Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
- black_star_ninja
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Και γω παιδιά όσο το ψάχνω τουιτερ δε βγαίνει κάτι αρνητικό για Μάρκος αντονιο..
Το μόνο που γράφουν σχετικά με μας ειναι για Ναρει και Αλ Καλιζ, που φαντάζομαι το διαβάσατε ήδη στα δικά μας σάιτ.
Edit: δεν είμαι αρνητικός για ναρει. Ίσα ίσα. Έχουμε ναρει κ αντριγια που παίζουν στην ίδια θέση. Αν μείνει κ ο Μουργκ (που μάλλον θα μείνει) ειναι τρεις. Νομίζω μας φτάνουν δυο. Ας έρθει ένα δεκάρι κ ένα αριστερό εξτρεμ μαζί με δυο χάφ και γω θα είμαι τέρμα ευχαριστημένος. Ειδικά αν ειναι μεταγραφές σαν αυτούς που πήραμε μεχρι τωρα.
Το μόνο που γράφουν σχετικά με μας ειναι για Ναρει και Αλ Καλιζ, που φαντάζομαι το διαβάσατε ήδη στα δικά μας σάιτ.
Edit: δεν είμαι αρνητικός για ναρει. Ίσα ίσα. Έχουμε ναρει κ αντριγια που παίζουν στην ίδια θέση. Αν μείνει κ ο Μουργκ (που μάλλον θα μείνει) ειναι τρεις. Νομίζω μας φτάνουν δυο. Ας έρθει ένα δεκάρι κ ένα αριστερό εξτρεμ μαζί με δυο χάφ και γω θα είμαι τέρμα ευχαριστημένος. Ειδικά αν ειναι μεταγραφές σαν αυτούς που πήραμε μεχρι τωρα.
Παμε να ηρεμησουμε ολοι λιγο και να ελπιζουμε οτι θα ερθει και ο Μαρκος και ο Μειτε. Αρκει να περασουμε την Χαρτς και να παρουμε την βαθια ανασα που χρειαζομαστε τωρα.
Εγω προσωπικα δεν ειμαι φαν του Ναρει, τον θεωρω στο ιδιο στυλ με Τζαλμα. Δηλαδη αλογο στα τρεξιματα αλλα ατσαλο μπροστα. Αν πουληθει πρεπει να ερθει καποιος καλυτερος τεχνικα.black_star_ninja έγραψε:Και γω παιδιά όσο το ψάχνω τουιτερ δε βγαίνει κάτι αρνητικό για Μάρκος αντονιο..
Εναν Βιερινια στα 25 εστω

- thomas Murg
Προλαβαίνουμε να τον δηλώσουμε;
Μέχρι τις 10 είναι η διορία;
Και για να διευκολύνω τους δημιουργούς σεναρίων: Με τα χρήματα του Νάρει γίνεται η μεταγραφή του Μέιτε

Μέχρι τις 10 είναι η διορία;
Και για να διευκολύνω τους δημιουργούς σεναρίων: Με τα χρήματα του Νάρει γίνεται η μεταγραφή του Μέιτε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thomas Murg την Τετ 23 Αύγ 2023, 18:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Από την μια και γώ δεν είμαι αρνητικός στην πώληση Ναρει.
Από την άλλη αν πωληθεί δεν δίνω ούτε μια στο εκατομμύριο να φέρουμε 4 παίκτες (2 χάφ και 2 μεσοεπιθετικους) μέχρι το τέλος της μεταγραφικής.
Να με συμπαθάτε, έχω εκφράσει την βεβαιότητα μου ότι θα πάρουμε 2 παίκτες (χαφ και μεσοεπιθετικό) αλλά 4;
Με τους ρυθμούς που λειτουργούμε και την δυσκοιλιότητα που μας διακρίνει;
Θα είναι τεράστια έκπληξη για μένα αν συμβεί.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Από την άλλη αν πωληθεί δεν δίνω ούτε μια στο εκατομμύριο να φέρουμε 4 παίκτες (2 χάφ και 2 μεσοεπιθετικους) μέχρι το τέλος της μεταγραφικής.
Να με συμπαθάτε, έχω εκφράσει την βεβαιότητα μου ότι θα πάρουμε 2 παίκτες (χαφ και μεσοεπιθετικό) αλλά 4;
Με τους ρυθμούς που λειτουργούμε και την δυσκοιλιότητα που μας διακρίνει;
Θα είναι τεράστια έκπληξη για μένα αν συμβεί.
ειμαι υπερ του μειτε ειδικα αν υπαρχει και λογικη ρητρα ( κατω απο 4)
Από τον Μάιο εγραφα για Μέιτε, οτι είναι αυτό που θέλουμε μπροστά από τα σεντερ μπάκ. Σκυλί του πολέμου.
Μετά προέκυψε ο Μαξίμ και ακόμα τραβάει. Μακάρι να έρθει ο Μέιτε για αρχή και μετά ας πάρουμε τζάμπα τον Σερβο.
Μετά προέκυψε ο Μαξίμ και ακόμα τραβάει. Μακάρι να έρθει ο Μέιτε για αρχή και μετά ας πάρουμε τζάμπα τον Σερβο.
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ!!!Magpies4 έγραψε:Ρε σείς, το κλείσατε και κλείνουμε παίκτη!
Πωπω με Μειτε Οζντοεφ Χαρη η ομαδα θα δερνει στα χαφ
Ρε εσυ Τζον με ειχες ψησει τοσο με τον Αντονιο που στο ακουσμα του Μειτε ειμαι μουδιασμενος
Και ας ξερω οτι με Οζντοεφ, Μειτε, Μαξιμοβιτς θα @@@@αμε και θα δερνουμε
Ερωτηση.....τον προλαβαινουμε σημερα;;;

Και ας ξερω οτι με Οζντοεφ, Μειτε, Μαξιμοβιτς θα @@@@αμε και θα δερνουμε
Ερωτηση.....τον προλαβαινουμε σημερα;;;
Για Μειτε κι εγώ είμαι θετικός.
Πάντως στο υποθετικό σενάριο ότι παίρνουμε 2 χάφ πιο πολύ πέφτει πάνω στον Μαξίμοβιτς παρα στον Marcos Antonio.
Γαμωτο, πρέπει να βρεθεί τρόπος να ρθει ο βραζιλιανος.
Πάντως στο υποθετικό σενάριο ότι παίρνουμε 2 χάφ πιο πολύ πέφτει πάνω στον Μαξίμοβιτς παρα στον Marcos Antonio.
Γαμωτο, πρέπει να βρεθεί τρόπος να ρθει ο βραζιλιανος.
Στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα είναι πολύ πιο δυνατό και ισορροπημένο το ρόστερ σε σχέση με πέρσι...
Ότι αργήσαμε είναι θέμα Ιβάν...
Αλλά με δύο χαφ ένα εξτρεμοδεκαρο κι ίσως και δεξί εξτρέμ μέχρι τον Γενάρη θα είμαστε καλά...
Στόχος οι όμιλοι...
Ότι αργήσαμε είναι θέμα Ιβάν...
Αλλά με δύο χαφ ένα εξτρεμοδεκαρο κι ίσως και δεξί εξτρέμ μέχρι τον Γενάρη θα είμαστε καλά...
Στόχος οι όμιλοι...
εντωμεταξυ αν ισχυει εφαγε ολους η Μπουντου στην στροφη για την αποκλειστικη ειδηση