Πιθανός Νέος Προπονητής

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Re: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Armagedonas έγραψε:...
3 χρόνια Γ.Χ.,4αρες από Ξάνθες και Γιάννινα,ο κάθε πικραμένος κάνει πάρτυ στην Τούμπα,τελευταίοι στα πλέι οφ και φταίνε οι δημοσιογράφοι???????????
Ποιοι στήριζαν το ΓΧ που μας έβγαλε τελευταίους στα PO λέγοντας ότι θα πρέπει να του δωθούν ευκαιρίες σαν πρώτος? Ποιοι στήριζαν τον ΖΒ και τις πετυχημένες του επιλογές στο στήσιμο του ρόστερ που μάσαγε 4αρες από κάθε χωριό επιρρίπτοντας όλη την ευθύνη μόνο στον ΑΑ προσπαθώντας να βγάλουν λάδι τον σούπερ-ντούπερ ΤΔ? Ποιοί κάνανε πόλεμο κάθε χρονιά σε κάθε προπονητή του ΠΑΟΚ που δεν ήταν επιλογή της "παρέας" πχ. ο Στέφενς δεν κάνει τακτική? Ποιοι θεοποιούσαν τον Έλληνα Mourinho και γράφαν ότι ήταν σωστή η αποπομπή του Boloni? Ποιοι λοιδορούσαν οποιονδήποτε -μαζί με τις επιλογές του- ήταν εκτός της "παρέας"? Ποιοι διαμορφώνουν την κοινή γνώμη?
Ε ναι λοιπόν... κάποιος πρέπει να τα πει!!! Λευτεριά στους ΑΡΔ! Μόνο αυτοί δεν φταίνε για την κατάσταση και θέλουν το καλό του ΠΑΟΚ!!!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Armagedonas έγραψε:Μετά από διάβασμα πολλών σελίδων,όπου το πολύ σοβαρό θέμα προπονητής έχει μετατραπεί σε "σκυλοβρίζουμε τους ρεπόρτερ",κατέληξα σε ένα συμπέρασμα.

Το σάιτ δεν έχει καμία σχέση με τη πραγματική-ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ζωή.Εικονική πραγματικότητα εντελώς.

Εχω μιλήσει με καμιά 50 αριά Παοκτσήδες φίλους και γνωστούς αυτήν την βδομάδα.

όλοι είναι απογοητεύμενοι με τα περσινά ξεφτιλίκια και εντελώς απαισιόδοξοι για το μέλλον.

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν μου έκανε καμία αναφορά στο τί γράφει ο κόλκας ή ο τάδε ρεπόρτερ.

Ανύπαρκτο κυριολεκτικά το θέμα,ανούσιο εντελώς.Συντηρείται από τους ίδιους χρήστες κάθε χρόνο,που προφανώς είτε είναι μικρής ηλικίας είτε δεν έχουν να που κάτι πιο πρωτότυπο ή ενδιαφέρον είτε ψάχνουν εναγωνίως φανταστικούς εχθρούς.

3 χρόνια Γ.Χ.,4αρες από Ξάνθες και Γιάννινα,ο κάθε πικραμένος κάνει πάρτυ στην Τούμπα,τελευταίοι στα πλέι οφ και φταίνε οι δημοσιογράφοι???????????

ΥΓ Κατα τα άλλα,ξεκινάμε το επόμενο πρωτάθλημα από την 5η θέση και παλεύουμε για την 4η.

Μέχρι εκεί( με την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο.)
πες μου τους φίλους σου να σου πω τι εισαι
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

Κανένας παπάς να περάσει η βάρδια ρε παιδιά???

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

GiorgosAtha έγραψε:
Armagedonas έγραψε:...
Ποιοι στήριζαν το ΓΧ που μας έβγαλε τελευταίους στα PO λέγοντας ότι θα πρέπει να του δωθούν ευκαιρίες σαν πρώτος? Ποιοι στήριζαν τον ΖΒ και τις πετυχημένες του επιλογές στο στήσιμο του ρόστερ που μάσαγε 4αρες από κάθε χωριό επιρρίπτοντας όλη την ευθύνη μόνο στον ΑΑ προσπαθώντας να βγάλουν λάδι τον σούπερ-ντούπερ ΤΔ? Ποιοί κάνανε πόλεμο κάθε χρονιά σε κάθε προπονητή του ΠΑΟΚ που δεν ήταν επιλογή της "παρέας" πχ. ο Στέφενς δεν κάνει τακτική? Ποιοι θεοποιούσαν τον Έλληνα Mourinho και γράφαν ότι ήταν σωστή η αποπομπή του Boloni? Ποιοι λοιδορούσαν οποιονδήποτε -μαζί με τις επιλογές του- ήταν εκτός της "παρέας"? Ποιοι διαμορφώνουν την κοινή γνώμη?
Ε ναι λοιπόν... κάποιος πρέπει να τα πει!!! Λευτεριά στους ΑΡΔ! Μόνο αυτοί δεν φταίνε για την κατάσταση και θέλουν το καλό του ΠΑΟΚ!!!
Όσα + και να βάλω λίγα θα είναι!!
Άβαταρ μέλους
Panos Fanfaras

Δημοσίευση από Panos Fanfaras »

Τι νέκρα είναι αυτή σήμερα ρε παιδιά;
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

gergeo4 έγραψε:αντιο ποδοσφαιρο ο μαρινακης.οποτε ο γαυρος τουλ. εκτος ευρωπης. οφ τοπικ

αρα ειμαστε πιο ανετοι.
Παιδια χαλαρά, αύριο αυτη που θα βγει δεν θα ειναι η τελεσίδικη ποινη του,μεχρι τοτε εχουμε πολυ ψωμι
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Η Θεσσαλονίκη είναι μικρή πόλη. Ποδοσφαιρικά όλοι μια παρέα είναι. Δημοσιογράφοι ποδοσφαιριστές παράγοντες προπονητές είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Κι εγώ πιστεύω ότι υπήρχαν παράγοντες που επηρεάζονταν από τους δημοσιογράφους της πόλης όπως επίσης γινόταν και το αντίστροφο. Το γεγονός όμως ότι άνθρωποι τόσο χαμηλού επιπεδου όπως είναι οι περισσότεροι παραγωγοί ραδιοφωνικών εκπομπών είχαν επιρροή σε παράγοντες του ΠΑΟΚ έχει να κάνει με το ότι και οι ίδιοι οι παράγοντες του ΠΑΟΚ ήταν χαμηλού επιπεδου κυρίως όσον αφορά τις γνώσεις τους πάνω στο πως πρέπει να λειτουργεί μια ΠΑΕ. Γι αυτό λέω ότι στον ΠΑΟΚ ο μονος παοκτσής πρέπει να είναι ο κόσμος του. Όλοι οι άλλοι πρέπει να είναι ψυχροί επαγγελματίες. Ας είναι ότι ομάδα θέλουν. Θέλω τεχνοκράτες να μην έχουν καμια σχέση με ΠΑΟΚ σε όλα τα πόστα. Από τον πρόεδρο μέχρι και τον νερουλά στον πάγκο. Κι αν δεν είναι και Έλληνες ακόμα καλύτερα..
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

stelyk έγραψε:
το outpaok λεει 2 στην λιστα οι μπουληδες24 λενε 4 στη λιστα :lol: :lol: :lol:
Σουρωμενοι θα ητανε. :mrgreen:
mbison

Δημοσίευση από mbison »

ace79grpaok έγραψε:Παιδιά ούτε σημερα βλεπω κάτι ,και ι χρόνος περνάει στο αποστακτηριο του Τζακ ντανιελς πετώντας φελλούς στα βαρέλια
Ουισκι να ηταν, θα ειχε γινει
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Ηρεμία αδέρφια! Η αρρώστια στην ομάδα είναι φανερό ότι υπάρχει και στον λαό του ΠΑΟΚ.
ΌΛΟΙ μαζί πρέπει να ενωθούμε και σαν μια γροθιά ν' ανεβάσουμε την ομάδα εκεί (ψηλά) που της αξίζει!
Αν αρχίσουμε τώρα να κάνουμε κριτικές για το site, για τα φόρουμ, για τους αρδ και να φαγωνόμαστε μεταξύ μας, τότε πάει, το χάσαμε το τραίνο!
ΣΤ" @ΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ τι λένε οι αρδ και κακώς αναπαράγονται τα λεγόμενά τους εδώ! Ας λένε ότι γουστάρουν.
Ελπίζω ν' ανακοινωθεί γρήγορα ο προπονητής μπας και ηρεμήσουμε.
Εννοείτε όποιος και αν είναι , να τον στηρίξουμε σε βάθος χρόνου και ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

hasio_john έγραψε: Εννοείτε όποιος και αν είναι , να τον στηρίξουμε σε βάθος χρόνου και ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ! :mrgreen:
Τα τρία τελευταία χρόνια όλο αυτό λέμε στην αρχή φίλε αλλά μετά...... :? :?
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

στο Μ. Παλάς τρώνε πάντως
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Πάλι τρώνε; Με 400% υγρασία και 35 βαθμούς απορώ πού τη βρίσκουν την όρεξη...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Καλή τους όρεξη.... αλλά ποιοί;;;
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

rainmaker έγραψε:Να αφησεις το σαιτ ησυχο.

Αν δεν εχετε ΜΕΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ τη δυνατοτητα να καταλαβετε πως ΑΛΛΟ το σαιτ ΚΑΙ ΑΛΛΟ το φορουμ, δε μπορουμε να κανουμε κατι.

ΣΤο φορουμ οτι γραφει ο καθε χρηστης ειναι θεμα του. Στη κεντρικη εινακ θεμα του σαιτ. Μολις χτες υπηρξε ΥΠΟΨΙΑ κριτικης στη κεντρικη για τα οσα γινονται στην ομαδα και φαγαμε κραξιμο απο καποια μελη οτι κανουμε σα τον Κολκα και ασκουμε πολιτικη.
Σημερα βλεπω το ακριβως αντιστροφο.

Νισαφι με τις αποψεις σας περι του σαιτ. Αμα θελετε να κανετε σοβαρη κουβεντα καντε την.

Και το γραφω εγω που ξεκαθαρα συμμετεχω πολυ λιγοτερο εδω κ τρεις μηνες τοσο στο φορουμ οσο και στη κεντρικη.

Δε φταιει λοιπον το paokmania για οσα εσεις συζητατε
Rain τα παραθέτεις πολύ σωστά.
Χωρίς να θεωρώ ότι μπορεί να είμαι και εγώ αποδέκτης των παραπάνω, θα ήθελα όμως να προσθέσω κάτι.
Υπάρχουν κάποιοι (πιστεύω μεγάλο ποσοστό, και εγώ μέσα σε αυτούς) που θεωρούν τα αθλητικά sites σκουπίδια και έχουν το παοκμάνια ως παιδί τους, αδερφό τους και όαση στα δρώμενα και την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Σε αυτήν την περίπτωση εγώ προσωπικά έχω νιώσει την ανάγκη κάποιες φορές να παραπονεθώ προς την admin και για πιθανή πολιτική που πιστεύω ότι μπορεί να έχει κάνει. Λόγου χάρη στο θέμα Άγγελου πίστεψα πως έγινε πολιτική.
Δεν ήμουν κακοπροαίρετος προς το site αλλά θεώρησα σκόπιμο να αντιδράσω.
Πολλές φορές λοιπόν ίσως η κριτική μας να είναι καλόβουλη και θα πρέπει να είναι αποδεκτή.
Πάντα φιλικά.
Υ.Γ. Sorry για το οφ τοπικ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”