Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Βρε παιδιά σοβαρευτείτε. Η φανέλα δεν φαίνεται την έχουν στο σκοτάδι. Απ' ότι λένε θα είναι κάπως έτσι

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Παιδιά πολλά τα 80 ευρώ αλλά κ τι έχει όμως. Θα έχει λέμε τώρα κανένα ξύλινο κουτί ρετρό κ τίποτα άλλο?? Εγώ θα ήθελα κ την μπάλα την ρετρό που δείχνουν. Χαχαχαχα. Πολύ ωραία.
φαντάζομαι εκεί που πατάνε είναι στην αρίθμηση. Φαντάσου να έχει κάνα ξύλινο πολυτελές κουτί και πάνω με καυτή σφραγίδα κάνα #14 

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
ABOLEYTOI έγραψε:φαντάζομαι εκεί που πατάνε είναι στην αρίθμηση. Φαντάσου να έχει κάνα ξύλινο πολυτελές κουτί και πάνω με καυτή σφραγίδα κάνα #14

ώπα γράψε λάθος. το #4 ήθελα να γράψω, θύρα 4 και έτσι και να μπαίνουν όλοι οι γνωστοί και να λένε που το κονόμησες το κασελάκι ρε μεγάλε και να το ανοίγεις και να και η φανελάρα από μέσα. Αν είναι δε και κάνας αλλόθρησκος να του λες από την κηδεία που σας κάναμε είναι

- Sick Bastard
Έλα ντε που την είδαμε αλλά είπαμε κράζουμε την παε και για τον καιρό είναι της μόδας
:):):)
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ίσως ήθελε να πει θα είναι αδιάφορη. ...θα είναι μέτριο το αποτέλεσμα. ....θα είναι αχρείαστο το σλόγκαν. .....πρόβλεψη κάνει. ...fossa έγραψε:Πού την είδες? αφού δεν τη παρουσίασαν ακόμα.
Ignore list

- Sick Bastard
Δεν είναι αυτή;fossa έγραψε:Πού την είδες? αφού δεν τη παρουσίασαν ακόμα.
http://store.paokfc.gr/greek/paok-fc-bl ... 12306.html
- Kostomanolis
- john4serres
αυτο ειναι ενα διαφημηστικο λογοτυπο και καλα οτι κρυβει την αποκλειστικη επετειακη εμφανιση.