Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
- paokmaniak
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Δείτε τι ηλικίες έπαιζαν βασικοί Βλαχοδήμο, Γκοταρσκι, de gea, neuer, Casillas, Courtouis κτλ κτλ Δεκάδες παραδείγματα.
για ball boy μια χαρα ειναιMattias_g4 έγραψε:Ο Λοΐζος Λοΐζου σας άρεσε; Εμένα ναι πολύ.
[youtube]GwbXh_WgVII[/youtube]
διουδη τον ξερω προσωπικα και θα τον ηθελα για 2ο αλλα ειναι κοκκαλο οαριανος. σιγουρα ειναι επαγγελματιας αλλα το θεωρω απιθανο να ερθει.
Η αλήθεια είναι ότι για την θέση του τερματοφύλακα η ηλικία μετράει γιατί είναι μια θέση όπου η εμπειρία παίζει σημαντικό ρόλο.
Από την άλλη βέβαια ας εμπιστευτούμε έναν εκ των κορυφαίων ο οποίος λέει ότι θα τον έπαιρνε και σε Μπενφίκα Σαχτάρ
Από την άλλη βέβαια ας εμπιστευτούμε έναν εκ των κορυφαίων ο οποίος λέει ότι θα τον έπαιρνε και σε Μπενφίκα Σαχτάρ
- GiorgosAtha
Να προσθέσω με 10 λεπτά ψάξιμο στο google και τους...
Ederson βασικό στην Benfica (22)
Onana βασικό στον Ajax στα (21)
Oblak βασικός στην Atletico (21)
De Gea βασικός στην Atletico (19) και στην Man Utd (20)
Donnarumma βασικός στην Milan (16!) και στην PSG (22)
Courtois βασικός στη Genk (18), στην Atletico (19) και στην Chelsea (22)
Ederson βασικό στην Benfica (22)
Onana βασικό στον Ajax στα (21)
Oblak βασικός στην Atletico (21)
De Gea βασικός στην Atletico (19) και στην Man Utd (20)
Donnarumma βασικός στην Milan (16!) και στην PSG (22)
Courtois βασικός στη Genk (18), στην Atletico (19) και στην Chelsea (22)
Ἀρα είναι μιά ακόμα επένδυση του Μπότο. Καθαρά επένδυση.
Το ρίσκο που παίρνουμε φέτος θα είναι να μην φέρουμε καινούριους Μάτος, Κρέσπο κλπ. Χρειαζόμαστε σίγουρα 2 με 3 τέτοιους γιατί αν δεν έρθουν μας βλέπω του χρόνου να αλλάζουμε ξανά στρατηγική και να πηγαίνουμε για έμπειρους (χα χα, ακόμα θυμάμαι τους ΑΡΔ πριν 4 χρονια), παίκτες με προσωπικότητα.
Το ρίσκο που παίρνουμε φέτος θα είναι να μην φέρουμε καινούριους Μάτος, Κρέσπο κλπ. Χρειαζόμαστε σίγουρα 2 με 3 τέτοιους γιατί αν δεν έρθουν μας βλέπω του χρόνου να αλλάζουμε ξανά στρατηγική και να πηγαίνουμε για έμπειρους (χα χα, ακόμα θυμάμαι τους ΑΡΔ πριν 4 χρονια), παίκτες με προσωπικότητα.
Βρε εδω φτασαμε να συζηταμε για Λημνιο και για (θου Κυριε) πεφτουνη...sourmenetes έγραψε:Και γω νομίζω ότι είναι καλή λύση.Gospi έγραψε:Εγω λεω να βρουμε τροπο να φερουμε πισω Πελκα
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι ουαου αλλά μια καλή λυση
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Πελκας φανταζει Μεσι και πετσι ΠΑΟΚι μπροστα τους!
Γηγενεις δεν θελουμε? Φερτε τουλαχιστον αυτους που μπορουν να σταθουν!
Έρχεται ο Κωστάκης, βγαίνει μια ωραία φωτογραφία με σφιγμένες γροθιές και this is Toumpa μπροστά στην 4, βάζει ο Αρωνιάδης hashtag #thefutureishere, τρώνε οι λιμανισιοι πατοκορφο πατοχεσιδι που ο προεδρος δεν κράτησε τη σημαία και ο Μαρτινς δεν ήξερε να χρησιμοποιήσει τον παικταρα και τέλος πάει ΠΑΟΚ Β για τα χασομερια.
Από μένα είναι ναι, εξαιρετικός πόνος με χειρουργικό τρύπημα.
Από μένα είναι ναι, εξαιρετικός πόνος με χειρουργικό τρύπημα.
Η ηλικία που έπαιξε πρώτη φορά κάποιος είναι διαφορετικό πράγμα απο την ηλικία που έκανε πρώτη φορά πρωταθλητισμό. Επίσης τα παραδείγματα που δίνονται αφορούν τερματοφύλακες top class που έχουν πάει επίσης σε top class ομάδες ή σε ομάδες με knowhow που μπορούν αναπτύξουν το ταλέντο και να διαχειριστούν την πίεση.
Έχουμε ανάλογο τέτοιο παράδειγμα ως ομάδα εμεις? Είναι η ομάδα μας ικανή για κάτι τέτοιο ?
Δεν θυμάμαι στην ομάδα μας να πέρασε τερματοφύλακας που να μην αντιμετώπισε πρόβλημα προσαρμογής , αντοχής στην πίεση , σημάδια πανικού, φόβου λάθους κτλ.
Όσο αφορά την νέα στρατηγική των μεταγραφών κινείται στα σύγχρονα δεδομένα όμως ως ομάδα πρέπει να επενδύσεις και σε προπονητές ατομικής βελτίωσης , σε προπονητές που δουλεύουν με νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, να δημιουργήσεις ασφαλές περιβάλλον για αυτούς εντός και εκτός γηπέδου.
Η βελτίωση ενός ταλέντου και η ανάδειξη των δυνατοτήτων του είναι μια πολύπλοκη και πολύπλευρη διαδικασία.
Αν η ομάδα μας έχει αποφασίσει ότι θα είμαστε ομάδα που ψήνονται αγωνιστικά νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές είναι μια άλλη φιλοσοφία.
Επίσης είμαι βέβαιος ότι ο Λουτσέσκου αποκλείεται να παίξει μόνο με ταλαντούχους νεαρούς και άπειρους ποδοσφαιριστές .
Η αίσθηση που έχω είναι πρωταρχικός σκοπός είναι να γεμίσει το ρόστερ και αργότερα θα ενσωματωθούν και παίκτες με εμπειρία , ανάλογα και με τις ανανεώσεις ή αποδεσμεύσεις.
υγ Στη λίστα που παραθέτω είναι οι τερματοφύλακες με τα clean sheet για φέτος
https://www.transfermarkt.com/torhuerte ... ewerb=liga
Έχουμε ανάλογο τέτοιο παράδειγμα ως ομάδα εμεις? Είναι η ομάδα μας ικανή για κάτι τέτοιο ?
Δεν θυμάμαι στην ομάδα μας να πέρασε τερματοφύλακας που να μην αντιμετώπισε πρόβλημα προσαρμογής , αντοχής στην πίεση , σημάδια πανικού, φόβου λάθους κτλ.
Όσο αφορά την νέα στρατηγική των μεταγραφών κινείται στα σύγχρονα δεδομένα όμως ως ομάδα πρέπει να επενδύσεις και σε προπονητές ατομικής βελτίωσης , σε προπονητές που δουλεύουν με νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, να δημιουργήσεις ασφαλές περιβάλλον για αυτούς εντός και εκτός γηπέδου.
Η βελτίωση ενός ταλέντου και η ανάδειξη των δυνατοτήτων του είναι μια πολύπλοκη και πολύπλευρη διαδικασία.
Αν η ομάδα μας έχει αποφασίσει ότι θα είμαστε ομάδα που ψήνονται αγωνιστικά νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές είναι μια άλλη φιλοσοφία.
Επίσης είμαι βέβαιος ότι ο Λουτσέσκου αποκλείεται να παίξει μόνο με ταλαντούχους νεαρούς και άπειρους ποδοσφαιριστές .
Η αίσθηση που έχω είναι πρωταρχικός σκοπός είναι να γεμίσει το ρόστερ και αργότερα θα ενσωματωθούν και παίκτες με εμπειρία , ανάλογα και με τις ανανεώσεις ή αποδεσμεύσεις.
υγ Στη λίστα που παραθέτω είναι οι τερματοφύλακες με τα clean sheet για φέτος
https://www.transfermarkt.com/torhuerte ... ewerb=liga
Οχι δεν ειναι μια καθαρα επενδυση...Magpies4 έγραψε:Ἀρα είναι μιά ακόμα επένδυση του Μπότο. Καθαρά επένδυση.
Ειναι τερματοφυλακας με στοιχεια που εχουν αναλυθει απο τον Μποτο και τους συνεργατες του (και στα οποια δεν εχουμε προσβαση) τα οποια τον κανουν ετοιμο για το Νο1 (κατα τον Μποτο). Ας ειναι και 15 χρονων.
Εγω ολα αυτα με τις ηλικιες τα ακουω παρωχημενα. Αν ο αλλος ειναι παικταρας και αξιζει θα παιξει και 15 και 20 και 40. Η ηλικια πλεον στο ποδοσφαιρο ειναι απλα ενα νουμερο. Μην αρχισουμε τα παραδειγματα
Οσο για την λιστα ειναι η μιση αληθεια.
Με ενα προχειρο ψαξιμο θα δεις οτι ο Ομπλακ πχ το 16 στα 22 του ειχε τον εξωφρενικο αριθμο των 24 clean sheet.
Ο Εντερσον στην ιδια ηλικια (22) πριν 4-5 χρονια 18 και παει λεγοντας.
Που σημανει οτι ηταν εξαιρετικοι γκολκιπερ παντα. Και στα 20 και στα 22 και στα 28 και στα 31...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Παρ 10 Ιουν 2022, 09:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αφού δεν καταλαβαίνετε κάποιοι το πρόβλημα με τους γηγενείς και τον φάγατε τον Λημνιό... ο Φετφατζίδης μας κάνει?
Βρε φερτε τα εξτρεμ βρεεεεεε
ΕΞΤΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΜΜΜΜΜΜ
ΕΞΤΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΜΜΜΜΜΜ
Σε μία χρονιά γενικής ανανέωσης του ροστερ, με χαμηλότερο μέσο ηλικίας, με χαμηλά και ελεγμένα συμβόλαια εσείς κολλησατε στην ηλικία του τερματοφύλακα!!!!!
Εμπιστευόμαστε την δουλειά που γίνεται και μετά θα έχουμε χρόνο και πραγματική εικόνα να μιλήσουμε για τις αστοχίες. Γιατί θα υπάρξουν κι αυτές.
Φέραμε τον Μποτο που όλοι πιστεύουμε, για να φέρει πίσω λημνιο, Πέλκα, σταφυλιδη και τέλος τον φορτουνη που μας είχε απορρίψει, με δύο χιαστους, με συμβόλαιο άνω του μυριου, που περπατά δύο χρόνια αλλά εμείς θα τον κάνουμε ξανά ποδοσφαιριστή και θα κάνουμε και μια όμορφη καζούρα στους γαυρους!!!!!
Άβυσσος!!!!!
Εμπιστευόμαστε την δουλειά που γίνεται και μετά θα έχουμε χρόνο και πραγματική εικόνα να μιλήσουμε για τις αστοχίες. Γιατί θα υπάρξουν κι αυτές.
Φέραμε τον Μποτο που όλοι πιστεύουμε, για να φέρει πίσω λημνιο, Πέλκα, σταφυλιδη και τέλος τον φορτουνη που μας είχε απορρίψει, με δύο χιαστους, με συμβόλαιο άνω του μυριου, που περπατά δύο χρόνια αλλά εμείς θα τον κάνουμε ξανά ποδοσφαιριστή και θα κάνουμε και μια όμορφη καζούρα στους γαυρους!!!!!
Άβυσσος!!!!!
Δεν ξέρω πόσο καλός θα είναι αλλά όταν λες ότι στηρίζω το πρότζεκτ και αυτόν που το τρέχει τότε πρέπει να δώσεις χρόνο, να το δεις να τρέχει και μετά να το κρίνεις.
Κουβέντα καφενείου, δηλαδή συζήτηση μεταξύ μας, της παρέας οκ, αποδεκτή αλλά θεωρήματα και αναμασήματα, ξανά και ξανά και παντογνωσια, και κάθετες απόψεις δεν με ακουμπάνε.
Κουβέντα καφενείου, δηλαδή συζήτηση μεταξύ μας, της παρέας οκ, αποδεκτή αλλά θεωρήματα και αναμασήματα, ξανά και ξανά και παντογνωσια, και κάθετες απόψεις δεν με ακουμπάνε.