Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Ειναι κριμα παντως - αφου ο παικτης ηταν για "σκοτωμα " ουτως 'η αλλως - να βαλεις στο ταμειο σου το ιδιο περιπου ποσο που πηρες απο την πωληση οικοδομου + μελισση μαζι .... 
εκεινες οι πωλησεις ομως Σαρκ ηταν καθαρα εκμεταλευση του νεοπλουτισμου που τους επιασε και της επιδειξης δυναμης που θελαν να κανουν.....Αν τους πουλουσαμε εξω με το ιδιο ποσο ναι...αλλα που...? Ασχετο ο Ντανι φερναντεζ στον νιωνιο ερχεται...
- cristiano4
άλλες εποχές....και ξερεις απο την άλλη οι γαυροβαζελοι σε τετοιου ειδους κινησεις βάζουν επιπλεον για μουρη...αν προσπαθουσαμε να δωσουμε στον γκει θα ειχαμε μητρογλου και 2,5 μυρια καθαρα για εμας αλλα τοτε θα ξενερωναμε ολοι....η ελλαδα παιζει να ειναι η χειροτερη αγορα αυτη την στιγμη ακομα και απο άλλες βαλκανικες χωρες,ετσι οπως αναγκαστηκαμε να πουλησουμε πάλι καλα λέω...
Εγω ενα εχω να πω ... Το ακριβοτερο " κομματι " της συλλογης ειναι ο Βιερινια . Θες να πουλησεις για να ερθουν χρηματα στα ταμεια ? Πουλα και εγω ειμαι μαζι σου ...
Αλλα κατι "παπαδες " του τυπου " ο βιερινια δεν πωλειται κατω απο 10 και 15 εκ. σε ομαδες της ελλαδας " , τα θεωρω φτηνες δικαιολογιες...
Και μιλαω καθαρα για το οικονομικο κομματι . Περα απο συναισθηματισμους κλπ. Πουλα τον χιλιες φορες αλλα με ενα αντιτιμο , αντιστοιχο της αξιας του παικτη... Εδω καθε τρεις και λιγο μας σκοτιζαν τ' @ρχιδια οι ΑΡΔ και τα παπαγαλακια , για δηθεν ομαδες απο το εξωτερικο που ζητουσαν τον παικτη και παει λεγοντας ... Που ειναι αυτες ????
Ειλικρινα θα προτιμουσα μια επιδειξη νεοπλουτισμου απο τον χοντρο του πειραια με 10 εκ. για τον πορτογαλλο ( να κανει και το κομματι του στα ορκ του λιμανιου ) και ας μην πηγαινε στην γερμανια ...
Με αυτη τη λογικη ας τον δωσουμε και τζαμπα στην Μπαρτσα , να καμαρωνουμε οτι παικτης μας πηγε στην ομαδα του Γκουαρντιολα...
Δεν εχω κανενα προβλημα να φυγει ... Αλλα πουλα τον οσο το δυνατον περισσοτερο και καλυτερα ... Γιατι μετα θα παρουν σειρα και αλλοι .... Και με χαμηλοτερο αντιτιμο ...
υ.γ. θυμαμαι την μεταγγραφη του γυφτο-μεξικανου του καστιγιο στη Σαχταρ με 15 εκ. , και μου ερχεται καταθλιψη ......
Αλλα κατι "παπαδες " του τυπου " ο βιερινια δεν πωλειται κατω απο 10 και 15 εκ. σε ομαδες της ελλαδας " , τα θεωρω φτηνες δικαιολογιες...
Και μιλαω καθαρα για το οικονομικο κομματι . Περα απο συναισθηματισμους κλπ. Πουλα τον χιλιες φορες αλλα με ενα αντιτιμο , αντιστοιχο της αξιας του παικτη... Εδω καθε τρεις και λιγο μας σκοτιζαν τ' @ρχιδια οι ΑΡΔ και τα παπαγαλακια , για δηθεν ομαδες απο το εξωτερικο που ζητουσαν τον παικτη και παει λεγοντας ... Που ειναι αυτες ????
Ειλικρινα θα προτιμουσα μια επιδειξη νεοπλουτισμου απο τον χοντρο του πειραια με 10 εκ. για τον πορτογαλλο ( να κανει και το κομματι του στα ορκ του λιμανιου ) και ας μην πηγαινε στην γερμανια ...
Με αυτη τη λογικη ας τον δωσουμε και τζαμπα στην Μπαρτσα , να καμαρωνουμε οτι παικτης μας πηγε στην ομαδα του Γκουαρντιολα...
Δεν εχω κανενα προβλημα να φυγει ... Αλλα πουλα τον οσο το δυνατον περισσοτερο και καλυτερα ... Γιατι μετα θα παρουν σειρα και αλλοι .... Και με χαμηλοτερο αντιτιμο ...
υ.γ. θυμαμαι την μεταγγραφη του γυφτο-μεξικανου του καστιγιο στη Σαχταρ με 15 εκ. , και μου ερχεται καταθλιψη ......
Παλι καλα δεν θα το ελεγα.cristiano4 έγραψε:ουρη...αν προσπαθουσαμε να δωσουμε στον γκει θα ειχαμε μητρογλου και 2,5 μυρια καθαρα για εμας αλλα τοτε θα ξενερωναμε ολοι....η ελλαδα παιζει να ειναι η χειροτερη αγορα αυτη την στιγμη ακομα και απο άλλες βαλκανικες χωρες,ετσι οπως αναγκαστηκαμε να πουλησουμε πάλι καλα λέω...
Πρεπει ομως να ειναι επιτακτικη αναγκη η εισροη χρηματων στο ταμειο μας,τοσο επιτακτικη που μας κανει να λεμε παλι καλα που πουλησαμε 5 μυρια το καλυτερο παιχτη του ΠΑΟΚ και του ελληνικου πρωταθληματος...
Μου αρεσει που παλαιοτερα γραφαμε " πουλας εναν Βιερινια και ξεχρεωσες ".... Που να ξεραμε οτι ουτε αυτο μπορει να γινει ....

Shark αμα ξεχρεωνουμε μια χαρα την βρισκω την πωληση...αλλα δεν...
Θα περιμένω λίγο....2 αποχαιρετισμοί σε μια μέρα πάει πολύ.
Ισως σε βρούνε χοντρό οι άμπαλοι Γερμαναράδες και ακυρώσουν τη μεταγραφή.
Θα περιμένω ως αύριο
Ισως σε βρούνε χοντρό οι άμπαλοι Γερμαναράδες και ακυρώσουν τη μεταγραφή.
Θα περιμένω ως αύριο
Φιλε Rizla , εκει ειναι το θεμα ... Οτι και πουλαμε αλλα και οτι δεν ξεχρεωνουμε .... Και το ξερουμε ολοι αυτο ... Αλλα οταν θυμαμαι τις τυμπανοκρουσιες περι ρητρας 10 και 15 εκ. , με πιανουν γελια ...
2-3 πράγματα ...
μεγάλη πίκρα η φυγή σου μικρέ ...
μόνο που δεν θα σε βλέπω άλλο απο κοντά μιζεριάζω ...
υποσ.
1ον το ποσό είναι μικρό για την αξία σου αλλά αυτό δείχνει ότι ακόμα είμαστε μικροί εμείς οργανωτικά ...
2ον τον αντιπαθητικό τον Τσιάρτα ποιος τον έβαλε στο παιχνίδι να μανατζάρει τον μικρό ? ρε σεις ΖΖ εμείς σαν ΠΑΟΚ θα έχουμε κάποιο όφελος από την συνεργασία με αυτόν τον αντιπαθητικό ?
μεγάλη πίκρα η φυγή σου μικρέ ...
μόνο που δεν θα σε βλέπω άλλο απο κοντά μιζεριάζω ...
υποσ.
1ον το ποσό είναι μικρό για την αξία σου αλλά αυτό δείχνει ότι ακόμα είμαστε μικροί εμείς οργανωτικά ...
2ον τον αντιπαθητικό τον Τσιάρτα ποιος τον έβαλε στο παιχνίδι να μανατζάρει τον μικρό ? ρε σεις ΖΖ εμείς σαν ΠΑΟΚ θα έχουμε κάποιο όφελος από την συνεργασία με αυτόν τον αντιπαθητικό ?
Ο ίδιος ο παίκτης τον επέλεξε αδελφέ τον μάνατζερ του.

και κλαμματα να μη σου πω...shark4 έγραψε:Φιλε Rizla , εκει ειναι το θεμα ... Οτι και πουλαμε αλλα και οτι δεν ξεχρεωνουμε .... Και το ξερουμε ολοι αυτο ... Αλλα οταν θυμαμαι τις τυμπανοκρουσιες περι ρητρας 10 και 15 εκ. , με πιανουν γελια ...
Μετα παντως την περσινη αποκαλυψη που ηθελε το οικονομικο προβλημα και τα εξοδα της ομαδας να αυξανονται μετα την αποφαση της διοικησης να δωσει μεγαλο μερος των ευρωπαικων εσοδων ως πριμ στους παικτες, ερχεται σημερα και ο Δουκας να μας πει οτι η προκριση μας στους 32 του γιουροπα, μας προκαλει επιπλεον προβλημα σε σχεση με παραδειγμα την αεκ που αποκλειστηκε, καθως θα ελεγχθουμε νωριτερα απο την ουεφα και αυτος ο ελεγχος κρινει ως επιτακτικη την πωληση βιερινια για να εισρευσει ρευστο στα ταμεια της παε...
Η επόμενη ανάρτηση θα διαγραφεί.Εδώ μιλάμε για το πουλέν.Φώτης.
Η επόμενη ανάρτηση θα διαγραφεί.Εδώ μιλάμε για το πουλέν.Φώτης.
ο βιερινια θα χαρισει κανενα φραγκο???
οχι τιποτα αλλο αλλα εχει γινει παραδοση πλεον οι παικτες του ΠΑΟΚ να πληρωνουν για να φευγουν.
οχι τιποτα αλλο αλλα εχει γινει παραδοση πλεον οι παικτες του ΠΑΟΚ να πληρωνουν για να φευγουν.
- Caballo Viejo
Πριν από λίγο έμαθα ότι έφυγες, για την ακρίβεια ότι σε έδωσε ο ΠΑΟΚ.
Στενοχωρήθηκα γιατί πρόσφερες πολλά, κυρίως όμως διότι έδειξες κάποιες στιγμές ότι πονούσες τη φανέλα και δεν ήσουν αυτό που λέμε 100% στυγνός επαγγελματίας.
Όμως για να είμαι δίκαιος και με τον ΠΑΟΚ έχω την αίσθηση ότι το 2011 διάλεγες παιχνίδια και ότι φύλαγες τα πόδια σου ενόψει της καλής μεταγραφής που περίμενες, όπως και τελικά έγινε.
Είσαι στ’ αληθινά σπουδαίος ποδοσφαιριστής και θα λείψεις από την ομάδα, όμως υπήρχαμε πριν από εσένα και θα υπάρχουμε και μετά από εσένα.
Αυτή τη διαπίστωση δεν την κάνω για σένα που σε διακρίνει μια ιδιαίτερη σοβαρότητα αλλά για κάθε αδέρφι που πιστεύει πως ήρθε η συντέλεια του κόσμου.
Στο καλό λοιπόν Αντελίνο και να θυμάσαι τον ΠΑΟΚ που σε έκανε γνωστό σε όλη την Ευρώπη. Προσωπικά πιστεύω πως θα τον θυμάσαι!
Και κάτι ακόμα. Εεεεε, εκεί στην διοίκηση, ελπίζω να είστε αρκετά έξυπνοι ώστε να πάρετε τώρα έναν καλό παίχτη για την ομάδα κυρίως αλλά και για τον κόσμο, που σας έχει συγχωρέσει τόσες μ@λ@κίες και εξακολουθεί να σας στηρίζει…
Στενοχωρήθηκα γιατί πρόσφερες πολλά, κυρίως όμως διότι έδειξες κάποιες στιγμές ότι πονούσες τη φανέλα και δεν ήσουν αυτό που λέμε 100% στυγνός επαγγελματίας.
Όμως για να είμαι δίκαιος και με τον ΠΑΟΚ έχω την αίσθηση ότι το 2011 διάλεγες παιχνίδια και ότι φύλαγες τα πόδια σου ενόψει της καλής μεταγραφής που περίμενες, όπως και τελικά έγινε.
Είσαι στ’ αληθινά σπουδαίος ποδοσφαιριστής και θα λείψεις από την ομάδα, όμως υπήρχαμε πριν από εσένα και θα υπάρχουμε και μετά από εσένα.
Αυτή τη διαπίστωση δεν την κάνω για σένα που σε διακρίνει μια ιδιαίτερη σοβαρότητα αλλά για κάθε αδέρφι που πιστεύει πως ήρθε η συντέλεια του κόσμου.
Στο καλό λοιπόν Αντελίνο και να θυμάσαι τον ΠΑΟΚ που σε έκανε γνωστό σε όλη την Ευρώπη. Προσωπικά πιστεύω πως θα τον θυμάσαι!
Και κάτι ακόμα. Εεεεε, εκεί στην διοίκηση, ελπίζω να είστε αρκετά έξυπνοι ώστε να πάρετε τώρα έναν καλό παίχτη για την ομάδα κυρίως αλλά και για τον κόσμο, που σας έχει συγχωρέσει τόσες μ@λ@κίες και εξακολουθεί να σας στηρίζει…
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Caballo Viejo την Τρί 03 Ιαν 2012, 14:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.