Ο Τέλης, επειδή - λογικά - δε θα είναι κανένα βλαχαδερό, τους έχει ήδη κάνει delete. Απλά δεν το έχουν μάθει ακόμα.tolis14 έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 10:59 Είναι τόσο χαμηλό το iq τους που αδυνατούν να καταλάβουν το προφανές. Με τις γελοιότητες και τις μειοδοτικές προς τον ΠΑΟΚ συμπεριφορές τους, πετυχαίνουν το ακριβώς αντίθετο από αυτό που σκόπευαν. Αντί να χτυπήσουν τον Σαββίδη, έκαναν ακόμη και αυτούς που τελευταία δεν ήταν τόσο υποστηρικτικοί προς αυτόν να συσπειρώθούν μαζί του. Στο τέλος ούτε ο Τέλης δεν θα τους παίρνει στα σοβαρά. Αλλά τι ζητάμε τώρα από άτομα περιορισμένης νοητικής ικανότητας
Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
- navigator11
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
- tolis14, Ιάσονας
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Η ΛΙΠΑΡΗ ΦΩΚΙΑ!!!Equalizer έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 10:35 Το αισχρό τους ύφος με τα γελακια και τις ειρωνίες είναι προσβολή σε ΕΜΑΣ, όλως ακριβώς όλες τους οι πράξεις και δηλώσεις από τον Ιούνιο. Όχι προς τον Σαββίδη
Τη δική μας αξιοπρέπεια προσβάλλουν Ε ΠΙ ΤΗ ΔΕΣ
Είναι τόσο λίγοι και γελοίοι ώστε ούτε καν καταλαβαίνουν τι κάνουν και με πόσο ελεεινά χρώματα θα μείνει το όνομα τους στην ιστορία του ΠΑΟΚ
Η διοίκηση που χλευαζε τον κόσμο προς εξυπηρέτηση συμφερόντων
ΟΥΤΕ ο Γούμενος δεν το έκανε αυτο
Όταν βγαίνεις ρε ΣΟΥΡΓΕΛΟ και κανείς δηλώσεις στην κάμερα και λες ναι βέβαια θα προχωρήσουμε με Σαββίδη, και μέσα στο κείμενο η μόνη φράση που δεν γράφεις είναι "γαμω τη μάνα σου Σαββίδη", ΣΕ ΕΜΑΣ απευθύνεις τις δηλώσεις σου. ΕΜΑΣ ενημερώνεις όχι τον Σαββίδη. ΕΜΑΣ βρίζεις με την ειρωνία και τα ψεμματα σου. Κτήνος.
ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΩΡΑ.
- These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post (total 2):
- eorptol1, paok apo epilogi
Ακομα και αν θεωρητικα η ΠΑΕ υπεγραφε αυτο το καταπτυστο μνημονιο,δεν υπηρχε ουτε 1 πιθανοτητα στο μυριο να μην σκαλωνε καπου, ωστε να πληρωθουν οι ρητρες στα λαμογια.
Μονο απο το υφακι της "δικηγορου" καταλαβαινες τι στιαπου ειχαν κανει...
- These users thanked the author Azrael for the post (total 5):
- aivas19, Maklaz, leomatos88, nkoss, paok apo epilogi
Εγω δεν το πιστεύω αυτό. Μια χαρά θα δημιουργηθεί φθορά στον Ιβαν και στο τέλος δε θα κάνει και γήπεδο η ομάδαtolis14 έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 10:59 Είναι τόσο χαμηλό το iq τους που αδυνατούν να καταλάβουν το προφανές. Με τις γελοιότητες και τις μειοδοτικές προς τον ΠΑΟΚ συμπεριφορές τους, πετυχαίνουν το ακριβώς αντίθετο από αυτό που σκόπευαν. Αντί να χτυπήσουν τον Σαββίδη, έκαναν ακόμη και αυτούς που τελευταία δεν ήταν τόσο υποστηρικτικοί προς αυτόν να συσπειρώθούν μαζί του. Στο τέλος ούτε ο Τέλης δεν θα τους παίρνει στα σοβαρά. Αλλά τι ζητάμε τώρα από άτομα περιορισμένης νοητικής ικανότητας
Να σκάλωνε κάπου;;;Azrael έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 11:10 Ακομα και αν θεωρητικα η ΠΑΕ υπεγραφε αυτο το καταπτυστο μνημονιο,δεν υπηρχε ουτε 1 πιθανοτητα στο μυριο να μην σκαλωνε καπου, ωστε να πληρωθουν οι ρητρες στα λαμογια.
Το MoU μετά την υπογραφή της ΠΑΕ περνάει από ΓΣ για το αν είναι έγκυρο2.6. Τα συμβαλλόμενα μέρη ρητά δηλώνουν και δεσμεύονται ότι πριν την σύναψη του παρόντος, αλλά και πριν τη σύναψη της κυρίας σύμβασης, σε εκτέλεση των διατάξεων του άρθρου 7 παρ. 9 του ν. 2725/99 σε συνδυασμό με τις διατάξεις του άρθρου 20 του νομίμως εγκεκριμένου και δημοσιευμένου Καταστατικού του σωματείου, θα συγκληθεί ΓΣ των μελών του ΑΣ ΠΑΟΚ για την λήψη απόφαση που θα αφορά στην έγκριση των όρων του ΜΟU και ομοίως των όρων της κυρίας σύμβασης και εν συνεχεία βεβαίωση των ανωτέρω από το κατ΄ άρθρο 825 ΚπολΔ Δικαστήριο.
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 2):
- navigator11, leomatos88
-
Dimitrisou
Είμαι πολύ περίεργος πάντως να δω τι θα κάνουν οι του ΑΣ αν πει ο Ιβάν πως εγώ από του χρόνου πάω Καυταντζόγλειο και δεν με νοιαζει πλέον να κάνω γήπεδο στην Τούμπα.
Ο Μυστακίδης δεν θα πάρει το γήπεδο για να παίζει η ομάδα γυναικών.
Τότε κύριοι;
Τότε κύριοι;
- These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 3):
- navigator11, Mica, paok apo epilogi
Δεν θα συμφωνήσουν στο δικαίωμα χρήσης του σήματος τους χρόνου ή οπότε λήγει η σύμβαση, πιέζοντας το Σαββίδη είτε να πουλήσει είτε να κάνει ομάδα με άλλο όνομα
Υπογράφοντας έτσι το σχίσμα του συλλόγου, διαλύοντας το ΜΟΝΟ πράγμα που μας κράτησε επί δεκαετίες. Και με φτηνά λόγια + τσατσους θα διαδίδουν δεξιά κι αριστερά λάσπες ότι ο Σαββίδης διέλυσε το σύλλογο.
Περίπου ότι κάνουν και σήμερα δηλαδή απλά χωρίς τα έξτρα βήματα.
Επίσης, να χαρείτε, μη μου λέτε χαζομάρες ότι ο Μυστακίδης ΘΑ καταλάβει τι χαζοί είναι.
Είναι προφανες από πού μαθαινουν τι βήματα να κάνουν για να "συμπληρώνουν" τους ακραία καταχρηστικούς όρους στις προτάσεις μνημονίων που κάνουν. Ούτε καν τι σημαίνουν οι λέξεις που βάζουν μέσα, δεν ξέρουν.
Αυτά δεν γίνονται ούτε κατά τύχη, ούτε ξαφνικά.
Υπογράφοντας έτσι το σχίσμα του συλλόγου, διαλύοντας το ΜΟΝΟ πράγμα που μας κράτησε επί δεκαετίες. Και με φτηνά λόγια + τσατσους θα διαδίδουν δεξιά κι αριστερά λάσπες ότι ο Σαββίδης διέλυσε το σύλλογο.
Επίσης, να χαρείτε, μη μου λέτε χαζομάρες ότι ο Μυστακίδης ΘΑ καταλάβει τι χαζοί είναι.
Είναι προφανες από πού μαθαινουν τι βήματα να κάνουν για να "συμπληρώνουν" τους ακραία καταχρηστικούς όρους στις προτάσεις μνημονίων που κάνουν. Ούτε καν τι σημαίνουν οι λέξεις που βάζουν μέσα, δεν ξέρουν.
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 23):
- Dimitrisou, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, navigator11, ΚΩΣΤΑΣ2019, Alchemist, leomatos88, Maklaz, Logistis, Pablo_Escobar, wpgoalkeeper and 13 more users
Το βασικό θέμα του γηπέδου είναι το οικονομικό, ειδικά αν ισχύουν κάτι πόσα north of 200 μύρια.
Για να είναι βιώσιμο πρέπει είτε να ενταχθεί σε μια ευρύτερη αστική ανάπλαση δλδ επιδότηση δια της πλαγίας, είτε να βρεθεί κάποιος ευεργέτης για τη Θεσσαλονίκη ρεγαμωτο.
Τώρα ΑΣ κ μνημόνια κ αρχιδιαμυδια, φέρτε μου να το υπογράψω. Ε και;
Στην παρούσα φάση ο Ιβάν loses face το οποίο φυσικά κ είναι θέμα. Αλλά στην παρούσα φάση πρότζεκτ γήπεδο δεν υπάρχει κ δεν μας το στερεί κανένας.
Κ όπως έχω ξαναγράψει δεν έχω πεισθεί ότι ο Μυστακίδης όντως θέλει να εμπλακεί σε όλα αυτά, πραγματικά δλδ να σηκώσει μανίκια κ να δουλέψει, να λερωθεί.
Για να είναι βιώσιμο πρέπει είτε να ενταχθεί σε μια ευρύτερη αστική ανάπλαση δλδ επιδότηση δια της πλαγίας, είτε να βρεθεί κάποιος ευεργέτης για τη Θεσσαλονίκη ρεγαμωτο.
Στην παρούσα φάση ο Ιβάν loses face το οποίο φυσικά κ είναι θέμα. Αλλά στην παρούσα φάση πρότζεκτ γήπεδο δεν υπάρχει κ δεν μας το στερεί κανένας.
Κ όπως έχω ξαναγράψει δεν έχω πεισθεί ότι ο Μυστακίδης όντως θέλει να εμπλακεί σε όλα αυτά, πραγματικά δλδ να σηκώσει μανίκια κ να δουλέψει, να λερωθεί.
δεν νομιζω οτι με το ετσι θελω να μπορουν να παρουν την χρηση σηματος, αν πληρωνει ο ιβαν το ποσοστο στον ασ..
αν γινονταν ευκολα θα απειλουσαν ηδη να το κανουν για να πουλησει
αν γινονταν ευκολα θα απειλουσαν ηδη να το κανουν για να πουλησει
- These users thanked the author Demir for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
Αυτό δεν νομίζω να το κάνουν ακόμη και αυτοί οι τύποιEqualizer έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 11:29 Δεν θα συμφωνήσουν στο δικαίωμα χρήσης του σήματος τους χρόνου ή οπότε λήγει η σύμβαση, πιέζοντας το Σαββίδη είτε να πουλήσει είτε να κάνει ομάδα με άλλο όνομα
Δε νομίζω equal να υποχρεωθεί να πουλήσει αν δεν το θέλει, ούτε να αλλάξει σήμα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Απλά δε θα μπορεί να έχει την εμπορική εκμετάλλευση του σήματος η ΠΑΕ.
Ε, τότε ο Ιβάν θα πει ρίχνω το μπάτζετ της ομάδας (πουλάω Ντέλια ας πούμε). Τα παράπονα σας στον ΑΣ.
Ε, τότε ο Ιβάν θα πει ρίχνω το μπάτζετ της ομάδας (πουλάω Ντέλια ας πούμε). Τα παράπονα σας στον ΑΣ.
-
Dimitrisou
Ο Ιβάν θα lose face αν φτάσει το θέμα στο να αρχίσει και ξαφνικά πει δεν μπορώ να ανταποκριθώ οικονομικα..Patron έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 11:32 Το βασικό θέμα του γηπέδου είναι το οικονομικό, ειδικά αν ισχύουν κάτι πόσα north of 200 μύρια.
Αυτή τη στιγμή μόνο θεωρητικά μπορουμε να μιλήσουμε για αυτό.
Οι μόνοι ζημιωμενοι σε αυτό το θέμα είναι οι του ΑΣ και πάνω απ' όλα ο ίδιος ο ΠΑΟΚ που τόσο αγαπάνε και προστατεύουν..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimitrisou την Τετ 05 Νοέμ 2025, 11:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- paok apo epilogi
-
Dimitrisou
Σε τέτοια περίπτωση δεν νομίζω οι αντιδράσεις να περιοριστούν σε λόγια στα σοσιαλ..Equalizer έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 11:29 Δεν θα συμφωνήσουν στο δικαίωμα χρήσης του σήματος τους χρόνου ή οπότε λήγει η σύμβαση, πιέζοντας το Σαββίδη είτε να πουλήσει είτε να κάνει ομάδα με άλλο όνομα
Και δεν τους έχω για τόσο μάγκες..
Βέβαια πλέον από αυτούς όλα τα περιμένουμε..
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Εκτός όλων των άλλων, όταν θα φτασουμε στη χρήση Νεου γηπεδου το 2(0 ή 1)30, δεν γνωρίζουμε την διοίκηση που θα εχει εκλεγει στον ΑΣ.
Εγω ειμαι περιεργος να δω σε ποιο νομο της Ελλαδας θα μετακομισουν.Dimitrisou έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 11:22 Είμαι πολύ περίεργος πάντως να δω τι θα κάνουν οι του ΑΣ αν πει ο Ιβάν πως εγώ από του χρόνου πάω Καυταντζόγλειο και δεν με νοιαζει πλέον να κάνω γήπεδο στην Τούμπα.
Τότε κύριοι;
- These users thanked the author icue for the post (total 5):
- Dimitrisou, navigator11, leomatos88, wpgoalkeeper, paok apo epilogi