Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
eleos

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από eleos »

PARASANDALOS έγραψε:αν παρουμε τον μποκανι δε θελω 10ρι στα @@ μου και ας παιζει κ ο ιβιτς μεσα.... :D :D
ΩΠ!
Τώρα τόπες, μη μου τα αλλάξεις μες τη χρονιά θα σε δαγκάσω το γόνατο..
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Ο Χαλκιάς έχει τη φετινή χρονιά ή και άλλη μία; εάν τελειώνει Ιούνιο 12, κλείστε τον αυστριακό για του χρόνου/Ιανουάριο. Αν και από την άλλη...θα ήθελα να δω και τι ψάρια πιάνει ο Γιακουμής...

Μέσα στο σ/κ μεταγραφή δεν νομίζω να ανακοινωθεί. όλοι (...) στις παραλίες και στις διακοπές, από Δευτέρα λογικά για να τιγκάρει κ την Πέμπτη.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

No4h έγραψε:Μαλιστα. Το ειδα κ αυτο.
Παικτης με απαγορευτικη τιμη για το βαζελο, αλλα βατη για εμας.
Ποσα χρονια εχω να ακουσω κατι τετοιο. ΠΟΣΑ;
Κ@υλ@ αδερφε μου :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

καλα μιλαμε θα σκασει ο αμπραμοβιτς απο το κακο του αμα του κλεψουμε απο τα χερια τον μαυρουκο...
το ιδιο και ο βενγκερ.. τι γραφω θεε μου και δεν μου κλεινει το λαπτοπ στα δαχτυλα...
ρε προσγειωθειτε λεμε...εγραψε καποιος μια μαλακια και το δεσατε κομπο..
Άβαταρ μέλους
lakifirm

Δημοσίευση από lakifirm »

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να προχωρήσει στην απόκτηση δύο νεαρών γάλλων ποδοσφαιριστών οι οποίοι αγωνίστηκαν απέναντι στην Αναγέννηση Δερήνειας – Α΄εθνική Κύπρου – και εντυπωσίασαν.

Πρόκειται για τους 18χρονούς Ζουέλ και Ζουλιάν, με τον πρώτο να αγωνίζεται δεξιός αμυντικός και ο δεύτερος επιθετικός.

Οι παίκτες ήρθαν να δοκιμαστούν στη Θεσσαλονίκη χωρίς να κοστίσει ευρώ στον ΠΑΟΚ η συγκεκριμένη διαδικασία, μέσα από άνθρωπο που συνεργάστηκε ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος.

Οι δύο Γάλλοι αγωνίστηκαν στο φιλικό και εντυπωσίασαν – κυρίως ο Ζουλιάν – ο οποίος πέτυχε και δύο από τα τρία γκολ της ομάδας στην ήττα από τους Κύπριους με 4-3.

Αύριο αναμένεται να γίνει ραντεβού του Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου με τον Ζήση Βρύζα και μαζί θα αποφασίσουν το αν θα διατηρηθούν στη β΄ ομάδα του ΠΑΟΚ ή θα δοθούν δανεικοί σε ομάδα β΄εθνικής.

Πρέπει να σημειωθεί πως η ομάδα που αποτελούνταν από παίκτες γεννημένους κυρίως το 1995, τα πήγε πολύ καλά απέναντι σε μία ομάδα Α΄εθνικής Κύπρου και αυτό είναι κάτι πολύ χαρμόσυνο.

Όσον αφορά στο Νίκο Κολομπούρδα, προπονητή της ομάδας Νέων, ζήτησε να μείνουν οι παίκτες στην ομάδα γιατί τους χρειάζεται.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

peris έγραψε:καλα μιλαμε θα σκασει ο αμπραμοβιτς απο το κακο του αμα του κλεψουμε απο τα χερια τον μαυρουκο...
το ιδιο και ο βενγκερ.. τι γραφω θεε μου και δεν μου κλεινει το λαπτοπ στα δαχτυλα...
ρε προσγειωθειτε λεμε...εγραψε καποιος μια μαλακια και το δεσατε κομπο..
Δεν το δεσαμε κομπο εμεις αυτο αδερφε μου αυτα ειναι δουλειες αλλον :lol:

Εμεις γραφουμε στις μεταγραφες καλοκαιργιου 2011 :nairepaok:

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

Ποιος Μποκανί… η ομάδα

30 Ιουλ 2011 23:08, Από Σταύρος Κόλκας

Θέμα συζήτησης αποτελεί μεταξύ διοίκησης και υποψήφιων αγοραστών η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Από την πλευρά τους, οι υποψήφιοι αγοραστές της ΠΑΕ, μέσα στα όσα συζητήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα εμφάνισαν και τη διάθεσή τους να προχωρήσει άμεσα η ομάδα ποδοσφαιριστές που θα την ενισχύσουν.

Μέσα στα όσα ακούστηκαν, ήταν σίγουρα και το όνομα του Μποκανί, ο οποίος είναι μία επιλογή αρεσκείας Λάσλο Μπόλονι.

Η διοίκηση που εκπροσωπήθηκε σε αυτή τη κουβέντα από τους Θοδωρή Ζαγοράκη και Ζήση Βρύζα, εξέφρασε μία διαφορετική άποψη. Πως το πρώτο μέλημα της νέας ιδιοκτησίας εφόσον ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της συμφωνίας, θα πρέπει να είναι η πληρωμή της υπάρχουσας ομάδας – ένα μέρος των οφειλομένων για την ακρίβεια – και έπειτα να γίνουν μεταγραφικές κινήσεις.

Το θέμα της ισορροπίας στα εσωτερικά του συλλόγου, είναι πολύ λεπτό και εφόσον εμπλακούν Φλωρίδης – Σαχπατζίδης η πλευρά των Ζαγοράκη – Βρύζα επιθυμεί να δημιουργηθούν συνθήκες μμεγαλύτερης ασφάλειας εντός των αποδυτηρίων.

Κάτι το οποίο απ ότι φαίνεται θα ξανασυζητηθεί μέσα στην εβδομάδα.

Όσον αφορά στο τι θα συμβεί με ΠΑΕ και επενδυτές, σε πρώτη φάση αναμένεται να εμφανιστεί εκ νέου ο Βασίλης Φλωρίδης με τα απαραίτητα έγγραφα τα οποία σύμφωνα πάντα με το περιβάλλον του θα τα εξασφαλίσει.

Αν αυτό συμβεί, Ζαγοράκης και Κατσαρής, αναμένεται να συντονίσουν τις ενέργειές τους για να υποδεχτούν τα νέα πρόσωπα αλλά και την επένδυση που αναμένεται να γίνει.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

αν ειναι αληθεια σε αυτα που λεει ....μεταγραφες επρεπε να ειχαν γινει εδω και καιρο κ το καθυστερουν ακομα??????????????????????????

τι να ψωνισουμε παλι οτι τελευταιο θα εχει μεινει????????????????
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

εγώ Παρασάνταλο ιμιτασιόν σε κόβω.... τί άβαταρ είναι αυτό; άντε βάλε τον όμορφο πάλι!
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

εγω παλι με τοσο ναρθηκα για ασανδαλο τον κοβω
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

αχααχαχαχαχαχα
τι να κανω ο ερμος θα το βγαλω μολις το χειρουργησω
Άβαταρ μέλους
xavakhs

Δημοσίευση από xavakhs »

Αlex schalk εβγαλε ματια ο πιτσιρικος σημερα στο φιλικο του γαυρου με την breda. 92 γεννηθης και αξια 170 χιλιαρικα κρατηστε το ονομα του θεωρειται το μεγαλυτερο ταλεντο στην Ολλανδια στην ηλικια του

http://www.transfermarkt.co.uk/en/alex- ... 86228.html
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

λατιν φορ και μποκανι γραφουν τα σπορια απο το βορρα..+ταμουδο
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Γενικά, ας επιστρέψουμε στο κλίμα μετριοπάθειας, ή ακόμη και απαισιοδοξίας, που είχαμε πριν τον αγώνα...
Όλη αυτή η ευφορία δεν μου κάθεται καλά, ας κρατάμε μικρό καλάθι...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

ε ρε τι έχει να γραφεί και να διαβαστεί πάλι από αύριο.
σε κάθε περίπτωση,προφανέστατα και συμμερίζομαι προσωπικά τη λογική της διοίκησης.πρέπει πρώτα να ξεπληρωθούν τα χρεωστούμενα σε ένα σημαντικό βαθμό στους παίχτες και στη συνέχεια βλέπουμε.μην κάνετε,τουλάχιστον ακόμα,μεγαλεπίβολα όνειρα,όπως ορθά ο ... πολύπειρος σέρα4 :lol: :lol: σας προτρέπει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”