Σε ποια θέση παίζει;sourmenetes έγραψε:Αυτόν τον παίκτη κάποιοι ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΉΓΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ!
Αρχηγαρα ένα χρόνο τον έχεις χαλαρά!
Μην πω και 2!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas
- PAOK_Antarctica
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Ωραία η φράση αλλά δεν υπεκφεύγεις λιγότερο της ερώτησης με αυτήν.PAOK_Antarctica έγραψε:Στη θέση αρχηγός του ΠΑΟΚ και γαμιάς του ΠΟΚ.
- Sick Bastard
Έλα ρε κάνε μας τη χάρη να πούμε.
Άντε.
Άντε.
Ακριβώς.PAOK_Antarctica έγραψε:Δεν ξέρω γιατί πρέπει να συγκρίνουμε.
Πάντως, ο Βιερίνια κατέκτησε με τον ΠΑΟΚ 3 κύπελλα και ένα αήττητο πρωτάθλημα, ενώ και στην εκτός ΠΑΟΚ καριέρα του κατάφερε τρομερά πράγματα, όπως η κατάκτηση EURO και κυπέλλου Γερμανίας.
Παράλληλα είναι Αρχηγός με Α κεφαλαίο, ξελασπωτής, έχει ΠΑΟΚτσήδικο ήθος, παίρνει την ομάδα από το χέρι και όταν η μπάλα καίει τα αρχίδια του ζυγίζουν όσο 15 ήλιοι.
Hands down για μένα ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής που φόρεσε ποτέ τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
- sourmenetes
- Moderator
Όπου θες!Obdulio έγραψε:Σε ποια θέση παίζει;sourmenetes έγραψε:Αυτόν τον παίκτη κάποιοι ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΉΓΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ!
Μην πω και 2!
Του χρόνου τέρματας!
Εκεί που ήθελε ο προηγούμενος προπονητής, εκτός ομάδας, δεν είναι πάντως!
Κι αυτό που έγραψες, υπεκφυγή είναι.sourmenetes έγραψε:Όπου θες!Obdulio έγραψε:Σε ποια θέση παίζει;sourmenetes έγραψε:Αυτόν τον παίκτη κάποιοι ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΉΓΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ!
Μην πω και 2!
Του χρόνου τέρματας!
Λογικα του χρονου, εχοντας κανει προετοιμασία, θα παιζει ακραιο μπακ, και μαλιστα μεχρι τα 38, οπως επαιζαν ο Μαλντινι κι ο Κοστακουρτα.Obdulio έγραψε:Σε ποια θέση παίζει;sourmenetes έγραψε:Αυτόν τον παίκτη κάποιοι ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΉΓΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ!
Μην πω και 2!
Εγω αυτο που θελω να σε ρωτησω ρε Ομπτουλιο, ετσι απο περιέργεια και παλι, ειναι το εξής: πως φαντάζεσαι τον ΠΑΟΚ των ονείρων σου?
Να έχει την λειτουργία του Αγιαξ. Με στιβαρή οργάνωση και οικονομική διαχειριση.Hibernian έγραψε: Εγω αυτο που θελω να σε ρωτησω ρε Ομπτουλιο, ετσι απο περιέργεια και παλι, ειναι το εξής: πως φαντάζεσαι τον ΠΑΟΚ των ονείρων σου?
- sourmenetes
- Moderator
Σοβαρά τι θες να πεις με όση κουβέντα και κριτική κάνεις από την αρχή της σεζόν;;Obdulio έγραψε:Κι αυτό που έγραψες, υπεκφυγή είναι.sourmenetes έγραψε:Όπου θες!Obdulio έγραψε: Σε ποια θέση παίζει;
Του χρόνου τέρματας!
Δεν καταλαβαίνεις ότι γελοιοποιηθηκαν όλοι με τις μαλακιες που υποστήριξαν;;
Δεν καταλαβαίνεις ότι τους ξεβρακωσε χωρίς κάν προετοιμασία και τους κατουρησε τους ανίδεους από μπάλα;;
Ικανοποιειται το εγώ σου με το και καλά σέντερ μπακ που τον έβαλε ο. Πάμπλο επειδή και καλά το χε πει ο καραγκιοζάκος που πέταξε έξω όλα τα μεγάλα ονόματα;;
Ο Αντελινο και φορ να έπαιζε πάλι σπέσιαλ θα ηταν
Και χαφ σπέσιαλ θα ήταν
Και ότι να παίξει γιατί η ποιότητα δεν κρύβεται. Ξεχειλίζει!!
Απλά το κόμπλεξ κάποιου τον έθεσε εκτός ομάδας για να δείξει πόσο μικρός είναι!
Οκ, σεβαστή η οπτική σου.Obdulio έγραψε:Να έχει την λειτουργία του Αγιαξ. Με στιβαρή οργάνωση και οικονομική διαχειριση.Hibernian έγραψε: Εγω αυτο που θελω να σε ρωτησω ρε Ομπτουλιο, ετσι απο περιέργεια και παλι, ειναι το εξής: πως φαντάζεσαι τον ΠΑΟΚ των ονείρων σου?
Επειδη ομως δεν γνωριζω τα του Αίαντα, απαξιώνουν και εκεί τα τοτεμ τους, στο βωμο του ποδοσφαιρικου προοδευτισμου?
-
paok düsseldorf
Ποιος AJAX;Obdulio έγραψε:Να έχει την λειτουργία του Αγιαξ. Με στιβαρή οργάνωση και οικονομική διαχειριση.Hibernian έγραψε: Εγω αυτο που θελω να σε ρωτησω ρε Ομπτουλιο, ετσι απο περιέργεια και παλι, ειναι το εξής: πως φαντάζεσαι τον ΠΑΟΚ των ονείρων σου?
Τι ξερουν αυτοι ρε obdulio;
Την ιδια ερωτηση απευθύνω και σε σενα Düsseldorfer.paok düsseldorf έγραψε:Ποιος AJAX;Obdulio έγραψε:Να έχει την λειτουργία του Αγιαξ. Με στιβαρή οργάνωση και οικονομική διαχειριση.Hibernian έγραψε: Εγω αυτο που θελω να σε ρωτησω ρε Ομπτουλιο, ετσι απο περιέργεια και παλι, ειναι το εξής: πως φαντάζεσαι τον ΠΑΟΚ των ονείρων σου?
Τι ξερουν αυτοι ρε obdulio;
Προσδιορίστε τον όρο απαξίωση.Hibernian έγραψε:
Οκ, σεβαστή η οπτική σου.
Επειδη ομως δεν γνωριζω τα του Αίαντα, απαξιώνουν και εκεί τα τοτεμ τους, στο βωμο του ποδοσφαιρικου προοδευτισμου?
Πάντως κανένα πρόσωπο δεν το θεωρούν κάποιοι ανώτερο της ομάδας.
Ποδοσφαιρικές χάρες και μασάζ δεν γίνονται.
Και γιατί δε γίνεστε Άγιαξ ρε μάγκες δεν κατάλαβα..?
Βρίζουν τον Κρόιφ εκεί πέρα δε ξέρω..?
Και ποια οργάνωση έχει ο Άγιαξ, selling club και πουτσες μπλε. Λάθος "κλαμπ" διαλέξατε. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι και ούτε θα γίνει αυτό. Οι σημαίες είναι για να κυματίζουν στις ομάδες. Νεομοντερνισμοι και να χαμε να λέγαμε.
Άγιαξ λέει.. τα παιδιά του Μπισεσβαρ..
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βρίζουν τον Κρόιφ εκεί πέρα δε ξέρω..?
Και ποια οργάνωση έχει ο Άγιαξ, selling club και πουτσες μπλε. Λάθος "κλαμπ" διαλέξατε. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι και ούτε θα γίνει αυτό. Οι σημαίες είναι για να κυματίζουν στις ομάδες. Νεομοντερνισμοι και να χαμε να λέγαμε.
Άγιαξ λέει.. τα παιδιά του Μπισεσβαρ..
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απαξίωση ειναι να θεωρείς πως γινονται χαρες σε παικτες που με τις επιδοσεις τους στο χορταρι (παρόλες τις αδυναμίες τους) σε εχουν κανει να θεωρείς χαμένη μια χρονια οπου πηρες κυπελλο και 2η θεση.Obdulio έγραψε:Προσδιορίστε τον όρο απαξίωση.Hibernian έγραψε:
Οκ, σεβαστή η οπτική σου.
Πάντως κανένα πρόσωπο δεν το θεωρούν κάποιοι ανώτερο της ομάδας.
Ποδοσφαιρικές χάρες και μασάζ δεν γίνονται.
Επισης, "χαρες" δεν γινονται σε τετοια κλαμπ, γιατι πρωτο τους μέλημα ειναι η κερδοφορία μεσω της πωλησης παικτών, κυριως νεαρών. Κατα καποιο τροπο τους βλεπουν καθαρα χρησιμοθηρικα, σαν αλογα κούρσας. Κατι παρόμοιο επιχειρεί εν μέρει και ο γαύρος τα τελευταία χρονια. Να τον μιμηθουμε αν ειναι