21. Diego Biseswar
- Shivaspace
- Mutasevic
Re: 21. Diego Biseswar
Μακάρι να αναστηθείς ρε αφανα ναουμε
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
- Mutasevic
Χαχαχα ακριβως σα το jesus 400 μηνες στρογγυλους μπαταρία κ μετα ρεσταρτΑποστόληςΑ έγραψε:Έχει την κατάλληλη ηλικία για Ανάσταση (33 και 4 μήνες).
-
john4serres
Καλά ας δούμε σε τι κατάσταση θα γυρίσει από την Καραϊβική.
Και πότε θα γυρίσει.
Και πότε θα γυρίσει.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- abc_o_ karpouzas
καραιβικη και ποδοσφαιρο...χμμμμjohn4serres έγραψε:Καλά ας δούμε σε τι κατάσταση θα γυρίσει από την Καραϊβική.
Και πότε θα γυρίσει.
εδω θα μου πεις η τζαμαικα κατεβηκε χειμερινους ολυμπιακους στο αγωνισμα του ελκηθρου
Ξεκίνησε βασικός στο μάτς της εθνικής του απέναντι στην Τζαμάικα. Στο 5' από δική του λάθος πάσα στην επίθεση που την έστειλε σε αμυντικό έβγαλε γρήγορη αντεπίθεση η Τζαμάικα και προηγείται 1-0
Εδιτ : 2-0 χάνει το Σουρινάμ στο 26'
Εδιτ : 2-0 χάνει το Σουρινάμ στο 26'
Τα χέρια τα σήκωνε συνέχεια ψηλά?tzelas έγραψε:Πήρε ολόκληρο 90λεπτο αλλά λίγα πράγματα τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του.
Ένα αυτό και ένα το πλασέ 4-5 μέτρα πάνω απο την δεξιά γωνία της εστίας και η απολογία στους συμπαίκτες. Πόσες φορές αγανάκτησα πρόπερσι με τις δύο αυτές εικόνες.GEOL έγραψε:Τα χέρια τα σήκωνε συνέχεια ψηλά?tzelas έγραψε:Πήρε ολόκληρο 90λεπτο αλλά λίγα πράγματα τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του.
Δύσκολο να αναστηθεί και ακόμη και αυτό που έλεγα και ο ίδιος, να μπαίνει για λίγα ποιοτικά λεπτά δεν είναι σοβαρή αντιμετώπιση. Δεν θεωρείσαι παίκτης μετά και δεν είναι για σοβαρές ομάδες. Είχε γίνει με σχετική επιτυχία με Βούκιτς ( αλλά τότε δεν μας έλεγες και σοβαρή ομάδα)
-
Grigorios_PAOK
Κρίμα για. Τον Μπις αν κ νομίζω πως ο Λουτσέσκου θα πάρει ότι θέλει από αυτόν, την εξυπνάδα του δεν την έχασε παρά μόνο τη θέληση και γι'αυτό πολλα μπορουν να παιζουν ρόλο.pk77 έγραψε:Ένα αυτό και ένα το πλασέ 4-5 μέτρα πάνω απο την δεξιά γωνία της εστίας και η απολογία στους συμπαίκτες. Πόσες φορές αγανάκτησα πρόπερσι με τις δύο αυτές εικόνες.GEOL έγραψε:Τα χέρια τα σήκωνε συνέχεια ψηλά?tzelas έγραψε:Πήρε ολόκληρο 90λεπτο αλλά λίγα πράγματα τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του.
Δύσκολο να αναστηθεί και ακόμη και αυτό που έλεγα και ο ίδιος, να μπαίνει για λίγα ποιοτικά λεπτά δεν είναι σοβαρή αντιμετώπιση. Δεν θεωρείσαι παίκτης μετά και δεν είναι για σοβαρές ομάδες. Είχε γίνει με σχετική επιτυχία με Βούκιτς ( αλλά τότε δεν μας έλεγες και σοβαρή ομάδα)
Όσον αφορά τη σύγκριση με τον παιχταρα Βουκιτς είναι άδικη, ο Σέρβος όσο είχε αντοχές ήταν σαν τη μυγα μέσα στο γάλα απέναντι σε κάθε αντίπαλο, το κακό ήταν πως με δυσκολία είχε 30 αγωνιστικά λεπτά Ο Ολλανδός από την άλλη ακόμη και κόντρα σε ομάδες όπως ο αζαξ ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου, τόσο σε πάθος όσο και σε θέληση, πραγμα που δείχνει πως απλά του λείπει το κίνητρο
- Σουριναμέζος
Man of the match από την Σουριναμέζικη ομοσπονδία χθες ο Ντιέγκο στην ήττα από την Τζαμάικα

-
BlackFriday