ακου τωρα τον μουλαλη γρια που ασχολειται μονο με ΠΑΟΚ βαζει στημενους μεχρι και οπαδους του γαβρου και κραζουν τον ΠΑΟΚ τον Σαββιδη Μποτο Λουτσεσκου κλπ κλπ αυτη η μοδα να ασχολουνται αρνητικα μονιμα και συνεχεια οπαδοι της γριας του ρουλη κλπ. κλπ. με μας εφυγε ο Ιβαν υπολειτουργει ο ΠΑΟΚ ......λιμπερο μετροπολις βρωμα......μουλαλη εισαι μεγαλοσ μ@λ@κ@ς οπω η αλλη γρια κυλωνας πως λεγετε......abc_o_ karpouzas έγραψε:Σουρμε....
Για ποιον λόγο χαλάς το κλίμα;
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Ουσιαστικα για τη μονη γραμμη που ισχυει αυτο ειναι για τους μεσοεπιθετικους.Δεν μπορει να ισχυει για τα στοπερ.Δεν μπορει να λεμε οτι ειναι πολλα τα πεντε στοπερ οταν τα τρια ειναι ο Καργας,ο Νεσμπεργκ και ο Κουλιερακης.giapas έγραψε:Κατά τη γνώμη μου ,αν δεν υπάρχει αποδέσμευση παίκτη, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ιδιαιτερος χώρος στο ροστερ για επιπλέον προσθήκες. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 2 παίκτες σε κάθε θέση. Σε κάποιες μάλιστα, τρεις. Επομένως αδύνατω να καταλάβω πως είναι υγιές σε μια ομάδα να έχεις παίκτες ανενεργούς να κάθονται
-
Ήμαστε σε μεταβατική χρονιά όπου δημιουργείται κορμός με νέους παίκτες που χρειάζονται χρόνο προσαρμογής. Δεν είναι εύκολη η ένταξή τους και γι αυτό χρειάζομαι και οι έμπειροι μπισεσβαρ, βιερινια, κουρτιτς κλπ. για φέτος. Θέλει υπομονή το συγκεκριμένο πλάνο. Είναι προφανές ότι θα αντικατασταθεί ο Τσολακ και θα αποκτηθεί πλάγιος μεσοεπιθετικος που θα μπορεί να δίνει πλάτος στο γήπεδο. Ήμαστε ακόμη αρχές Ιουλίου, ο στρατηγός πρέπει να δοκιμάσει τα πάντα και αναλόγως θα γίνουν επιπλέον προσθήκες ή αποχωρήσεις
Αδέρφια δεν είναι δουλειά μας να βγάζουμε συνεχώς τα αρνητικά της ομάδας …
Ιδιως όταν βλέπουμε να γίνεται πλέον δουλειά στον ΠΑΟΚ … πλέον εντός ΠΑΟΚ το βλέπουν εντελώς ποδοσφαιρικά και όλος αυτός ο ανταγωνισμός μόνο καλό θα κάνει …
Δεν γίνεται οι βλακείες που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια να διορθωθούν εντός ενός εξαμήνου. Δεν γίνεται απλά …
Το θέμα είναι σε τι επίπεδο αρχικά είμαστε σε σχέση με πέρσι … εγώ λέω ότι είμαστε πολύ καλύτεροι …
Επίσης το θέμα είναι εάν με την μεθοδολογία πλέον που ακολουθείται που μπορούμε να φτάσουμε … εγώ λέω ότι πλέον δεν έχουμε ταβάνι … εάν με ρωτάτε αν θα καταφέρουμε να φτάσουμε ψηλά από φέτος δεν ξέρω να απαντήσω …
Σε αυτές τις περιπτώσεις στην ζωή αυτό που πρέπει να κάνει κανείς είναι να βλέπει τους κοντινούς στόχους. Και εμείς έχουμε τα ευρωπαϊκά … για αυτά είμαστε έτοιμοι ; Έχουμε παίχτες ;;;
Για εμένα έχουμε αρκετούς και η ομάδα είναι εκεί και δουλεύουν ασταμάτητα … άρα είμαστε καλα
Πάμε λοιπόν λίγο να τονίσουμε τα θετικά … να επαναφέρουμε την καβλα στην ομάδα … αφήστε τον αρνητισμό … ας γράφουμε μια φορά πρώτα όλα τα θετικά που είναι πολλά και μετά τα αρνητικά
Ιδιως όταν βλέπουμε να γίνεται πλέον δουλειά στον ΠΑΟΚ … πλέον εντός ΠΑΟΚ το βλέπουν εντελώς ποδοσφαιρικά και όλος αυτός ο ανταγωνισμός μόνο καλό θα κάνει …
Δεν γίνεται οι βλακείες που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια να διορθωθούν εντός ενός εξαμήνου. Δεν γίνεται απλά …
Το θέμα είναι σε τι επίπεδο αρχικά είμαστε σε σχέση με πέρσι … εγώ λέω ότι είμαστε πολύ καλύτεροι …
Επίσης το θέμα είναι εάν με την μεθοδολογία πλέον που ακολουθείται που μπορούμε να φτάσουμε … εγώ λέω ότι πλέον δεν έχουμε ταβάνι … εάν με ρωτάτε αν θα καταφέρουμε να φτάσουμε ψηλά από φέτος δεν ξέρω να απαντήσω …
Σε αυτές τις περιπτώσεις στην ζωή αυτό που πρέπει να κάνει κανείς είναι να βλέπει τους κοντινούς στόχους. Και εμείς έχουμε τα ευρωπαϊκά … για αυτά είμαστε έτοιμοι ; Έχουμε παίχτες ;;;
Για εμένα έχουμε αρκετούς και η ομάδα είναι εκεί και δουλεύουν ασταμάτητα … άρα είμαστε καλα
Πάμε λοιπόν λίγο να τονίσουμε τα θετικά … να επαναφέρουμε την καβλα στην ομάδα … αφήστε τον αρνητισμό … ας γράφουμε μια φορά πρώτα όλα τα θετικά που είναι πολλά και μετά τα αρνητικά
- john4serres
Το ρόστερ δεν έχει κλείσει.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Μετά και τη φετινή προσπάθεια χτισίματος ενός νεανικού ρόστερ ακόμη υπάρχει η καραμέλα για τον Λουτσέσκου που δεν μπορεί με τους μικρούς;
Μέσα σε ένα 24ωρο (επιστροφή στην Ελλάδα) μπορεί να θέσει εκτός τέσσερις πέντε νεαρούς με μια απόφαση.
- kataramenos5
Αφου σου λεει ρε, δε μπορει το παλικαρι..montekristo έγραψε:Το να πιστεψω οτι ο Μποτο δεν μπορει (θελει;)
να βρει τετοιου ειδους "ετοιμες λυσεις" και "απ
το πανω ραφι" με προυπηρεσια σε Σαχταρ
και Μπενφικα και οχι οτι δεν του φτανει το
συγκεκριμενο μπατζετ που μαλλον διαχειριζεται
ισως θα ηταν κι ενα πολυ πετυχημενο ανεκδοτο!
Οι "χαρες" στον Λουτσεσκου γινονται πιθανοτατα
χαριν της ομοιογενειας για τα πρωτα ευρωπαικα
οποτε λεω να κανω υπομονη κρινοντας τες μετα!
Χαχαχαχαabc_o_ karpouzas έγραψε:Σουρμε....
Για ποιον λόγο χαλάς το κλίμα;
Πάντως ο κουτσιας δεν πήρε ούτε αυτές τις συμμετοχές....GINOLA έγραψε:Joshua ταυτοχρονα καλό θα ήταν στην κουβέντα περί προσθηκων να λέμε και ποιοι φεύγουν.
Πχ ναι έμπειρα δεκαριά εξτρεμ κτλ αλλά με ναρει,στοπερ και δεκαρι πρώτης γραμμές δεν υπάρχει περίπτωση να μιλάμε για παραμονή σοαρες κωνσταντελια κουλιερακη κτλ.ροστερ με 30 άτομα και ντελιας κουλιερακης σοαρες με 3 -4 συμμετοχές δεν μένουν.
Νομίζω αν εξαιρέσεις το φορ το αίνιγμα είναι ποιος θα φύγει (προφανώς δυσαρεστημενος γιατί δεν θα παιζει ) από τους υπάρχοντες. Ομολογώ πως με αυτό που λεω και εμένα με κάνει να απορώ γιατί ανανέωσε ο αγαπημένος μου μπισε
Και τον βγάλαμε και προβληματικό...
Το πόσο άνετα έβρισκε σε όλες τις περιπτώσεις την σωστή πάσα. Με ηρεμία και χωρίς να τρέμει σαν το ψάρι και να στέλνει την μπάλα στα πουλιάPablitoV2 έγραψε:Καλά όλα, αλλά από τον Κοτάρσκι τι είδες; Τη μία έξοδο που έκανε, και την άλλη τη φάση που πρόλαβε το εξτρεμ;nunies4 έγραψε:Μόνο εγώ έχω ένα μόνιμο χαμόγελο από χθες για τον ΠΑΟΚ που έρχεται;
Για τα Πορτογαλακια για τον μικρό Ουρουγουανό, για τον Κοταρσκι μα ΚΥΡΙΩΣ για τον Μάριο, τον Κουλιερακη, τον παιχταρα Ντελια....που έρχονται να προστεθούν στον Χάρη, τον Μιχαιλιδη τον Λύρα...
Χαμόγελο που προέρχεται από την σιγουριά ότι η ομάδα έχει όλο το μέλλον μπροστά της και θα δούμε φοβερά πράγματα από αυτά τα παιδιά.
Γιωργαρε.....άσε τους εγωισμους και δούλεψε σκληρά. Δεν γίνεται να λείπεις από αυτή την παρέα που έρχεται..
Στο διάστημα που έπαιξε, δεν μας πίεσαν σχεδόν καθόλου.
Τι κάνει οι τερματοφύλακες σαν τον Κοταρσκι ;;
Όταν η πίεση μπροστά στην περιοχή ανεβεί πολύ έχουν την δυνατότητα με μια διαγώνια μπαλιά στην απέναντι γωνία του κέντρου του γηπέδου να δώσουν πάσα στον ελεύθερο παίχτη που πάντα υπάρχει εκεί …
Εχθες μια φορά το έκανε και το έκανε 85% σωστά … το 15% γιατί η μπάλα δεν είχε την εντελώς ιδανική δύναμη και φάλτσα …
Ο Πασχαλακης δεν το έχει κάνει έξι χρόνια ποτέ … ούτε να το σκεφτεί βασικά και να το δοκιμάσει … δεν κατηγορώ το παιδί … δικός μας άνθρωπος είναι εξάλλου …
Απλά απαντάω στο τι κάνει ο Κοταρσκι … θα κάνει και λάθη αλλά είναι τσακαλακι μεγάλο
Όταν η πίεση μπροστά στην περιοχή ανεβεί πολύ έχουν την δυνατότητα με μια διαγώνια μπαλιά στην απέναντι γωνία του κέντρου του γηπέδου να δώσουν πάσα στον ελεύθερο παίχτη που πάντα υπάρχει εκεί …
Εχθες μια φορά το έκανε και το έκανε 85% σωστά … το 15% γιατί η μπάλα δεν είχε την εντελώς ιδανική δύναμη και φάλτσα …
Ο Πασχαλακης δεν το έχει κάνει έξι χρόνια ποτέ … ούτε να το σκεφτεί βασικά και να το δοκιμάσει … δεν κατηγορώ το παιδί … δικός μας άνθρωπος είναι εξάλλου …
Απλά απαντάω στο τι κάνει ο Κοταρσκι … θα κάνει και λάθη αλλά είναι τσακαλακι μεγάλο
-
Η ανανέωση Μπίσεσβαρ και Σβαμπ θα έχει νόημα μόνο αν Κούρτιτς και Ελ Καντουρί αποχωρήσουν. Η λογική είναι απλή. Κρατάς με λίγα λεφτά τους πρώτους δύο που μπορούν να προσφέρουν εξίσου με τους άλλους δύο σε λιγότερους όμως αγώνες και με δεύτερο και τρίτο ρόλο. Οι Κούρτιτς και Ελ Καντουρί που αναλογικά με την προσφορά τους αμείβονται παραπάνω θα ανοίξουν χώρο στο μπάτζετ για την προσθήκη δεκαριού και αριστερού εξτρέμ από το πάνω ράφι.
Από την άλλη Ντάγκλας και Τσόλακ έχουν την τιμή τους (5 και 3 εκ αντίστοιχα όπως ακούγεται) και εφόσον αυτά δοθούν θα αντικατασταθούν με παίκτες στη θέση τους. Ζαμπά , Μουργκ , Τέιλορ δεν υπολογίζονται και αν καταφέρουμε να τους δώσουμε θα ανοίξουμε κι άλλο χώρο στο μπάτζετ.
Τέλος αναγκαία προσθήκη είναι και του στόπερ ο οποίος θα πρέπει να είναι επιπέδου. Αυτός μαζί με Ίνγκασον βασικοί και από πίσω τους Νάσμπεργκ , Κάργας σε πρώτη φάση ενώ έπεται και ο Μιχαηλίδης. Ο Μιχάι πρέπει να δοθεί , ο Κουλιεράκης να καλύψει τυχόν κενό που θα δημιουργηθεί.
Με τούτα και με κείνα η β ομάδα θα είναι πολύ δυνατή φέτος αν έχει τους παίκτες που δε θα βρίσκουν χώρο στις επιλογές Λουτσέσκου.
Από την άλλη Ντάγκλας και Τσόλακ έχουν την τιμή τους (5 και 3 εκ αντίστοιχα όπως ακούγεται) και εφόσον αυτά δοθούν θα αντικατασταθούν με παίκτες στη θέση τους. Ζαμπά , Μουργκ , Τέιλορ δεν υπολογίζονται και αν καταφέρουμε να τους δώσουμε θα ανοίξουμε κι άλλο χώρο στο μπάτζετ.
Τέλος αναγκαία προσθήκη είναι και του στόπερ ο οποίος θα πρέπει να είναι επιπέδου. Αυτός μαζί με Ίνγκασον βασικοί και από πίσω τους Νάσμπεργκ , Κάργας σε πρώτη φάση ενώ έπεται και ο Μιχαηλίδης. Ο Μιχάι πρέπει να δοθεί , ο Κουλιεράκης να καλύψει τυχόν κενό που θα δημιουργηθεί.
Με τούτα και με κείνα η β ομάδα θα είναι πολύ δυνατή φέτος αν έχει τους παίκτες που δε θα βρίσκουν χώρο στις επιλογές Λουτσέσκου.
kos έγραψε:Πάντως ο κουτσιας δεν πήρε ούτε αυτές τις συμμετοχές....GINOLA έγραψε:Joshua ταυτοχρονα καλό θα ήταν στην κουβέντα περί προσθηκων να λέμε και ποιοι φεύγουν.
Πχ ναι έμπειρα δεκαριά εξτρεμ κτλ αλλά με ναρει,στοπερ και δεκαρι πρώτης γραμμές δεν υπάρχει περίπτωση να μιλάμε για παραμονή σοαρες κωνσταντελια κουλιερακη κτλ.ροστερ με 30 άτομα και ντελιας κουλιερακης σοαρες με 3 -4 συμμετοχές δεν μένουν.
Νομίζω αν εξαιρέσεις το φορ το αίνιγμα είναι ποιος θα φύγει (προφανώς δυσαρεστημενος γιατί δεν θα παιζει ) από τους υπάρχοντες. Ομολογώ πως με αυτό που λεω και εμένα με κάνει να απορώ γιατί ανανέωσε ο αγαπημένος μου μπισε
Και τον βγάλαμε και προβληματικό...
Εμείς δε βγάλαμε τπτ.ο καθένας είναι υπεύθυνος για τι τι κάνει. Πάντως είναι ένα παιδί,τα λάθη είναι στο πρόγραμμα,η συζήτηση πλέον δεν έχει νόημα, μακάρι να είναι έτοιμος να έρθει ως τρίτος φορ και αποφασισμένος να δουλέψει για να γίνει αρχικά δεύτερος και γιατί όχι και πρώτος. Αλλά με γνώμονα το καλό του ΠΑΟΚ.
joshua έγραψε:Εδω να πω παντως κοντρα στο κλιμα πως εγω δεν ενθουσιαζομαι με τον Κωνσταντελια.Θελει ακομα πολυυυυυ δουλεια σωματικα για να κερδισει σταθερα θεση.Αλλο πραγμα τα φιλικα και αλλο τα επισημα οπου η κλωτσια θα παει συνεφο...
Κοιτα, θέλει γενναίες αποφάσεις.
Όλοι οι νέοι δείχνουν τρομερά στοιχεία αλλά προφανώς άλλο οι προπονήσεις,αλλά τα φιλικά και άλλο τα επίσημα.
Αυτήν την στιγμή για κάθε προσθήκη μετράμε και αποχώρηση για εμένα,δεν βγαίνει αλλιώς αριθμητικά,το ροστερ θα γίνει τεράστιο και δυσλειτουργικο.
Τώρα τι προσθήκες,πόσες και τι αποχωρήσεις, ο καθένας έχει μια άποψη.
Οι 2 υπεύθυνοι πρέπει να πάρουν τις αποφάσεις και προφανώς θα έχουν την ευθύνη. Οι αποφάσεις όπως σωστά είπε ένας φίλος όμως θα είναι σωστές,λάθος,έγκληματα ή αριστουργηματα, όχι τώρα αλλά όταν προχωρήσει η χρονιά.
Και εγω δεν καταλαβαίνω την παραμονή μπισε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχω δίκιο, θα το δούμε στην πράξη.
Ε ναι, για να ρθουν αυτοι που λες πρεπει να φυγουν καποιοι πιτσιρικαδες, γτ καναμε την εξυπνάδα και ανανεωσαμε Σβαμπ και Μπισε. Αν δεν ειχε ανανεωσει κανενας απο τους δυο, θα πηγαινε ο Σοαρες πιο πισω και θα ειχαμε χωρο και για εμπειρο δεκαρι και για εμπειρο εξτρεμ.GINOLA έγραψε:Joshua ταυτοχρονα καλό θα ήταν στην κουβέντα περί προσθηκων να λέμε και ποιοι φεύγουν.
Οσο για το στοπερ εχουμε επιλογη αποχωρησης, τον Μιχαι.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καποιες αποφασεις μας εφεραν εδω και προφανως γινονται και λαθη.Αν πχ πιστευεις οτι εχεις ενα μεγαλο ταλεντο στις ακαδημιες οπως ο Κουλιερακης γιατι στο καλο πας και φερνεις εναν μετριο στοπερ απο τη Νορβηγια και μαλιστα ουτε καν απο τη πρωτη μερα της προετοιμασιας? Παρε τον Καργα και παρε και εναν εμπειρο στοπερ επιπεδου να βρει χωρο και ο Κουλιερακης.Οταν εχεις Καντουρι και Ζιφκοβιτς στη γραμμη των μεσοεπιθετικων,δυο σταθερες, γιατι ανανεωνεις Μπισεσβαρ? Παρε εναν εμπειρο επιτελικο επιπεδου και δωσε χωρο στους νεαρους.Αν εχεις παρει αποφαση να ανανεωσεις Αγκουστο γιατι ανανεωνεις και τον Σβαμπ? Μην απορει μετα ο Εβριτης για τη καραμελα που εγραψε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Κυρ 03 Ιούλ 2022, 10:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ προσωπικά δεν πείθομαι από τους παίκτες που ήρθαν, γιατί απλά θα φτιαχτούν μέσα από τον ΠΑΟΚ και δεν είναι έτοιμοι για 30 παιχνίδια. Ο Ραφα Σοάρες και ο Κάργας να είναι για αυτό το επίπεδο.
Θέλεις αντικειμενικά και δεξί και αριστερό εξτρεμ και κεντρικό αμυντικό.
Στην Ελλάδα θέλουν χρόνο οι Κουαλιάτα, Ρικάρντο, Kotarski.
Δεν ξέρω πως με αυτή την 11αδα που φαίνεται τώρα:
Κοτάρσκι, Ραφα, Ιγκασον, Κάργας, Λύρατζης, Τσιγγαρας, Κούρτιτς, Ζιβκοβιτς, Αγκούστο, Μπισεβαρ κ Ολιβέιρα να μην είσαι στα ίδια επίπεδα με πέρσυ. Μόνο ο Ράφα είναι αλλαγή στην βασική, γιατί μην γελιόμαστε κατά 90% με τέτοια 11αδα θα κατεβαίνει.
Έχει πιο πολλές λύσεις στον πάγκο με πέρσυ, αλλά πάλι η 11αδα δεν έχει κάποια σημαντική ενίσχυση.
Θέλεις αντικειμενικά και δεξί και αριστερό εξτρεμ και κεντρικό αμυντικό.
Στην Ελλάδα θέλουν χρόνο οι Κουαλιάτα, Ρικάρντο, Kotarski.
Δεν ξέρω πως με αυτή την 11αδα που φαίνεται τώρα:
Κοτάρσκι, Ραφα, Ιγκασον, Κάργας, Λύρατζης, Τσιγγαρας, Κούρτιτς, Ζιβκοβιτς, Αγκούστο, Μπισεβαρ κ Ολιβέιρα να μην είσαι στα ίδια επίπεδα με πέρσυ. Μόνο ο Ράφα είναι αλλαγή στην βασική, γιατί μην γελιόμαστε κατά 90% με τέτοια 11αδα θα κατεβαίνει.
Έχει πιο πολλές λύσεις στον πάγκο με πέρσυ, αλλά πάλι η 11αδα δεν έχει κάποια σημαντική ενίσχυση.