Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nothu

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από nothu »

Οι μετριοι στις καλες ομαδες ειναι συνηθως οι καλοι απ τις μικρες.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Το είπα και χθες.Ο τύπος είναι βουνό.Έχει πολύ καλή αίσθηση του χώρου και στην Ελλάδα θα είναι σαν την μύγα μες το γάλα.Όσο για την απορία πολλών γιατί δεν πήρε μεταγραφή κτλ κτλ η απάντηση είναι απλή για όποιον βλέπει σαμπιονά.Γιατί Εντογιέδες εκεί μπορεί να έχει κάθε ομάδα από κανά δυο...Απλά εμάς μας φαίνεται σαν να ανακαλύψαμε την Αμερική.....
Άβαταρ μέλους
apache 4

Δημοσίευση από apache 4 »

nothu έγραψε:Οι μετριοι στις καλες ομαδες ειναι συνηθως οι καλοι απ τις μικρες.
Όπως ο Φιλομένο και ο Κουτσιανικούλης....Στις μικρές ξεχωρίζουν αλλά όταν παίζουν σε μεγάλη ομάδα εξαφανίστηκαν!!

:twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
grg80

Δημοσίευση από grg80 »

ειπε ο Ιβιτς:
...εχουμε ξεκινησει την προεργασια για τις μεταγραφες περιπου απο τον Οκτωβριο...

Θεωρω λοιπον οτι τοτε κλειδωσαν οι στοχοι και αρχισαν οι επαφες, ισως και οι προτασεις.
Αρα μιλαμε κυριως για παιχτες που ληγουν τα συμβολαια τους.
Ως τωρα με ψηνει ο Μαικον και ο Εντουαρντο, ενω δεν αδιαφορω για το Θηριο καθως προσθετει στοιχεια που μας λοιπουν οπως υψος και δυναμη.

Καληνυχτιζω, σε 3 ωρες ξεκιναω για δουλεια. Ελπιζω να διαβασω κανα ευχαριστo στο forum πριν φυγω
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Αγωνιστικα μιλαμε κυριως γκοσπι, ποιος μαμαει τα χρηματα..

Αν δεν κανω λαθος, μιλαμε για μικρομεσαια ομαδα που παιζει κυριως αμυνα, εχει ελαχιστη κατοχη και ο κυριαρχος τροπος παιχνιδιου ειναι ειναι σεντρα απ'τα πλαγια οταν γεμισουν τα νταμαρια την περιοχη..
Ταιριαζει αυτο με τον ΠΑΟΚ κ τη φιλοσοφια που προσπαθει να περασει ο Βλαντο, και μαλιστα για 8αρι που ειναι απ'τις 3 πιο νευραλγικες θεσεις σε μια ομαδα?

Ο μονος λογος που πιστευω οτι τον θελει ο Βλαντο ειναι για να κανει παρεα στον κανιας ως 6-8αρι, ως εναλλακτικη.
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Για καθε Φιλομενο και Κουτσια υπαρχουν αλλοι παικτες που συνεχισαν να ξεχωριζουν
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Gospi έγραψε:Εγω προσωπικα ψηθηκα ασχημα για τον μαυρο γιγαντα!
Τωρα εχω μια απορια...
Παντα κατι θα μας φταιει?
Γτ δεν τον ξερουμε?
Γτ δεν πηρε μεταγραφη αλλου?
Γτ μονο 1,5?
Γτ τοσο πολλα (1,5)?
Αντιλαμβανεστε φανταζομαι οτι αυτες οι ερωτησεις μπορουν να γινουν για ΚΑΘΕ παιχτη π εχουμε παρει σωστα?
Γτ ο ροντριγκεζ μιας και επαιζε Ισπανια δεν πηγε σε καποια ομαδα της ισπανιας κ ηρθε σε μας?
Γτ ο Τσιμιροτ ηρθε σε μας και δεν τον προλαβε αλλη ομαδα?
Γτ ο Κρεσπο ηταν γυρολογος πριν να ρθει σε μας
και ουτω καθ εξης!
Απο την μια θελουμε να δουμε μεταγραφες απο σκαουτιγκ κι απο την αλλη μας βρωμανε!

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Μου φαινεται θα παμε για μαζεμενες ανακοινωσεις...
Αντε γιατι εφυγε η μια βδομαδα ηδη..
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

apache 4 έγραψε:
nothu έγραψε:Οι μετριοι στις καλες ομαδες ειναι συνηθως οι καλοι απ τις μικρες.
Όπως ο Φιλομένο και ο Κουτσιανικούλης....Στις μικρές ξεχωρίζουν αλλά όταν παίζουν σε μεγάλη ομάδα εξαφανίστηκαν!!

Τον γκαρι και τον λουκας απο τους πηρες; Απ τη μπαγερν; Τον μακ;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

apache 4 έγραψε:Και το ερώτημα είναι ένα...Καλύτερα να παίρνεις τον καλύτερο παίκτη μιας μικρής ομάδας ή έναν μέτριο παίκτη μιας μεγάλης ομάδας?

Εγώ θα επέλεγα το δεύτερο...

Καλυτερα να παιρνεις τον παιχτη που θεωρει ο κοουτς οτι ταιριαζει στο συστημα του. Γτ σε ολες τις δουλειες αυτος π κρινεται απο το αποτελεσμα καλο ειναι να εχει την δυνατοτητα να εργαζεται με τα καλυτερα δυνατον υλικα!
Ειναι ευκολο σαν οπαδοι να κρινουμε εκ του αποτελεσματος και φυσικα μεχρι τωρα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μας εχει δωσει το δικαιωμα να την κρινουμε με επιφυλαξη και ισως και υπερμετρη αμφισβητηση γτ δεν μας εχει αποδειξει οτι κινειται παντα με βαση το τι χρειαζεται η ομαδα αλλα με βαση το τι γουσταρει ο μεγαλομετοχος.
Απο ενα σημειο ομως και μετα θα πρςπει να αφησουμε αυτους τους ανθρωπους (Ιβιτς κ Μιχελ) να κανουν την δουλεια τους και τουλαχιστον να τους κρινουμε αφου δουμε αποτελεσματα και οχι πριν!
Ποτε δεν θα μα ικανοποιησει κανενας αν δεν ειναι γνωστο ονομα!
Βεβαια αν ειναι γνωστο ονομα δεν ειναι αποτελεσμα σκαουτινγκ αρα παλι χαλιομαστε π δεν λειτουργει το τμημα σκαουτινγκ της παε...
Υπομονη λοιπον και πιστωση χρονου!Ειλικρινα το λεω εγω που ειμαι ο γκρινιαρης της παρεας μου και τρωω κραξιμο για την γκρινια μου!Τους πιστευω αυτους τους δυο!

Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

simba έγραψε:Αγωνιστικα μιλαμε κυριως γκοσπι, ποιος μαμαει τα χρηματα..

Αν δεν κανω λαθος, μιλαμε για μικρομεσαια ομαδα που παιζει κυριως αμυνα, εχει ελαχιστη κατοχη και ο κυριαρχος τροπος παιχνιδιου ειναι ειναι σεντρα απ'τα πλαγια οταν γεμισουν τα νταμαρια την περιοχη..
Ταιριαζει αυτο με τον ΠΑΟΚ κ τη φιλοσοφια που προσπαθει να περασει ο Βλαντο, και μαλιστα για 8αρι που ειναι απ'τις 3 πιο νευραλγικες θεσεις σε μια ομαδα?

Ο μονος λογος που πιστευω οτι τον θελει ο Βλαντο ειναι για να κανει παρεα στον κανιας ως 6-8αρι, ως εναλλακτικη.
δεν εχω σαφη εικονα του παιχτη για να μπορω να κρινω αγωνιστικά, πέρα φυσικά απο κάποια βασικά χαρακτηριστικά. σίγουρα οι της παε εχουν καλύτερη εικόνα απο όλους μας σε μια τετοια περιπτωση!

αυτο που βλεπω ομως σιγουρα, ειναι οτι παμε να κανουμε ενα παρα, παρα πολυ γεματο και καλο κεντρο. σημαντικοτατο κατ'εμε.

βεβαια αν ερθει οντως ο ψηλος, τοτε δεν βλεπω πολυ μελλον σε χαριση κατσε, εκτος αν κατι τρεχει με τον τσιμι.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Στα εξτρέμ σίγουρα παίζει του Στοχ.
Λεει ο Κολακας.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

simba έγραψε:Αγωνιστικα μιλαμε κυριως γκοσπι, ποιος μαμαει τα χρηματα..

simba ειλικρινα δηλωνω ανεπαρκης στο να κρινω ως αμχαρακτηριστικα και αγωνιστικη ταυτοτητα εναν παιχτη. Εχεις δικιο στον προβληματισμο που θετεις.
Ολα λυνονται αν εμπιστευεσαι αυτους που τον επιλεγουν αν οντως αποτελει επιλογη.
Εγω τους εμπιστευομαι. Αν ο Ιβιτς θεωρει οτι του κανει εμενα μου αρκει και μου περισσευει.

TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Παιδιά συγνώμη κιόλας άλλα βλέποντας τα αρνητικά σχόλια για εντοι πραγματικά γελάω όπως γελούσα κ όταν κράζατε τον κρεσπο σας είπα ο παίχτης αυτός αν ήταν 2 χρονιά μικρότερος δν θα μπορούσες να τν πάρεις ουτε στο φμ σαν τον κανιας κ το εξτρεμ θα ειναι η ο στοχ η ενας ακριβότερος όσο για το σέντερ φορ δν εχω καθαρή πληροφόρηση αλλά σε γενικά πλαίσια ότι θα πέσουν φράγκα αρκετά κ σε ομάδα κ σε συμβόλαιο αυτά επίσης έχουμε τν καλύτερη ομάδα στν Ελλάδα ξεκάθαρα κ το έλεγα όταν άρχιζε το πρωτάθλημα κ εσεις λεγατε οχι ολοι για τς παιχταραδες π εχει ο βαζελος κ σας ελεγα ειμαστε κλασεις ανωτεροι εχω μαλωσει κιολας με δημοσιογραφο για αυτο τεσπα.Κατι ακομα για τν φιλο π παρεθεσε αυτα π ειπε ο ιβιτς ναι οι στοχοι ειναι απο οκτωβριο κ τα ονοματα π θα βγουν τωρα η απο δευτερα δν ξερω ειναι κατα 80% παιχτες του Π.Α.Ο.Κ κ εχουν γινει διαπραγματευσεις 3 μηνες πριν οπως κ μ εντοι κ οχι τωρα π γραφεται.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

K_geo & gospi, o προβληματισμος που κατεθεσα ειναι για το αγωνιστικο προφιλ της ομαδας στην οποια πρωταγωνιστει τα τελευταια 2 χρονια, δε μιλησα τοσο για τα χαρακτηριστικα του..

Γι'αυτα ρωτησα σε προηγουμενες σελιδες οσους πιθανως τον εχουν δει κ η μονη απαντηση που πηρα ειναι οτι ειναι οδοστρωτηρας λες και παμε να φτιαξουμε την αττικη οδο :mrgreen: Και τα βαζελια ετσι λεγανε για τον σαμπα, και καποιοι εδω μεσα για τον μολις 6 ποντους κοντυτερο Τιαμ...
Και ετσι σε χαλαρη συζητηση (οπως ολες αλλωστε..να μην τσιτωνει και ο navigator), αν πιστευουν οτι μπορει ν'ανταποκριθει για 8αρι συγχρονης ομαδας που επιτιθεται με την μπαλα κατω, εχει κατοχη και προσπαθει να διασπασει αμυνες.
That's all

Gospi, και ο Τιαμ επιλογη ηταν ρε συ, τι σημαινει, οτι τον ηθελαν διακαως? Οπως και τον Κλαους λεει οτι τον πιστευει κ συνεχιζει να τον βαζει βασικο..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Σάβ 07 Ιαν 2017, 00:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”