Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Descartes

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Δημοσίευση από Descartes »

....εδιτ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Descartes την Δευ 05 Μαρ 2018, 23:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
revolution1976

Δημοσίευση από revolution1976 »

Descartes έγραψε:ΓΑΜΗ-ΣΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ ΣΤΗ ξεκωλιαρα χανουμισα. ΝΑ μάθουν ότι έρχονται σε ξένη Χωρα.
Αδερφέ σε νιώθω αλλα ποδοσφαιρκό γ.....ι ναι μαζί σου.Τα υπόλοιπα είναι αχρείαστα πίστεψε με.Βάλε τους στις τέσσερις γραμμές και μην τους αφήσεις να πάρουν ανάσα
Άβαταρ μέλους
revolution1976

Δημοσίευση από revolution1976 »

Ζαντός έγραψε:ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΑΟΚΤΣΗ ΘΑ ΔΙΝΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗ NOVA;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ένα αντικείμενο που χτύπησε τον Οσκαρ Γκαρθία ήταν η αιτία να μην ξεκινήσει ποτέ ο αγώνας και να τιμωρηθεί ο «δικέφαλος του Βορρά» με χρηματικό πρόστιμο, αφαίρεση βαθμών και μηδενισμό στο ματς με τους «ερυθρόλευκους». Ετσι ο πουστόγαυρος πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης…
έτσι πέσ΄τα,χάσανε και τα όσκαρ φέτος :lol:
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

GoMaRoS έγραψε:
navigator11 έγραψε:Για το κύπελλο με την πουτ@να τον τουιτι δεν ξέρω, πάντως για την απόπειρα να έχουμε εκλογή Γραμμένου στην επο επιτρέψτε μου να έχω αμφιβολίες κατά πόσο θα μπορούσε να έχει επιτυχία το εγχείρημα χωρίς την, έστω σκιερή, μπορεί και σκοπίμως τέτοια, συνδρομή του γκάνγκστερ. Θα πείτε ποιό εν τέλει το όφελος για τον ΠΑΟΚ ...
Ποσες ενωσεις εφερε ο μιαου με τον βικτωρ στον αγωνα για καθαρση;; μετα βιας δεκα. Ολη την δουλεια την εκανε ο γκαγκα. Τα ορφανα παιδια του συστηματος, ψαχνουν για νεο αφεντικο, γι'αυτο και το αναγκαλιασμα με τον μιαου, για να στησουν μια νεα δικια τουε εο. Περιμενω να δω τι δρομο θα ακολουθησει ο νεος προεδρος τηε επο
Για αυτό ο γάτος διπλάρωσε το μπαρμπα Θωμά με την ΚΕΔ. Κοινό μυστικό
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ζαντός έγραψε:ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΑΟΚΤΣΗ ΘΑ ΔΙΝΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗ NOVA;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ένα αντικείμενο που χτύπησε τον Οσκαρ Γκαρθία ήταν η αιτία να μην ξεκινήσει ποτέ ο αγώνας και να τιμωρηθεί ο «δικέφαλος του Βορρά» με χρηματικό πρόστιμο, αφαίρεση βαθμών και μηδενισμό στο ματς με τους «ερυθρόλευκους». Ετσι ο πουστόγαυρος πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης…
Γιατί ρε συ να μην το γράψουν έτσι; Άλλωστε η ... αξιότιμη εκδικάσασα επί της ουσίας και δια της ... γαυρετοπουστριας οδού επί αυτού αποφάνθηκε και συντάχθηκε με το ξώγαμο του άγνωστου αμερικάνου πεζοναύτη! Κάτι σαν τον άγνωστο στρατιώτη εδώ στο ελλαντα.

Εν τω μεταξύ κάπου πήρε το μάτι μου ότι έρχεται αύριο για μια πολιτική εκδήλωση ο κ. Παππάς με έναν ακόμα από το κυβερνητικό στρατόπεδο. Ενδιαφέρουσα χρονικά συγκυρία ...
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Ερώτηση αφελούς...ΣΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΒΟΗΘΉΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΤΟ ΝΑ ΚΛΕΊΣΟΥΝ ΤΑ ΤΕΜΠΗ, Ή ΑΤΤΙΚΉ ΟΔΌΣ,Ή ΟΛΥΜΠΊΑ ΟΔΌΣ, ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΘΗΝΏΝ ;;
Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω....
Και άντε κλείσανε μια μέρα...δυο μέρες...τρεις μέρες...ΜΕΤΑ ΤΙ;;
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Μάγκες (απευθύνομαι και σε μένα), ας αφήσουμε τα μεγάλα λόγια για σκισίματα της κούλας και τέτοια, μιας και πλέον τ' @ρχιδάκια θα έρθουν χωρίς άγχος έστω και για ένα Χ! Καλύτερα να εμψυχώσουμε την ομάδα για ένα καθαρό παιχνίδι, με ψηλά το κεφάλι, με αξιοπρέπεια, με τρέλα για νίκη, αλλά ως εκεί! Εγώ προσωπικά φοβάμαι πως θα μας σφάξουν διαιτητικά μόνο και μόνο για να χάσουμε ώστε να έχουν ακόμα ένα λόγο να χαρούν όλοι οι ΑντιΠΑΟΚτσήδες που τελικά συνειδητοποιώ πως είναι .... ΠΟΛΛΟΙΙΙΙΙΙ!!!! Και με θλίψη μου βλέπω πως είχα αρκετές πουστρονυφίτσες στο κοντινό μου περιβάλλον που μου το έπαιζαν τόσο καιρό/χρόνια φιλαράκια. :evil: Έχω ήδη αρχίσει "κάθαρση"!
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

gpaok έγραψε:Ερώτηση αφελούς...ΣΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΒΟΗΘΉΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΤΟ ΝΑ ΚΛΕΊΣΟΥΝ ΤΑ ΤΕΜΠΗ, Ή ΑΤΤΙΚΉ ΟΔΌΣ,Ή ΟΛΥΜΠΊΑ ΟΔΌΣ, ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΘΗΝΏΝ ;;
Ρώτα τον Κούδα.
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Mīngus έγραψε:
gpaok έγραψε:Ερώτηση αφελούς...ΣΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΒΟΗΘΉΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΤΟ ΝΑ ΚΛΕΊΣΟΥΝ ΤΑ ΤΕΜΠΗ, Ή ΑΤΤΙΚΉ ΟΔΌΣ,Ή ΟΛΥΜΠΊΑ ΟΔΌΣ, ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΘΗΝΏΝ ;;
Ρώτα τον Κούδα.
Δεν έχω τηλέφωνο εύκαιρο....θες να μού πεις εσυ;
Άβαταρ μέλους
Descartes

Όποιος Πρόεδρος του ΠΑΟΚ σε οποιαδήποτε άθλημα ΔΕΝ ΣΥΛΛΕΞΕΙ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ την ομάδα να φύγει σε περίπτωση τραμπουκισμων ή επεισοδίων θα πρέπει να θεωρείται ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ του ΠΑΟΚ.

Όχι άλλους Ζαγορακηδες και Τσαλοπουλους. Χασαμε ένα πρωτάθλημα τότε στην Παπαναστασιου που πήγε η ομάδα απροστατευτη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Descartes την Δευ 05 Μαρ 2018, 23:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Descartes

gpaok έγραψε:
Mīngus έγραψε:
Ρώτα τον Κούδα.
Προς τι η ειρωνεία?
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Ειπα κάτι σε σενα; ρωτάω...λετε να κλείσουν τα Τέμπη....Γιατι;που ΘΑ αποσκοπεί η κινηση;τι θα κερδισουμε;;
Και μου λέει...να ρωτήσω τον Κούδα....και σε πείραξε αυτό που είπα εγω;ΟΚ....
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

η αεκ ανεβαινει με αυτο το αβανταζ που θα ειχαμε εμεις ,για δυο αποτελεσματα δηλ και μαλιστα σε παιχνιδι κεκλεισμενων
με τον παοκ να χει γινει ρημαδιο μεσα σε μια βδομαδα χανοντας 9 βαθμους ουσιαστικα απο αυτην την υποθεση(πιστευω στο συν 4 θα βλεπαμε αλλο ματς με τριπολη,για ποιο λογο π.χ να εβγαινε πανικοβλητος μπροστα,με αποτελεσμα να δεχτει τοσα γκολ και ιδιως το τριτο,δεν θα υπηρχε αναλογη πιεση)

δεν θα ειναι ευκολο ματς.δεν εχει λογο να ρισκαρει και αυτο ακριβως ειναι το επικινδυνο σε αυτα τα ματς
αντιθετως εμεις λογικα θα μπουμε πιεσμενοι μονο για νικη.
το ματς δεν ειναι καθολου ευκολο,αλλαξε αρδην.

ειναι τυχεροι οια εκτσηδες που με ξενες πλατες μπηκαν σε αυτην την θεση
δεν το αξιζαν αγωνιστικα,αλλα τους δοθηκε η ευκαιρια με οσα εγιναν την κυριακη και με μια δικαστικη αποφαση πολυ αδικη που αδιαφορει τοσο για το πνευμα της υποθεσης οσο και για τις λογης παρατυπιες

αυτο που εμενα με στενοχωρει ειναι η συμπεριφορα πολλω αεκτσηδων(παντως δεν συμπεριλαμβανω τους παντες,διαβασα και αρκετα νηφαλια σχολια)πουαπο την αρχη της σεζον διαστρεβλωνουν τα παντα!ενας οπαδισμος φτηνος,αλλα και τυφλος.
ειναι πραγματικα κριμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Δευ 05 Μαρ 2018, 22:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Παίδες τι παίζει με αυτήν την επιτροπή εφέσεων δευτεροβαθμια που πάει για κατεπειγον ο ΠΑΟΚ! Διαβάζω ότι είναι πιθανό μέχρι τη Πέμπτη να εκδικαστεί και η δικιά μας έφεση.Οποιος τα ξέρει ας τα εξηγήσει λίγο καλά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Descartes έγραψε:
gpaok έγραψε:
Mīngus έγραψε:Ρώτα τον Κούδα.
Προς τι η ειρωνεία?

ΤΕΛΟΣ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”