Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
professor v

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Δημοσίευση από professor v »

astral έγραψε:α) πετύχαμε αρκετά σε σχέση με τα λεφτά που μπήκανε. Κόντρα σε διορισμένους πρωταθλητές. Με πόσα παραπάνω θα ήσουν εσύ ευχαριστημένος ?
β) υπήρχαν αντίπαλοι με περισσότερα έσοδα και κυβερνητική υποστήριξη και σταθερότητα σε παίκτες και προπονητη (πχ βλέπε οσφπ πέρσι, προπερσι και αντιπροπερσι) . Στους άλλους το χωριό έκανε και κάνει πλάκα.
γ) το χωριό παίζει το καλυτερό ποδόσφαιρο με τρελή δουλειά και χωρίς κόκκαλακια και νυχτερίδες κι αράχνες, παράγει τα μεγαλύτερα ταλέντα στη χώρα ,είναι -5 απο την κορυφή και ένα βήμα από τον τελικό κυπέλλου. Οι αντίπαλοι, έχουν κάνει all in και παίρνουν ταρχιδια τους (βλέπε βαζελος), έχουν αλλάξει 7 ενδεκάδες (βλέπε γαύρος, εκεί να δεις χωριό!) και είναι και η ξαδέρφη που αν δεν ήταν ο ΠΑΟΚ και οι αστείοι που τη σφυρανε θα έβλεπε ακόμα τα πράσινα φρύδια του ζελέ.
δ)καλύφθηκαν 2 από τα 3 κενά και για το τρίτο δεν ήθελαν μπακαγιοκο. Δυστυχώς και κακως δεν κατάφεραν να κλείσουν αυτόν που ήθελαν και πάμε παρακάτω.

Μια χαρά για κωλοχωρι. Φαντάσου να ήθελες και να μειώσεις. Μέλι στάζεις.

Aρχικα ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες νομιζω και πιστευω στηκ καλοπροαιρετη κριτικη. Απο εκει και περα, να σου απαντησω.
α) Καθολου, τα λεφτα που επεσαν ηταν υπερπολλαπλασια των επιτευγματων. Δειγμα της ενδειας μας σας συλλογος να οργανωθουμε και να βαλουμε στερεες βασεις για να δημιουργησουμε τη δικη μας αυτοκρατορια
β) Αυτο παντα ηταν και θα ειναι. Υπηρχε η χρυση ευκαιρια πολλαπλος να βγουμε ΤΛ αλλα τη κλωτσησαμε καθαρα και μονο δικον μας λαθων και αδυναμιων. Περσι, εμεις χασαμε τη πρωτη θεση αν θυμασαι, τοσο στο πρωταθλημα οσο και πλεη οφ - με ενα κακκιστο οσφπ και ελλειψη 2ου
γ) Και λοιπον? Τι εχει καρπωθει ο ΠΑΟΚ απο τα ταλεντα αυτα? Μηπως εμεινα αρκετα ωστε να μεστωσουν και να μπολιασουν στην ομαδα, αποκτωντας και τρελη μεταπωλητικη αξια? Ουτε το ενα, ουτε το αλλο Κανεις δε μειωνει τη προπασκευαστικη δουλεια που γινετε με ΠΑΟΚ Β, ακαδημιες κτλ αλλα ολα αυτα πανε στραφη στην ουσια
δ) θα φανει τι καλυφθηκε και πως αν και τα κενα ηταν 4 το λιγοτερο. Δεν δεχομαι δικαιολογιες του τυπου 'δεν μας εκατσε' ο παιχτης απο ενα ημισοβαρο κλαμπ που θα επρεπε να εχει 2-3 εναλλακτικες ετοιμες
ε) συνολικα, μονοι βαλαμε τα χερια και βαλαμε τα ματια μας και επειδη σχεδον 50 χρονια εγω δει το ιδιο εργο απειρες φορες, προτιμω να ειμαι ρεαλιστης.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

prist64 έγραψε:
Χωρικός έγραψε:
chrisg4 έγραψε:Ιδιο πραγμα ο Αραουχο με τον Μπραντον...Το προβλημα του Μπραντον δεν ειναι ούτε τα γκολ,ούτε το υψος,ουτε τα διαφορετικά χαρακτηριστικα με Ολιβειρα.Το προβλημα ειναι οτι κανει κοντρολ με το καλαμι με αποτελεσμα να μη βοηθαει καθολου στο build up και πραγματικα να βρεις κοντοπουτανο φορ χωρις τεχνικη ειναι κατορθωμα.

χμμμ....ένας απ'τους καλύτερους φορ της ιστορίας μας...τέτοιος ήταν!!! :mrgreen:

Dimg4 likes this post

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

:lol: :lol: :opaokara: σατανα
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

professor v έγραψε:Aρχικα ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες νομιζω και πιστευω στηκ καλοπροαιρετη κριτικη. Απο εκει και περα, να σου απαντησω.
α) Καθολου, τα λεφτα που επεσαν ηταν υπερπολλαπλασια των επιτευγματων. Δειγμα της ενδειας μας σας συλλογος να οργανωθουμε και να βαλουμε στερεες βασεις για να δημιουργησουμε τη δικη μας αυτοκρατορια
β) Αυτο παντα ηταν και θα ειναι. Υπηρχε η χρυση ευκαιρια πολλαπλος να βγουμε ΤΛ αλλα τη κλωτσησαμε καθαρα και μονο δικον μας λαθων και αδυναμιων. Περσι, εμεις χασαμε τη πρωτη θεση αν θυμασαι, τοσο στο πρωταθλημα οσο και πλεη οφ - με ενα κακκιστο οσφπ και ελλειψη 2ου
γ) Και λοιπον? Τι εχει καρπωθει ο ΠΑΟΚ απο τα ταλεντα αυτα? Μηπως εμεινα αρκετα ωστε να μεστωσουν και να μπολιασουν στην ομαδα, αποκτωντας και τρελη μεταπωλητικη αξια? Ουτε το ενα, ουτε το αλλο Κανεις δε μειωνει τη προπασκευαστικη δουλεια που γινετε με ΠΑΟΚ Β, ακαδημιες κτλ αλλα ολα αυτα πανε στραφη στην ουσια
δ) θα φανει τι καλυφθηκε και πως αν και τα κενα ηταν 4 το λιγοτερο. Δεν δεχομαι δικαιολογιες του τυπου 'δεν μας εκατσε' ο παιχτης απο ενα ημισοβαρο κλαμπ που θα επρεπε να εχει 2-3 εναλλακτικες ετοιμες
ε) συνολικα, μονοι βαλαμε τα χερια και βαλαμε τα ματια μας και επειδη σχεδον 50 χρονια εγω δει το ιδιο εργο απειρες φορες, προτιμω να ειμαι ρεαλιστης.

Η καλοπροεραιτη κριτική συνήθως βρίσκει και κατι καλό να πει ... Αλλιώς δεν είναι και τόσο καλοπροαίρετη.

Δεν ξέρω με ποια φόρμουλα υπολογίζεις τον πολλαπλασιασμό λεφτων και επιτευγμάτων και παραμένει ασυνάρτητη η σύγκριση.

Όποιος προσπάθησε να πάρει τίτλους από τον διορισμένο κατέληξε είτε χρεοκοπημένος είτε κλέφτης.
Εκτός από εμάς.

Οι αγωνιστικές αποτυχίες που αναφέρεις τι προσπαθούν να δείξουν? ότι κάναμε λάθη ? Φυσικά και κάναμε λάθη και τα πληρώσαμε . Με όλα τα λάθη λοιπόν ο καημός τους είναι πάλι ο ΠΑΟΚ . Με όλα τα λάθη είμαστε στο -5 και στον τελικό και ψάχνουν να δούν από πού τους ήρθε. Με όλα τα λάθη ξεφτιλισαμε τον πρωτοπόρο σίγουρο πρωταθλητή μέσα έξω.

Κάκιστος ο οσφπ ,κάκιστοι και όλοι οι άλλοι και εμείς κακιστοτεροι ? Πολύ καλοπροεραιτο ....

Ο ΠΑΟΚ έχει καρπωθεί παικταραδες και μια δεξαμενή που δείχνει λύσεις αγωνιστικές και χρήματα. Παίζει το καλυτερό ποδόσφαιρο και παράγει τους καλύτερους νέους παίκτες όπως κάνουν οι μεγάλες ομάδες.

50 χρόνια βλέπεις κύπελλα και πρωταθλήματα και τελικούς και βαρέθηκες και κουράστηκες ? Θα μας τρελάνεις ? Μετά απο 50 χρόνια σου έκλεψαν πρωτάθλημα και κύπελλο και συνεχίζεις να πιστεύεις ότι τα μάτια μας τα βγάζουμε μόνοι μας ? Πολύ καλοπροεραιτος.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Σε 10 χρόνια
1+1 πρωταθλήματα
5 κύπελλα
Σ' ένα συγκεκριμένο καθεστώς που έκανες 5 χρόνια να το αλλάξεις προς το δικαιότερο είναι υποπολλαπλάσια των εξόδων
και μάλιστα η απόλυτη αποτυχία.
Συν την εξόφληση των παλαιών χρεών προς τρίτους και δημόσιο.

Σεβαστή η άποψη, ερωτηματικό για το "καλοπροαίρετη κριτική"

Λάθη κάνουν όλοι, πόσο μάλλον ο ΠΑΟΚ που είναι ένας οργανισμός που μαθαίνει να είναι μόνιμα ανταγωνιστικός τα τελευταία 10 χρόνια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΣΤΑΣ2019 την Τετ 01 Φεβ 2023, 21:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Το επιχείρημα ¨καταφέραμε κάτι τότε επειδή οι άλλοι δεν είχαν ομάδες" , σημαίνει και ότι οι άλλοι καταφέρνουν τώρα κάτι επειδή εμείς δεν είμαστε καλοί, ως αναλογικός συλλογισμός. Άρα να προσέχουμε λίγο τι λέμε.

Ο ΠΑΟΚ του Γούμενου και των επόμενων, για να γίνει πρωταγωνιστής, ανταγωνιστικός και να κάνει πρωταθλητισμό, έπρεπε να επενδύσει σε πάρα πολλά πράγματα με ανάλογο κόστος.

Άρα μη λέμε ο γαύρος τότε είχε μπάτζετ 30 και έκανε νταμπλ, εμείς μα ανάλογο μπάτζετ πήραμε τίποτα. Υπάρχουν πάααρα πολλοί ακόμα παράγοντες που εμπλέκονται.

Ο αστυνομικός είναι όργανο
το μπουζούκι είναι όργανο
άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι

γιατί ΠΑΟΚ είσαι.

Καλό αυτό που είπε ο Κατ νομίζω για τον δακτύλιο. Αλλά δύσκολα θα βρούμε περίοδο που δε θα ισχύει καθόλου. Να μπορούμε ρε παιδί μου να ανασάνουμε και λίγο...
Theofilo1971

Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Δημοσίευση από Theofilo1971 »

Χωρικός έγραψε:
abc_o_ karpouzas έγραψε:Να ρωτισω κάτι;;

Με το ψευδώνυμο.... gika...ποσοι γράφουν εδώ μέσα;

Ένας ή δύο; :lol: :opaokara:

Υποκλίνομαι..... :nairepaok:

Έλα ρε συ! Μεγάλωσε , ωριμασε! Τον θυμάσαι πριν καμια δεκαετία;;; :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Παίρνω αφορμή από αυτό το ποστ.
Πόσα χρόνια, πόσες καταστάσεις, πότε καλές, πότε κακες.
Πόσοι άνθρωποι διαφορετικοί πίσω από ένα Νίκ.
Και όλοι μας με κοινό πάθος τα τέσσερα γράμματα.
Δεν γράφω σχεδόν ποτέ.
Έχω αλλάξει 3 λογαριασμούς, καθώς με την τεχνολογία δεν τα πάω και πολύ καλά.
Όμως σαν χθες θυμάμαι τους περισσότερους από τους διαχειριστές.
Όταν γράφτηκα πρώτη φορά, ήταν κάποιος novito.
Και ποσα άλλα.
Για αυτό και μόνο, το μάνια για μενα είναι η μόνη πηγή ενημέρωσης, και όλοι εσείς, χωρίς να σας ξέρω είστε ΦΙΛΟΙ μου.
Και ας διαφωνώ με κάποιους μερικές φορές.
Υ.Γ. @@@στε το π@υστη τον Ολυμπιακό

Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Theofilo1971 την Τετ 01 Φεβ 2023, 22:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

joshua έγραψε:Oι Τσακαλεας και Τοσκιτσης λενε πως ενδιαφερθηκαμε και για αυτον
https://www.transfermarkt.com/ibrahima- ... ler/490223

Θεωρω και επιμενω πως εξαρχης οπως φαινεται ηταν λαθος η στοχευση.Παικτες με μεγαλα συμβολαια,παικτες που κοστισαν εκατομμυρια στις ομαδες τους,παικτες με μεγαλο εγω.Ο ΠΑΟΚ τη παρουσα στιγμη δεν ειχε αναγκη απο τετοιου ειδους φορ,φορ να ανατρεψει τις ισορροπιες στην ομαδα.Ο ΠΑΟΚ ηθελε ενα φορ να πλαισιωσει τον Ολιβειρα,να δεχτει να κατσει αρκετα στο παγκο,παικτη να γινει μελος του γκρουπ,παικτη που θα ηταν και πιο ευκολο να ερθει τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη.Καπως ετσι αναρωτηθηκαμε για τον Φελιπε,καπως ετσι για παικτη του Κονσεισαο.Δεν ειναι δυνατον Γεναρη να εγκλωβιζεσαι σε περιπτωσεις που μοιαζουν απιθανες οπως αυτη του Ιταλου...Δεν γινεται το καλοκαιρι να φερνεις Μπραντον και τον χειμωνα να θες να φερεις τον Ιταλο.

Γιατι αποκλειεις την πιθανοτητα η ομαδα να εψαχνε απο τωρα τον βασικο σεντερ φορ για του χρονου;

Κανενας απο τους 2 σημερινους δεν εχουν συμβολαιο για την επομενη σεζον.

Γιατι να πας να ψαξεις 2η επιλογη ενω δεν ξερεις αν θα εχεις 1η για να παιξεις πλει οφφ στην εκαστοτε ευρωπαϊκή διοργάνωση;

Sent from my SAMSUNG S20 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Σε 10 χρόνια
1+1 πρωταθλήματα
5 κύπελλα
Σ' ένα συγκεκριμένο καθεστώς που έκανες 5 χρόνια να το αλλάξεις προς το δικαιότερο είναι υποπολλαπλάσια των εξόδων
και μάλιστα η απόλυτη αποτυχία.
Συν την εξόφληση των παλαιών χρεών προς τρίτους και δημόσιο.

Σεβαστή η άποψη, ερωτηματικό για το "καλοπροαίρετη κριτική"

Λάθη κάνουν όλοι, πόσο μάλλον ο ΠΑΟΚ που είναι ένας οργανισμός που μαθαίνει να είναι μόνιμα ανταγωνιστικός τα τελευταία 10 χρόνια.

ξεχασες ενα κλεμμενο κυπελλο;
professor v

Δημοσίευση από professor v »

astral έγραψε:
professor v έγραψε:Aρχικα ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες νομιζω και πιστευω στηκ καλοπροαιρετη κριτικη. Απο εκει και περα, να σου απαντησω.

Η καλοπροεραιτη κριτική συνήθως βρίσκει και κατι καλό να πει ... Αλλιώς δεν είναι και τόσο καλοπροαίρετη. Αποψη σου φιλε μου, επιχειρηματολογω και μεχρι τωρα δεν εχεις παραθεσει κατι που να αντισταθμισει οσα λεω. Απο εκει και περα, το να διαφωνουμε ειναι θεμιτο και δοκιμο, ομως δεν αποδεχομαι το να υπαινισεσαι οτι επειδη δεν σου αρεσουν οσα λεω ελλοχευει κατι αλλο. Εκφραζω τη γνωμη μου, με βαση οσα βλεπω πανω απο 5 δεκαετιες, με ενασχοληση ενεργη με το οπαδικο κινημα, τον συλλογο συνολικα αλλα και με βαση το αθλημα απο τεχνοκρατικη βαση για εχω ασχοληθει και επαγγελματικα.

Δεν ξέρω με ποια φόρμουλα υπολογίζεις τον πολλαπλασιασμό λεφτων και επιτευγμάτων και παραμένει ασυνάρτητη η σύγκριση. Δεν ειναι δυσκολο, δες απλα ποσα χρηματα μπηκανε, τι σπαταλες γινανε και τι επιτυχθει καθε χρονια. Κανεις δεν βγαζει τον ΠΑΟΚ αποτυχημενο αλλα ελλειψει 2ου δεν καταφερες, απο κατακορον δικα σου σφαλματα και αυτογκολ να πετυχεις πολλα παραπανω τοσο σε Ελλαδα και Ευρωπη.

Όποιος προσπάθησε να πάρει τίτλους από τον διορισμένο κατέληξε είτε χρεοκοπημένος είτε κλέφτης.
Εκτός από εμάς. Εμεις ειχαμε και εχουμε ενα μεγεθος Σαββιδη και επιπλεον ειναι πολυ σημαντικοτερο να κοιτας πρωτα εκ τον εσω τι εχεις επιτυχει και που εχεις αποτυχει. Στο κομματι της οργανωσης, συντονισμου κτλ κτλ ακομα παραμενουμε καφενειο.

Οι αγωνιστικές αποτυχίες που αναφέρεις τι προσπαθούν να δείξουν? ότι κάναμε λάθη ? Φυσικά και κάναμε λάθη και τα πληρώσαμε . Με όλα τα λάθη λοιπόν ο καημός τους είναι πάλι ο ΠΑΟΚ . Με όλα τα λάθη είμαστε στο -5 και στον τελικό και ψάχνουν να δούν από πού τους ήρθε. Με όλα τα λάθη ξεφτιλισαμε τον πρωτοπόρο σίγουρο πρωταθλητή μέσα έξω. Ο καημος του δεν ειναι ο ΠΑΟΚ και ειναι το μεγιστο αμαρτημα που μας στοιχειωνει να κοιταμε το τι σκεφονται οι αλλοι αντι να κοιταμε πως θα γιγαντωθουμε εμεις και τα βηματα που πρεπει να γινουν για να πιανουν τοπο οι επενδυσεις. Αν αναφερεσαι στον ΄σιγουρο' πρωταθλητη στην ομαδα του Παναθηναικου με το ημιτελες ροστερ τοτε σαφως διαφωνουμε. Το οτι ειμαστε στο -5 και οχι στο +5 οφειλετε καθαρα και μονο σ'εμας.

Κάκιστος ο οσφπ ,κάκιστοι και όλοι οι άλλοι και εμείς κακιστοτεροι ? Πολύ καλοπροεραιτο .... Ειναι απλα η αληθεια. Οταν δεν μπορεις να εκμεταλλευτεις ενα ανυπαρκτο Ολυμπιακο αγωνιστικα που παλινδρομει τα τελευταια 3-4 χρονια - και για οσους ειναι 40+ θυμουνται την πραγματικη παντοκρατορια του ΟΣΦΠ και παλαιοτερα του Παναθηναικου επι Βαρδηνογιαννη και η τωρινη κατασταση δεν συγκρινεται.

Ο ΠΑΟΚ έχει καρπωθεί παικταραδες και μια δεξαμενή που δείχνει λύσεις αγωνιστικές και χρήματα. Παικταραδες που δεν εμειναν αρκετα να παιξουν και να προσφερουν και πωληθηκαν εναντι πολυ μικροτερου αντιτιματος απ'οσο θα μπορουσαν να φερουν αν επαιζαν, διακρινοντουσαν και αποκτουσαν αξια
. Παίζει το καλυτερό ποδόσφαιρο και παράγει τους καλύτερους νέους παίκτες όπως κάνουν οι μεγάλες ομάδες. Η ομαδα εχει μια περιοδο φορμαρισματος, απο εκει μεχρι το 'καλυτερο ποδοσφαιρο' απεχει παρασαγγας

50 χρόνια βλέπεις κύπελλα και πρωταθλήματα και τελικούς και βαρέθηκες και κουράστηκες ? Θα μας τρελάνεις ? Μετά απο 50 χρόνια σου έκλεψαν πρωτάθλημα και κύπελλο και συνεχίζεις να πιστεύεις ότι τα μάτια μας τα βγάζουμε μόνοι μας ? Πολύ καλοπροεραιτος.
Οχι, απλα επειδη εχω δει και το πρωταθλημα του 85 και το Κυπελλο του 2001, 2003 και τη δεκαετια του 70, εχω μια ξεκαθατη αποψη και αυτην εξεφρασα - ο ΠΑΟΚ στην πλειονοτητα ειναι ο χειροτερος του εχθρος και απο δικα μας λαθη στο μεγιστο βαθμο δεν ειμαστε εκει που θελουμε. Το να κατηγορω ολους τους αλλους ειναι πολυ ευκολο και κανενας δεν αγνοοει οτι εχουμε απεναντι μας. Ομως, για να κανεις την υπερβαση και να γινει βιωσιμο, αυτο ξεκιναει εκ των εσω και οχι κατηγορωντας μονιμως ολους τους αλλους. Αυτο για μενα ειναι καλοπροαιρετη κριτικη - πως θα ενδυναμωθει ουσιαστικα η ομαδα, αποκτωντας τη νοοτροπια και δομες που πρεπει σε ολα τα επιπεδα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

joshua έγραψε:Oι Τσακαλες και Τοσκιτσης λενε πως ενδιαφερθηκαμε και για αυτον
https://www.transfermarkt.com/ibrahima- ... ler/490223

Θεωρω και επιμενω πως εξαρχης οπως φαινεται ηταν λαθος η στοχευση.Παικτες με μεγαλα συμβολαια,παικτες που κοστισαν εκατομμυρια στις ομαδες τους,παικτες με μεγαλο εγω.Ο ΠΑΟΚ τη παρουσα στιγμη δεν ειχε αναγκη απο τετοιου ειδους φορ,φορ να ανατρεψει τις ισορροπιες στην ομαδα.Ο ΠΑΟΚ ηθελε ενα φορ να πλαισιωσει τον Ολιβειρα,να δεχτει να κατσει αρκετα στο παγκο,παικτη να γινει μελος του γκρουπ,παικτη που θα ηταν και πιο ευκολο να ερθει τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη.Καπως ετσι αναρωτηθηκαμε για τον Φελιπε,καπως ετσι για παικτη του Κονσεισαο.Δεν ειναι δυνατον Γεναρη να εγκλωβιζεσαι σε περιπτωσεις που μοιαζουν απιθανες οπως αυτη του Ιταλου...Δεν γινεται το καλοκαιρι να φερνεις Μπραντον και τον χειμωνα να θες να φερεις τον Ιταλο.

ΑΚΡΙΒΩΣ!
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Αυτό που δεν πετύχαμε όλα αυτά τα χρόνια είναι ισορροπία, ταυτότητα, συνέχεια.
Είδαμε πως κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος η ομάδα μετά την φυγή λουτσέσκου.
Δυστυχώς έτσι όπως λειτουργει η ομάδα θα συμβεί ακριβώς το ίδιο και όταν ξαναφύγει.. επίσης να μην ξεχνάμε ότι σχεδόν χρόνο παρά χρόνο είμαστε εκτός ευρωπαϊκών ομίλων.
Προσπαθώ να καταλάβω γιατί πρέπει να κλείνουμε τα μάτια μας στα λάθη που έχουν γίνει.
Ποια είναι η ανάγκη κάποιων να ανακαλύψουν για παράδειγμα κάτι θετικό στο ότι έφυγε ο βασικός σου επιθετικός πρίν την μεγαλύτερη σου ευκαιρία για την ιστορικη πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς λιγκ?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Theofilo1971 έγραψε:
Χωρικός έγραψε:
abc_o_ karpouzas έγραψε:Να ρωτισω κάτι;;

Με το ψευδώνυμο.... gika...ποσοι γράφουν εδώ μέσα;

Ένας ή δύο; :lol: :opaokara:

Υποκλίνομαι..... :nairepaok:

Έλα ρε συ! Μεγάλωσε , ωριμασε! Τον θυμάσαι πριν καμια δεκαετία;;; :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Παίρνω αφορμή από αυτό το ποστ.
Πόσα χρόνια, πόσες καταστάσεις, πότε καλές, πότε κακες.
Πόσοι άνθρωποι διαφορετικοί πίσω από ένα Νίκ.
Και όλοι μας με κοινό πάθος τα τέσσερα γράμματα.
Δεν γράφω σχεδόν ποτέ.
Έχω αλλάξει 3 λογαριασμούς, καθώς με την τεχνολογία δεν τα πάω και πολύ καλά.
Όμως σαν χθες θυμάμαι τους περισσότερους από τους διαχειριστές.
Όταν γράφτηκα πρώτη φορά, ήταν κάποιος novito.
Και ποσα άλλα.
Για αυτό και μόνο, το μάνια για μενα είναι η μόνη πηγή ενημέρωσης, και όλοι εσείς, χωρίς να σας ξέρω είστε ΦΙΛΟΙ μου.
Και ας διαφωνώ με κάποιους μερικές φορές.
Υ.Γ. @@@στε το π@υστη τον Ολυμπιακό

Sent from my iPhone using Tapatalk

Παλιό nickname theophilos?

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

professor v έγραψε:
Παικταραδες που δεν εμειναν αρκετα να παιξουν και να προσφερουν και πωληθηκαν εναντι πολυ μικροτερου αντιτιματος απ'οσο θα μπορουσαν να φερουν αν επαιζαν, διακρινοντουσαν και αποκτουσαν αξια.
Οχι, απλα επειδη εχω δει και το πρωταθλημα του 85 και το Κυπελλο του 2001, 2003 και τη δεκαετια του 70, εχω μια ξεκαθατη αποψη και αυτην εξεφρασα - ο ΠΑΟΚ στην πλειονοτητα ειναι ο χειροτερος του εχθρος και απο δικα μας λαθη στο μεγιστο βαθμο δεν ειμαστε εκει που θελουμε. Το να κατηγορω ολους τους αλλους ειναι πολυ ευκολο και κανενας δεν αγνοοει οτι εχουμε απεναντι μας. Ομως, για να κανεις την υπερβαση και να γινει βιωσιμο, αυτο ξεκιναει εκ των εσω και οχι κατηγορωντας μονιμως ολους τους αλλους. Αυτο για μενα ειναι καλοπροαιρετη κριτικη - πως θα ενδυναμωθει ουσιαστικα η ομαδα, αποκτωντας τη νοοτροπια και δομες που πρεπει σε ολα τα επιπεδα.

Όσοι ήθελαν να μείνουν έμειναν και πρόσφεραν όσο μπορούσαν και όσοι ήθελαν να φύγουν έφυγαν με πολύ σεβαστά ποσά.

Δεν μπορείς να αλυσοδεσεις κανέναν όταν θέλει να φύγει.

Κριτική δε γίνεται με φανταστικά "αν" και υποθέσεις που δε βασίζονται πουθενά. Κριτική γίνεται με γεγονότα γιατί τα "αν" μπορούν να δουλέψουν και ανάποδα και "θα μπορούσαν" να ΜΗ διακριθούν , και να ΜΗΝ αποκτήσουν παραπάνω αξία.

Η υπέρβαση έχει ήδη γίνει με τόσους τίτλους και την ομάδα να είναι σταθερά ψηλά εδώ και 10 χρόνια και μάλιστα με βιώσιμο τρόπο που παράγει ποδοσφαιριστές.

Δεν έχει σημασία τι είναι εύκολο η δύσκολο να κατηγορουμε, σημασία έχει η πραγματικότητα .

Παίζουμε σε ένα πολύ συγκεκριμένο περιβάλλον και ο μεγάλος εχθρός σίγουρα είναι κάπου αλλού και όχι μεσα στον ΠΑΟΚ . Ο μεγάλος εχθρός είναι αυτός που κλέβει και εξάπατει εις βάρος της ομάδας , του κόπου και του ιδρώτα μας. Τα υπόλοιπα είναι πτεσματα δυστυχώς .

Μακάρι τα προβλήματα μας να ήταν μόνο ποδοσφαιρικά , για τα οποία βεβαίως να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και να γινόμαστε καλύτεροι. Αυτό όμως δε θα γίνει ποτέ μηδενίζοντας όλη την καλή δουλειά , απαξιώνοντας την ομάδα σε κάθε στραβή και προσποιούμενοι ότι όλα πάνε καλά και μόνο εμείς έχουμε το πρόβλημα.

Αυτό που θα ήθελε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο ο εχθρος, είναι να τρωγομαστε με τα ρούχα μας.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Prof

Την δεκαετία του 1970 έγινε ένα λάθος, το ότι δεν κρατήσαμε τον Λόραντ μετά την κατάκτηση του τίτλου. Ο χειρότερος εχθρός του ΠΑΟΚ τότε ήταν ο ΠΑΟΚ, που έπαιζε την καλύτερη μπάλα που παίχθηκε μέχρι και σήμερα στην Ελλάδα, που διέλυσε το ΠΟΚ και στην δεκαετία εκείνη μας έκλεψαν τουλάχιστον άλλα δύο πρωταθλήματα και 3-4 κύπελλα και τα όργια της διαιτησίας που είδαμε τότε ξεπερνούν αυτά της παράγκας;
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Ο Φελίπε που πήρε ο ΟΦΗ είναι καλό παικτάκι...και περυσι έκανε πρωτάθλημα...πιστεύω ότι θα κούμπωνε καλά με την ομάδα...κακώς δεν ρίξαμε μια ματιά σ' αυτόν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”