γ) η ανταλλαγη ουαρντα-γιαννουλη ....tzoker έγραψε:Πρεπει αν γινει γκαλοπ για το τι θα γινει νωριτερα.
Α) Αποκτηση παικτη
Β) Αποχωρηση
Το Β παιρνει συνεχως ποντους, με φαβορι το Καντουρι. Παντως απο tweets που διαβασα λενε για εξαμηνο δανεισμο με οψιον.
Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
- Mauricio-8-
δε λεει να "σηκωθει" το χιονι
3 αγωνιστικες μεινανε και η αυριανη παει κι αυτη στραφι
3 αγωνιστικες μεινανε και η αυριανη παει κι αυτη στραφι
Στο Τενεσι ο χρονος κυλα αργα περιμενωντας την ωριμανση ενος απο τα πιο γνωστα ουισκι...
15 ο μήνας και είμαστε στο "τι" ακόμα "θα 'ρθει" + ανανεώσεις που μόνο με τη σειρά Varela/Crespo/Biseswar πρέπει να τους ανανεώσουν ούτε Canhas ούτε Shakhov δεν είναι παίχτες για επιπέδου CL + φέρε Bonatini 6αρι επιστροφή Γιαννούλη και επιστροφή Henrique.
Μετά από καλοκαίρι γυρνάει που πρέπει να μείνει ο Λάμπρου και ο Χαρίσης για εμένα σαν 4ος αμ.χαφ
Οι άλλοι Moulin/Μελίσας Kace και Δεληγιαννίδης+Kushta+ φτάνουν λίγοι και καλοί δεν θα περιμένουμε πότε και αν παίξουν και να τους πληρώνουμε και τον Mihojevic δανεικό έξω και ο Χ"ψηλέας αν θέλει ας μείνει σαν 4ος cb.
*Ας δώσουν και στα παιδιά τα δικά μας που έχουν ταλέντο και εξέλιξη Λύρατζης/Μπαλογιάννης/Γαιτανίδης φτάνει να στέλνουμε δανεικούς που δεν θα κάνουν ποτέ στην ομάδα μας!
Γνώμη μου

Μετά από καλοκαίρι γυρνάει που πρέπει να μείνει ο Λάμπρου και ο Χαρίσης για εμένα σαν 4ος αμ.χαφ

Οι άλλοι Moulin/Μελίσας Kace και Δεληγιαννίδης+Kushta+ φτάνουν λίγοι και καλοί δεν θα περιμένουμε πότε και αν παίξουν και να τους πληρώνουμε και τον Mihojevic δανεικό έξω και ο Χ"ψηλέας αν θέλει ας μείνει σαν 4ος cb.
*Ας δώσουν και στα παιδιά τα δικά μας που έχουν ταλέντο και εξέλιξη Λύρατζης/Μπαλογιάννης/Γαιτανίδης φτάνει να στέλνουμε δανεικούς που δεν θα κάνουν ποτέ στην ομάδα μας!

ο Σκιας δεν εφυγε ποτε
Τωρα μπαινει στην εξισωση και παικτης απο ανατολικα
Mauricio-8- έγραψε:Να τα μας! Και ο Μιχελ στη μεταγραφική σύσκεψη!

Εγώ το είπα όταν ήταν Θεσσαλονίκη πριν 3μέρες αλλά δεν έδωσε σημασία κανείς πως και ο ερχομός του θα μπλεχτεί στα μεταγραφικά.
Το θεώρησα βάση ότι είπε και που φεύγει θα'ναι δίπλα στην ομάδα!

Το είπα αλλά δεν έδωσε κανένας βάση λέει ο καθένας τα δικά του.
Πες μου οτι ειναι επιθετικος να αναθαρρησω...prist64 έγραψε:ο Σκιας δεν εφυγε ποτε

λετε να στρβωνουν οι περιπτωσεις απο το νησι?
μας τα μπερδευει ο Μιχελ
αλλά να αφησεις την Πρεμιερ για να ερθεις εδω
μονο η Κουντουρά μπορει να τους ψησει
αφισες και βιντεακια απο την Χαλκιδικη και τα νησια
και φυσικα το χρημα
μας τα μπερδευει ο Μιχελ
αλλά να αφησεις την Πρεμιερ για να ερθεις εδω
μονο η Κουντουρά μπορει να τους ψησει
αφισες και βιντεακια απο την Χαλκιδικη και τα νησια
και φυσικα το χρημα
αν δεν ανακοινωθει(μαλλον χλωμο) σημερα ο Μπονατινι