Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Γιατί μικρέ μου γατούλη χλέμπουρα ο ΠΑΟΚ είναι το πιο εμπορικό όνομα στη χώρα, ακόμα και οι γάβροι πιο πολύ ασχολόύνται με μας. Ο βαζελάκος ο καημένος παέι για 10ος φέτος ποιος τον κλάνει...
- ΑποστόληςΑ
Ο Μανούσος ήταν MVP του αγώνα, σύμφωνα με το contra, σκόραρε το πρώτο γκολ και η Καλλονή με 3άρα πέτυχε τη 2η εκτός έδρας (!) νίκη της σε 2 αγώνες και μας έπιασε στους 9 βαθμούς.
Εδώ έχουμε ακόμη το Γεωργιάδη και μέχρι πρόσφατα το Γιάννου στην ομάδα και ρωτάς για Μανούσο;; Πανδαισία θα είναι.
Ρε Χιτμαν? Ρε φίλε πως τα λες έτσι? Χα χα...Τη θέση παίζει ακριβώς δεν έχω καταλάβει, δεξιά ή φορ είναι?
Προσπάθησε ο Σπαθας... Αλλά τελικά δεν μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω. Κρίμα...
Για την κόκκινη που δεν έδωσε στον Τατο. Δεν θα αλλάξει δεν θα γίνει ποτέ αυτό το πρωτάθλημα να είναι σοβαρό και να ελκύει με το θέαμα. Πίσω πάμε σίγουρα. Μπροστά ποτέ.
Για την κόκκινη που δεν έδωσε στον Τατο. Δεν θα αλλάξει δεν θα γίνει ποτέ αυτό το πρωτάθλημα να είναι σοβαρό και να ελκύει με το θέαμα. Πίσω πάμε σίγουρα. Μπροστά ποτέ.
Κόντεψε να φάει δεύτερο ο βάζελος, ρε που κατάντησε...παίζει και με μπλε εμφανίσεις, γιατί ρε μάγκες? Κόκκινα δεν έχει ο αντίπαλος? Μυστήρια πράγματα...
Τους έχουν κάνει...άστα να πάνε αυτός ο Τόρες μπροστά πολύ καλός
Το μυστήριο Σωτο, είναι αν φορούσαν πράσινα. Θα μίλαγαν ότι παίζανε μόνο οι φανέλες. 
Καλά βάλαν γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα αλλά ξέρω γιατί...έκανες το θαύμα σου Realcon... Ρε Χριστούλη? Μη τους λυπάσαι!
- ΑποστόληςΑ
Εβαλε Ποποβιτς και έκανε μια καλή κούρσα, γενικά γιατί τον δώσαμε αν είναι να μη παίζει?
Κρίμα για τον Πόποβιτς αν δεν παίζει. Άλλη μια σεζόν ανενεργός. Πέρυσι είχε μπροστά του τους εκτυφλωτικούς Ρομπέρ και Γεωργιάδη και φέτος δεν ξέρω και εγώ ποιον Φούφουτο στο Πλατάνι. Ας ελπίσουμε το χρόνου να βρεθεί μια ομάδα που θα του δίνει περισσότερο χρόνο.
Πρέπει να παίξε αρκετά τις 2 πρώτες αγωνιστικές και έχασε κάτι μαλλιά και δεν τον πολυ βάζει, κάτι Ισπανούς έχουνε πάντως, όχι τίποτα το τρελό. Πιστεύω και φέτος έπαιζε στον ΠΑΟΚ αλλά ας όψεται ο μαύρος Αστέρας που έχουμε