Ξεκάθαρα! Βλέποντας τον ΠΑΟΚ τα τελευταία 30 χρόνια το λέω με σιγουρία.Sick Bastard έγραψε:Ο μεγαλύτερος και καλύτερος ξένος παίχτης που έχει φορέσει τη ποδοσφαιρική φανέλα του συλλόγου.
Ένας από μας, φύση και θέση, και με πλήρη επίγνωση όχι να χαμε να λέγαμε και σάλια μάλια στα social.
Ο ''χοντρός'' που έγινε ''πετσί''.
Αρχηγός ισάξιος των ιδανικών και των αξιών που πρεσβεύει ο σύλλογος.
20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Δεκτό, όπως και να χει μιλάμε για τον παίκτη σημαία της εποχής μαςΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:adamroxas έγραψε:Χωρίς να έχω ζήσει κάποιους παλιούς πχ Κούδα κτλ, μετά και από το χθεσινό, είσαι ο μεγαλύτερος παίχτης στην ιστορία μας, ίσως και με διαφορά.
Μεταά τον Κούδα
- ToMousiTouCrespo
Διαφωνώ. Άκου "ξένος" ο Σαλονικιός ο ΑντρέSick Bastard έγραψε:Ο μεγαλύτερος και καλύτερος ξένος παίχτης που έχει φορέσει τη ποδοσφαιρική φανέλα του συλλόγου.
Ένας από μας, φύση και θέση, και με πλήρη επίγνωση όχι να χαμε να λέγαμε και σάλια μάλια στα social.
Ο ''χοντρός'' που έγινε ''πετσί''.
Αρχηγός ισάξιος των ιδανικών και των αξιών που πρεσβεύει ο σύλλογος.
-
xrisitsapa
-
Dimg4
Oυτε καν, μακραν πιο πετυχημενος ο Βιερινια.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:adamroxas έγραψε:Χωρίς να έχω ζήσει κάποιους παλιούς πχ Κούδα κτλ, μετά και από το χθεσινό, είσαι ο μεγαλύτερος παίχτης στην ιστορία μας, ίσως και με διαφορά.
Μεταά τον Κούδα
- Salvador Allende
Τάσσομαι με Ντιμ. Τι πέρασε κι αυτός το περασμένο καλοκαίρι δε λέγεται.Dimg4 έγραψε:Ο μεγαλυτερος παικτης στην ιστορια μας.
Και φαντασου πως καποιοι γελοιοι σε αποκαλουσαν απατεωνα, κλικαδορο και χιλιες δυο βλακειες μεχρι που ΚΑΙ σημερα τους εβαλες τη λασπη στον κωλο.
- sourmenetes
- Moderator
Αυτόν τον παίκτη κάποιοι ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΉΓΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ!
Αρχηγαρα ένα χρόνο τον έχεις χαλαρά!
Μην πω και 2!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μην πω και 2!
Να θυμηθούμε πως έβγαλε το πρόγραμμα φωτιά χωρίς να έχει κάνει προετοιμασία το καλοκαίρι και με ψυχολογία στα τάρταρα, από την απαράδεκτη αντιμετώπιση κάποιων περαστικών από τον ΠΑΟΚ!
- kataramenos5
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas
Τοτε που πολλοι πυροβολουσαν..kataramenos5 έγραψε:Πέμ Αύγ 27, 2020 5:42 pm
Εγω θα ξαναπω προτου κρινεται καποιον για ενα γεγονος, μια αποφαση, μια ενεργεια, δειτε λιγο και την ιστορια του. Καταλαβετε τι σοι ανθρωπος ηταν μεχρι εκεινη τη στιγμη. Καμια φορα τα φαινομενα απατουν.
Πολύ σωστά κατ! Αλλά να θυμηθούμε ότι ο κύριος όγκος των ρεπορτάζ από τους δημοσιογράφους που λειτουργούν σαν προέκταση του γραφείου τύπου της ΠΑΕ άφηνε αισχρά υπονοούμενα για τον αρχηγό. Ο ίδιος άλλωστε ο Βιερίνια δήλωσε μετά την τετ α τετ συνάντηση με τον Ιβαν ότι ΑΛΛΑ έλεγε αυτός ΑΛΛΑ μεταφερόταν στον πρόεδρο. Αποτελεσμα: Όταν βρέθηκαν μαζί , τους πήρε κάνα δεκάλεπτο να συμφωνήσουν!!!kataramenos5 έγραψε:Τοτε που πολλοι πυροβολουσαν..kataramenos5 έγραψε:Πέμ Αύγ 27, 2020 5:42 pm
Εγω θα ξαναπω προτου κρινεται καποιον για ενα γεγονος, μια αποφαση, μια ενεργεια, δειτε λιγο και την ιστορια του. Καταλαβετε τι σοι ανθρωπος ηταν μεχρι εκεινη τη στιγμη. Καμια φορα τα φαινομενα απατουν.
-
Dimg4
sourmenetes έγραψε:Αυτόν τον παίκτη κάποιοι ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΉΓΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ!
Μην πω και 2!
- pisakaipoupoula
Μετά τον Κούδα, ο μεγαλύτερος ΗΓΕΤΗΣ της ιστορίας μας
Γιατί μετά τον Κουδα;
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ατυχης η συγκριση Κουδα με Βιερινια ρε παιδια. Ο ενας επαιζε σε εποχες που το ΠΟΚ κυριαρχουσε σε ολα τα επιπεδα και ο Βιερινια στις πιο ακριβες ομαδες στην ιστορια του ΠΑΟΚ. Και οι δυο ειναι θρυλοι της ομαδας. Δεν χρειαζεται να βαζουμε τον εναν πανω απο τον αλλον.
- PAOK_Antarctica
Δεν ξέρω γιατί πρέπει να συγκρίνουμε.
Πάντως, ο Βιερίνια κατέκτησε με τον ΠΑΟΚ 3 κύπελλα και ένα αήττητο πρωτάθλημα, ενώ και στην εκτός ΠΑΟΚ καριέρα του κατάφερε τρομερά πράγματα, όπως η κατάκτηση EURO και κυπέλλου Γερμανίας.
Παράλληλα είναι Αρχηγός με Α κεφαλαίο, ξελασπωτής, έχει ΠΑΟΚτσήδικο ήθος, παίρνει την ομάδα από το χέρι και όταν η μπάλα καίει τα αρχίδια του ζυγίζουν όσο 15 ήλιοι.
Hands down για μένα ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής που φόρεσε ποτέ τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Πάντως, ο Βιερίνια κατέκτησε με τον ΠΑΟΚ 3 κύπελλα και ένα αήττητο πρωτάθλημα, ενώ και στην εκτός ΠΑΟΚ καριέρα του κατάφερε τρομερά πράγματα, όπως η κατάκτηση EURO και κυπέλλου Γερμανίας.
Παράλληλα είναι Αρχηγός με Α κεφαλαίο, ξελασπωτής, έχει ΠΑΟΚτσήδικο ήθος, παίρνει την ομάδα από το χέρι και όταν η μπάλα καίει τα αρχίδια του ζυγίζουν όσο 15 ήλιοι.
Hands down για μένα ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής που φόρεσε ποτέ τη φανέλα του ΠΑΟΚ.