GINOLA έγραψε:Joshua ταυτοχρονα καλό θα ήταν στην κουβέντα περί προσθηκων να λέμε και ποιοι φεύγουν.
Πχ ναι έμπειρα δεκαριά εξτρεμ κτλ αλλά με ναρει,στοπερ και δεκαρι πρώτης γραμμές δεν υπάρχει περίπτωση να μιλάμε για παραμονή σοαρες κωνσταντελια κουλιερακη κτλ.ροστερ με 30 άτομα και ντελιας κουλιερακης σοαρες με 3 -4 συμμετοχές δεν μένουν.
Νομίζω αν εξαιρέσεις το φορ το αίνιγμα είναι ποιος θα φύγει (προφανώς δυσαρεστημενος γιατί δεν θα παιζει ) από τους υπάρχοντες. Ομολογώ πως με αυτό που λεω και εμένα με κάνει να απορώ γιατί ανανέωσε ο αγαπημένος μου μπισε
Φίλε καταλαβαίνω το σκεπτικό σου όμως μπορώ να πω ότι διαφωνώ.
Πρώτον, υπάρχουν αρκετοί παίκτες προς αποχώρηση που ΘΕΩΡΗΤΙΚΆ ήταν στο ρόστερ για να πάρουν συμμετοχές. Χρειάζονταν δηλαδή.
Δεύτερον, νομίζω όλοι στην ομάδα και τον κόσμο καταλαβαν φέτος ότι ενεργοί παίκτες στο ρόστερ πρέπει να είναι πολλοί περισσότεροι απ' ότι τα προηγούμενα χρόνια. Τα ματς είναι πάρα πολλά και ειδικά λόγω του Μουντιάλ, σε ακόμα πιο συμπιεσμένο χρόνο. Τα περσινά φαινόμενα με παίκτες (Π.Χ. Μπισεσβαρ αλλά και οποιονδήποτε άλλο) να παίρνουν διακόσια ματς σερί, είναι έγκλημα να επαναληφθούν γιατί καταστρέφουν και τους παίκτες και την ομάδα με απώλεια βαθμών.
Αυτό βέβαια είναι δύσκολο να το αποδεχθεί ο Λουτσεσκου που άμα μπορούσε θα πήγαινε και για... Κατούρημα με την ίδια ενδεκάδα, όμως επιβάλλεται.
Συνεπώς από πλευράς ρόστερ, ΚΑΛΟΙ και όχι απαραίτητα πολλοί παίκτες, πρέπει να έρθουν.
Το πότε, είναι υπό συζήτηση και εγώ είμαι της άποψης ότι και 15 Αυγούστου να έρθουν, παλι καλά θα είναι. Η ομάδα χάραξε μια γραμμή που λέει ότι στην Ευρώπη μπορούμε να προκριθούμε στηριζόμενοι κατά 70% στους παλιούς, με τις ενέσεις ενέργειας και διάθεσης που έφεραν οι νέοι ως τώρα.