο τζορτζεβιτς ο μαυρογεννιδης ο γιαννακοπουλος ακομα και ο ανατολακης τραβηξαν τον γαυρο για περιπου μια δεκαετια.
Θεωρω οτι ηταν η καταληλλη στιγμη να κανουμε κατι αντιστοιχο απο το τη στιγμη μαλιστα που και προπονηταρα εχουμε και παικτες εμπειροι στην ομαδα υπαρχουν (Λινο, Γκαρσια, Σαλπι, Λαζαρ, Κατσουρανης) ωστε να τους "μπολιασουν"
Ο Κόκκαλης όμως είχε πάρει τον γαύρο απο το 95 (άν δεν κάνω λάθος) και δυο χρόνι πίπαρε τον τζίγγερ.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

PAOKSaLoNiCa έγραψε:
navigator11 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Εχεις το επομενο Αριστερο Μπακ της εθνικης (και παιδι των ακαδημιων σου) και το πουλας 1,5 μυριο (και βιαζεσαι να τον δωσεις πριν το Μουντιαλ νεων εν αντιθεσει με τον Κολοβο που πας χαλλλλαραααααα να τον παρεις οταν ανεβηκε η τιμη του) και παιρνεις το σπυροπουλο(πρωην μπακ της εθνικης και πρωην παιχτη γενικως) με (εκεασιες θα κανω εδω) 3ετες των 300.

Ε που πας ρε καραμητρο και πως να σε παρουν σοβαρα για συνδιεκδικητη οι απο κατω βρεεεεεεεεεεε?

Δεν παιρνεις ελευθερους παιχτες τυπου Ντε Βινσεντι και Ναπολεονι Φυτανιδη και παιρενεις 3ετες Τζιολη (400) και 3ετες καπιον Ινιγκο Λοπεθ? Στα τρωνε τα λεφτα Ιβααααν. Δωσε ποδι σε οσους ηταν μελη διοικησης πριν ερθεις πριν ειναι αργα
Κάτι τέτοια όταν διαβάζω δοκιμάζεται άγρια η αυτοσυγκράτησή μου ...
++++ ειναι και πρωι ειναι και καλοκαίρι, ας πάμε για κανένα μπάνιο λέω εγω.

Sent from my iPhone using the force.
Νταξει ρε μαγκες. Αυτο το συγκεκριμενο ηταν πιο πολυ μεταξυ σοβαρου και αστειου. Επρεπε να το διευκρινισω. Μη βαρατε.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

μαλλον αν κανουμε μια πρωτη εκτιμηση...βλεπω κατσουρ στην αμυνα , εκει υστερουμε ισως πολυ σε σχεση με γαβρο αν και δε γνωριζω του ιβηρες...οποτε στα χαφ πανε τα διδυμα πιστευω Τζιολης λαζαρ και αναπληρωματικοι παμπλο κατσε..και βγαινουμε ισα ισα..και ο κατσσουρ θ α παιζει και χαφ..αρ μπακ προβαδισμα ο λινο και δε σκονδραο...

μαλλον ξεκιναει αρ ο λουκας αν και θα τον προτιμουσα αναποδα και ο ολισε δεξια...10αρι ο βουκα και φορ ο κλαους..εως του πεσουν οι 2 βομβες αν πεσουν...
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Εγω ξερω οτι αν επαιρνε ο γαυρος αυτους που πηραμε εμεις, τοτε θα διαβαζαμε οτι ο Λουκας ειναι το λαυρακι, το εξυπνο χτυπημα και ο αντι-Μιραλας, για Τζιολη - Σπυροπουλο οτι ειναι εξυπνες κινησεις με δυο διεθνεις και θα γινοταν και καζουρα στο βαζελο περι ακαδημιας, ο Σκονδρας θα βαφτιζοταν ο νεος Τοροσιδης κτλ κτλ.

Αντιθετα, αν καναμε εμεις τις μεταγραφες του γαυρου, για τον Βαις θα λεγαμε " πηραμε Σλοβακο απο την τελευταια του ιταλικου πρωυαθληματος", για τον Τσορι " με 32 χρονων παικτη απο τον Λεβαδειακο της Ισπανιας θα κανεις ομαδα Ιβαν;" , και για τον Σαλινο " ποιος ειναι αυτος, ειδες ο αλλος πηρε τον Σκονδρα, στραβοι ειστε εκει στην ΠΑΕ;"
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

να πώ ότι δεν έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιαιο; και όμως ΕΧΕΙΣ!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”