Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
- navigator11
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
τα σχεδια μαλλον στραφι θα πανε μαξ.τα κιλα παλι δυσκολα θα φυγουν ......
Θεωρώ πολύ δύσκολο να αποκτηθεί ο Τζιμπούρ και ας είναι παικτάρα. Κοστίζει πολλά, τον θέλουν αρκετές ομάδες και η ΑΕΚ δεν έχει άλλες επιλογές. Πάντως το ότι ο Σάντος είπε πως αν βρεθεί καλός παίκτης θα αποκτηθεί, μου φαίνεται πως κάτι ετοιμάζεται. Και μάλλον πρόκειται για επιθετικό
-
nagbe έγραψε:Θεωρώ πολύ δύσκολο να αποκτηθεί ο Τζιμπούρ και ας είναι παικτάρα. Κοστίζει πολλά, τον θέλουν αρκετές ομάδες και η ΑΕΚ δεν έχει άλλες επιλογές. Πάντως το ότι ο Σάντος είπε πως αν βρεθεί καλός παίκτης θα αποκτηθεί, μου φαίνεται πως κάτι ετοιμάζεται. Και μάλλον πρόκειται για επιθετικό
sportonio.gr
χαχα ελα χαβαλε κανω ΠΑΟΚ εισαι

Φίλε DJ δεν παίζεσαιDj_timo έγραψε:nagbe έγραψε:Θεωρώ πολύ δύσκολο να αποκτηθεί ο Τζιμπούρ και ας είναι παικτάρα. Κοστίζει πολλά, τον θέλουν αρκετές ομάδες και η ΑΕΚ δεν έχει άλλες επιλογές. Πάντως το ότι ο Σάντος είπε πως αν βρεθεί καλός παίκτης θα αποκτηθεί, μου φαίνεται πως κάτι ετοιμάζεται. Και μάλλον πρόκειται για επιθετικό
sportonio.gr
χαχα ελα χαβαλε κανω ΠΑΟΚ εισαι

Ομολογώ πως τις πρώτες φορές νόμιζα πως με ορμούσατε πραγματικά για το sportonio
Περα απο την πλάκα εμένα μου τη σπάει στο σπορτόνιο το μεγεθος των λινκ... Βεβαια δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό.. Κατά τ' άλλα χαβαλές να γίνεται... 

http://en.wikipedia.org/wiki/Nuno_Gomes
On 2 October 2008, he scored his 150th goal for Benfica in a UEFA Cup outing against S.S.C. Napoli (2–0 home win, 4–3 aggregate triumph) with a fine header.
Gomes has recently been linked with a move to PAOK FC.
Αιντε ΠΑΟΚΑΡΑ
On 2 October 2008, he scored his 150th goal for Benfica in a UEFA Cup outing against S.S.C. Napoli (2–0 home win, 4–3 aggregate triumph) with a fine header.
Gomes has recently been linked with a move to PAOK FC.
Αιντε ΠΑΟΚΑΡΑ
- JohnnyCash
Αιντε ρε ΠΙΑ παιχταρααααα!DaFFy_NaSH έγραψε:
Για να θυμομαστε που ημασταν πριν ακριβώς 3 χρόνια και τι "ποδοσφαιριστες" περναμε, ωστε να μη ζητάμε λαγούς με πετραχίλια:
http://62.1.2.102/newspapers/2007/1/18/ ... ORRA_b.jpg

χαχαχα..ακου εκει ειμαι δεκαρι και βαζω γκολ!
Αυτες ηταν μεταγραφες....πως λεμε αυτος ειναι καφες(οχι ο Παντελης ρε!)καμμια σχεση..
- MacTiger
- Επικοινωνία:
ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ; ΕΞΕΛΙΞΙΜΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΣΕΡΡΕΣ!
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, AdminTeam
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, AdminTeam
-
2 ονόματα θα πω: Ιβάν Καρντόσο και Λούκας Ριμόλντι. Μου φαίνονται αρκετά καλές προσθήκες για το καλοκαιράκι........
- nyxteridas
DaFFy_NaSH έγραψε:fuzztone έγραψε:Για το κομμάτι του πρωτοσέλιδου που αφορά τον Δ.Σ. αναφέρεσαι? Ή μήπως για την τελευταία νίκη μας επί του βάζελου (με Παντέλο).DaFFy_NaSH έγραψε:
Για να θυμομαστε που ημασταν πριν ακριβώς 3 χρόνια και τι "ποδοσφαιριστες" περναμε, ωστε να μη ζητάμε λαγούς με πετραχίλια:
http://62.1.2.102/newspapers/2007/1/18/ ... ORRA_b.jpg
Αρκετά πράγματα έχουν και διπλοτριπλή ανάγνωση ξέρεις...
Σου μάρκαρα με bold και underline το τι εννοουσα για το εξώφυλο!
Για τον Δημητράκη κουβέντα;
- Athanasiadhs
Κάποια στιγμή δεν είχε ακουστεί και ο πισιρικάς των Σερρών ο Ανάκογλου;Όπως και ο αμυντικός τους ο Παπάζογλου..
Πιστεύω θα ήταν από τις καλύτερες επενδύσεις σε ταλαντούχους Έλληνες παίκτες..
Άρη υπάρχει κανένα τέτοιο ενδεχόμενο;
Πιστεύω θα ήταν από τις καλύτερες επενδύσεις σε ταλαντούχους Έλληνες παίκτες..

Άρη υπάρχει κανένα τέτοιο ενδεχόμενο;
- sidpanos
μετά απο κάθε ματς και αν ξεχωρίσει απο τους αντιπάλους,κατευθείαν τον προτείνετε...
έχετε υπ'οψιν σας πως η ομάδα αποτελείτε απο 25 παίχτες και όχι απο 125?
επίσης έχουμε και εμείς ακαδημίες...
έχετε υπ'οψιν σας πως η ομάδα αποτελείτε απο 25 παίχτες και όχι απο 125?
επίσης έχουμε και εμείς ακαδημίες...
μια και το εφερε η κουβεντα ο ανακογλου πιστευω ειναι μεσα στο τοπ5 των ελληνικων ταλεντων σε πολυ μικρη ηλικια και σε μια θεση που δε βρισκεις ευκολα παιχτη...αν δουλευτει σωστα θα κανει παππαδες...το θεμα ειναι αν αποκττηθει θα καταντησει σαν παπαζογλου κουτσια που ολοι περιμεναν θαυματα απο αυτους απο την αρχη...γεωργιαδης πολυ λιγος ριμολντι και καρντοσο ειναι καλες λυσεις για rotation σε θεση μπαλαφοβερον και δε συμμαζευεται...αλλα ολη αυτη η συζητηση γινεται σε λαθος τοπικ