Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από hasio_john »

Dimg4 έγραψε:
Paok_Strymonikos έγραψε:Δεν γίνεται ο καρέρα να έχει κάνει ομάδα την κούλα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα και έχει φορμάρει παίκτες κομβικής σημασίας
Τι εννοεις? Δε χρειαζεται μια χαμενη χρονια δηλαδη?
Εμείς είμεθα Large Dim, στην δεύτερη χαμένη χρονιά θα το εμπεδώσουμε ..
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Από εμένα χίλια μπράβο, για ένα γκολ που μπορεί να μπήκε ήδη και 2 βδομάδες πριν, στην προπόνηση:

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Βάλτε το στο 6:05... Δείτε ξανά και ξανά το γκολ, να δείτε τη δουλειά που προφανώς έγινε στα στημένα.

Όλα ξεκινούν από τη χειρονομία του Biseswar πριν εκτελέσει, που δείχνει ξεκάθαρα κεφαλιά-ψαράκι.

Πριν χτπήσει τη μπάλα, έχουμε Matos στο 2ο δοκάρι, Varela στο σημείο όπου (SPOILER ALERT) θα βρεθεί η μπάλα για να το καρφώσει ο Matαρος και Πέλκα στο όριο της περιοχής.

Μέχρι να σηκωθεί η μπάλα στον αέρα,
i) ο Πέλκας κινείται κάθετα προς τα εκεί που είναι αρχικά ο Matos, ενώ ο παίκτης του τον παρατάει γιατί θα φύγει ντεμέκ offside.
ii) ο Varela απομακρύνεται από το σημείο, παρασύροντας μαζί τον παίκτη που τον μάρκαρε, με αποτέλεσμα να δημιουργείται κενός χώρος
iii) ο Matos έχει φύγει πίσω από τον παίκτη που τον μάρκαρε και πάει να βάλει γκολάρα, ενώ ο παίκτης του προσπέρασε 5-6 παίκτες για να φτάσει στον Matos, αλλά ήταν αργά γιατί ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ.

Ο Akpom και ο Crespo υπήρχαν.

Το γκολ το έβαλε ο Matos, η assist είναι του Biseswar, αλλά το σχεδίασε ο Fereira.

Δείτε αντίδραση Fereira στο 2ο γκολ.
Ακριβώς. Καμιά αντίδραση! Σαν να το φάγαμε είναι.
Σας θυμίζει κάποιον; ;)

[youtube]1jVediI91kI[/youtube]
Ειναι φανερο. Τιποτα δε προσθεσε, ουτε σε στημενα, ουτε σε αναπτυξη. Και ο ανεπαρκης μεχρι τοτε γιαννουλης οπως κι ο Μισιστς απ τον Λουτσεσου αναδειχτηκαν. Ξεχναμε ευκολα.

Με τη δικη μου λογικη οταν καποιος μπορει τοσο συντομα να δειξει αυτη την εικονα στο γηπεδο αμπαλος και ασχετος δεν ειναι. Κατι ξερει απο τοπι κι αξιζει μια ευκαιρια. Το αν θα καταφερει αυτο να γινεται σε καθε παιχνιδι ειναι αλλου παπα ευαγγελιο και πρεπει να συνηγορησουν πολλοι παραγοντες. Εγγυηση οτι αυτο θα γινει αν μεινει ενα χρονο ακομα δεν υπαρχει. Ειδικα αν εχει χασει τ αποδυτηρια μαλλον ειναι τζαμπα κοπος. Αλλα επειδη η κατασταση σ αυτο το κομματι ειναι λιγο θολη εγω θα κανω λιγο ακομα υπομονη.

Υγ γαι οσους πουν για την εμφανισημε με αγιαξ οτι προερχεται απο κεκτημενη ταχυτητα λογω Λουτσεσκου να θυμισω την προσεγγιση του ρουμανου σε αντιστοιχα ευρωπαικα παιχνιδια πχ τσελσι
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Με αφορμή τα σημερινά δημοσιεύματα και αυτα που έχουν γραφτεί κατά καιρούς θελω να ρωτησω το εξης:
Όταν ένας προπονητής ξέρει ότι και απο τον ΠΑΟΚ να φύγει θα έχει πληθώρα επιλογών στην Πορτογαλία με βασικότερη επιλογη την Σπορτινγκ,τί διάθεση να έχει?Και γιατί να προσπαθεί όταν στη χώρα του (που ειναι και η οικογένεια του) βρίσκει εύκολα ομάδα.Θεωρώ ότι ήθελε να δοκιμασει εκτός χώρας, για τον α,β, λογο δεν του βγήκε (δε θα τον κρίνω ως κακό προπονητή),και πολύ εύκολα βρίσκει δουλειά στα σίγουρα.
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Το πρώτο μεγάλο λάθος που έκανε για να κερδίσει τους παίχτες ήταν η λαιτ προετοιμασία, καθώς και οι αερινες προπονήσεις που σε συνδυασμό με τα πολλα ρεπό έκανε μια ομάδα να παιζει 2 δεκάλεπτα σε κάθε αγώνα ανεξάρτητα αντιπάλου.
Δεν κατάλαβε ποτε που ήρθε και ακόμη χειρότερα δεν έκανε καμια προσπαθεια να το αλλάξει αυτό.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΟΚ. Ας δεχθώ ότι ο Ferreira είναι ο μαέστρος των καλών εμφανίσεων (και στημένων κλπ κλπ) με Ajax. Γατί η ομάδα 7 μήνες αργότερα αντί να είναι περισσότερο δεμένη και να κατέχει όλα τα επιθετικά συστήματα ακόμη καλύτερα εμφανίζει αυτήν την άθλια εικόνα; Γιατί τα στημένα μας είναι άσ' τα να πάνε;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Δωσε μου την εξηγηση γιατι ακομα κι ο Αντελινιο (με Μπις Μαου κλπ) δειχνει τοσο κακο προσωπο και θα χεις την απαντηση σου. Εχασε τ αποδυτηρια, αδειασαν οι παικτες, ξεχασε αυτα που ηξερε, κατι αλλο? Αυτο ειπα πριν. Θολη κατασταση
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ο Αντελίνο προέρχεται από τραυματισμό. Έχει μια δικαιολογία. Η ομάδα, σαν σύνολο, έχει;
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

δυσκοιλιότητα μήπως?
Stathis71

Δημοσίευση από Stathis71 »

Εγω θα κανω μια παρατηρηση χωρις να ειμαι απολυτος ,την καταθετω ετσι για σκεψη και προβληματισμο και δεχομαι οτι μπορει να κανω και λαθος. Η ομαδα ηταν πρωτη και επαιζε ολο και καλυτερα, με διαστηματα καταπληκτικου ποδοσφαιρου... Μεχρι τη στιγμη που επεστρεψαν Βιερίνια- Μαουρίσιο, που επρεπε να μπουν και να χωρεσουν στην ενδεκαδα παση θυσια. Το διδυμο των χαφ, Μισιτς - Αουγκουστο εσπασε, μεσα στη μεση της χρονιας αρχισαν τα πειραματα, αρχισε να πεφτει η αποδοση και η ψυχολογια Πελκα και Λημνιού, αρχισαν οι στραβες κλπ. Καλοι και αγιοι οι παιχτες, σημαια ο Αρχηγος, αλλα ισως στην ηλικια του και μετα απο τετοιο τραυματισμο θα επρεπε να μπει πιο χαλαρα στην ενδεκαδα οταν και οπου θα μπορυσε να βοηθησει. Οπως και να χει , η πτωση αρχισε τοτε. Ηταν συμπτωση; Δεν το ξερω. Παντως χρονικα εγω εκει- στην εποχη της επιστροφης των δυο υπεραγαπημενων μας παικταραδων( Και λεω καθε λεξη με ολη της τη σημασια ), βλεπω το σημειο καμπης. Κανω λαθος; Φταιει ο προπονητης και γι αυτο, που σε τελικη αναλυση αυτος αποφασιζει; Εχασε τον απολυτο ελεγχο της ενδεκαδας; Δεν ξερω, θα ηθελα να ακουσω σοβαρες σκεψεις πανω σ αυτα.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Stathis71 έγραψε: Η ομαδα ηταν πρωτη και επαιζε ολο και καλυτερα, με διαστηματα καταπληκτικου ποδοσφαιρου...
Που τα είδες αυτά ρε φίλε; Όταν κερδίζαμε τον Πανιώνιο με την ψυχή στο στόμα ή όταν παίρναμε Χ από τον ρουλη;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

O Biseswar τερματοφύλακας στο διπλό και ο Παχαλάκης μέσος.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Τι κουφά είναι αυτά ρε φούστη μου;

Α, ρε πατέρα γιατί δεν με έκανες προπονητή; :lol:
Stathis71

Δημοσίευση από Stathis71 »

PAOK_Antarctica έγραψε:
Stathis71 έγραψε: Η ομαδα ηταν πρωτη και επαιζε ολο και καλυτερα, με διαστηματα καταπληκτικου ποδοσφαιρου...
Που τα είδες αυτά ρε φίλε; Όταν κερδίζαμε τον Πανιώνιο με την ψυχή στο στόμα ή όταν παίρναμε Χ από τον ρουλη;
Πρωτοι ημασταν , παρα τον ενα αγωνα που ουσιαστικα χασαμε βαθμους απο το ρουλη. Θυμησου τη μπαλα που παιξαμε με αεχ , και πως χαθηκε το πεναλτι απο τον Μπισε και αλλαξε η ροη του αγωνα. Μεχρι το Δεκεμβρη η ομαδα βελτιωνοταν, παρα τα τραγικα ατομικα λαθη πισω, θυμησου το ντεφορμαρισμα Πασχαλακη- ΒΑρελα(κατανοητο γιατι και οι παιχτες ειναι ανθρωποι με τα πανω και τα κατω τους) και το τι ειχε κοστισει αυτο το ντεφορμαρισμα, και πως η ομαδα ειχε παρει μπροστα μετα τις αλλαγες τους. Εγω τη μεγαλη αλλαγη προς το χειροτερο την ειδα απο το Δεκεμβρη και μετα, και τις αλλαγες που γιναν τοτε. Και δεν το λεω για να υποστηριξω τον προπονητη ως προσωπο, αλλα πιστευω οτι οι ομαδες φτιαχνονται με πλανο και οχι με συνεχεις αλλαγες στρατηγικης. Σκασμενος ειμαι φιλε κι εγω οπως ολοι μας μετα το παιχνιδι με το γαυρο.
Άβαταρ μέλους
xanapaok

Δημοσίευση από xanapaok »

Stathis71 έγραψε:Εγω θα κανω μια παρατηρηση χωρις να ειμαι απολυτος ,την καταθετω ετσι για σκεψη και προβληματισμο και δεχομαι οτι μπορει να κανω και λαθος. Η ομαδα ηταν πρωτη και επαιζε ολο και καλυτερα, με διαστηματα καταπληκτικου ποδοσφαιρου... Μεχρι τη στιγμη που επεστρεψαν Βιερίνια- Μαουρίσιο, που επρεπε να μπουν και να χωρεσουν στην ενδεκαδα παση θυσια. Το διδυμο των χαφ, Μισιτς - Αουγκουστο εσπασε, μεσα στη μεση της χρονιας αρχισαν τα πειραματα, αρχισε να πεφτει η αποδοση και η ψυχολογια Πελκα και Λημνιού, αρχισαν οι στραβες κλπ. Καλοι και αγιοι οι παιχτες, σημαια ο Αρχηγος, αλλα ισως στην ηλικια του και μετα απο τετοιο τραυματισμο θα επρεπε να μπει πιο χαλαρα στην ενδεκαδα οταν και οπου θα μπορυσε να βοηθησει. Οπως και να χει , η πτωση αρχισε τοτε. Ηταν συμπτωση; Δεν το ξερω. Παντως χρονικα εγω εκει- στην εποχη της επιστροφης των δυο υπεραγαπημενων μας παικταραδων( Και λεω καθε λεξη με ολη της τη σημασια ), βλεπω το σημειο καμπης. Κανω λαθος; Φταιει ο προπονητης και γι αυτο, που σε τελικη αναλυση αυτος αποφασιζει; Εχασε τον απολυτο ελεγχο της ενδεκαδας; Δεν ξερω, θα ηθελα να ακουσω σοβαρες σκεψεις πανω σ αυτα.
Συμφωνώ μέχρι τελείας.
Και λεγα μόνο εγώ το βλέπω έτσι;
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

για τον ΠΑΟΚ τα γραφετε αυτα ? Λογω αποκριας να υποθεσω για να ταιριαξει το ολο κλιμα.......
Της τρολιας το καγκελο.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”