Εγω διαβαζω αλλιως τις χρονιες...Βλεπω το ποδοσφαιρο που επαιξε η ομαδα,βλεπω τι εξελιξε,τι παικτες αφισω πισω της και εκει δεν υπαρχει τιποτα να μνημονευσεις.Μια συγκυριακη πολλες φορες επιτυχια δεν μου λεει κατι...dragon έγραψε:Όποια ανάγνωση κ να έχεις η 8αδα έγραψε κ η σφαγή επίσης. Θεωρείς ότι θα τα πηγαινε κάποιος καλυτερα με αυτό το ρόστερ κ ποιος;
Razvan Lucescu II
Re: Razvan Lucescu II
Τα γεγονότα Μοντεκριστο τα εγραψα στο τελευταίο μου ποστ. Έχεις δίκιο είναι λυπηρό να μη μένουμε σε αυτά αλλά να κάνουμε τις υποθέσεις πραγματικοτητα και τίς προσωπικες συμπάθειες / αντιπάθειες κινητήρια δυναμη για δήθεν επιχειρήματα
3 χρονιές στο απόλυτο ανάλογα με το ρόστερ = συγκυριακή επιτυχία.joshua έγραψε:Εγω διαβαζω αλλιως τις χρονιες...Βλεπω το ποδοσφαιρο που επαιξε η ομαδα,βλεπω τι εξελιξε,τι παικτες αφισω πισω της και εκει δεν υπαρχει τιποτα να μνημονευσεις.Μια συγκυριακη πολλες φορες επιτυχια δεν μου λεει κατι...dragon έγραψε:Όποια ανάγνωση κ να έχεις η 8αδα έγραψε κ η σφαγή επίσης. Θεωρείς ότι θα τα πηγαινε κάποιος καλυτερα με αυτό το ρόστερ κ ποιος;
Οκ.
Μάλλον διαφωνούμε
Πέταξες έξω αεχ, γαυρο, κ σε έσφαξαν στον τελικό.joshua έγραψε:Για τη περσινη μιλαω...
Ευρώπη περασες ριεκα, από όμιλο με Μπρατισλάβα κ Κοπεγχάγη, απεκλεισες Γάνδη κ μιντιλαντ κ έμεινες έξω στο όριο από Μαρσέιγ, θεωρώ ότι στα 180 λεπτα ήμασταν καλυτεροι η έστω όχι χειροτεροι, σε παιχνιδια που αν υπήρχε βαρ ίσως συνεχιζες ( ίσως η μόνη συγκυρία να ήταν η έλλειψη του βαρ που οδήγησε σε μεγάλο βαθμό στον αποκλεισμό) .
Πολλές συγκυρίες ρε Τζος μόνο κ μόνο για να μην παρει credit ο προπονητης
Κ ενώ περσι βλέπεις συγκυρίες φέτος μέχρι Νοέμβριο βλέπουμε μόνο λάθη κ εγκλήματα του προπονητη
- Mitsospaoki4
- Moderator
Με την αεκ ημασταν χειροτεροι και περασαμε με μεγαλη δοση τυχης.Τωρα στον τελικο υπαρχει ενα αμφισβητουμενο πεναλτι αλλα και εμεις ψιλοχαλια ημασταν με το ιδιο μεγαλο προβλημα στο γκολ.Στην Ευρωπη χαροπαλεψαμε με τους Ιρλανδους,καναμε ενα εξαιρετικο παιχνιδι με Ριεκα και στους ομιλους δεν νικησαμε τους Σλοβακους,ημασταν κακοι με Λινκολν και περασαμε χαρη στη νικη των αδιαφορων Δανων.Με Γανδη πεσαμε απο την Ακροπολη και βρηκαμε πορτοφολι και με τους Δανους περασαμε στα πεναλτι.Ειχαμε μπολικη τυχη μεσα στη Γαλλια για να κανουμε ενα εξαιρετικο παιχνιδι μετα το 0-1 με τους Γαλλους εδω.Ξεχνας να αναφερθεις στο πρωταθλημα που τερματισαμε με την ιδια συγκομιδη με αυτη της χρονιας Γκαρσια,μετα απο τεραστια σκαμπανεβασματα και βγαλαμε κομπιουτερακια για να καταφερουμε να βγουμε Ευρωπη.Συνολικα τα καλα μας παιχνιδια περσι, γιατι αυτο μετραει πανω απο ολα, ηταν μετρημενα στα δαχτυλα.Δεν θυμαμαι πολλους να δινουν αντιστοιχα κρεντιτ στον Γκαρσια και τον Αμπελ γιατι και αυτοι συγκυριακες επιτυχιες ειχαν ιδιες και καλυτερες.Απο εκει και περα θα πρεπει σου ξαναλεω να σκεφτεις εκτος των αποτελεσματων τι αλλο αφησε πισω της. Καλο ποδοσφαιρο,καποιο παικτη απο τους 9 που αποκτηθηκαν? Καποιες σταθερες? Για να μιλας για επιτυχια και προοδο θα πρεπει στο τελος καθε χρονιας να διακρινεις καποιου ειδους βελτιωση σε σχεση με τη προηγουμενη.Ειδες κατι τετοιο? Θα εμενες μετα απο δυο μηνες εκτος απο τη Λεφσκι με τρομερα κακο ποδοσφαιρο αν η περσινη χρονια ηταν πετυχημενη ποδοσφαιρικα?dragon έγραψε:Πέταξες έξω αεχ, γαυρο, κ σε έσφαξαν στον τελικό.joshua έγραψε:Για τη περσινη μιλαω...
Ευρώπη περασες ριεκα, από όμιλο με Μπρατισλάβα κ Κοπεγχάγη, απεκλεισες Γάνδη κ μιντιλαντ κ έμεινες έξω στο όριο από Μαρσέιγ, θεωρώ ότι στα 180 λεπτα ήμασταν καλυτεροι η έστω όχι χειροτεροι, σε παιχνιδια που αν υπήρχε βαρ ίσως συνεχιζες ( ίσως η μόνη συγκυρία να ήταν η έλλειψη του βαρ που οδήγησε σε μεγάλο βαθμό στον αποκλεισμό) .
Πολλές συγκυρίες ρε Τζος μόνο κ μόνο για να μην παρει credit ο προπονητης
Κ ενώ περσι βλέπεις συγκυρίες φέτος μέχρι Νοέμβριο βλέπουμε μόνο λάθη κ εγκλήματα του προπονητη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τετ 02 Νοέμ 2022, 12:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Γιατί κοιτάζουμε συνέχεια στο παρελθόν; Το μέλλον είναι μπροστά μας.
Μπορεί ο Ραζβαν να χτίσει ομάδα που να παίζει σύγχρονο ποδόσφαιρο, και να κάνει σε μοντέρνα πρότυπα προετοιμασία ώστε οι παίκτες να είναι έτοιμοι αθλητικά; Μπορεί να εξελίξει τους νέους των ακαδημιών και μή; Μπορεί να παίξει μή προβλέψιμο ποδόσφαιρο και να προσαρμόζεται στον αντίπαλο αλλάζοντας την συμπεριφορά και τακτική της ομάδας στο γήπεδο ανάλογα με τις ανάγκες του αγώνα;
Αν πιστεύει κάποιος οτι μπορεί τότε ας μείνει. Αλλά νομίζω οτι είμαστε σε μιά φάση που όλοι στον ΠΑΟΚ προχωρούν έτσι όπως είμαστε, μέχρι να φτάσει η κατάσταση στον πάτο και να αναγκαστούν να αναγνωρίσουν οτι χρειάζεται αλλαγή και σοβαρότητα στο θέμα προπονητή και γενικά σε όλο το πλάνο για χτίσιμο νέας ομάδας. Ο Ράζβαν έχει κάνει τον κύκλο του στον ΠΑΟΚ.
Μπορεί ο Ραζβαν να χτίσει ομάδα που να παίζει σύγχρονο ποδόσφαιρο, και να κάνει σε μοντέρνα πρότυπα προετοιμασία ώστε οι παίκτες να είναι έτοιμοι αθλητικά; Μπορεί να εξελίξει τους νέους των ακαδημιών και μή; Μπορεί να παίξει μή προβλέψιμο ποδόσφαιρο και να προσαρμόζεται στον αντίπαλο αλλάζοντας την συμπεριφορά και τακτική της ομάδας στο γήπεδο ανάλογα με τις ανάγκες του αγώνα;
Αν πιστεύει κάποιος οτι μπορεί τότε ας μείνει. Αλλά νομίζω οτι είμαστε σε μιά φάση που όλοι στον ΠΑΟΚ προχωρούν έτσι όπως είμαστε, μέχρι να φτάσει η κατάσταση στον πάτο και να αναγκαστούν να αναγνωρίσουν οτι χρειάζεται αλλαγή και σοβαρότητα στο θέμα προπονητή και γενικά σε όλο το πλάνο για χτίσιμο νέας ομάδας. Ο Ράζβαν έχει κάνει τον κύκλο του στον ΠΑΟΚ.
Κάπου διάβασα αλλά δεν το βρίσκω " Ποιος κρατάει προπονητη με 6 νίκες στα τελευταία 25-27 παιχνιδια;
Πάλι καλά κάποτε που η Γιουνάιτεντ δεν έστειλε τον Σερ Αλεξ με 10 νίκες σε 31 παιχνιδια την ίδια σεζόν( προσοχη δεν συγκρίνω προπονητες αλλά νοοτροπία)
Πάλι καλά κάποτε που η Γιουνάιτεντ δεν έστειλε τον Σερ Αλεξ με 10 νίκες σε 31 παιχνιδια την ίδια σεζόν( προσοχη δεν συγκρίνω προπονητες αλλά νοοτροπία)
Οχι ρε σιγα μην ημουν ΠΑΟΚ τοτε. Ειμαι εδω απο το 2009, αλλα ημουν δοξα δραμας.dragon έγραψε:Μπερδευεσαι λίγο ή ξεχνάς εκτός αν δεν ήσουν ακομα ΠΑΟΚ τότεDimg4 έγραψε:Το 17/18 πηρε κυπελλο, το καταφεραν κι αλλοι
Το 17 τι πηρες για θυμηθω κι εγω; το 18 πηρες νταμπλ
- NikLiverpool
Απόλυτα ισοπεδωτικό σχόλιο.
Συγκρίνεις αυτό που χτιζόταν τότε στην MU με το απόλυτο τίποτα που χτίζεται τώρα?
Απορώ πραγματικά. Από πέρσι μέχρι και τώρα βλέπετε κάποιο Progress στην ομάδα?
Εγώ μια συνεχή αγωνιστική καθίζηση βλέπω. Ακόμα και οι μικροί που μπήκαν στην ομάδα μπηκαν γιατί δεν υπήρχαν άλλες εναλλακτικές.
Θέλω με το χέρι στην καρδιά ένας να μου πει ότι κάθεται να δει παιχνίδι και απολαμβάνει αυτό που βλέπει. Έστω 20-30 λεπτά. Εμένα τελευταίως με παίρνει ο ύπνος. Δεν ξέρω μπορεί να έχω και πολύ κούραση..
Ακόμα και πάικτες όπως ο Ναρέι που ήρθαν και μπήκαν τόσο δυνατά άρχιζαν να παρουσιάζουν καθίζηση. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο αυτό.
Όσον αφορά τη δήλωση του Ντέλλια ότι δουλεύουν δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτό δείχνει και καλά στήριξη στον Λουτσέσκου.
Δηλαδλή τι περιμένατε να πει? Ο coach είναι λαλάκας και στην προπόνηση παίζουμε μακριά γαιδούρα και κουτσό? Ήμαρτον δηλαδή.
Συγκρίνεις αυτό που χτιζόταν τότε στην MU με το απόλυτο τίποτα που χτίζεται τώρα?
Απορώ πραγματικά. Από πέρσι μέχρι και τώρα βλέπετε κάποιο Progress στην ομάδα?
Εγώ μια συνεχή αγωνιστική καθίζηση βλέπω. Ακόμα και οι μικροί που μπήκαν στην ομάδα μπηκαν γιατί δεν υπήρχαν άλλες εναλλακτικές.
Θέλω με το χέρι στην καρδιά ένας να μου πει ότι κάθεται να δει παιχνίδι και απολαμβάνει αυτό που βλέπει. Έστω 20-30 λεπτά. Εμένα τελευταίως με παίρνει ο ύπνος. Δεν ξέρω μπορεί να έχω και πολύ κούραση..
Ακόμα και πάικτες όπως ο Ναρέι που ήρθαν και μπήκαν τόσο δυνατά άρχιζαν να παρουσιάζουν καθίζηση. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο αυτό.
Όσον αφορά τη δήλωση του Ντέλλια ότι δουλεύουν δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτό δείχνει και καλά στήριξη στον Λουτσέσκου.
Δηλαδλή τι περιμένατε να πει? Ο coach είναι λαλάκας και στην προπόνηση παίζουμε μακριά γαιδούρα και κουτσό? Ήμαρτον δηλαδή.
Οχι ρε ουτε καν. Απλα ξεκινησε η απαξιωση του Αγγελου και εφτασε η κουβεντα εκει.Mitsospaoki4 έγραψε:Τώρα αλήθεια θα κάνουμε σύγκριση Λουτσεσκου - Άγγελου; :p
-
Ρε φιλε, πραγματικα δηλαδη. Ολος ο κοσμος βλεπει οτι ο Λουτσεσκου δεν χρησιμοποιει τους παικτες του Μποτο και μας λενε ορισμενοι οτι στις δηλωσεις τους δειχνουν αλληλοεκτιμηση. Ολος ο κοσμος βλεπει οτι η ομαδα σερνεται και μας λενε οτι ο Ινγκασον κι ο Κωνσταντελιας δηλωνουν πως η ομαδα δουλευει. Δηλαδη ρε παιδια τι νομιζετε οτι ειναι οι δηλωσεις στα μιντια? Βγαινει ο καθενας και λεει οτι σκεφτεται και πιστευει? Προφανως και ολοι οι επαγγελματιες θα κοιταξουν να προσφερουν ηρεμια στην ομαδα και να μην δωσουν τροφη για σχολια. Μου θυμιζει την κλασικη δηλωση "η διοικηση στηριζει τον προπονητη" λιγες μερες μετα απο απολυση. Εκει να φανταστω σοκαρονται ολοι.NikLiverpool έγραψε:
- Montrealiotis
Ρε ‘σείς δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα, είναι και η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα. Είναι διαφορετικό να χάνεις από την κουλα γιατι έσπασες τα δοκάρια, έφαγες 2 κατά τύχη γκολ, κλπ. Η κουλά την Κυριακή μας πάτησε, κάναμε 2 φάσεις μέχρι το 8 και μετά δεν περάσαμε το κέντρο. Και άντε δεν κρίνεις από ένα ματς. Σε ποιο ματς φέτος σας άρεσε η ομάδα;
Επισης, ναι να θυσιάσεις το αποτέλεσμα στο χτίσιμο ομάδας. Για ποιο χτίσιμο όμως μιλάμε όταν Κουρτιτς, Μπισεσβαρ, Καντουρι, Ολιβέιρα, πιθανόν Νταντας δεν θα είναι στην ομάδα. Όταν Τσαούσης και Λυρατζής έχουν χαμηλό ταβάνι και δεν είναι για βασικοί σε ένα ΠΑΟΚ πρωταθλητισμού. Όταν οι ακριβότερες μεταγραφές σου είναι μεταξύ κερκίδας και πάγκου χωρίς ουσιαστικά να τους δούμε. Μεγάλες οι ευθύνες Λουτσεσκου και η ομάδα φαίνεται άρρωστη. Προσοχή, έχει και ο Μποτο αντίστοιχες ευθύνες.
Αν τους είχα εμπιστοσύνη να φέρουν καλό προπονητή, θα έλεγα να φύγει, αλλά φοβάμαι τι θα φέρουν πάλι….
Δεν ρίχνει και Λουτσεσκου λίγο νερό στο κρασί του, να κάνει κάτι διαφορετικό, να ελπίζουμε κι εμείς σε κάτι…
Επισης, ναι να θυσιάσεις το αποτέλεσμα στο χτίσιμο ομάδας. Για ποιο χτίσιμο όμως μιλάμε όταν Κουρτιτς, Μπισεσβαρ, Καντουρι, Ολιβέιρα, πιθανόν Νταντας δεν θα είναι στην ομάδα. Όταν Τσαούσης και Λυρατζής έχουν χαμηλό ταβάνι και δεν είναι για βασικοί σε ένα ΠΑΟΚ πρωταθλητισμού. Όταν οι ακριβότερες μεταγραφές σου είναι μεταξύ κερκίδας και πάγκου χωρίς ουσιαστικά να τους δούμε. Μεγάλες οι ευθύνες Λουτσεσκου και η ομάδα φαίνεται άρρωστη. Προσοχή, έχει και ο Μποτο αντίστοιχες ευθύνες.
Αν τους είχα εμπιστοσύνη να φέρουν καλό προπονητή, θα έλεγα να φύγει, αλλά φοβάμαι τι θα φέρουν πάλι….
Δεν ρίχνει και Λουτσεσκου λίγο νερό στο κρασί του, να κάνει κάτι διαφορετικό, να ελπίζουμε κι εμείς σε κάτι…
Στον ΠΑΟΚ (οπαδοι, διοικηση, προπονητης) εχουμε ενα μεγαλο κουσουρι. Ειμαστε ρομαντικοι (ανανεωσεις Μπισε, Αντελινο; στηριξη στον Ολιβειρα ενω υποφερει απο την μακροχρονια αποχη του λογω τραυματισμων).
Και ενω ειμαστε ρομαντικοι, παραλληλα προσπαθουμε να ειμαστε και ορθολογιστές (μη ανανεωσεις Κρεσπο, Βαρελα; επενδυσεις σε Κουαλιατα, Κοταρσκι κτλ.).
Σε αυτο ο Μποτο εχει μικρο μεριδιο, γιατι αυτη η ιστορια ειναι χιλιοπαιγμενη. Ενδεικτικη ειναι η χρονια που δεν ανανεωναμε Μαουριτσιο και Αντελινο. Και τρεχαμε την τελευταια στιγμη να τους κλεισουμε.
Και καπου εδω ερχεται για να δεσει και το πλανο για την αξιοποιηση των ακαδημιων. Εχουμε δυο κατηγοριες παικτων. Καποιοι ειναι παικτες με ταιραστιες προοπτικες και αλλοι ειναι παικτες που ακομα και εαν φτασουν καποτε στο πικ της καριερας τους θα δικαιολογουσαν το πολυ εναν συμπληρωματικο ρολο σε εναν ΠΑΟΚ που πρωταγωνιστει (παικτες επιπεδου Κιτσιου). Οι παικτες και απο τις δυο κατηγοριες αυτες εχουν μπει αγαρμπα στο ροτεισον, γιατι η ποιοτητα του ροστερ εχει βαρεσει ιστορικα χαμηλα.
Το αποτελεσμα αυτου του αχταρμα ειναι ενα ροστερ χωρις αρχη και τελος, χωρις μεση και ακρη. Ενα κραμα ταλεντου, μετριοτητας και βετερανων.
Φτασαμε οι μονες σταθερες να ειναι ο ντεφορμε Ζιφκοβιτς, ο νεοφερμενος Ναρευ, ο Ιγκασον και ο βετερανος πλεον Κουρτιτς (btw με τον ΠΑΣ θα παιξει μονο ο Ιγκι).
Πραγματικα αναρωτιεμαι, με 3-4 παικτες κορμο, ποιος προπονητης θα μπορουσε να τα παει καλυτερα;
Δεν λεω οτι ο Λουτσεσκο δεν κανει λαθη ή οτι δεν εχει μεριδιο ευθυνης. Δεν ειναι ομως ο μονος που φταιει.
Ποιος φταιει; O πολεμος στην Ουκρανια; O πολεμος των συμφεροντων στην Ελλαδα; Ο Ιβαν; O Μποτο; Δεν ξερω. Ελπιζω παντως ο ιδιος ο Ιβαν να γνωριζει πως και γιατι φτασαμε εως εδω.
Και ενω ειμαστε ρομαντικοι, παραλληλα προσπαθουμε να ειμαστε και ορθολογιστές (μη ανανεωσεις Κρεσπο, Βαρελα; επενδυσεις σε Κουαλιατα, Κοταρσκι κτλ.).
Σε αυτο ο Μποτο εχει μικρο μεριδιο, γιατι αυτη η ιστορια ειναι χιλιοπαιγμενη. Ενδεικτικη ειναι η χρονια που δεν ανανεωναμε Μαουριτσιο και Αντελινο. Και τρεχαμε την τελευταια στιγμη να τους κλεισουμε.
Και καπου εδω ερχεται για να δεσει και το πλανο για την αξιοποιηση των ακαδημιων. Εχουμε δυο κατηγοριες παικτων. Καποιοι ειναι παικτες με ταιραστιες προοπτικες και αλλοι ειναι παικτες που ακομα και εαν φτασουν καποτε στο πικ της καριερας τους θα δικαιολογουσαν το πολυ εναν συμπληρωματικο ρολο σε εναν ΠΑΟΚ που πρωταγωνιστει (παικτες επιπεδου Κιτσιου). Οι παικτες και απο τις δυο κατηγοριες αυτες εχουν μπει αγαρμπα στο ροτεισον, γιατι η ποιοτητα του ροστερ εχει βαρεσει ιστορικα χαμηλα.
Το αποτελεσμα αυτου του αχταρμα ειναι ενα ροστερ χωρις αρχη και τελος, χωρις μεση και ακρη. Ενα κραμα ταλεντου, μετριοτητας και βετερανων.
Φτασαμε οι μονες σταθερες να ειναι ο ντεφορμε Ζιφκοβιτς, ο νεοφερμενος Ναρευ, ο Ιγκασον και ο βετερανος πλεον Κουρτιτς (btw με τον ΠΑΣ θα παιξει μονο ο Ιγκι).
Πραγματικα αναρωτιεμαι, με 3-4 παικτες κορμο, ποιος προπονητης θα μπορουσε να τα παει καλυτερα;
Δεν λεω οτι ο Λουτσεσκο δεν κανει λαθη ή οτι δεν εχει μεριδιο ευθυνης. Δεν ειναι ομως ο μονος που φταιει.
Ποιος φταιει; O πολεμος στην Ουκρανια; O πολεμος των συμφεροντων στην Ελλαδα; Ο Ιβαν; O Μποτο; Δεν ξερω. Ελπιζω παντως ο ιδιος ο Ιβαν να γνωριζει πως και γιατι φτασαμε εως εδω.