Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Τα όνειρα μας , οι εφιάλτες τους!
Δεν συμφωνώ με τους παραπάνω φίλους. Σαν οργανισμός με τέτοιο ηγέτη δεν έχουμε πετύχει αυτά που αξίζουμε ακόμη. Συνεχίζουμε....Εμείς μαζί για μια ζωή ΟΕ ΟΕ
Εμπρός άιτε Δικεφαλε
Μεγάλε Ιβάν, έλα στο γήπεδο την Κυριακή για να δώσεις το μήνυμα στα γατάκια και στους αλλοθρησκους και να σε τιμήσει ο κόσμος του ΠΑΟΚ, όπως σου αξίζει....
Μακάρι Παναγία μου!!!
Ιβάν σ' ευχαριστώ για όσα κάνεις. Είσαι ο μεγαλύτερος παράγοντας που πέρασε από τον ΠΑΟΚ μαζί με τον Παντελάκη (που πάλευε τα θηρία με σφεντόνες).
Για μένα όμως το γεγονός ότι σε άλλο ένα παιδί έδωσες ελπίδα (Γιαννάκη) να σταθεί στα πόδια και να έχει μια φυσιολογική ζωή, πραγματικά με ανατριχιάζει.
«Παρότι πέρασε λίγος καιρός θέλω να σας ευχαριστήσω για το πρωτάθλημα που κατακτήσαμε. Η κατάκτηση τίτλων είναι από μόνη της σημαντική, αλλά το σημαντικότερο είναι οτι εμείς γράφουμε τη δική μας συνταγή επιτυχίας.
Ξέρω πολύ καλά ποιά είναι τα δυνατά μας σημεία και που υστερούμε, αλλά αυτό που έχουμε πετύχει είναι κάτι ανίκητο. Αυτό το δέσιμο μεταξύ μας, η έννοια της ομάδας και της ενότητας. Όλες οι ομάδες κάνουν την προσπάθειά τους, εμείς όμως έχουμε αυτό: το δέσιμο!
Ήταν μαγικός τίτλος αλλά δε μου αρέσει να ζω στο παρελθόν. Έχουμε μπροστά μας μια πολύ ενδιαφέρουσα σεζόν, με ακόμη μεγαλύτερο ανταγωνισμό και πολλούς στόχους σε Ευρώπη και Ελλάδα. Δεν βλέπω λόγο να αλλάξουμε τη συνταγή μας.
Αγώνα με αγώνα, θα τους αντιμετωπίσουμε όλους σαν τελικούς και θα είμαστε ενωμένοι στις καλές και τις δύσκολες στιγμές».
Δε μπορώ να φανταστώ , πέρα από σένα, άλλον ιδιοκτήτη ομάδας στην ιστορία του Ελληνικού αθλητισμού που να έχει επηρεάσει τόσο πολύ την ομάδα της οποίας είναι ιδιοκτήτης. Ίσως ο Παύλος Γιαννακόπουλος μόνο.
Είναι ασύλληπτο για εμάς τους 40+ αν αναλογιστούμε ποιά ομάδα καψουρευτήκαμε και αρρωστήσαμε και ποια ομάδα μας παρουσιάζεις εδώ και μια δεκαετία.