Destroy έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 13:31
George Best4 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 13:16
Equalizer έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 12:59
Σωστά δεν πετάς λάσπη
Απλά γράφεις καταλάθος ψέμματα
Και όταν σου τονίζεται αυτό, πετάς τη μπάλα σε άσχετα θέματα
Ο ΠΑΟΚ για τον Γιαννούλη δίνει σύνολο 4 εκατομμύρια. Οχι 2,5
Αυτό δεν σχετίζεται ούτε με το ημερολόγιο, ούτε με τον προπονητή. Ούτε με τον Ολυμπιακό.
ΟΟΟΛΑ τα υπόλοιπα, αποδεικνύουν απλώς οτι το αρχικό ψέμμα περί 2,5 εκατομμυρίων ήταν ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, τίποτα παραπάνω από μια ακόμα προσπάθεια να ξεσπάσει γκρίνια και νευρα.
Ναι σορρυ ειχα μεινει 2 ημερες πισω και δεν εμαθα οτι σας ειπε ο δημοσιογραφος τοι ανεβηκαμε στα 3+1. Αλλα για δες η μεταγραφη δεν εγινε.
Τωρα εσυ αν εχεις εσωτερικη πληροφορηση οντως για χρηματα συμβολαια κτλ και τι γινεται παω πασο . εγω δεν εχω.
Εγω διαβασα καπου οτι ο ΠΑΟΚ παγωσε την μεταγραφη για να δει τι θα γινει με νεο προπονητη, διαβασα και οτι ο Γιαννουλης εβαλε φρενο, διαβασα οτι η Αουγκσμπουργκ ειπε οχι. Τι ισχυει ξερεις?
Διαβασα προχθες οτι συνεχιζουν μαζι Παοκ και Λουτσε και προθεση των 2 πλευρων ειναι να τελειωσει το συμβολαιο, οτι τα βρηκαν στη συναντηση κτλ.Και χθες ξυπνησαμε χωρις προπονητη. Τι εγινε τελικα ξερεις?
Θα ηταν καλο παντως να φιλτραρουμε πραγματα γενικα.
Αν ακουσουμε κατι καλο πανηγυριζουμε χωρις καν να ξερουμε αν ειναι αληθεια η ψεμα.
Αν απο την αλλη ακουμε κατι κακο, για τραμπουκισμους, για απληρωτους παιχτες κτλ το βαφτιζουμε ξεκαθαρα λασπη και δεν ασχολουμαστε καν.
Ε ενταξει θελουμε να ακουμε μονο καλες ειδησεις. Τη μεγαλη εικονα θα την δουμε?
Η μεγαλη εικονα ειναι οτι σε 1 μηνα εχουμε ματς χρονιας και δεν ξερουμε τι προπονητη και τι ροστερ θα εχουμε.
Γκριναζω τωρα εγω που τα βλεπω, εσυ θα γκρινιαζεις τον Αυγουστο, εδω θα ειμαστε
Δεν έχει να κάνει με την Γκρίνια, έχει να κάνει με την στοχευμένη παραπληροφόρηση. Όλοι είμαστε λίγο ανήσυχοι φαντάζομαι, αλλά σε μια τέτοια περίοδο δεν μπορείς να αναμένεις απαντήσεις οι οποίες να συμβαδίζουν με αυτό που έχεις διαβάσει, το οποίο αφενός δεν έχεις αναφέρει ΠΟΥ το έχεις διαβάσει ώστε ο καθένας να κρίνει την βαρύτητα του, αφετέρου είτε είναι παλιά πληροφόρηση στην καλύτερη είτε στοχευμένα στην δημιουργία κλίματος στην χειρότερη..
Ρε συ δεν εχει νοημα αυτο που λες.
Την ολη κατασταση δεν την βλεπετε?
Δηλαδη περιμενω να μου πει καποιος οτι ολα πανε βαση προγραμματος για να ησυχασω ή οτι ολα πανε κατα διαολου να πανικοβληθω?
Να περιμενω να ακουσω τον Τσορμπα οτι θα παρουμε παιχτες απο το πανω ραφι και οτι θα ερθουν 2 φορ των 2+ μυριων για να κοιμηθω ησυχος ή να αναλογιστω τι εχει γινει τα προηγουμενα χρονια?
Οι ειδησεις που αναφερω επαιξαν σε ολα τα σαιτ και αλλαζαν ανα 3ωρο. Ο καθενας λεει κατι αλλο. Εμεις δε μπορουμε να ξερουμε. Γιατι και οτι ο ΠΑΟΚ ανεβηκε και εφτασε την προταση του γαυρου μια πληροφορια που ελεγχεται ειναι.
Η κριτικη στον προπονητη γινεται για 1 χαμενο τελικο και το χαμενο πρωταθλημα.
Δε γινεται βαση του οτι εφτασε τελικο αποκλειοντας γαυρο, βαζελο, δε γινεται βαση του οτι εκανε 9 σερι νικες σε ντερμπι δεν γινεται βαση του οτι νικησε Μπετις Λιλ κτλ.
Και την διοικηση βαση αποτελεσματος θα την κρινω.
Δε θα μεινω στην προσπαθεια που εκαναν να φερουν τον καθε Γιαννουλη, ουτε στο τι θελει να πουλησει ο καθε δημοσιογραφος.
Στο σημερα η ομαδα δεν εχει αριστερο εξτρεμ, πρωτο φορ, μαλλον θα εχει 1 σεντερ μπακ. Δεν εχει γινει κανενας προγραμματισμος και προεργασια οπως φαινεται καθως φευγει 16 Ιουνιου ο προπονητης και διαδοχος δεν εχει κλεισει, αρα ουτε φιλοσοφια ουτε παιχτες που ειναι να ερθουν προφανως.
Διαβαζω τωρα οτι θα ανανεωσει ο Οζντοεφ.... Αν εμενε ο Λουτσε θα λεγαμε οτι ηταν επιλογη του να ανανεωσουν οι 32+ κτλ, τωρα γιατι ανανεωνει? που ξερουμε οτι θα κανει στον επομενο???
Η ομαδα οδευει αυτοκτονικα στην επομενη σεζον. Αυτο βλεπω εγω.
Στο τελος θα αναγκαστει λογω ελλειψης χρονου να κλεισει παιχτες για να γεμισει το ροστερ και θα ψαχνει του χρονου πως θα τους ξεφορτωθει