11. Zlatan Muslimović
Re: 11. Zlatan Muslimović
ο αθανασιάδης είναι να παίζει με τις μικρές ομάδες στην τουμπα που η μπάλα είναι συνέχεια στην αντίπαλη περιοχή και θα το καρφώσει
στα εκτός έδρας με μεγάλες ομάδες δεν μπορεί να ανταποκριθεί γιατί χρειάζεται κίνηση στον χώρο και με την μπάλα
στα εκτός έδρας με μεγάλες ομάδες δεν μπορεί να ανταποκριθεί γιατί χρειάζεται κίνηση στον χώρο και με την μπάλα
ο Σάντος έκανε στο μαγειρείο του μια ωραία σούπα. Έβαζε μέσα Χαλκιά, Κοντρέρας, Γκαρσία, Ίβιτς και Μούσλι, έδενε η σούπα, είχε και από γύρω κάνα μπαχαρικό κάνα Λίνο, κάνα Βιέρι για γεύση.
ήρθε και Μάκης να κάνει τη σούπα με Χαλκιά, Κοντρέρας, Γκαρσία και άλλους. Όσα μπαχαρικά και να βάλεις δε δένει.
ήρθε και Μάκης να κάνει τη σούπα με Χαλκιά, Κοντρέρας, Γκαρσία και άλλους. Όσα μπαχαρικά και να βάλεις δε δένει.
Ευχαριστούμε για τα γκολ σε Κωνσταντινούπολη και Μόσχα. Δεν θα τα ξεχάσουμε ποτέ.
Καλή συνέχεια Μούσλι.
Καλή συνέχεια Μούσλι.
την κυριακη σε χειροκροτω.
σε ευχαριστω για ολα..
ποιος θα σου λεγε οτι η παρουσια σου στο τελος θα ηταν σαν τζοκερ..αν παει λιγο μεσα θεος,αν οχι κουλος..καλη συνεχεια..και το δικο σου μαρτυριο τελειωνει...
δυστυχως δεν ξερουν ολοι τι γινεται πισω απο τις γραμμες για αυτο και δικαιολογεισε τους...
Καλη συνεχεια φιλε.
σε ευχαριστω για ολα..
ποιος θα σου λεγε οτι η παρουσια σου στο τελος θα ηταν σαν τζοκερ..αν παει λιγο μεσα θεος,αν οχι κουλος..καλη συνεχεια..και το δικο σου μαρτυριο τελειωνει...
δυστυχως δεν ξερουν ολοι τι γινεται πισω απο τις γραμμες για αυτο και δικαιολογεισε τους...
Καλη συνεχεια φιλε.
- navigator11
δλδ τί συμβαίνει πίσω από τις γραμμές;για σκιαγράφησε κάπως την κατάσταση.δεν ειρωνεύομαι.
α ρε Μούσλι....
στην αρχή που όλοι οι φίλοι μου σε είχαν θεό, εγώ ήμουν ο αιρετικός!
τώρα που οι περισσότεροι σε κράζουν, εγώ σε συμπαθώ πιο πολύ από τότε!
Να είσαι πάντα καλά όπου και να πας.
Περίμενα χθες να σε ξεκινήσει στην τριάδα του κέντρου αντί για τον Τσουκαλά. Ήσουν ο μόνος που μπορούσε (προσωπική άποψη) να κρατήσει μπάλα, να μαρκάρει και να βγάλει και καμιά κάθετη είτε στον Κλαους είτε στον Σάλπι.
Μαζί με Βιτόλο και Φωτάκη πιστεύω πως θα είσασταν μια καλή τριάδα, που θα είχε και αρκετές επιθετικές αρετές στο 4-2-3-1. Τεσπα, δεν θα το μάθουμε ποτέ αυτό.
υγ: αδιάφορος δεν μου φάνηκες ποτέ. Και αυτός είναι ο λόγος που σε συμπαθώ ακόμη περισσότερο τώρα.
στην αρχή που όλοι οι φίλοι μου σε είχαν θεό, εγώ ήμουν ο αιρετικός!
τώρα που οι περισσότεροι σε κράζουν, εγώ σε συμπαθώ πιο πολύ από τότε!
Να είσαι πάντα καλά όπου και να πας.
Περίμενα χθες να σε ξεκινήσει στην τριάδα του κέντρου αντί για τον Τσουκαλά. Ήσουν ο μόνος που μπορούσε (προσωπική άποψη) να κρατήσει μπάλα, να μαρκάρει και να βγάλει και καμιά κάθετη είτε στον Κλαους είτε στον Σάλπι.
Μαζί με Βιτόλο και Φωτάκη πιστεύω πως θα είσασταν μια καλή τριάδα, που θα είχε και αρκετές επιθετικές αρετές στο 4-2-3-1. Τεσπα, δεν θα το μάθουμε ποτέ αυτό.
υγ: αδιάφορος δεν μου φάνηκες ποτέ. Και αυτός είναι ο λόγος που σε συμπαθώ ακόμη περισσότερο τώρα.
Δεν ξερω τι λετε αλλα εγω τον βοσνιο με γεναια μειωση στις αποδοχες τον θελω στον ΠΑΟΚ. Οποιος βγαινει και τον βριζει οταν πριν λιγο καιρο του εγλυφε τα @@ ειναι απλα γραφικος. ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ. 

- xrictoforoc
Εγώ θα στα πώ μετά το ματς της Κυριακής.Αν τυχών δεν σε βάλει ο Χάβος..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

D.A.A.T. έγραψε: δυστυχως δεν ξερουν ολοι τι γινεται πισω απο τις γραμμες για αυτο και δικαιολογεισε τους...
????
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ.
Δεν χρειάζονται ειρωνείες... ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ χρειάζονται να πείσεις τον συνομιλητή σου για την άποψη σου.
Εγώ τη δική μου την έχω εκφράσει για τον Ζλάταν... τον αγαπώ τον εκτιμώ... τον ευχαριστώ για όσα πρόσφερε στην ομάδα μου... αλλά αυτά για μένα είναι "ΣΥΝΟΛΙΚΑ" πολύ λίγα, μπροστά στο μεγάλο του συμβόλαιο.
Ο συγκεκριμένος παίκτης δεν πρόκειται να κλείσει στα 250 χιλιάρικα (που είναι ένα ποσό που έβγαλα βάσει των εμφανίσεων και γκολ που εβαλε στα 3 χρονια ).
Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ... ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΛΛΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ.
ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ (όλοι τον αγαπήσαμε, τον στηρίξαμε και του το δείξαμε) ... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ... ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ.
Αυτά και μη χαλιέστε αναμεταξύ σας ... Ο εκνευρισμός μας με αυτά που ζούμε με τον ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να μας οδηγήσει κάπου.
Δεν χρειάζονται ειρωνείες... ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ χρειάζονται να πείσεις τον συνομιλητή σου για την άποψη σου.
Εγώ τη δική μου την έχω εκφράσει για τον Ζλάταν... τον αγαπώ τον εκτιμώ... τον ευχαριστώ για όσα πρόσφερε στην ομάδα μου... αλλά αυτά για μένα είναι "ΣΥΝΟΛΙΚΑ" πολύ λίγα, μπροστά στο μεγάλο του συμβόλαιο.
Ο συγκεκριμένος παίκτης δεν πρόκειται να κλείσει στα 250 χιλιάρικα (που είναι ένα ποσό που έβγαλα βάσει των εμφανίσεων και γκολ που εβαλε στα 3 χρονια ).
Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ... ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΛΛΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ.
ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ (όλοι τον αγαπήσαμε, τον στηρίξαμε και του το δείξαμε) ... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ... ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ.
Αυτά και μη χαλιέστε αναμεταξύ σας ... Ο εκνευρισμός μας με αυτά που ζούμε με τον ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να μας οδηγήσει κάπου.
-
Ησουνα πουλέν μεγάλο αλλά επαψες να είσαι όχι λόγω των χαμένων ευκαιριών αλλά λόγω της έλειψης φιλότιμου και της αχαριστίας σου...3 χρόνια όχι μόνο έχεις το ψηλότερο συμβόλαιο αλλά σε γιατροπορεύουμε κιόλας συνέχεια... Και έχεις το ΘΡΑΣΟΣ όχι μόνο να μας κοροιδεύεις με τις εμφανίσεις σου αλλά να ΤΟΛΜΑΣ να μιλάς και για χρωστούμενα...Ασ'τα κάτω και φύγε ρε κερατά!!! Ποιά χρωστούμενα??? Εσύ μας χρωστάς το "καλό όνομα" που έκανες στα μπουζουκσίδικα της πόλης.... Είσαι σίγουρα ο καλύτερος σέντερ φορ εκεί μέσα
Δεν μπορω να σε βρισω,ρε Ζλαταν.........αλλα με απογοητευσες!Εισαι ενας παικτης που παρολο που εχασες πολλα παιγνιδια,λογω τραυματισμων,σε γουσταρα πολυ.Ομως,οι δυο τελευταιες εμφανισεις σου με τον Παναθηναϊκο,μου εδειξαν πως εισαι αχαριστος.Και αντε,εμας,χεσε μας..........Τους συμπαικτες σου,αυτους με τους οποιους περασες τοσα πολλα ολα αυτα τα χρονια,πως μπορεσες και τους εγραψες στ'@ρχιδια σου?.......
- pagotatzis
ρε γκίκα όταν κάποιος είναι με το μυαλό αλλουgika έγραψε:Δηλαδή επήτηδες το έχασε; Επειδή δεν τον ανανεώνουν..;;;![]()
Παράνοια...
μπορεί να αποδώσει καλά απάνω στην δουλειά του?
δεν τα έχασε επίτηδες αλλα και στα @ρχίδι@ του που δεν μπήκανε !
- xrictoforoc
Αν δεν τα έχει χάσει κι αυτάpagotatzis έγραψε:δεν τα έχασε επίτηδες αλλα και στα @ρχίδι@ του που δεν μπήκανε !gika έγραψε:Δηλαδή επήτηδες το έχασε; Επειδή δεν τον ανανεώνουν..;;;![]()
Παράνοια...