Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
black death

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από black death »

astronaut έγραψε:Ρε συ μαυροθάνατε, ο άνθρωπος επενδυτής είναι και όχι χαϊβάνι.
Και μόνο που τα έσοδα της ομάδας είναι μειωμένα κατα 2.1 μύρια λόγω μή συμμετοχής στα πλεί ωχ του Τσου Λου είναι λογικό να μην δούμε Στοχ & Νάτχο στην ομάδα.
Και μόνο που τα διαρκείας είναι 30% κάτω είναι λογικό να μη δούμε Στέφενς στην ομάδα.
Και μόνο που τον τρυπάει ο κάθε ραγιάς της ΕΠΟ και αφαιρεί 17 βαθμούς από την ομάδα είναι λογικό να είναι επιφυλακτικός.
Τώρα τί εννοείς με την ελαστικότητα δεν είμαι σίγουρος... Δεν δείχνει ελαστικότητα/κατανόηση ότι πληρώνουμε μέρος των συμβολαίων των Χακόμπο-Ίνιγο-Λούκας?

** Οι ρεαλιστικοί στόχοι της ομάδας (πλέι ωχ, 16 γιουρόπα, κύπελλο) ξεκινούν τον Γενάρη. Ας δουλέψει ο Άγγελος το υλικό που έχει και δεν είναι τόσο απίθανο ο (άξιος) αντικαταστάτης του Λαζάρ να είναι ο Σαββιδάκος.
Εγώ Στοχ δεν ζήτησα, να τον πληρώνω 1 εκ. και να παίζει για 200 χιλιάδες.
Άλλον ένα Μακ για αριστερά ζήτησα για να μην έχεις τον κανένα εκεί πέρα.
Είναι δυνατόν να φτάσουμε να ζηλεύουμε τον Καρέλη και τον Κλωναρίδη;

Όταν λέω 'καμία ελαστικότητα' εννοώ ότι όρισε ένα μειωμένο μπάτζετ (όπως λες) με σκοπό να μην αποκλίνει καθόλου απ' αυτό. Έτσι δεν γίνεται η μετάβαση να είναι ομαλή, τον καλύτερο τεχνικό διευθυντή του κόσμου να έχεις (που δεν είχες καν αυτό το καλοκαίρι γιατί ο Βρύζας μας έλεγαν ότι είναι πρόεδρος ε).
Εγώ ακόμα και αυτό δεν το πιστεύω γιατί δεν εξηγεί το ότι από εκεί που γίνονταν καλές και αθόρυβες κινήσεις (Ρατς, Μακ, Φακ), ξαφνικά έκλεισε η κάνουλα και παρατήθηκε η ομάδα στο έλεος της. Κάτι άλλο παίζει.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Δεν νομίζω ότι παράτησαν την ομάδα, ίσα-ίσα, όσο υπήρχε διαθέσιμο μπάτζετ οι κινήσεις έγιναν εγκαίρως.
Από κει και πέρα, τα τσακάλια μας προσπαθούν να πουλήσουν τον μουντιαλικό Ιτάνζ (και δεν μπορούν ούτε σε κανα Εμιράτο...) μπας και δημιουργήσουν μπάτζετ εκ των έσω για να καλύψουν τις τρύπες που οι ίδιοι επέτρεψαν να δημιουργηθούν. Βέβαια, δεν αποκλείω να μας εκπλήξουν και να φέρουν κανα αριστερό μπακ...

@ μπούφαλο, γνωρίζουμε ποίος είναι ο νέος μάνατζερ του Γλύκου?
Καλοδεχούμενη και η βοήθεια του κοινού/συμφορουμητών αν έχουν γνώση επί του θέματος.

** αυτό είναι το νέο γραφείο του Ζήση?

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Εχεις παρατηριτικοτητα ρε μπαγασα. Απο την αλλη ομως θα κανανε καποιο φαουλ και θα το δειχνανε και σε φωτο? Δεν ξερω.

Στο τρανσφερμαρκτ λεει Ομεγα Σπορς Δρ Γ. Ζαροτης Κονσαλτινγκ
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Καλέ με τις επερχόμενες(;) μεταγραφές.
Με την έρμη την ανανέωση του Κλάους τί έγινε;
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Καλά, και τον Κάτσε τον έχουν με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2015. Άσε που οι υπόλοιποι της Ομέγα είναι -ουσιαστικά- ανύπαρκτοι...

** Δεν ξέρω περί φάουλ & Τεχνικών... Ποινών :mrgreen:
Απλά τώρα το κεντρικό γραφείο έχει κάτοικο τον Τζακ ;)
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

obanebane έγραψε:Ο Σαββιδης ελληνικα ξερει να διαβαζει,ξερει καποιος να μου απαντησει;
Και κατι αλλο μια επιστολη με τις ανυσηχιες του κοσμου για τα κακως κειμενα που βλεπουμε ως οπαδοι δεν υπαρχει δυνατοτητα να στειλει το σαιτ απευθειας στον Σαββιδη;
Δηλαδη οι μονοι που μπορουν να εχουν επαφη μαζι του ειναι οι οργανωμενοι;
Χθές τα τσουγκρίσαμε αλλά σήμερα σου βγάζω το καπέλο εξαιρετική πρόταση! νομίζω ότι αξίζει να γίνει μια τέτοια κίνηση ούτως ώστε να μάθει ο Σαββίδης τον τρόπο σκέψης του απλού ΠΑΟΚτση να μάθει τους προβληματισμούς μας και γενικά να έρθει ποιό κοντά στους φίλαθλους-οπαδούς ΜΠΡΆΒΟ ρε φίλε για την ιδέα σου!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Παιδες αυτο θελει λιγη δουλεια και σοβαροτητα απο ολους...
Η ομαδα των admin-mod προσανατολιζεται στο να κανει αυτην την κινηση και θελει λιγο χρονο για να επεξεργαστει το θεμα.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Αν μου επιτρεπετε καθ οτι νεος (τι ωραια ακουγεται) στο φορουμ,να γραφει μια επιστολη
και να εχει αποδεκτες τον μεγαλομετοχο,και τον Προεδρο.
Την επιστολη να επιμεληθουν καποιοι οι οποιοι εχουν μεγαλη ευχερεια στο γραπτο λογο.π.χ.
Αρκαδοποντιος που γραφει στην κεντρικη σελιδα,barlow,Ale, εσεις ξερετε καλυτερα.
Επισης να συνοδευται απο υπογραφες των μελων, αν ειναι εφικτο,σιγουρα ομως ο αριθμος των μελων.
Επισης να αναφερεται το επαγγελμα η , η ιδιοτητα των υπογεγγραμμενων ωστε να καταστει σαφης η απηχηση
και το ευρος που εχει ο Π.Α.Ο.Κ. στην κοινωνια.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Δηλαδη εσυ θα γραψεις επαγγελμα ιερεας μπας και το δει ο αγγελος :lol: :lol: :lol:
berry

Δημοσίευση από berry »

che4 έγραψε:Δηλαδη εσυ θα γραψεις επαγγελμα ιερεας μπας και το δει ο αγγελος :lol: :lol: :lol:
ααν ηταν ιερεας ο ανθρωπος θα τον ηξερε σιγουρα ο αγγελος......
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Ευλογητος ο Θεος ημων ,παντοτε....
Εγω ειμαι "παπας". παπας.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Βαλτε τον buffo,τον despe και τον obane να συνταξουν την επιστολη,μια χαρα τα γραφουν...
Ουτε με το σεις ουτε με το σας...

Υπογραφω και γω με ονοματεπωνυμο αν χρειαστει κατι τετοιο...
Αλλα οχι σε επιστολη του τυπου "σε ευχαριστουμε που μας σωσατε απο την γ'εθνικη'
και τετοιου ειδους γλυψιματα.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Οχι γλυψιματα την πραγματικη αποψη του λαου

Θελουμε ομαδα να παιρνει πρωταθληματα και να παιζει μπαλαρα για ουεφακι μπορουμε και χωρις ιβαν

Αυτα γραψτε απλα πιο ομορφα και περιεκτικα
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Παίδες, δημιουργήστε ένα τόπικ και συζητήστε το. Ζυμώστε το και τις επόμενες μέρες θα έχει ξεκαθαρίσει η ιδέα.
berry

Δημοσίευση από berry »

το ρητο με τη γνωμη το γνωριζετε ε? ολοι εχουν απο μια.....
αμα βγει ακρη με την επιστολη. βαλτε τον εναν οχι αυτος ειναι αισιοδοξος αυτος βριζει ο αλλος ειναι ψηλος κτλ.
η ΕΠΙΣΤΟΛΗ θα γραφτει την πεμπτη, την παραπανω κυριακη που θα ξετιμωρηθουμε και στην ΤΟΥΜΠΑ σε καθε αγωνα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”