Θέλω να πιστεύω ότι από πλευράς της ΠΑΕ υπάρχει ήδη το αρμόζον ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη υπόθεση και, αν χρειαστεί, οφείλει να είναι πανέτοιμη να συνδράμει με τον προσφορότερο τρόπο, ώστε να τιμωρηθούν όσοι ακριβώς πρέπει.astral έγραψε: Τρί 17 Μαρ 2026, 16:54Νομίζω το ζήτημα είναι να χαρακτηριστεί ως αυτό που είναι, χωρίς να παραποιούνται γεγονότα.giapas έγραψε: Τρί 17 Μαρ 2026, 16:36 Είμαι λίγο άσχετος αλλά γιατί λέμε αν έχει χαρακτηριστεί οπαδικό επεισόδιο ή όχι;
Υπάρχει κάποια διαφορά για το παιδί και την οικογένειά του και τις ποινές;
Δεν νομίζω να έχει διαφορά για τις ποινές του δράστη, αλλά ίσως έχει τεράστια διαφορά σχετικά με την εμπλοκή άλλων ,οπαδών ή μη.
Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
- navigator11
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
- 4NIKOS1986
Τεράστια διαφορά.Οπαδικος νόμος δεν έχει αναστολή και είναι πολύ πιο αυστηρος.Γι αυτό και οι συνοπαδοι μας για λεκτικό επεισόδιο έκατσαν μέσα ενώ αν σε βρίσω στο δρόμο για ένα stop ούτε πρόστιμο δε θα φαω
Γιατί συγκεκριμένα η ΠΑΕ και όχι η ΚΑΕ ή ο ας ;navigator11 έγραψε: Τρί 17 Μαρ 2026, 17:24Θέλω να πιστεύω ότι από πλευράς της ΠΑΕ υπάρχει ήδη το αρμόζον ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη υπόθεση και, αν χρειαστεί, οφείλει να είναι πανέτοιμη να συνδράμει με τον προσφορότερο τρόπο, ώστε να τιμωρηθούν όσοι ακριβώς πρέπει.astral έγραψε: Τρί 17 Μαρ 2026, 16:54Νομίζω το ζήτημα είναι να χαρακτηριστεί ως αυτό που είναι, χωρίς να παραποιούνται γεγονότα.giapas έγραψε: Τρί 17 Μαρ 2026, 16:36 Είμαι λίγο άσχετος αλλά γιατί λέμε αν έχει χαρακτηριστεί οπαδικό επεισόδιο ή όχι;
Δεν νομίζω να έχει διαφορά για τις ποινές του δράστη, αλλά ίσως έχει τεράστια διαφορά σχετικά με την εμπλοκή άλλων ,οπαδών ή μη.
- navigator11
Εύλογη η απορία, όντως. Εγώ την ΠΑΕ, ομολογώ, εμπιστεύομαι περισσότερο εν προκειμένω. Προφανώς, ιδεατά μακάρι να δείξουν αντανακλαστικά ετοιμότητας όλοι στον σύλλογο.
Επειδή εδώ μέσα δεν ξέρουμε τιgiapas έγραψε: Τρί 17 Μαρ 2026, 16:36 Είμαι λίγο άσχετος αλλά γιατί λέμε αν έχει χαρακτηριστεί οπαδικό επεισόδιο ή όχι;
μπορούμε να λέμε, απλά δες τις δηλώσεις του Καλιακμανη πρώην αστυνομικού σε όλα τα μέσα....
Δεν ξέρουμε ποιοι και πόσοι ήταν
στο συμβάν και πως έδρασαν....
Και τι έγινε πριν....
Πως γίνεται να μην ξέρουν ρε παιδιά? Πάντως ο σιχαμένος ο Ευαγγελάτος παρουσιαζε μισή ώρα, σα δεδομένη την ιστορία που λέει ο δολοφόνος, και επειδή είναι μεγάλη νυφίτσα, συμπλήρωσε στο τέλος, οτι αυτά λέει ο κατηγορουμενος δεν ξέρουμε αν είναι έτσι. Βέβαια, σε ενα διάγραμμα που έδειχνε, ονοματίστε δράστες τον δολοφονημενο και τους φίλους του...δράστες της ενεδρας...
Ε πως να μην βρίσεις τέτοια σαλιγκάρια?
Ε πως να μην βρίσεις τέτοια σαλιγκάρια?