Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
astral

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από astral »

Κι εγώ είμαι παρα πολυ ευχαριστημένος απο αυτα που είδα στα φιλικά για αρχες Ιουλιου. Ισως βοηθαει οτι ειδα το τελευταιο μεχρι το '70 ? :roll:
Πιστευω μεταγραφες σε φορ και εξτρεμ θα απογειώσουν την ομαδα επιθετικα και στα στοπερ θα ηταν καλο να γινει μια κινηση που δίνει σιγουριά και εμπειρία. Δύσκολο παζλ εκεί γιατί ο κουλιεράκης δείχνει παρα πολυ καλός.
Υπάρχει πολύς χρόνος για αυτά και ίσως ειναι κινήσεις που λογώ του τροπου που λειτουργεί η αγορα να πρεπει να γίνουν αργότερα δυστυχως. Ως τοτε υπομονή.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μονο στραβος δεν βλεπει αυτη τη στιγμη τοσο τις χτυπητες αδυναμιες της ομαδας, οσο και τα χτυπητα χαρισματα της,χαρισματα που τη δεδομενη χρονικη στιγμη παραπεμπουν σε μια ταλαντουχα ομαδα της μεσης βαθμολογικου πινακα ενος βελγικου η ολλανδικου πρωταθληματος.Αρκετοι παικτες με νιατα,ταλεντο, διαθεση ,αθλητικοτητα ,τρεξιματα.Περιμενουμε να μπουν με την ομαδα παικτες με εμπειρια και προσωπηκοτητα οπως ο Κουρτις και λογικα θα ερθουν και τετοιοι παικτες στη συνεχεια,παικτες που θα την ανεβασουν επιπεδο και θα καθορισουν το ταβανι της ομαδας που με αυτες τις προσθηκες μονο προς τα πανω μπορει να κοιταει και μαλιστα αρκετα ψηλα.

- Δεν εχει κανενα απολυτως νοημα να κραταμε στην ομαδα τον Τσολακ,μονο χανουμε, τιποτα δεν κερδιζουμε.
- Η ομαδα κρατησε Σβαμπ,κρατησε Μπισεσβαρ,ακομα και ζιφκοβιτς.Δεν κρατησε Κρεσπο,Την επομενη μερα επρεπε να ειναι εδω εμπειρο στοπερ.
- Ετσι οπως παιζει ο Λουτσεσκου και αν συνεχισει στα επομενα φιλικα να χρησιμοποιει σχεδον αποκλειστικα αριστερα τον Κουαλιατα,η ομαδα δεν χρειαζεται αριστερο εξτρεμ αλλα επιτελικο και μαλιστα επιπεδου.
- Ανεξαρτητως του αν ειναι καλος η κακος παικτης ο Ναρειι εγω εξακολουθω να μην καταλαβαινω γιατι ο ΠΑΟΚ εχει αναγκη απο παικτη που παιζει στον ασβεστη.Εχουμε φορ που ταιζουμε? Μας περισσευουν γκολ απο τις πισω ζωνες? Εγω φορ - εξτρεμ θα επαιρνα,οχι εξτρεμ ασβεστη.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Σουρμε....

Για ποιον λόγο χαλάς το κλίμα;
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Joshua ταυτοχρονα καλό θα ήταν στην κουβέντα περί προσθηκων να λέμε και ποιοι φεύγουν.

Πχ ναι έμπειρα δεκαριά εξτρεμ κτλ αλλά με ναρει,στοπερ και δεκαρι πρώτης γραμμές δεν υπάρχει περίπτωση να μιλάμε για παραμονή σοαρες κωνσταντελια κουλιερακη κτλ.ροστερ με 30 άτομα και ντελιας κουλιερακης σοαρες με 3 -4 συμμετοχές δεν μένουν.

Νομίζω αν εξαιρέσεις το φορ το αίνιγμα είναι ποιος θα φύγει (προφανώς δυσαρεστημενος γιατί δεν θα παιζει ) από τους υπάρχοντες. Ομολογώ πως με αυτό που λεω και εμένα με κάνει να απορώ γιατί ανανέωσε ο αγαπημένος μου μπισε
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Όσο βλέπουμε το ροστερ, τόσο λιγότερο χρειάζεται ο Μπισε. Η απόφαση όμως και η πρόταση έγιναν πολύ πριν έχει εικόνα ο οποιοσδήποτε για τους νέους παίκτες. Πιστεύω ανανέωσε για κάλυψη αριστερά και ίσως στο 10 λόγω ευπάθειας του Ομάρ.
Η προετοιμασία ευτυχως ειναι πολυ διαφωτιστική ώς τωρα και μακάρι να γίνουν κινήσεις σε αυτή τη βάση. Ελπίζω, για παραδειγμα, η απόκτηση φορ να έχει ανέβει πολύ στη λίστα.
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

nunies4 έγραψε:Μόνο εγώ έχω ένα μόνιμο χαμόγελο από χθες για τον ΠΑΟΚ που έρχεται;
Για τα Πορτογαλακια για τον μικρό Ουρουγουανό, για τον Κοταρσκι μα ΚΥΡΙΩΣ για τον Μάριο, τον Κουλιερακη, τον παιχταρα Ντελια....που έρχονται να προστεθούν στον Χάρη, τον Μιχαιλιδη τον Λύρα...
Χαμόγελο που προέρχεται από την σιγουριά ότι η ομάδα έχει όλο το μέλλον μπροστά της και θα δούμε φοβερά πράγματα από αυτά τα παιδιά.

Γιωργαρε.....άσε τους εγωισμους και δούλεψε σκληρά. Δεν γίνεται να λείπεις από αυτή την παρέα που έρχεται..
Καλά όλα, αλλά από τον Κοτάρσκι τι είδες; Τη μία έξοδο που έκανε, και την άλλη τη φάση που πρόλαβε το εξτρεμ;
Στο διάστημα που έπαιξε, δεν μας πίεσαν σχεδόν καθόλου. :opaokara:
kos

Δημοσίευση από kos »

Μετά την δήλωση λουτσεσκου για κουλιερακη ότι θα μείνει κτλ εγώ απορώ για βιασύνη να έρθει ο Νορβηγός.
Αν μετράω καλά είμαστε με 6 στόπερ.
Ινγκι, καργας, μιχαι, κουλιερακης, Μιχαηλίδης, Νορβηγός.
Εάν φύγει ο μιχαι θα έρθει παίκτης? Θα πάμε με ρόστερ 6 αμυντικών?
Εάν δεν έρθει είμαστε καλυμμένοι ποιοτικά με αυτά τα 5 στόπερ?

Όπως απορώ με την επιλογή να δοθούν χρήματα για αγορά μπροστά δεξιά. Σε θέση που έχεις τον αντριγια και όχι αριστερά που είχες πρόβλημα, αποχώρηση μιτριτσα, Παρ ολίγον αποχώρηση μπισε. Αν αυτός είναι ο κουαλιατα οκ.

Επίσης η λογική λέει ότι χωρίς φορ δεν πας πουθενά. Βασικό φορ.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Μετά και τη φετινή προσπάθεια χτισίματος ενός νεανικού ρόστερ ακόμη υπάρχει η καραμέλα για τον Λουτσέσκου που δεν μπορεί με τους μικρούς;
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Είμαστε σε στάδιο προετοιμασίας. Η ομάδα παίζει φιλικά με δυο διαφορετικές 11αδες ανά ημίχρονο, οι παίχτες τώρα μοντάρονται και μπαίνουν στη φιλοσοφία του προπονητή.

Κοινώς μην παριστάνουμε πως βγάλαμε από τώρα συμπεράσματα για το τι, ποιος, πώς και γιατί, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι.

Προσωπικά πέραν του Νάρει που είναι και ποσοτικό το ζήτημα, θα πήγαινα all in μόνο για αντικαταστάτη του Τσόλακ (διακαής πόθος το Νορβηγικό τανκ που έμεινε ελεύθερος από την Κράσνονταρ λόγω πολέμου).

Στα στόπερ από πέρσι με έχει κερδίσει ο Κουλιεράκης, που στην προετοιμασία δείχνει έτοιμος παίχτης, είναι για μεγάλα πράγματα το παιδί. Αν τον βλέπαμε σε άλλη ομάδα, θα τρίβαμε τα μάτια μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Κυρ 03 Ιούλ 2022, 09:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

GINOLA έγραψε:Joshua ταυτοχρονα καλό θα ήταν στην κουβέντα περί προσθηκων να λέμε και ποιοι φεύγουν.

Πχ ναι έμπειρα δεκαριά εξτρεμ κτλ αλλά με ναρει,στοπερ και δεκαρι πρώτης γραμμές δεν υπάρχει περίπτωση να μιλάμε για παραμονή σοαρες κωνσταντελια κουλιερακη κτλ.ροστερ με 30 άτομα και ντελιας κουλιερακης σοαρες με 3 -4 συμμετοχές δεν μένουν.

Νομίζω αν εξαιρέσεις το φορ το αίνιγμα είναι ποιος θα φύγει (προφανώς δυσαρεστημενος γιατί δεν θα παιζει ) από τους υπάρχοντες. Ομολογώ πως με αυτό που λεω και εμένα με κάνει να απορώ γιατί ανανέωσε ο αγαπημένος μου μπισε
Φίλε καταλαβαίνω το σκεπτικό σου όμως μπορώ να πω ότι διαφωνώ.

Πρώτον, υπάρχουν αρκετοί παίκτες προς αποχώρηση που ΘΕΩΡΗΤΙΚΆ ήταν στο ρόστερ για να πάρουν συμμετοχές. Χρειάζονταν δηλαδή.

Δεύτερον, νομίζω όλοι στην ομάδα και τον κόσμο καταλαβαν φέτος ότι ενεργοί παίκτες στο ρόστερ πρέπει να είναι πολλοί περισσότεροι απ' ότι τα προηγούμενα χρόνια. Τα ματς είναι πάρα πολλά και ειδικά λόγω του Μουντιάλ, σε ακόμα πιο συμπιεσμένο χρόνο. Τα περσινά φαινόμενα με παίκτες (Π.Χ. Μπισεσβαρ αλλά και οποιονδήποτε άλλο) να παίρνουν διακόσια ματς σερί, είναι έγκλημα να επαναληφθούν γιατί καταστρέφουν και τους παίκτες και την ομάδα με απώλεια βαθμών.

Αυτό βέβαια είναι δύσκολο να το αποδεχθεί ο Λουτσεσκου που άμα μπορούσε θα πήγαινε και για... Κατούρημα με την ίδια ενδεκάδα, όμως επιβάλλεται.

Συνεπώς από πλευράς ρόστερ, ΚΑΛΟΙ και όχι απαραίτητα πολλοί παίκτες, πρέπει να έρθουν.

Το πότε, είναι υπό συζήτηση και εγώ είμαι της άποψης ότι και 15 Αυγούστου να έρθουν, παλι καλά θα είναι. Η ομάδα χάραξε μια γραμμή που λέει ότι στην Ευρώπη μπορούμε να προκριθούμε στηριζόμενοι κατά 70% στους παλιούς, με τις ενέσεις ενέργειας και διάθεσης που έφεραν οι νέοι ως τώρα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

GINOLA έγραψε:Joshua ταυτοχρονα καλό θα ήταν στην κουβέντα περί προσθηκων να λέμε και ποιοι φεύγουν.

Δεν εχεις αδικο αλλα τα λαθη σου,γιατι λαθος ηταν η ανανεωση Μπισεσβαρ η τα πληρωνεις αγωνιστικα η τα πληρωνεις σε λεφτα.Απο εκει και περα γιατι ακριβως δεν μενει ο Κουλιερακης ως 5ο στοπερ? 18 χρονων ειναι,αντιστοιχα και ο Κωνσταντελιας.Να μην επαιρνες τον Νορβηγο αν πιστευεις τον Κουλιερακη τοσο.Περσι χρησιμοποιηθηκαν στα εξτρεμ Μουργκ,Ζαμπα,Μιτριτσα,Ζιφκοβιτς,Μπισεσβαρ.Θα τον χαλασει να παρει 10 συμμετοχες? Αλωστε οταν επιλεγεις να πορευτεις με αρκετα νεα παιδια αναγκαστικα θα πας με υπεραριθμια για να δεις και ποιοι αξιζουν.Δεν μπορει να ρισκαρει μια ομαδα οπως ο ΠΑΟΚ να μεινει με μικρο νεανικο ροστερ.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

abc_o_ karpouzas έγραψε:Σουρμε....

Για ποιον λόγο χαλάς το κλίμα;
:lol: :lol: :lol:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Κατά τη γνώμη μου ,αν δεν υπάρχει αποδέσμευση παίκτη, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ιδιαιτερος χώρος στο ροστερ για επιπλέον προσθήκες. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 2 παίκτες σε κάθε θέση. Σε κάποιες μάλιστα, τρεις. Επομένως αδύνατω να καταλάβω πως είναι υγιές σε μια ομάδα να έχεις παίκτες ανενεργούς να κάθονται
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Λαθη κ σωστά είναι αφου παιχτούν τα παιχνίδια. Πριν ειναινπιθανα λάθη κ πιθανά σωστα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εδω να πω παντως κοντρα στο κλιμα πως εγω δεν ενθουσιαζομαι με τον Κωνσταντελια.Θελει ακομα πολυυυυυ δουλεια σωματικα για να κερδισει σταθερα θεση.Αλλο πραγμα τα φιλικα και αλλο τα επισημα οπου η κλωτσια θα παει συνεφο...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”