11. Zlatan Muslimović
- evripidis4
Re: 11. Zlatan Muslimović
αυτα που γραφετε ρε παιδια τα πιστευετε;;;τι παει να πει οτι το μυαλο του ηταν αλλου και οτι δεν τον ενοιαζε για το αν θα εμπαινε το γκολ ή οχι;;;Αν εγω ημουν στη θεση του θα ημουν ο πρωτος που θα ηθελα να μπει η κολομπαλα μεσα...οχι μονο χθες αλλα και με την αεκ και με παναθηναικο...αν ειχα μια τελευταια ευκαιρια να κανω κατι καλο και κερδισω το καλυτερο δυνατο συμβολαιο - οχι απο τον ΠΑΟΚ αλλα οπουδηποτε - δεν θα με ενοιαζε για το αν θα εμπαινε η μπαλα μεσα;;;
ουτε για τον κοσμο ουτε για τους συμπαικτες μου ουτε για την ομαδα αλλα μονο για την παρτη μου...για να εχω κατι να πουλησω και να προωθησω την παρτη μου...για το τελευταιο συμβολαιο μου...
ουτε για τον κοσμο ουτε για τους συμπαικτες μου ουτε για την ομαδα αλλα μονο για την παρτη μου...για να εχω κατι να πουλησω και να προωθησω την παρτη μου...για το τελευταιο συμβολαιο μου...
Σ'ένα απ'τα οποιαδήποτε τετ α τετ που έχασε φέτος εσύ τον είδες να τον νοιάζει ιδιαίτερα?αν τον ένοιαζε θα έβαζε τα δυνατά του να κάνει ότι καλύτερο στο επόμενο..έλα που αυτός κάνει ότι χειρότερο..
Και γιατί να τον νοιάζει όταν ξέρει πως ότι και να κάνει θα υπάρχουν κάποιοι-αρκετοί που θα του βγάζουν συνθήματα και θα λένε "κάτω τα χέρια απ΄το αλάνι"?Νομίζεις οι παίκτες δεν έχουνε καταλάβει τι παίζει με την προσωπολατρεία μας?Από κει και πέρα είναι στο χέρι τους αν θα δείξουν φιλοτιμο να προσπαθήσουν ή να μας γράψουν στα παπ@$% τους..ε δυστυχώς ο Μουσλι ανήκει στη δεύτερη κατηγορία και ακόμα πιο δυστυχώς θα πληρώσουμε τον σρταρχιδισμο του με άλλα 700.000 (με την εφορία άλλο ενα 1.000.000 δώρο στον τουρίστα)
Και γιατί να τον νοιάζει όταν ξέρει πως ότι και να κάνει θα υπάρχουν κάποιοι-αρκετοί που θα του βγάζουν συνθήματα και θα λένε "κάτω τα χέρια απ΄το αλάνι"?Νομίζεις οι παίκτες δεν έχουνε καταλάβει τι παίζει με την προσωπολατρεία μας?Από κει και πέρα είναι στο χέρι τους αν θα δείξουν φιλοτιμο να προσπαθήσουν ή να μας γράψουν στα παπ@$% τους..ε δυστυχώς ο Μουσλι ανήκει στη δεύτερη κατηγορία και ακόμα πιο δυστυχώς θα πληρώσουμε τον σρταρχιδισμο του με άλλα 700.000 (με την εφορία άλλο ενα 1.000.000 δώρο στον τουρίστα)
Αποχαιρετά αύριο το αλάνι κατα πάσα πιθανότητα..Ζλάταν ήσουν γυάλινος,ήσουν υπερβολικά καλοπληρωμένος,χασογκόλης.. ΑΛΛΑ είσαι ΠΑΟΚτσης όσο λίγοι ξένοι παίκτες που έχουν περάσει απ την ομάδα και τίμησες τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ..Σ ευχαριστούμε για τον φοβερό πρώτο γύρο π έκανες όταν είχες έρθει,για το χρυσό γκολ στην Νορβηγία,για τα περσυνά γκολ στα play-off..ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ που θα θρέψει και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για γενιές ΠΑΟΚτσηδων..Ζλάταν αλάνι το γάμησες και το λιμάνι πέρσυ..ΔΕΝ ΘΑ σε ξεχάσουμε όπως είμαι σίγουρος ότι δεν θα μας ξεχάσεις κ εσυ..
-
1,8 μύρια συν τα γιατροπορέματα για 3 χρόνια... Ναι, νομίζω ότι κι εγώ θα μας θυμόμουν για όλη μου τη ζωή
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
το παραγαμήσανε μερικοί. και το κράξιμο έχει τα όριά του. Ακόμα φοράει στο στήθος τον Δικέφαλο.
Ο στοιχειώδης σεβασμός απαιτείται τουλάχιστον.
ότι και να γίνει, τα γκολ μέσα στην Πόλη και στην παγωμένη Μόσχα δεν θα ξεχαστούν με τίποτα.
Ο στοιχειώδης σεβασμός απαιτείται τουλάχιστον.
ότι και να γίνει, τα γκολ μέσα στην Πόλη και στην παγωμένη Μόσχα δεν θα ξεχαστούν με τίποτα.
ετσι ακριβως!!!καποτε χειροκροτησαμε τον ντεμη στην ντουμπα,κ τον ντομινικ στο παλαι..
ενα ζεστο χειροκροτημα,κι ενα ευχαριστω αρκουν..ας κρατησουμε μονο τις καλες στιγμες ρε
γαμωτο..μας προσφερε,λιγες ναι,αλλα καλες..
ενα ζεστο χειροκροτημα,κι ενα ευχαριστω αρκουν..ας κρατησουμε μονο τις καλες στιγμες ρε
γαμωτο..μας προσφερε,λιγες ναι,αλλα καλες..
ετσι ειναι φιλε μου... καθε στιγμη με τα κομπιουτερακια στο χερι οι ''καλοπροαιρετοι''Kolokotronis_4 έγραψε:το παραγαμήσανε μερικοί.
το οτι ηταν ντεντλαην να προκριθουμε για να παρουμε βαθμους γιατι αλλιως θα ημασταν μια ζωη στους αδυνάτους δεν βλεπω να τα υπολογιζει κανεις με το κομπιουτερακι ουτε τα λεφτα απο την προκριση...
Εγώ κλαίω όταν σκέφτομαι πόσο πιο χρήσιμο παίκτη θα μπορούσαμε να έχουμε 3 χρόνια.
Ναι έβαλε το γκολ στη Πόλη.Δεν κατάλαβα τι έκανε κάτι εξωπραγματικό? και 'γω λέω πως αν είχαμε άλλον θα είχε κάνει πολλά περισσότερα -άσχετα με τα λεφτά που πήρε-.
Επειδή δεν με ενδιαφέρουν τα συμβόλαια των παικτών μας λέω πως και 100 χιλιάρικα να δεχόταν να πάρει πάλι θα ήθελα να φύγει γιατί αγωνιστικά δεν βοηθάει τον ΠΑΟΚ.
3 χρόνια 16 γκολ.
Εσείς πείτε μου ότι τρέχει, μαρκάρει, παλεύει και νιώθει ΠΑΟΚτσής αλάνι.
Σίγουρα ο ΠΑΟΚ του πρόσφερε πολλά περισσότερα απ' ότι αυτός στον ΠΑΟΚ.
Ναι έβαλε το γκολ στη Πόλη.Δεν κατάλαβα τι έκανε κάτι εξωπραγματικό? και 'γω λέω πως αν είχαμε άλλον θα είχε κάνει πολλά περισσότερα -άσχετα με τα λεφτά που πήρε-.
Επειδή δεν με ενδιαφέρουν τα συμβόλαια των παικτών μας λέω πως και 100 χιλιάρικα να δεχόταν να πάρει πάλι θα ήθελα να φύγει γιατί αγωνιστικά δεν βοηθάει τον ΠΑΟΚ.
3 χρόνια 16 γκολ.
Εσείς πείτε μου ότι τρέχει, μαρκάρει, παλεύει και νιώθει ΠΑΟΚτσής αλάνι.
Σίγουρα ο ΠΑΟΚ του πρόσφερε πολλά περισσότερα απ' ότι αυτός στον ΠΑΟΚ.
- kataramenos5
- cristiano4
προσφερες λιγα ή πολλα, ολοι διαφωνουν..
μιας και φευγεις να σου πω 2 λογια..Εισαι οτι καλυτερο περασε σε δυνατοτητες απο την ομαδα στο 9...ξεκινησες σουπερ μεχρι που ειχες τον τραυματισμο..επειδη ποτε δεν ξαναειχες φοβηθηκες παραπανω απο οτι επρεπε...εκανες ομως καλο τελος περσυ και φετος μαζι με τον σαλπιγγιδη πιστευες οτι ηταν η χρονια σου..
Ξεκινησες ξερωντας οτι απο την στιγμη που εφυγε ο ζησης δεν εισαι αρεστος στον προεδρο..Εδω ειναι το πρωτο σου λαθος..Ξενερωσες και σε απασχολησε παραπανω απο οσο επρεπε...συναισθηματικος ,ισως και μ@λ@κ@ς..
παρολαυτα ξεκινησες με πονους και εδωσες την στιγμη που θα θυμαμαι μεχρι να φυγω απο αυτο το κοσμο μεσα στην πολη..φυσικα δεν αντεξες..ποτε δεν θα συγχωρεσεις αυτους που σε εστειλαν γερμανια..δικιο ή αδικο,εσυ ξερεις..και ο μακ γκραθ παντως τωρα εγινε καλα(?).
μεσα σε αυτα τα χρονια κατηγορηθηκες για ξενυχτια απο ανθρωπους που δε σε εβλεπαν ποτε σε αυτα,ειχες ενα μεγαλο προσωπικο προβλημα που δεν ενοιαξε κανεναν,ενω απερριπτες μονιμες συμβολαια μεγαλυτερα απο του ΠΑΟΚ γιατι εδω γουσταρες.
Το αποκορυφωμα ηταν οτι σε μια χρονια οπου δεν ειχες προπονητη,πονουσες μονιμα,καποιοι ελεγαν οτι γκρινιαζες για τα λεφτα..Ναι..για αυτα..Στα @@ σου...καποιοι ξερουμε..
αυτοι που εγλυφαν,τωρα χλευαζουν..
αυτοι που ξερουνε ,θα σε σεβονται παντα
Καλη τυχη αλανι.Σε ευχαριστω για ολα.
μιας και φευγεις να σου πω 2 λογια..Εισαι οτι καλυτερο περασε σε δυνατοτητες απο την ομαδα στο 9...ξεκινησες σουπερ μεχρι που ειχες τον τραυματισμο..επειδη ποτε δεν ξαναειχες φοβηθηκες παραπανω απο οτι επρεπε...εκανες ομως καλο τελος περσυ και φετος μαζι με τον σαλπιγγιδη πιστευες οτι ηταν η χρονια σου..
Ξεκινησες ξερωντας οτι απο την στιγμη που εφυγε ο ζησης δεν εισαι αρεστος στον προεδρο..Εδω ειναι το πρωτο σου λαθος..Ξενερωσες και σε απασχολησε παραπανω απο οσο επρεπε...συναισθηματικος ,ισως και μ@λ@κ@ς..
παρολαυτα ξεκινησες με πονους και εδωσες την στιγμη που θα θυμαμαι μεχρι να φυγω απο αυτο το κοσμο μεσα στην πολη..φυσικα δεν αντεξες..ποτε δεν θα συγχωρεσεις αυτους που σε εστειλαν γερμανια..δικιο ή αδικο,εσυ ξερεις..και ο μακ γκραθ παντως τωρα εγινε καλα(?).
μεσα σε αυτα τα χρονια κατηγορηθηκες για ξενυχτια απο ανθρωπους που δε σε εβλεπαν ποτε σε αυτα,ειχες ενα μεγαλο προσωπικο προβλημα που δεν ενοιαξε κανεναν,ενω απερριπτες μονιμες συμβολαια μεγαλυτερα απο του ΠΑΟΚ γιατι εδω γουσταρες.
Το αποκορυφωμα ηταν οτι σε μια χρονια οπου δεν ειχες προπονητη,πονουσες μονιμα,καποιοι ελεγαν οτι γκρινιαζες για τα λεφτα..Ναι..για αυτα..Στα @@ σου...καποιοι ξερουμε..
αυτοι που εγλυφαν,τωρα χλευαζουν..
αυτοι που ξερουνε ,θα σε σεβονται παντα
Καλη τυχη αλανι.Σε ευχαριστω για ολα.
Σε όλα συμφωνώ εκτός από αυτό για τα λεφτά.
Στο εξωτερικό δήλωνε ότι είναι απλήρωτος για 9 μήνες και ότι δεν είναι καθόλου καλή η κατάσταση εδώ. Εδώ το διέψευσε στους γνωστούς ηλίθιους ΑΡΔ.
Λίγες μέρες μετά όταν κόσμος μαζεύτηκε έξω από την Τούμπα για να ζητήσει το λόγο για τις αποχές, και τα κακά αποτελέσματα, το ξαναείπε για τους 9 μήνες απλήρωτος.
Ενώ δεν ήταν τόσο... Άλλος από την ομάδα ήταν ο απλήρωτος.
Τεσπα.. Μας έδωσε πολλές χαρές αυτά τα χρόνια, αλλά και μας προβλημάτισε πολύ επίσης...
Ευχαριστούμε Ζλάταν.
Στο εξωτερικό δήλωνε ότι είναι απλήρωτος για 9 μήνες και ότι δεν είναι καθόλου καλή η κατάσταση εδώ. Εδώ το διέψευσε στους γνωστούς ηλίθιους ΑΡΔ.
Λίγες μέρες μετά όταν κόσμος μαζεύτηκε έξω από την Τούμπα για να ζητήσει το λόγο για τις αποχές, και τα κακά αποτελέσματα, το ξαναείπε για τους 9 μήνες απλήρωτος.
Ενώ δεν ήταν τόσο... Άλλος από την ομάδα ήταν ο απλήρωτος.
Τεσπα.. Μας έδωσε πολλές χαρές αυτά τα χρόνια, αλλά και μας προβλημάτισε πολύ επίσης...
Ευχαριστούμε Ζλάταν.
καλο θα ηταν ως πηγη μην χρησιμοποιεις τεχνητες φημες συγκεκριμενων δημοσιογραφων..ο μουσλιμοβιτσ δηλωσε οτι ειναι απληρωτος ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ γιατι λεφτα εχει βγαλει πολλα και οτι ειναι αλλα τα προβληματα..Ο σαλπιγγιδης που υπονοεις ειναι και αυτος φυσικα απληρωτος οπως ολοι..δεν ξεχωριζω κανεναν στο θεμα των χρηματων(εκτος απο καναδυο).ολοι ηταν κυριοι στην υπομονη
ολοι οι υψηλα αμοιβομενοι αξιζουν συγχαρητηρια για την υπομονη που ειχαν φετος..δεν υπαρχει μομφη στην διοικηση αφου τα οικονομικα προβληματα προεκυψαν απο την γενικοτερη κριση και απο τη μαλακια της λαμιας..φετος επειση ο τεο ειναι σοβαρος ειναι αποφασισμενος να ειναι σιγουρος σε αυτα και για αυτο θα πεσει το μπατζετ
ολοι οι υψηλα αμοιβομενοι αξιζουν συγχαρητηρια για την υπομονη που ειχαν φετος..δεν υπαρχει μομφη στην διοικηση αφου τα οικονομικα προβληματα προεκυψαν απο την γενικοτερη κριση και απο τη μαλακια της λαμιας..φετος επειση ο τεο ειναι σοβαρος ειναι αποφασισμενος να ειναι σιγουρος σε αυτα και για αυτο θα πεσει το μπατζετ