Έτσι ακριβώςMagpies4 έγραψε:Νομίζω ο ίδιος ο Μπότο είπε σε συνέντευξη οτι ο τρόπος που λειτουργεί είναι (μεσες ακρες)Blackgr4 έγραψε:Η απάντηση που έλαβα από τη δική μου άκρη (φουλ αξιόπιστη για μένα) στην ερώτηση αν ισχύει το ποστ της Μέτρο πως ο Μπότο τα έχει βρει με τον παίκτη και περιμένουμε τον Ιβάν, είναι αυτή:
"Ισχύει, ο Μπότο έχει συμφωνήσει μαζί του στα πάντα και περιμένουμε το ok του Ιβάν".
Και ρωτάω ο αφελής: "Μα καλά πως συμφώνησε μαζί του ενώ δεν έχει δώσει το οκ ο Ιβάν; Από μόνος του;
Και μου απαντάει: "Ναι έτσι γίνεται. Το ίδιο έγινε και με Σοτέλδο".
Σηκώνω τα χέρια ψηλά. Πως σκατά γίνεται να πηγαίνει ένας ΤΔ να συμφωνεί με έναν παίκτη και ο ιδιοκτήτης να μην έχει δώσει το ok από πριν, δεν θα το καταλάβω ποτέ. Μόνο στον πλανήτη ΠΑΟΚ μπορεί να συμβαίνει αυτό.
1. Ο προπονητής του ζητάει χαρακτηριστικά παίκτη
2. Ο Μπότο κανει σκαουτιν και του δίνει μια λίστα με τον (πες) Μαρτινς πρώτο.
3. Ο προπονητής συμφωνεί
4. Ο Μπότο πάει και συμφωνεί με Μάρτινς (αλλά οχι τα φούλ οικονομικά δεδομένα κλπ)
5. Η διοίκηση (Ιβάν) κανει τις οικονομικές συμφωνίες.
Έχουμε περάσει το 4.
Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Ναι έχει μια βάση να το κάνεις αυτό, όταν είναι Ιούνιος, έχεις 5 περιπτώσεις τερματοφυλάκων να διαλέξεις ανάμεσα τους και ο πρόεδρος τον χρόνο να περιμένει κάτι καλύτερο.Logistis έγραψε:Τι δεν καταλαβαίνεις; (Σορυ για τον ενικό). Ο ίδιος ο Ιβαν είπε πρόσφατα ότι ο Μπότο εισηγείται, ο Λούτσε εγκρίνει και ο Ιβαν δίνει το τελικό οκ. Προφανώς όταν ο φάκελλος φτάνει στον Ιβαν έχει γίνει ηδη η βασική προεργασία και έχει εξασφαλιστεί προφορικά το οκ του παίκτη. Αλλιώς τι νόημα έχει να περιμένουν το τελικό οκ του Ιβαν αν ο παίκτης δεν θέλει να έρθει;Blackgr4 έγραψε:Η απάντηση που έλαβα από τη δική μου άκρη (φουλ αξιόπιστη για μένα) στην ερώτηση αν ισχύει το ποστ της Μέτρο πως ο Μπότο τα έχει βρει με τον παίκτη και περιμένουμε τον Ιβάν, είναι αυτή:
"Ισχύει, ο Μπότο έχει συμφωνήσει μαζί του στα πάντα και περιμένουμε το ok του Ιβάν".
Και ρωτάω ο αφελής: "Μα καλά πως συμφώνησε μαζί του ενώ δεν έχει δώσει το οκ ο Ιβάν; Από μόνος του;
Και μου απαντάει: "Ναι έτσι γίνεται. Το ίδιο έγινε και με Σοτέλδο".
Σηκώνω τα χέρια ψηλά. Πως σκατά γίνεται να πηγαίνει ένας ΤΔ να συμφωνεί με έναν παίκτη και ο ιδιοκτήτης να μην έχει δώσει το ok από πριν, δεν θα το καταλάβω ποτέ. Μόνο στον πλανήτη ΠΑΟΚ μπορεί να συμβαίνει αυτό.
Στις 14 του Σεπτέμβρη, δεν παίζεις μάνατζερ για να πατήσεις ένα forward και σε 2 λεπτά να έχουν ολοκληρωθεί τα πάντα. Δεν υπάρχει χρόνος για κάτι τέτοιο.
Άρα επιμένω, μισή μέρα πριν τη λήξη των μεταγραφών, πως σκατά χάνει χρόνο ο Μπότο να συμφωνήσει έναν παίκτη που μπορεί να γειώσει ο Ιβάν; Τόσο περιττός είναι ο παίκτης; Είτε έρθει, είτε όχι, δεν τρέχει κάστανο;
Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά.
Ας υποθέσουμε ότι έτσι είναι.Taseos έγραψε:Στο δέκα έχεις πάρει παίκτη με αγορά.το αν έκανες λάθος μεταγραφή δεν είναι θέμα της ιδιοκτησίαςgeorge188 έγραψε:Το συμπέρασμα είναι οτι ουτε οι δημοσιογράφοι έχουν κάποια ενημέρωση. Ότι τους δίνει η ΠΑΕ βγάζουν προς τα έξω και οταν δεν τους δινει κατι η ΠΑΕ τότε κάνουν υποθέσεις.
Δεν υπάρχει δικαιολογία για μη ενίσχυση στο 10 απο τη στιγμη που ο προπονητής το ζητάει εδώ και ένα μήνα
Είναι αυτών που τον στοχευσαν και τον εφεραν
Αριστερό τότε ποιον πήρες?
- thanos-xanthi
100% συμφωνώpagotatzis έγραψε:Αν δεν έρθει ενίσχυση πρέπει να παραιτηθεί ο Ρουμάνος !
Και καλά θα κάνει !
Το ίσιο θα έπρεπε να κάνει μέρα τον αποκλεισμό στην Ευρώπη !
Διότι είχε πει στην επιστροφή του ότι αν αποτύχει θα φύγει μόνος του !
Αν δεν έρθει κανένας να παραιτηθεί
Εκτός αν διώξουν τον Μποτο που έκανε μια τρύπα στο νερό, έδωσε πόσα χρήματα για αγορές και δεν κατάφερε να φέρει καμία σταθερά στην ομάδα (ο δανεικός Νταντας που δύσκολα θα μείνει βγαίνει εκτός συζήτησης)
Ο πιο αποτυχημένος τεχνικός διευθυντής..
- pagotatzis
Ποια ρήτρα !Logistis έγραψε:Υπάρχει πολύ ψηλή ρήτρα. Δεν μπορεί να φύγει όποτε θέλει. Απαιτείται και η αποδοχή παραίτησης απο τον Ιβαν.pagotatzis έγραψε:Αν δεν έρθει ενίσχυση πρέπει να παραιτηθεί ο Ρουμάνος !
Και καλά θα κάνει !
Το ίσιο θα έπρεπε να κάνει μέρα τον αποκλεισμό στην Ευρώπη !
Διότι είχε πει στην επιστροφή του ότι αν αποτύχει θα φύγει μόνος του !
Μόνος του αν φύγει !
Σου λέει · εγώ θέλω παίχτες , και εσείς με γράφεται !
Επίσης αν ισχύει αυτό (και είναι τεράστιο το ΑΝ), δικαιώνονται αυτοί που καταλογίζουν ευθύνες για τη καθυστέρηση ή και για τη προσθήκη παίκτη γενικότερα, στον ίδιο τον Σαββίδη.
Έγραψε κάποιος πιο πίσω πως αποκλείεται να ευθύνεται ο Ιβάν για τις καθυστερήσεις και τις δικαιολογίες μη απόκτησης παικτών και πως αυτά είναι λάσπη των ΑΡΔ.
Ε μα αν όντως έχει κλείσει ο Μπότο τον χ-ψ Μάρτινς και ο Ιβάν θέλει δυο βδομάδες να το σκεφτεί πριν τελικώς το γειώσει, ποιος ευθύνεται;
Ξαναλέω είναι τεράστιο το ΑΝ. Προσωπικά δεν πιστεύω πως τα πράγματα συμβαίνουν με αυτή τη σειρά, ειδικά τη τελευταία μέρα των μεταγραφών διότι δεν υπάρχει χρόνος.
Έγραψε κάποιος πιο πίσω πως αποκλείεται να ευθύνεται ο Ιβάν για τις καθυστερήσεις και τις δικαιολογίες μη απόκτησης παικτών και πως αυτά είναι λάσπη των ΑΡΔ.
Ε μα αν όντως έχει κλείσει ο Μπότο τον χ-ψ Μάρτινς και ο Ιβάν θέλει δυο βδομάδες να το σκεφτεί πριν τελικώς το γειώσει, ποιος ευθύνεται;
Ξαναλέω είναι τεράστιο το ΑΝ. Προσωπικά δεν πιστεύω πως τα πράγματα συμβαίνουν με αυτή τη σειρά, ειδικά τη τελευταία μέρα των μεταγραφών διότι δεν υπάρχει χρόνος.
https://www.sdna.gr/podosfairo/1003687_ ... rontrigkes
Πότε βγήκε στη φόρα, πότε συμφώνησε, πότε έφτασε στην Αθήνα για υπογραφές, κανείς δεν το κατάλαβε.
Πότε βγήκε στη φόρα, πότε συμφώνησε, πότε έφτασε στην Αθήνα για υπογραφές, κανείς δεν το κατάλαβε.
-
ron-swanson
Αυτό θα έλεγα κι εγώ.
Κι εμείς έναν Φάμπιο Μαρτινς και τον βλέπουμε σαν Μαραντόνα...
Κι εμείς έναν Φάμπιο Μαρτινς και τον βλέπουμε σαν Μαραντόνα...
Ε ναι τι μ@λ@κες, να μην το κάνουν λίγο σήριαλ, να'χουν τι να γράφουν οι ΑΡΔ
Φίλε Μπλάκ, όταν φτάνουμε στο οικονομικό και ο ατζέντης του Χ παίκτη (Φερνάντες πχ) έχει παράλογες απαιτήσεις γιατί θέλει τάισμα, ή ο Μάρτινς ζητάει 2 χαρτιά συμβόλαιο, δηλαδή τί να κάνει ο Ιβάν; Φυσικά οι καθυστερήσεις είναι ένα ζήτημα που δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση.Blackgr4 έγραψε:Επίσης αν ισχύει αυτό (και είναι τεράστιο το ΑΝ), δικαιώνονται αυτοί που καταλογίζουν ευθύνες για τη καθυστέρηση ή και για τη προσθήκη παίκτη γενικότερα, στον ίδιο τον Σαββίδη.
- thanos-xanthi
Άρα η ατάκα του Ιβάν ότι το ρόστερ δεν έχει κλείσει; Τι ήταν;
Για ποιο λόγο το είπε;
Για ποιο λόγο το είπε;
- Montrealiotis
Εγώ αυτό που νομίζω ότι συμβαίνει είναι ότι τα έχει πάρει ο Ιβαν με κάποιους μέσα στην ΠΑΕ και το αγωνιστικό. Σου λέει εγώ λεφτά για δεκάρι (;) έδωσα (Σοαρες) για παίκτη στα αριστερά (;) έδωσα (Κουαλιατα), Καντουρι ανανέωσα, Μπισεσβαρ ανανέωσα, Ναρει αγόρασα, και περσι τον χειμώνα ανανέωσα με το υψηλότερο συμβόλαιο της ομάδας τον Ζιφκοβιτς.
Εγώ (Ιβαν) ειδικός στο ποδόσφαιρο δεν είμαι, έφερα εσάς και σας χρυσοπληρώνω (Μποτο-Λουτσεσκου) κόψτε τον κωλο σας να κάνετε κάτι με τις επιλογές σας και μην ζητάτε από μένα να καλυψω την «ανικανότητα» σας, αγοράζοντας ακόμα έναν παίκτη.
Εγώ (Ιβαν) ειδικός στο ποδόσφαιρο δεν είμαι, έφερα εσάς και σας χρυσοπληρώνω (Μποτο-Λουτσεσκου) κόψτε τον κωλο σας να κάνετε κάτι με τις επιλογές σας και μην ζητάτε από μένα να καλυψω την «ανικανότητα» σας, αγοράζοντας ακόμα έναν παίκτη.
-
Asimos
Αν ισχύει ο παραπάνω αλγόριθμος αλληλουχίας πράξεων για την απόκτηση παίκτη, υπάρχει μια κυκλική αναφορά καθώς με το που φτάνουμε στο 5, γυρνάμε στο 1 γιατί δεν φτάνει το μπάτζετ.
Κι σε αυτό ευθύνεται και το πορτοφόλι, και ο επιλογέας και το ψαχτήρι. Κι εξηγούμαι.
Δεν ειναι δυνατον να έχει επιλέξει ο επιλογέας παίχτη, το ψαχτήρι να προτείνει και να μην ξέρουν και οι δυο το ταβάνι. Τότε μιλάμε για δυο χαζούς. Δεν γίνεται να μην έγινε η βασική ερώτηση στο πορτοφόλι. Αν έδωσε το οκ το πορτοφόλι και μετά τα γύρισε, υπάρχει θέμα.
Τα "If", δηλαδή τα "αν" μπορεί να είναι άπειρα όπως και τα αποτελέσματα, δλδ οι μεταγραφές αφενώς και τα συμπεράσματα μας αφετέρου.
Κι σε αυτό ευθύνεται και το πορτοφόλι, και ο επιλογέας και το ψαχτήρι. Κι εξηγούμαι.
Δεν ειναι δυνατον να έχει επιλέξει ο επιλογέας παίχτη, το ψαχτήρι να προτείνει και να μην ξέρουν και οι δυο το ταβάνι. Τότε μιλάμε για δυο χαζούς. Δεν γίνεται να μην έγινε η βασική ερώτηση στο πορτοφόλι. Αν έδωσε το οκ το πορτοφόλι και μετά τα γύρισε, υπάρχει θέμα.
Τα "If", δηλαδή τα "αν" μπορεί να είναι άπειρα όπως και τα αποτελέσματα, δλδ οι μεταγραφές αφενώς και τα συμπεράσματα μας αφετέρου.
-
τσιριγωτης
Ε και; ;;εγώ να παίξουν μπάλα στον ΠΑΟΚ θέλω κ όχι με την πρώτη ευκαιρία να τους πουλήσω. Την ομάδα μου θέλω να δω να πετάει κ όχι αυτούς τους παίχτες σε άλλη ομάδα .Magpies4 έγραψε:Η ειδικότητα του Μπότο είναι να φέρνει ταλέντα που θα ανεβάσουν την αξία τους μέσα σε μιά περίοδο 3ετίας (παράδειγμα). Το έχει κανει αυτό και πολύ καλά μάλιστα στο παρελθόν.
Αυτό και έκανε. Αν αποκτηθεί ο Ντάντας έστω και το 50%, και αν βγεί ο Κοτάρσκι (μονο 22 χρονών) τότε σίγουρα θα πωληθούν για πολύ περισσότερα απ᾽ότι αποκτήθηκαν. Δυστυχώς οι άλλοι που έφερε (Κουαλιάτα πχ) είναι ερωτηματικά, αλλά ούτε κάν αγωνίστηκαν. Δεν βλέπω λοιπόν γιατί η κριτική στον Μπότο πρέπει να γίνει τώρα; Ίσως δεν έχει οδηγία να φέρει έμπειρους στα 30, και ίσως δεν έχει και το μπάτζετ. Νομίζω χρειάζεται χρόνο για να κριθεί και να κριθεί βάση των παραμέτρων με τις οποίες δουλεύει.
Κ μετά; ; φτου κ ξανά από την αρχή; ; με άλλα πιτσιρίκια; ; να περιμένουμε ένα δύο χρόνια για να δούμε εάν θα μας βγουν; ; κ ξανά μανα. Έτσι μικραίνει η ομάδα κ εμείς πανηγυριζουμε στην κερκίδα τον άσσο με την Λαμία κ οι παίχτες χορεύουν σα να πήραμε πρωτάθλημα
Εγώ αδερφέ ξέρω πως μόνο στον ΠΑΟΚ συμφωνούμε με παίκτες ή ομάδες, χωρίς να έχουμε συμφωνήσει στο οικονομικό.Magpies4 έγραψε:Φίλε Μπλάκ, όταν φτάνουμε στο οικονομικό και ο ατζέντης του Χ παίκτη (Φερνάντες πχ) έχει παράλογες απαιτήσεις γιατί θέλει τάισμα, ή ο Μάρτινς ζητάει 2 χαρτιά συμβόλαιο, δηλαδή τί να κάνει ο Ιβάν; Φυσικά οι καθυστερήσεις είναι ένα ζήτημα που δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση.Blackgr4 έγραψε:Επίσης αν ισχύει αυτό (και είναι τεράστιο το ΑΝ), δικαιώνονται αυτοί που καταλογίζουν ευθύνες για τη καθυστέρηση ή και για τη προσθήκη παίκτη γενικότερα, στον ίδιο τον Σαββίδη.
Απορώ δηλαδή τι ακριβώς συμφωνήσαμε αν δεν έχουμε συμφωνήσει στο οικονομικό..