Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Τι από το παίκτης που θα μπορεί να παίξει και στα άκρα,δίδυμο με Πριγιοβιτς δεν καταλαβες; Αν δεν έβρισκαν τέτοιο ας έπαιρναν φορ νεώτερο και ταλαντούχο.
δηλ θες να μου πεις οτι θα παιξει στα ακρα ενας παιχτης για να ειναι βασικος με πριγιοβιτς στην θεση του τζαλμα η του ουαρντα ασε τι καταλαβα εγω εγω σ λεω οτι αυτα που λετε δεν εχουν ποδοσφαιρικη λογικη η ομαδα αυτη τν στιγμη θελει 1 σεντερ φορ γιατι στα προκριματικα θα πας με κουλουρι τωρα αν θελετε να λετε πραγματα που θελετε εσεις και οχι η ομαδα οκ δεν ξανα κανω αντιλογο.Επισης αν ξες πολλους παιχτες που ειναι και φορ και εξτρεμ τοσο καλοι οκ παω πασο.joshua έγραψε:Τι από το παίκτης που θα μπορεί να παίξει και στα άκρα,δίδυμο με Πριγιοβιτς δεν καταλαβες; Αν δεν έβρισκαν τέτοιο ας έπαιρναν φορ νεώτερο και ταλαντούχο.
-
montekristo
Πρώτη χρονιά φέτος που στους μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΟΚ δεν υπάρχει ανταγωνισμός από σουπερλιγκ σε αντίθεση με αεχ γαύρο που κονταροχτυπιουνται συνέχεια...
Να βλέπουμε και τα θετικά λίγο ο ΠΑΟΚ εχει αλλάξει επίπεδο
Να βλέπουμε και τα θετικά λίγο ο ΠΑΟΚ εχει αλλάξει επίπεδο
- desperando
- Επικοινωνία:
Συμφωνώ σε αυτό που λες για τις ηλικίεςjoshua έγραψε:Εγώ πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη δεν έχει λόγο να ασχολείται με 30ρηδες μικρομεσαίων ελληνικών ομάδων. Αυτές ήταν μεταγραφές άλλων εποχών. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να στοχεύει είτε σε 30ρηδες με γεματα βιογραφικά και στόχο να κάνουν την διαφορά ειτε με σημαντικά μικρότερους που θα έρχονται με προοπτικές να εξελιχθούν. Φοβάμαι πως πάλι ενώ οι στόχοι ήταν προφανείς σε όλους χάνουμε ευκαιρίες να καταστήσουμε την υπέροχη μας ακόμα πιο σαφή. Οι περισσότεροι εδώ μέσα συμφωνούσαν πως ο στόχος έπρεπε να είναι ένας παίκτης υψηλού επιπέδου με την ικανότητα να παίζει τόσο στα άκρα όσο και στην κορυφή. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε ανάγκη από μπάλωμα στυλ Κοντε ειδικά σε καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.
Μια ερώτηση μόνο
Ποιος στον @@ υψηλού επιπέδου παίκτης θα ερχόταν στον ΠΑΟΚ για να είναι στον πάγκο αλλαγή του πριγιοβιτς?
Όσο για τα άκρα λόγω τις υπεραριθμιας πήραν την απόφαση να στηρίξουν τους είδη παίκτες της ομάδας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Κυρ 17 Ιουν 2018, 00:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Με μεγάλη μου χαρά διαβάζω ότι έστω από σπόντα πάμε για Κόντε αντί του Πουκι. Πολύ φλώρος ο Πούκι και το συμβόλαιό του είναι υπερβολικό. Φυσικά εφόσον πάμε σε Κοντε, θα πρέπει να του γίνει ένα μικρό και όχι Κινέζικο συμβόλαιο. Αν είναι δυνατόν να μην είμαστε άνετοι να βρίσκουμε παίκτες σε αυτό το επίπεδο. Πάντως για την ηλικία του είναι υπερβολη πάνω από 500Κ σε transfer fees. Θα ηθελα να ξέρω πόσο θα τον πουλούσαν σε χοντρό ή Μελισσανίδη. Έχει καταντήσει αηδία αυτή η άδικη τακτική κατά του ΠΑΟΚ παρόλου που βοηθάει τους πάντες και ειδικά τις μικρές ομάδες.
Από την άλλη για να μετράς σε διαπτραγμετεύσεις πρέπει να έχεις κια άλλες περιπτώσεις. Συγκεκριμένα να έχεις έναν Κόντε Β ψημένο, και όχι μόνο Πούκι σε φάση χυλόπιτας. Δηλ όταν φαίνεται ότι χαλάει, μη έχοντας εναλλακτική κίνηση, νιώθει η άλλη πλευρά ότι τους παίρνει να ζητήσουν παραπάνω.
Ποδοσφαιρικά καθαρά εγώ προτιμώ τον Κόντε. Όχι από το βιογραφικό, αλλά από αυτό που είδα, και από αυτό που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ. Όμως θέλει χαμηλό συμβόλαιο. Βλέπουμε ότι δίνουμε τόσο τεράστια συμβόλαια σε παίκτες που δεν κινδυνεύαμε να χασουμε (Κατσε, Μύστα, Κουλούρη, κλπ) και όταν τους δανείζουμε, τσοντάρουμε κιόλας
. Η ηλικία του είναι ένα θέμα. Δείχνει ότι διετές είναι το καλύτερο deal, όμως όταν πληρώνεις ένα σεβαστό ποσό, δεν κολλάει. Η δική μου ερώτηση είναι: Γιατί δεν χτυπάμε έναν 24 ετών φορ με ταχυτητα, που να παίζει και 2ος φορ με transfer fees στα 1,5-2εκ? Του κάνεις ένα τετραετές και πιθανόν να βγει λαβράκι που να αφήσει εποχή. Επειδή αργά ή γρήγορα ο Πρίγιοβιτς θα πουληθει, πιστεύω ότι οι 2 κινήσεις στο φορ θα πρέπει να είναι πολύ ποιοτικές, ώστε η μια να βγάλει τον βασικό φορ που ψάχνουμε. Φυσικά θα μπορούσαμε υποθετικά να πάμε σε μεταγραφή παίκτη 5εκ για φορ, αλλά αποδείξαμε ότι ακόμη και στα 2εκ επένδυσης βγάζουμε σπυράκια..
Από την άλλη για να μετράς σε διαπτραγμετεύσεις πρέπει να έχεις κια άλλες περιπτώσεις. Συγκεκριμένα να έχεις έναν Κόντε Β ψημένο, και όχι μόνο Πούκι σε φάση χυλόπιτας. Δηλ όταν φαίνεται ότι χαλάει, μη έχοντας εναλλακτική κίνηση, νιώθει η άλλη πλευρά ότι τους παίρνει να ζητήσουν παραπάνω.
Ποδοσφαιρικά καθαρά εγώ προτιμώ τον Κόντε. Όχι από το βιογραφικό, αλλά από αυτό που είδα, και από αυτό που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ. Όμως θέλει χαμηλό συμβόλαιο. Βλέπουμε ότι δίνουμε τόσο τεράστια συμβόλαια σε παίκτες που δεν κινδυνεύαμε να χασουμε (Κατσε, Μύστα, Κουλούρη, κλπ) και όταν τους δανείζουμε, τσοντάρουμε κιόλας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 17 Ιουν 2018, 00:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επειδη εγω δεν εχω αποψη για τον Κοντε θα γραψω δυο λογους που με κανουν να πιστευω οτι ειναι καλος παιχτης,ο πρωτος ειναι ο Πετρακης ο οποιος σταζει μελι για τον παιχτη οπου σταθει και οπου βρεθει,δε μιλαει ευκολα ο συγκεκριμενος τον οποιο θεωρω πολυ καλο προπονητη και γνωστη του αθληματος.
Ο δευτερος λογος ειναι ο δικος μας ο simba (χαθηκες πιτσιρικο,καιρος να ληξει το εμπαργκο) που τον ηθελε με χιλια.
Αν με το καλο ερθει ελπιζω να μην βγει Ιμρε Μποντα (που τον θυμηθηκες ρε θηριο;) Φιλομενο κτλ,οπως εγραψε ο joshua γιατι η αληθεια ειναι οτι δεν με πολυ πειθει ουτε εμενα το βιογραφικο του,κανεναν εδω που τα λεμε.
Ο δευτερος λογος ειναι ο δικος μας ο simba (χαθηκες πιτσιρικο,καιρος να ληξει το εμπαργκο) που τον ηθελε με χιλια.
Αν με το καλο ερθει ελπιζω να μην βγει Ιμρε Μποντα (που τον θυμηθηκες ρε θηριο;) Φιλομενο κτλ,οπως εγραψε ο joshua γιατι η αληθεια ειναι οτι δεν με πολυ πειθει ουτε εμενα το βιογραφικο του,κανεναν εδω που τα λεμε.
-
mbison
Σας απολαμβανω, πιο πολυ μ επεισε ο ντεσπε.
Αν ημουν στα οικονομικά θα εβαζα κατω τα ποσα κ θα γραφα Κοντε=800 +(3Χ400)=2 εκ.
Πουκι = 3Χ800=2,4 εκ., δλδ πανω κατω ιδια λεφτα. Ο Πουκι ομως μπορει να συνυπάρξει με Πριγιο γιατι ειναι κινητικος, εχει κ μεταπωλητικη αξια, ο Κοντε πιο βαρυς κ χωρις μεταπωληση.
Γιατι ομως να υπαρχει το κολλημα σε αυτους μονο τους 2; Νιωθω ντεζαβου με περυσι που δεν μπορουσε να βρει προπονητή ο Μιχελ.
Αν ημουν στα οικονομικά θα εβαζα κατω τα ποσα κ θα γραφα Κοντε=800 +(3Χ400)=2 εκ.
Πουκι = 3Χ800=2,4 εκ., δλδ πανω κατω ιδια λεφτα. Ο Πουκι ομως μπορει να συνυπάρξει με Πριγιο γιατι ειναι κινητικος, εχει κ μεταπωλητικη αξια, ο Κοντε πιο βαρυς κ χωρις μεταπωληση.
Γιατι ομως να υπαρχει το κολλημα σε αυτους μονο τους 2; Νιωθω ντεζαβου με περυσι που δεν μπορουσε να βρει προπονητή ο Μιχελ.
Δε νομίζω ότι θα του γίνει τόσο μεγάλο συμβόλαιο. Επίσης, πιστεύω θα αγοραστεί σε ποσό κάτω από τη ρήτρα.
- Παλαιολόγος
πρεπει να τον δουμε περαιτερω και ιδιως στα δικα μας συστηματα,σε ενα ματς που τον ειχα δει με ΠΑΣ ειχε κανει αγγελους
αλλα μου φανηκε και καπως βαρυς και οχι ιδιαιτερα κινητικος χωρις την μπαλα,επισης δεν εχει ασιστ,αλλα οκ εχει να κανει και πως παιζει ο ΠΑΣ ως προς αυτο πιθανον
ας τον δουμε στον γκαζον πριντ ον κρινουμε,γενικα μιλωντας και προχειρα καλος παιχτης δειχνει,καλο βιογραφικο
ειμαι αρκετα αισιοδοξος
αλλα μου φανηκε και καπως βαρυς και οχι ιδιαιτερα κινητικος χωρις την μπαλα,επισης δεν εχει ασιστ,αλλα οκ εχει να κανει και πως παιζει ο ΠΑΣ ως προς αυτο πιθανον
ας τον δουμε στον γκαζον πριντ ον κρινουμε,γενικα μιλωντας και προχειρα καλος παιχτης δειχνει,καλο βιογραφικο
ειμαι αρκετα αισιοδοξος
Το να δώσεις συμβόλαιο πάνω από 250Κ στον Κόντε είσαι κορόιδο. Η αγορά δεν του δίνει παραπάνω. Η μεταγραφή κόντε πρέπει να είναι είτε 700Κ σύνολο συμβόλαιο για 3 έτη, είτε 600Κ μαξ σύνολο για 2 ετη. Δεν είναι για τον ΠΑΟΚ μετά τα 2 χρόνια. Μετά θα υπάρχει ο έτοιμος Κουλούρης.
500Κ transfer + (600Κ + 600εφορια) = Άρα 1,7εκ για 2 έτη.
Πούκι δεν επιτρέπεται πάνω από 500Κ συμβόλαιο. Δε θεωρώ βασικά ότι κάνει για τον ΠΑΟΚ τέτοιο φλωρακι.
Αν ισχύει αυτό το γελοίο που ακούγεται, το Κινέζικο συμβόλαιο των 800Κ έχουμε:
(800 + 800)*2 = 3,2εκ και ελπίζεις να σου βγει. Γιατί αν δεν βγει πληρώνεις αποζημίωση, ή τον δανίζεις τσοντάροντας πάλι το μισό του συμβόλαιο - κλάσικ ΠΑΟΚ. Μάλιστα είμαι βέβαιος ότι τέτοιο λαβράκι θα του γίνει 3ετές.. Οπότε επιπλέον 1,6εκ την 3η σεζόν, και μετά λογικο ο Κουλούρης να τσινάει στην επόμενη ανανέωση..
500Κ transfer + (600Κ + 600εφορια) = Άρα 1,7εκ για 2 έτη.
Πούκι δεν επιτρέπεται πάνω από 500Κ συμβόλαιο. Δε θεωρώ βασικά ότι κάνει για τον ΠΑΟΚ τέτοιο φλωρακι.
Αν ισχύει αυτό το γελοίο που ακούγεται, το Κινέζικο συμβόλαιο των 800Κ έχουμε:
(800 + 800)*2 = 3,2εκ και ελπίζεις να σου βγει. Γιατί αν δεν βγει πληρώνεις αποζημίωση, ή τον δανίζεις τσοντάροντας πάλι το μισό του συμβόλαιο - κλάσικ ΠΑΟΚ. Μάλιστα είμαι βέβαιος ότι τέτοιο λαβράκι θα του γίνει 3ετές.. Οπότε επιπλέον 1,6εκ την 3η σεζόν, και μετά λογικο ο Κουλούρης να τσινάει στην επόμενη ανανέωση..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 17 Ιουν 2018, 01:54, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Ο Ίμρε ήταν τεράστιο φορ.obanebane έγραψε: Αν με το καλο ερθει ελπιζω να μην βγει Ιμρε Μποντα (που τον θυμηθηκες ρε θηριο;)
Τον έζησα από κοντά και μια φορά πιτσιρικάς και ως αντίπαλο σε καλοκαιρινό φιλικό προετοιμασίας. Δεν καταλάβαινε τίποτα, πολύ δυνατός και μάγκας παίχτης. Μακάρι να βρίσκαμε φορ με το τσαγανό του Μπόντα. Μάτια έβγαλε και με μικρομεσαία ομάδα το 88-90
To arena press(fair play) πρωτοσέλιδα λεεί:
O Conde στον ΠΑΟΚ "ολοκληρώνει την συμφωνία με τους παγουράδες" και ο Yacob(γράφτηκε και χθες" αξιόπιστη λύση για το κέντρο του ΠΑΟΚ.
η δε metrosport εκεί αν δεν κάνω λάθος γράφει και ο Kostas_Peraia4 λεεί:
ΩΡΑ τελικών αποφάσεων για Conde/Pukki
Υ.Γ Ξεφορτωνόμαστε λέει η metrosport τον Sabo συμφώνησε ενεργοποίησε την ρήτρα 250χιλ η Beitar για 2χρόνια.
O Conde στον ΠΑΟΚ "ολοκληρώνει την συμφωνία με τους παγουράδες" και ο Yacob(γράφτηκε και χθες" αξιόπιστη λύση για το κέντρο του ΠΑΟΚ.
η δε metrosport εκεί αν δεν κάνω λάθος γράφει και ο Kostas_Peraia4 λεεί:
ΩΡΑ τελικών αποφάσεων για Conde/Pukki
Υ.Γ Ξεφορτωνόμαστε λέει η metrosport τον Sabo συμφώνησε ενεργοποίησε την ρήτρα 250χιλ η Beitar για 2χρόνια.
Παίδες τα είπαμε. Οσο οι βασικοί μας στόχοι έχουν προτάσεις (ή είναι στάντ μπάι) από ομάδες καλών Ευρωπαικών πρωταθλημάτων, δεν υπάρχει περίπτωση να απαντήσουν μέσα Ιούνη. Αυτή είναι η αλήθεια στην ιστορία. Κανένας σοβαρός επαγγελματίας στην θέση τους δεν θα βιαστεί να έρθει στην λίγδα.
Αρα η λύση Κόντε (για μένα, θα είναι ο τρίτος και όχι ο δεύτερος φόρ), θα μας δώσει και λίγο ακόμα χρόνο στο να φέρουμε τους παίκτες με τα χαρακτηριστικά που θέλουμε. Πέρυσι αργήσαμε υπερβολικά (τελευταία βδομάδα), φέτος τουλάχιστον το πάμε καλύτερα. Σαν τρίτος ο Κόντε είναι μιά χαρά.
Περιμένουμε να δούμε ποιός θα ανεβεί Ολλανδία μεθάυριο (περαν του Κόντε), αλλά νομίζω δεν θα προλάβουμε να κλείσουμε παίκτη.
Αρα η λύση Κόντε (για μένα, θα είναι ο τρίτος και όχι ο δεύτερος φόρ), θα μας δώσει και λίγο ακόμα χρόνο στο να φέρουμε τους παίκτες με τα χαρακτηριστικά που θέλουμε. Πέρυσι αργήσαμε υπερβολικά (τελευταία βδομάδα), φέτος τουλάχιστον το πάμε καλύτερα. Σαν τρίτος ο Κόντε είναι μιά χαρά.
Περιμένουμε να δούμε ποιός θα ανεβεί Ολλανδία μεθάυριο (περαν του Κόντε), αλλά νομίζω δεν θα προλάβουμε να κλείσουμε παίκτη.
- NIKOS_PAOK04
Ο Κόντε είναι καλός παίκτης αλλά δεν έχει το «Πακέτο» που θέλει ο ΠΑΟΚ ακόμα και για δεύτερο φορ
Η συγκρισή με τον Κουλούρη είναι ατυχής (αν και εγώ θα έδινα ξεκάθαρο ποδοσφαιρικό πλεονέκτημα στον Κουλούρη)
γιατί απλά αυτός ξεκίνησε από τον ΠΑΟΚ και είναι και πολύ μικρός σε ηλικία.
Ας δούμε λίγο αυτά που θα ήθελα σε ένα φορ έστω και εάν παίζει ως μπακ απ του πρώτου(Πριγιο)
1. Καλά τελειώματα
2. Κοντρολαρισμένος (κράτημα μπάλας)
3. Ευχέρεια στο Συνδυαστικό ποδόσφαιρο
4. Αθλητικά προσόντα (κορμι για φορ)
5. Δυνατός στο ψηλό παιχνίδι - εκτόπισμα
σε περίπτωση που δεν έχει το κορμί του κλασσικού φορ τοτε
6. Ταχύτητα
7. Διεισδυτικότητα (καλός στο ένας με έναν)
Τώρα αν με ρωτήσεις τη βλέπω στον Κόντε θα πώ στο 1 παίρνει καλό βαθμό στα άλλα η βαθμολογία του είναι αρκετά χαμηλή παρόλο που είναι σταθερή.
Στον ΠΑΟΚ που θέλουμε ο παίκτης που θα έρθει από τον Πάγκο ή ο βασικός ΚΑΤ' ΑΝΑΓΚΗ πρέπει να έχει καλύτερο πακέτο ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΓΩ ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΠΑΛΟΙ
Μακάρι να μας βγεί και να μην είναι ο επόμενος Φιλομένο
Δεν τον έχουμε δει πως θα παίξει με ομάδες που θα έχουν επάνω του 2-3 παίκτες γιατί ποτε τα Γιάννενα δεν ήταν η ομάδα που οι αντιπαλοί της θα την έπαιζαν έτσι.
Το παραμύθι με τα διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά του Πρίγιο είναι καλό αλλά δεν έχει δράκο
Όταν θέλεις έναν παίκτη για βαρύ φορ έχεις τον Πρίγιο πριν τον τελικό με νεα αεχ 2014 αλλιώς θέλεις έναν παίκτη σαν τον Πρίγιο στον Τελικό
ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΤΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ.-
Εκτός και αν νομίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ θα παίζει 4-4-2 τότε λοιπόν μαζί σας αλλά δεν θέλω μετά να γκρινιάζουμε αν δεν βλέπουμε τον φετινό ΠΑΟΚ που οι 4 πλάγιοι έκαναν την διαφορά έχοντας ώς κέντρο επαφής τον ΠΕΛΚΑ.
ΟΤΑΝ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΚΟΝΤΕ(Θέλω να πω πως η κρίση μου για τον παίκτη είναι καλοπροαίρετη και προσπαθώντας να είμαι αντικειμενικός και όσο γίνεται πιο ποδοσφαιρικός)
ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΣΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ CL
Η συγκρισή με τον Κουλούρη είναι ατυχής (αν και εγώ θα έδινα ξεκάθαρο ποδοσφαιρικό πλεονέκτημα στον Κουλούρη)
γιατί απλά αυτός ξεκίνησε από τον ΠΑΟΚ και είναι και πολύ μικρός σε ηλικία.
Ας δούμε λίγο αυτά που θα ήθελα σε ένα φορ έστω και εάν παίζει ως μπακ απ του πρώτου(Πριγιο)
1. Καλά τελειώματα
2. Κοντρολαρισμένος (κράτημα μπάλας)
3. Ευχέρεια στο Συνδυαστικό ποδόσφαιρο
4. Αθλητικά προσόντα (κορμι για φορ)
5. Δυνατός στο ψηλό παιχνίδι - εκτόπισμα
σε περίπτωση που δεν έχει το κορμί του κλασσικού φορ τοτε
6. Ταχύτητα
7. Διεισδυτικότητα (καλός στο ένας με έναν)
Τώρα αν με ρωτήσεις τη βλέπω στον Κόντε θα πώ στο 1 παίρνει καλό βαθμό στα άλλα η βαθμολογία του είναι αρκετά χαμηλή παρόλο που είναι σταθερή.
Στον ΠΑΟΚ που θέλουμε ο παίκτης που θα έρθει από τον Πάγκο ή ο βασικός ΚΑΤ' ΑΝΑΓΚΗ πρέπει να έχει καλύτερο πακέτο ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΓΩ ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΠΑΛΟΙ
Μακάρι να μας βγεί και να μην είναι ο επόμενος Φιλομένο
Δεν τον έχουμε δει πως θα παίξει με ομάδες που θα έχουν επάνω του 2-3 παίκτες γιατί ποτε τα Γιάννενα δεν ήταν η ομάδα που οι αντιπαλοί της θα την έπαιζαν έτσι.
Το παραμύθι με τα διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά του Πρίγιο είναι καλό αλλά δεν έχει δράκο
Όταν θέλεις έναν παίκτη για βαρύ φορ έχεις τον Πρίγιο πριν τον τελικό με νεα αεχ 2014 αλλιώς θέλεις έναν παίκτη σαν τον Πρίγιο στον Τελικό
ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΤΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ.-
Εκτός και αν νομίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ θα παίζει 4-4-2 τότε λοιπόν μαζί σας αλλά δεν θέλω μετά να γκρινιάζουμε αν δεν βλέπουμε τον φετινό ΠΑΟΚ που οι 4 πλάγιοι έκαναν την διαφορά έχοντας ώς κέντρο επαφής τον ΠΕΛΚΑ.
ΟΤΑΝ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΚΟΝΤΕ(Θέλω να πω πως η κρίση μου για τον παίκτη είναι καλοπροαίρετη και προσπαθώντας να είμαι αντικειμενικός και όσο γίνεται πιο ποδοσφαιρικός)
ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΣΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ CL