Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από nikolasf »

Ekatnetworkltd έγραψε:
nikolasf έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:Ο ΓΧ ανακοινωθηκε επισημα ως προσωρινος?Εστω και την υστατη στιγμη μπορουμε να σωσουμε την παρτιδα,η ομαδα ειναι καλη και μπορει ανετα να ριξει τριμπαλλο στο γαυρο
Αλήθεια πόσο τόσο το πιστεύεις αυτό;;;;;
Εγώ το πιστεύω φίλε μου nikolasf για την νίκη και να δείς μετά που θα πάει η πίεση και πόσο θα παίζουνε τα όργανα για αυτούς!Στο χέρι μας είναι να τους δημιουργήσουμε πολλαπλά χτυπήματα αγωνιστηκά η μή! Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
Δηλαδή Ο Γ.Χ. σε τεχνική κατάρτιση και σχεδιασμό και προπονητική ικανότητα είναι 1000 φορές ανώτερος του Ολανδού σε σημείο να στρώσει την ομάδα μέσα σε μία εβδομάδα, ή μήπως συμβάινει κάτι άλλο που όλοι συζητάμε αλλά δεν παραδεχόμαστε, δηλαδή ότι οι πάικτες μπορούν και με στοιχειώδη καθοδήγηση να κάνουν παπάδες απλά μέχρι τώρα δεν γουστάρανε;;;
Εγώ δεν ξέρω τί ισχύει αλλά παρόλα αυτά θα κάνω την Κυριακή τα 500 χλμ για να δώ, αν και πολύ φοβάμε ότι θα απογοητευτώ!!!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ε τότε ρε Κένι, ας κάνει τον προπονητή ο Ιβάν να μην χαλάει τσάμπα τα φράγκα του.
Αν νομίζει ότι απλά αρκεί να τα χώνεις και φτιάχνεις ομάδα είναι γελασμένος.
Ειδικά δε, αν τα χώνεις και παίρνεις σάπιο πράγμα.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Sick Bastard έγραψε:
DimisK έγραψε: Όσο για το Γ.Χ, θα τον στηρίξουμε με πάθος, διότι είμαστε ΟΛΟΙ ΠΑΟΚ! Και καλό θα ήταν ο Σαββίδης να βάλει δίπλα στον Γ.Χ και τον Γκαρσία, έτσι, μπας και τους μεταδώσει λίγο πάθος και τη φλόγα της μάχης. Και να πάψουν να είναι τόσο νερόβραστοι...

:pano:
Καμία στήριξη για κανέναν.
Σόρρυ, αλλά τελείωσαν αυτά, τα αγαπησιάρικα.
Τον Στέφενς τον έδιωξαν επειδή (σύμφωνα με αυτούς και τους υποστηρικτές τους) δεν έφερε άμεσα αποτελέσματα.
Οπότε ή ο ΓΧ και ο κάθε ΓΧ θα φέρει αποτελέσματα και τίτλους, όπως και οι παίχτες, αλλιώς γιούχα και μόνο γιούχα.
Γιατί η ομάδα σερνόταν λογω Στέφενς που δεν κάνει τακτική και τέτοια, αυτά ακούγαμε απ το καλοκαίρι, τώρα λογικά οι παιχταράδες μας πρέπει να πετάνε, ο λούκας να γεμίσει με πάθος, ο στοχ να μην κωλοκάθεται, ο Κατσουράνης να είναι κομπιούτερ στην άμυνα, ο Νίνης να κάνει παπάδες και τέτοια.
μαζι σου
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Χρησιμοποιηθηκαν απο την αρχη της χρονιας περι τους 30 παικτες,ε δεν γινεται και οι 30 να ειναι λιγοι για να καταφερεις να φτιαξεις μια ομαδα καλυτερη απο τον ατρομητο.Μπορει να ειναι λιγοι για να παιξουν σε αυτοματο πιλοτο το ποδοσφαιρο που ηθελε ο Στεφενς αλλα αν περιμεναμε αυτο δεν θα ημασταν ο ΠΑΟΚ θα ημασταν η μπαρτσελονα.Σχετικα τωρα με τον Κατσουρανη,πως γινεται οι ιδιοι που τον αποθεωναν κατα το ξεκινημα της χρονιας,οταν και ηταν ισως ο καλυτερος παικτης,οι ιδιοι που τον αποθεωναν οταν ηταν ο κυριως εκφραστης του επιθετικου παιχνιδιου της ομαδας,οι ιδιοι που ανυσηχουσαν οτι τα συνεχη παιχνιδια ελειψη εναλακτικων λυσεων θα τον καψουν οπως και εγινε,ξαφνικα να κατηγορουν αυτον που παρα την πτωτικη του πορεια δεν εχασε την θεση του ποτε,οτι λιγους μηνες πριν το τελος της χρονιας και λιγους μηνες πριν την πιθανοτατη αποχωρηση του ξαφνικα ξυπνησε ενα πρωι και ειπε οτι πρεπει να φαει τον Στεφενς για να μην χασει την θεση που ειδε κατειχε χωρις προβλημα.Ε κατι δεν κολαει ρε παιδια πως να το κανουμε.

Υ.Γ Κεν αν τον Σαββιδη δεν τον ενοχλει το γεγονος οτι οι υφισταμενοι του τον εχουν χρεωσει καμια δεκαρια μυρια σε αποτυχημνενες επιλογες προπονητων και παικτων τοτε δυστυχως δεν μπορουμε να ελπιζουμε σε πολλα.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

nikolasf έγραψε:
Ekatnetworkltd έγραψε:
nikolasf έγραψε: Αλήθεια πόσο τόσο το πιστεύεις αυτό;;;;;
Εγώ το πιστεύω φίλε μου nikolasf για την νίκη και να δείς μετά που θα πάει η πίεση και πόσο θα παίζουνε τα όργανα για αυτούς!Στο χέρι μας είναι να τους δημιουργήσουμε πολλαπλά χτυπήματα αγωνιστηκά η μή! Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
nikolasf έγραψε: Δηλαδή Ο Γ.Χ. σε τεχνική κατάρτιση και σχεδιασμό και προπονητική ικανότητα είναι 1000 φορές ανώτερος του Ολανδού σε σημείο να στρώσει την ομάδα μέσα σε μία εβδομάδα, ή μήπως συμβάινει κάτι άλλο που όλοι συζητάμε αλλά δεν παραδεχόμαστε, δηλαδή ότι οι πάικτες μπορούν και με στοιχειώδη καθοδήγηση να κάνουν παπάδες απλά μέχρι τώρα δεν γουστάρανε;;;
Εγώ δεν ξέρω τί ισχύει αλλά παρόλα αυτά θα κάνω την Κυριακή τα 500 χλμ για να δώ, αν και πολύ φοβάμε ότι θα απογοητευτώ!!!
Δεν διαφωνώ σε αυτά που λές αλλά πάντα σε τέτοιες καταστάσεις η απομάκρυνση προπονητή με συνάρτηση το πρώτο ακόλουθο ματς δημιουργούν ακραίες καταστάσεις ψυχολογίας πάντα προς το καλύτερο!Πόσο μάλλον όταν έχεις να παίξεις με τον γαύρο και όταν προέρχεται απο κλαρίνο με τον πάο και το μυαλό του είναι στην Αγγλία!Τα όργανα δεν θα παίζουνε μόνο για εμάς αλλά αν είμαστε μάγκες να μεταφέρουμε και λίγο πίεση εξωγενης πρός αυτούς! Και αυτό και μόνο φτάνει για να παίξουμε με πολύ πάθος!Και εγω 500 χιλ θα κάνω!
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

sik.εσενα δηλαδη σου δειχνει πως σκεφτεται διαφορετικα?και εγω ερμηνεια προσπαθω να δωσω.
τζος. αν οταν μιλας για υφισταμενους εννοεις το βρυζα.εναν ολαιταν πηγε να φερει με μιζες κ 100 χιλιαρικα παραπανω και η μαρια του εκοψε το βηχα και τωρα παλι λεμε για αποτυχημενο βρυζα που δεν εφερε ολαιταν.και το ξερω οτι ακουγομαι σαν να ειμαι ο βρυζας και ας μην πειθω οτι δεν το γουσταρω.και δεν το γουσταρω γιατι ειναι αψυχος.γιατι οταν κανανε τα αδερφιστικα με το ζαγορακη με διαρροες σε συνδεσμους και αρδ μικρυναν τον ΠΑΟΚ και απο εκει που βρισκομασταν στα ουρανια με την παρουσια τους βρεθηκαμε στα ταρταρα.και τα πληρωνουμε ακομα.σιχαινομαι οποιονδηποτε πυροδοτει το διχασμο στον ΠΑΟΚ.γι αυτο σιχαθηκα και τον μπολονι και γι αυτο δε σιχαθηκα τον στεφενς που απεδειξε μεχρι στιγμης οτι ειναι Κυριος.γι αυτο σιχαινομαι και τους αρδ γιατι στη θεσσαλονικη δημιουργησαν ολοκληρη παρασιτικη σχολη που επιβιωνει μονο απο την ιντριγκα και το διχασμο.και το κολπακι εχει πετυχει 100%.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Sick Bastard έγραψε:Τελευταίοι που φταίνε είναι οι παίχτες που παίζουν; Μάλιστα, makes perfect sense.

Όχι τελευταίος που φταίει ειναι ο προπονητής που τους βάζει. Θέλει ο Κατσουράνης να τον φάει και το καταλάβατε εσείς και όχι ο Στεφενς. Αυτο κι αν εχει λογική...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Μην αρχίσουμε ''τι θα κάνει ο ΓΧ'' κλπ.
Τίποτα. Χαμένη η χρονιά.
Αλλά με τον πρώην θα βγαίναμε τέταρτο-πέμπτοι σίγουρα. Τι να τον κάνουμε?
Για μένα μετά τη Λεωφόρο τέλειωσε. Δεν τρώω ότι η κλίκα ήθελε να τον φάει μόνο.
Αυτός τι έκανε? πείτε μου ΕΝΑ πράγμα που θα θυμάστε απ' τον Στέφενς.
Όλοι θέλανε να τον φάνε.Σιγά...
Και τι να κάνω επειδή πήρε Ουέφα πριν 15 χρόνια θα τον προσκυνάω? τότε να προσκυνάω και τον Μπάγεβιτς!
Στο φινάλε ας έβγαινε να τα πει. Όχι να πουλάει τρέλα στους παίκτες του, να πουλάει τρέλα στις δηλώσεις και να τα ρίχνει πάντα αλλού.
Αγωνιστικά από που ν'αρχίσω και που να τελειώσω...
Άβαταρ μέλους
keeper4

Δημοσίευση από keeper4 »

Ότι και να έχει γίνει είναι μεγάλη στεναχώρια που ένας προπονήτης με τέτοιο όνομα και τέτοια εμπειρία φεύγει έτσι.Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τίποτα ως ομάδα από αυτόν τον άνθρωπο.Όποιος και να φταίει είναι κρίμα.
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Δεν υπαρχει καμμια προσωπολατρεια για κανεναν.
Υπαρχει απογοητευση για το γεγονος της καταρρευσης ενος ακομη "πλανου" δημιουργιας ΚΑΛΗΣ ομαδας.Κι ο Χουμπ θα κρινοταν στην ωρα του οπως ολοι οσοι δουλευουν.
Κανεις δεν υποστηριζει οτι ολοι οι παικτες ειναι αχρηστοι.Δημιουργηθηκε ομως μια ομαδα με πολυ σοβαρες δυσλειτουργιες κι οτι πηγε να διορθωθει τον χειμωνα ,ΔΕΝ το ειδαμε ακομη.

Οι παικτες ,οπως ολοι μας , μπορει να γουσταρουν ή να μην γουσταρουν τον προπονητη τους.Αυτο δεν τους δινει το δικαιωμνα να κανουν την ομαδα "παιδικη χαρα" κι οφειλουν να παιζουν ως επαγγελματιες.Αν δεν το κανουν ,η διοικηση οφειλει να τους βαλει στην θεση τους ,υποστηριζοντας τον προπονητη και το πλανο της ομαδας.Οχι ,να αφηνει τα αποδυτηρια ερμαιο των "κλικων",οχι να αφηνει τον προπονητη μονο του στις οποιες διαμαχες με παικτες(περιπτωση Χακομπο-Ινιγκο κτλ),οχι να συνανταται με τον εστιατορα και τον Σαντος ,αφηνοντας το να διαρρευσει,ωστε να συνθλιβεί καθε εννοια πειθαρχιας στα αποδυτηρια.
Και εν κατακλειδει, ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙΣ 1.5 ΜΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΟΥ,ΕΠΕΝΔΥΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΣΟΒΑΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ,ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ και ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΡΜΑΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΟΛΑΚΑ.

Υπαρχει απογοητευση ,γιατι το ιδιο εργο το εχουμε ξαναδει τα τελευταια 2 χρονια και γιατι ετσι οπως παει το πραγμα ,το πιο πιθανο ειναι να το ξαναδουμε και του χρονου με τον Σαντος.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Κένι, ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι το θέμα μου δεν είναι ο Στέφενς ως πρόσωπο, δεν τον έχω ούτε καν μακρινό θείο, ξέρω γω, το θέμα μου είναι η συνεχιζόμενη κοροϊδία.

Σου ξαναλέω λοιπόν, εφόσον η ΠΑΕ σαν σύνολο, δέχτηκε ότι ο Στέφενς είναι το πρόβλημα, δηλαδή ένας άνθρωπος που ήρθε άγνωστος μεταξύ αγνώστων πριν 7-8 μήνες κι όχι η παλιοπαρέα που είναι 5 χρόνια στον ΠΑΟΚ και πραγματική πρόοδο δεν είδαμε, περιμένω, τώρα που το πρόβλημα αν δεν λύθηκε, εξαλίφθηκε κατά μεγάλο ποσοστό, να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους και να αρχίσει η ομάδα και οι 30 παίχτες, να αποδίδουν την μπαλάρα που μερικοί νομίζουν ότι μπορούν να αποδώσουν. Απλά πράγματα.

Και ναι, για μένα περιόδος χάριτος τέλος. Αφού το ''μότο'' είναι ότι έχουμε τόσους παιχταράδες, τι να μας πει, το κάθε χωριό, ο ατρόμαχτος, ο βάζελος, περιμένω απ τους παιχταράδες που τους είχε καταστρέψει ο προπονητής που δεν κάνει τακτική, να κλείσουν στόματα.

Βέβαια, είπα, ότι η κατάσταση είναι win-win, αν δεν αποδώσουν, ο Στέφενς άφησε καμένη γη, αν αποδώσουν, τους κρατούσε πίσω ο Στέφενς. ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

barlow4 έγραψε:sik.εσενα δηλαδη σου δειχνει πως σκεφτεται διαφορετικα?και εγω ερμηνεια προσπαθω να δωσω.
τζος. αν οταν μιλας για υφισταμενους εννοεις το βρυζα.εναν ολαιταν πηγε να φερει με μιζες κ 100 χιλιαρικα παραπανω και η μαρια του εκοψε το βηχα και τωρα παλι λεμε για αποτυχημενο βρυζα που δεν εφερε ολαιταν.και το ξερω οτι ακουγομαι σαν να ειμαι ο βρυζας και ας μην πειθω οτι δεν το γουσταρω.και δεν το γουσταρω γιατι ειναι αψυχος.γιατι οταν κανανε τα αδερφιστικα με το ζαγορακη με διαρροες σε συνδεσμους και αρδ μικρυναν τον ΠΑΟΚ και απο εκει που βρισκομασταν στα ουρανια με την παρουσια τους βρεθηκαμε στα ταρταρα.και τα πληρωνουμε ακομα.σιχαινομαι οποιονδηποτε πυροδοτει το διχασμο στον ΠΑΟΚ.γι αυτο σιχαθηκα και τον μπολονι και γι αυτο δε σιχαθηκα τον στεφενς που απεδειξε μεχρι στιγμης οτι ειναι Κυριος.γι αυτο σιχαινομαι και τους αρδ γιατι στη θεσσαλονικη δημιουργησαν ολοκληρη παρασιτικη σχολη που επιβιωνει μονο απο την ιντριγκα και το διχασμο.και το κολπακι εχει πετυχει 100%.
Πότε πέταξε η ομάδα για Σαλόνικα, πότε τα είπανε στο skype, πότε τα συμφωνήσανε, πότε βγήκε η ανακοίνωση, πότε γίνανε όλα κανείς δεν πήρε χαμπάρι.

Δεν ξέρω τι αποζημίωση θα πάρει, μπορεί να τα καρπωθεί όλα μέχρι τέλος συμβολαίου ο Ολλανδός αλλά ότι δεν άνοιξε ρουθούνι και γινανε όλα σε τρεις ώρες κάτι σημαίνει. Και με την μέχρι τώρα εικόνα που έχει η ΠΑΕ στα διαζύγια κι εγώ σκεφτόμουν πως ο Χουουμπ βοήθησε προς αυτήν την κατεύθυνση, είτε τον έτσουξε είτε ήθελε να απαλλαγεί απο μας.
Άβαταρ μέλους
kastoria_1970

Ποιός φταίει;

Δημοσίευση από kastoria_1970 »

Μιλώντας εκ του ασφαλούς, και αφού έχω απογοητευτεί πλήρως από την εξέλιξη που έχει η φετινη ομάδα, θα επιχειρήσω να απαντήσω για το ποιος φταίει και να αναλύσω την κατά την προσωπική μου γνώμη, συνολικη αποτυχία σε όλα τα επίπεδα.

Φταίει ο Huub;
Ναι. Κυρίως γιατί δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στα δεδομένα της ομάδας. Θα μου πεις ότι δεν τον άφησες να δουλέψει σε πλάνο τριετίας. Ας είμαστε ειλικρινείς. Ποιός από όλους εδώ μέσα έχει υπομονή τριών χρόνων για να δει τίτλο;
Πιθανότατα να του φούσκωσαν τα μυαλά στην αρχή με τις υποσχέσεις δυνατού ρόστερ, τους όχι και τόσο δυνατούς αντιπάλους, το νέο προπονητικό, τις υποδομές, τις παιδικές ομάδες, τον πλούσιο πρόεδρο κλπ. κλπ. Πίστεψε ότι ήρθε σε υπερομάδα και διαψεύστηκε οικτρά.

Φταίει το ρόστερ;
Ναι. Είναι ακριβότερο από αυτό της δεύτερης χρονιάς του Santos αλλά δεν είναι καθόλου καλύτερο.
Χωρίς αμυντικό δίδυμο φόβητρο, χωρίς γρήγορη ανάπτυξη από τα άκρα, χωρίς δημιουργία και με παίχτες που έχουν παίξει σε όλες τις θέσεις και σ'όλους τους πιθανούς συνδυασμούς χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα. Είναι αργό σύνολο και με έλλειψη φαντασίας, τόσο ατομικά όσο και ομαδικά. Από όλη τη χρονιά κρατάω ένα μπάσιμο του Λάζαρ και ένα στοπάρισμα με το στήθος του Βούκιτς. Όλα τα άλλα ακόμη και η κλασσική και χιλιοπαιγμένη κίνηση του Στοχ από αριστερά είναι απολύτως προβλέψιμα.

Φταίει η κακιά μας η τύχη
Κυρίως. Δεν μας βγήκε ούτε μια μεταγραφή. Βιτόρ καλώς αλλά απών, Λούκας, νομίζω ότι είδαμε το ταβάνι, Νέτσιντ δεν τον είδαμε καθόλου, Ολίσε ούτε για Πλατανιά, Στοχ υπερτιμημένς, προβλέψιμος και με φοβερά προβλήματα χαρακτήρα, Σπυρόπουλος φάντασμα, Σκόνδρας μια σεζόν για να βρει τα πατήματά του, Τζιόλης, Κατσουράνης, Νίνης, δεν κάνουν για ΠΑΟ, θα κάνουν για εμάς, Κλάους και Σάλπι μόνο για συναισθηματικούς λόγους μένουν, Λίνο για δεύτερος πλέον για να κάνει τη διαφορά, Χούσεν ???, Μαντούρο βαδιστής.
Οι μόνοι που διακρίθηκαν είναι ο Γλύκος, που γενικά στις κακές αμυντικά ομάδες, διακρίνεται ο τερματοφύλακας, Οι Τζαβέλλας και Κάτσε που είναι αβοήθητοι και ο Νάτχο που είναι για καλύτερη ομάδα.
Οι γαύροι πουλήσαν τζεμπούρ, βάις, μήτρο, φέτφα που είναι πολύ καλύτεροι από τους δικούς μας και τους βγήκε ο Ολαϊτάν (περαστικά του) ο Κάμπελ, ο Ντομίνγκεζ????

Φταίει το παρεάκι;
Δεν νομίζω. Κατ' εμέ δεν υπάρχει παρεάκι. Ο Τσιστιακώφ, η ρωσίδα ο Καβαλιώτης, ο Ξανθιώτης πιο πολύ με ανέκδοτο μου κάνουν. Είναι ένα δημιούργημα της φαντασίας μας για να αποδώσουμε κάπου τις ευθύνες. Η άποψη μου είναι ότι είναι ανίσχυροι και αποδυναμωμένοι με πρακτικά μικρές αρμοδιότητες. Ο μόνος υπεύθυνος για ότι καλό ή ότι κακό είναι ο Σαββίδης.

Φταίει ο κόσμος;
Ναι. Η πολύχρονη απουσία τίτλων, τελικών, εντυπωσιακών πορείων στην Ευρώπη μας έχει κάνει όλους μίζερους, κομπλεξικούς, όπως οι γαύροι του '90. Αυτούς που έχουν διαρκείας τους λυπάμαι γιατί κάθε Κυριακή πρέπει να υποοτούν απίστευτες νίλες και αγωνίες. Την μερίδα των αρρώστων στην 4 τους έχει σιχαθεί η ψυχή μου. Όποτε πάω στην Τούμπα νομίζω ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου, δεν έχουν ουδεμία σχέση με τον ΠΑΟΚ και με το ποδόσφαιρο.

Φταίει το σύστημα (διαιτησία, ΕΠΟ, Super League);
Ναι. Τον έπαιζε και τον παίζει η διαιτησία μια ζωή, σαν μια επαρχιακή ομάδα. Και δεν έχει και άδικο. Του χρόνου πιθανότατα η Θεσσαλονίκη να έχει μόνο μια ομάδα, ενώ η Αθήνα θα έχει 6-7 και η Κρήτη 3. Εξάλλου και η αναλογία χρήματος Αθήνας Θεσσαλονίκης είναι τουλάχιστον δεκαπλάσια. Πιστεύω ότι από χρόνια ο θρύλος έχει πάψει να λαδώνει διαιτητές. Τον στηρίζουν μόνοι τους από κεκτημένη ταχύτητα αφού μόνο αυτός υπάρχει. Και οι ίδιοι το πιο πιθανό είναι να είναι γαύροι.

Φταίνε οι δημοσιογράφοι;
Εν μέρει. Ο κόσμος έχει σιχαθεί (ειδικά με την κρίση) όλες τις μορφές εξουσίες και τα ΜΜΕ. Η επιρροή τους είναι αμελητέα. Αν δεν υπήρχε τόση ανεργία ώστε ο κάθε δυστυχής αντί να ακούει ραδιόφωνα τα πρωινά, να δουλεύει, θα σου έλεγα ποιος θα γνώριζε αυτούς τους καραγκιόζηδες των ερτζιανών.

Και κλείνω με μια ερώτηση;
Αγαπάω περισσότερο ή λιγότερο τον φετινό ΠΑΟΚ; Μήπως θα αλλάξω ομάδα;
Η απάντησή μου είναι ότι τον αγαπώ το ίδιο. Αυτό που αλλάζει είναι οι χαρές και οι λύπες.
Αυτό που μένει είναι τα τέσσερα γράμματα.
:pano:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kastoria_1970 την Δευ 03 Μαρ 2014, 12:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Και στον φερειρα ο κατσουρανης και ο σπυροπουλος εφταιγαν γιαυτο μολις τους εδιωξε ο βαζελος πετουσε μετα...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

εγω παλι προσδοκιες δεν εχω.αλλη μια αρρωστη χρονια.
απλα αν αρχισουν να αποδιδουν θα χαρεις η θα στραβωσεις που το εκαναν για να φανε το στεφενς ασουμε.
εκει ειναι που χαλιεμαι εγω.οτι η διχαστικη σκεψη εχει γινει κυρια νοοτροπια.και δυστυχως οτι επιτυχια και να ερθει αυτο δε θα αλλαξει αν δε διωξει ζζηδες κλπ απο εκει μεσα.και δεν φαινεται να θελει να το κανει.οποτε η ομαδα αυτη δε θα σηκωσει κεφαλι ποτε.
επισης σικ δε θεωρω οτι ο γαυρος εχει τοσο καλυτερο ροστερ.απλα εκει δουλευουν σε συνθηκες εργαστηριου.τα αρδ αξωραιζουν και τα πιο στραβα.το κρατος καθεται σουζα.οι διαιτητες σφυριζουν φαουλ κατα του γαυρου και απο το φοβο τους στηνονται και στο τειχος μην μπει κανενα γκολ.οι κωλογαυροι δερνουν και δολοφονουν αβερτα και δεν κουνιεται φυλλο και εδω εχουν περασει καμια 300αρια απο εισαγγελεις και αυτοφωρα χωρις λογο.οι παικτες τους εκει ειναι στα οπα οπα και ολα κυλουν ομορφα.
εδω ειμαστε 28 μερες μετα.ολοι τρεχουν να κρυφτουν απο τα ζομπι.και ολοι ειναι ζομπι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Δευ 03 Μαρ 2014, 12:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”