μπαα ααν φερθει εξυπνα τωρα ο ιβααν μετα τη μεταγραφαρα της φουλαμ θαα πεσει ο σερβερ και η τουμπα 30000 μεσα και 30 απ εξω και θα ξεχασουμε και φυλκες και πααμπλο κτλPaokPatraG4 έγραψε:Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: ace79grpaok, Aigle_Noir, Αιτωλος, astnord, Azrael, ΑποστόληςΑ, B&W, black-white-crete, cellophan, che4, chrisg4, Da_Paok, Darkphobia, dim72, Disharmonic, Edward, GEOL, hulk4teo, interted, irakleio68, kaltirim, KostasX, Latin, lefis, MacTiger, marley 4, mpouJr, Mpoz, navigator11, Pa0ki, paok kerkyra, PaokPatraG4, rainmaker, Santana4, seaman, simba, soflodoras, sotiris1960, Spiros_S, stelyk, T.H.E.O.S, TylerDurden, tzelas, Vet_eranos, ZamanFou, εύκαιρος, Μακεδνός και 177 επισκέπτες
Βλεπω σε περιπτωση ανακοινωσης ο server να ''γκρεμιζεται''!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Ωχωχωχ.... Αυτά μας είχανε φάει και με τον Αντελίνο πέρυσι....T.H.E.O.S έγραψε:Πανε για φαι ειπανε στο ραδιο , Τσιστιακοφ, Βρυζας Νατχο lol
Ρε παιδιά, πρώτα κάνουμε τα συμβόλαια και μετά πάμε για μάσες! Άντε να σας χαρώ κι έχουμε σκάσει!!!
επιτελους ενας παικταρας στο κεντρο, να ανοιξουν λιγακι τα ματακια μας γιατι μ αυτα που ειδαν φετος...
Μαρτενς-Νατσο θα κανουν παπαδες αν ερθει και ο Φοσσεν θα δουμε μεγαλη μπαλα....
Μαρτενς-Νατσο θα κανουν παπαδες αν ερθει και ο Φοσσεν θα δουμε μεγαλη μπαλα....
αυτοί τρώνε τα καλούδια και εμάς μας έχει φάει η αγωνία.
Ατιμη κοινωνία...
Ατιμη κοινωνία...

Πάω γιατρό, (Όχι σε τρελογιατρό ακόμα) Επιστρέφω σε 1 ώρα Ελπίζω σε ανακοίνωση!!!!
Υ.Γ. Πήραν όλοι πάνω από 7.0!!!
Υ.Γ. Πήραν όλοι πάνω από 7.0!!!
- ace79grpaok
giaτι που θα τον πηγαιναν στα λαδαδικα για λαδοκολα?χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχlogios έγραψε:Τρώνε στο Thymare στο ξενοδοχείο του προεδρου.
Δεν νομιζω να ανακοινωθει κατι σημερα, αποκλειεται να συμφωνησουν στο φαγητο αν δεν εχουν ηδη συμφωνησει μεχρι τωρα.
Και ΑΝ ειχαν συμφωνησει μεχρι τωρα , κατι θα ειχε βγει.
Μαλλον δεν τα βρηκαν του στιλ , "εχω προτασεις και τις εξεταζω, ευχαριστω για το ενδιαφερον , αν δεν βρω κατι καλυτερο θα μιλησουμε ξανα".
Φυσικα μακαρι να εχω τελειως λαθος
Μαλλον δεν τα βρηκαν του στιλ , "εχω προτασεις και τις εξεταζω, ευχαριστω για το ενδιαφερον , αν δεν βρω κατι καλυτερο θα μιλησουμε ξανα".
Ο στόχος είναι οι όμιλοι στο Ch.L για να έχεις τα έσοδα, μετά ας δουμε το πρωτάθλημα και ας κάνει όσα μπαμ θέλει ο γαύρος. ( sorry off topic )
Ο στόχος είναι οι όμιλοι στο Ch.L για να έχεις τα έσοδα, μετά ας δουμε το πρωτάθλημα και ας κάνει όσα μπαμ θέλει ο γαύρος. ( sorry off topic )
-
Oli καταλαβαίνω πως δε γινόταν να μιλήσεις...Ελπίζω ο παικταράς να κλείσει,αν δεν εχει κλεισει ηδη,μετα να παρει σειρα η αλλη καψουρα του Stevens...o Jelle Vossen!!!!!!!!!!!Να υποθέσω οτι άλλος που δεν εχει ακουστει Olivares τελειώνει σε ic????????????
ας πεταχτει ενας εκει που τρωνε μωρε...ειναι κρισιμες οι ωρες....υπαρχουν και ψυχικα διαταραγμενοι μεταγγραφολαγνοι 

-
Oli καταλαβαίνω πως δε γινόταν να μιλήσεις...Ελπίζω ο παικταράς να κλείσει,αν δεν εχει κλεισει ηδη,μετα να παρει σειρα η αλλη καψουρα του Stevens...o Jelle Vossen!!!!!!!!!!!Να υποθέσω οτι άλλος που δεν εχει ακουστει Olivares τελειώνει σε ic????????????
Παίζει να φεύγει ο Βούλγαρος. Αλλά γιατί δεν τον χρησιμοποιούν ως αντάλλαγμα για το Μήτρογλα? Δεν τον θέλει ο γαύρος ή προϋπάρχει κανά κονέ και κουφαθούμε εντελώς.che4 έγραψε:μπαα ααν φερθει εξυπνα τωρα ο ιβααν μετα τη μεταγραφαρα της φουλαμ θαα πεσει ο σερβερ και η τουμπα 30000 μεσα και 30 απ εξω και θα ξεχασουμε και φυλκες και πααμπλο κτλPaokPatraG4 έγραψε:Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: ace79grpaok, Aigle_Noir, Αιτωλος, astnord, Azrael, ΑποστόληςΑ, B&W, black-white-crete, cellophan, che4, chrisg4, Da_Paok, Darkphobia, dim72, Disharmonic, Edward, GEOL, hulk4teo, interted, irakleio68, kaltirim, KostasX, Latin, lefis, MacTiger, marley 4, mpouJr, Mpoz, navigator11, Pa0ki, paok kerkyra, PaokPatraG4, rainmaker, Santana4, seaman, simba, soflodoras, sotiris1960, Spiros_S, stelyk, T.H.E.O.S, TylerDurden, tzelas, Vet_eranos, ZamanFou, εύκαιρος, Μακεδνός και 177 επισκέπτες
Βλεπω σε περιπτωση ανακοινωσης ο server να ''γκρεμιζεται''!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Προτιμώ πάντως το Βέλγο, καθώς με Bibras δε νομίζω να κολλάει ο Βραζιλιάνος, εκτός αν κάνουμε την Τούμπα θέατρο θεαμάτων
Αν γίνει αυτό ,πιστεύω τέλος... Αν δεν υπογράψει τώρα δεν βλέπω να έρχεται...T.H.E.O.S έγραψε:Δεν νομιζω να ανακοινωθει κατι σημερα, αποκλειεται να συμφωνησουν στο φαγητο αν δεν εχουν ηδη συμφωνησει μεχρι τωρα.