Εγώ Στοχ δεν ζήτησα, να τον πληρώνω 1 εκ. και να παίζει για 200 χιλιάδες.astronaut έγραψε:Ρε συ μαυροθάνατε, ο άνθρωπος επενδυτής είναι και όχι χαϊβάνι.
Και μόνο που τα έσοδα της ομάδας είναι μειωμένα κατα 2.1 μύρια λόγω μή συμμετοχής στα πλεί ωχ του Τσου Λου είναι λογικό να μην δούμε Στοχ & Νάτχο στην ομάδα.
Και μόνο που τα διαρκείας είναι 30% κάτω είναι λογικό να μη δούμε Στέφενς στην ομάδα.
Και μόνο που τον τρυπάει ο κάθε ραγιάς της ΕΠΟ και αφαιρεί 17 βαθμούς από την ομάδα είναι λογικό να είναι επιφυλακτικός.
Τώρα τί εννοείς με την ελαστικότητα δεν είμαι σίγουρος... Δεν δείχνει ελαστικότητα/κατανόηση ότι πληρώνουμε μέρος των συμβολαίων των Χακόμπο-Ίνιγο-Λούκας?
** Οι ρεαλιστικοί στόχοι της ομάδας (πλέι ωχ, 16 γιουρόπα, κύπελλο) ξεκινούν τον Γενάρη. Ας δουλέψει ο Άγγελος το υλικό που έχει και δεν είναι τόσο απίθανο ο (άξιος) αντικαταστάτης του Λαζάρ να είναι ο Σαββιδάκος.
Άλλον ένα Μακ για αριστερά ζήτησα για να μην έχεις τον κανένα εκεί πέρα.
Είναι δυνατόν να φτάσουμε να ζηλεύουμε τον Καρέλη και τον Κλωναρίδη;
Όταν λέω 'καμία ελαστικότητα' εννοώ ότι όρισε ένα μειωμένο μπάτζετ (όπως λες) με σκοπό να μην αποκλίνει καθόλου απ' αυτό. Έτσι δεν γίνεται η μετάβαση να είναι ομαλή, τον καλύτερο τεχνικό διευθυντή του κόσμου να έχεις (που δεν είχες καν αυτό το καλοκαίρι γιατί ο Βρύζας μας έλεγαν ότι είναι πρόεδρος ε).
Εγώ ακόμα και αυτό δεν το πιστεύω γιατί δεν εξηγεί το ότι από εκεί που γίνονταν καλές και αθόρυβες κινήσεις (Ρατς, Μακ, Φακ), ξαφνικά έκλεισε η κάνουλα και παρατήθηκε η ομάδα στο έλεος της. Κάτι άλλο παίζει.