Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Αυτός ο Κριστό σαν πορνοστάρ είναι μην το δούμε σε κάνα Σειρηνάκη ξαφνικά
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
- navigator11
Ναι ρε, μετριότητα ο Σβάμπ. Που μέχρι τώρα, για τα χρήματα που λένε πως τον "κλείσαμε", δείχνει μέγα λαχείο. Σε λίγο θα προσπαθήσουν κάποιοι να βγάλουν και τον Παρτιζάνο ημίπαλτο.soigol έγραψε:Μια μετριότητα ο Σβαμπ, ε;Athens έγραψε:μετα τς μεταγραφαρες Νινουα, Περειρα (θεος φυλαξοι), Ουαγκε (Χριστος και Παναγια, καλυτερος του Ματος), τωρα θα ερθει και ο Κριστο με τον Μουργκ που ειναι της ιδιας ποιοτητας με τον Σβαμπ, δηλ μια μετριοτητα....
ετσι πως τα κανανε οι καλυτερες μεταγραφες φετος θα ειναι ο Βιερινια με τον Μαουριτσιο
Ρε πως ψηλώσαμε έτσι......
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
στο μαρινακη να τον δουμε σε τσονταArgaliad έγραψε:Αυτός ο Κριστό σαν πορνοστάρ είναι μην το δούμε σε κάνα Σειρηνάκη ξαφνικά
- theodorsalonika
Argaliad έγραψε:Αυτός ο Κριστό σαν πορνοστάρ είναι μην το δούμε σε κάνα Σειρηνάκη ξαφνικά
τουλαχιστον να ειναι αυτος απο πανω στις τσοντες!!!!!
Στο στόχαστρο της Λιόν είναι ο Ζοσέ Μαουρίσιο
https://www.sdna.gr/podosfairo/765854_l ... -maoyrisio
https://www.sdna.gr/podosfairo/765854_l ... -maoyrisio
!!!anekfrastos έγραψε:Ο Μαουρισιο είναι ο λόγος που οι Αμερικανοί και οι γυναίκες δεν αντέχουν να βλέπουν ποδόσφαιρο.
Πρέπει να είσαι πολύ ψαγμένος (νερντ) για να αγαπήσεις τις πινελιές του. Όπως αυτοί που γεύονται τις νότες φράουλας και αργιλωδους υποστρώματος στο μποζολέ.
Είναι καλό!
Είναι πολύ καλό!!!
Ωραίος, ίσως αυστηρος αλλά ωραιος
- Maximus
Ολα αυτα συνοψιζονται σε μια λέξη: ΠΑΟΚ.Sick Bastard έγραψε:
Μάξιμε, εγώ δεν έχω πια καμιά σκέψη whatsoever.
Ότι να ναι γίνεται, όποιος να ναι τα κάνει, όπως θέλει, όποιος θέλει, φύγε εσύ, έλα εσύ, ένα κουβάρι, μέσα σε ένα χάος, μέσα σε ένα λαβύρινθό με μηδέν επικοινωνία με τον έξω κόσμο για κανένα θέμα, για τίποτα με κανένα.
Κάτι εντός μου γουστάρει τρελά τέτοια παράνοια και σουρεαλισμό κι ας ξέρω ότι λογικά δεν θα έχει καλό τέλος ακόμα και αν η διαδρομή θα είναι απίστευτα διασκεδαστική.
Δεν βαριεσαι ποτέ.
Αλλα τέλος πάντων.
Εκτιμώ ότι με την λήξη της μεταγραφικης περιόδου, θα γινει αυτή η περιβόητη συνεντευξη τυπου - κονσέρβα του Ρέμπε. Το χρωστάει η ΠΑΕ στον κόσμο.
Εκτός και αν τρέχει κατι άλλο παρασκηνιακά, οποτέ παπαλα και αυτό.
Ποπ κορν, καναπές και διασκεδάση, οπως ειπες.
Λύκο γκονζάλεθ?tsou έγραψε:τωρα το ειδα οτι ακολουθησε και mavridis tattoo και ασταματητος πυροβολει νιαμουDemir έγραψε:ερευνα αγορας εκανε το παιδι...tsou έγραψε:κρίστο γκονζάλεθ.
μπαινω στα σοσιαλ του για μια πρωτη ακτινογραφια.
μεσα σε λιγες ωρες που μαθευτηκε οτι κλεινει εχει ψαξει και εχει ακολουθησει οτι μπουζουκοκλαρινομοντελο γκομενα κινειται σε θεσνικη και περιχωρα. ακομα και δευτεροτριτη τραγουδιστρια.
για πολλη μπαλα ερχεται.
αλλοι κοιτανε σπιτια, αλλοι τις εγκαταστασεις της ομαδας, αλλοι τους φιλαθλους και το γηπεδο...
αυτος κοιταει τα νιαμου και τα τατουατζιδικα...
εχει ολο το πακετο, ετοιμος για big brother και power of love.
- anekfrastos
Κάποτε, σε ένα τηλεοπτικό παραθυρ, ο ζουρλαρης είπε στον Cristo Πρωτοπαππα του ΠΑΣΟΚ "άκου να σου πω Πρωτοπαππα.."Aye4 έγραψε:Να σκεφτείτε μόνο ότι ο πληθυντικός είναι η κυρίαρχη γλώσσα κατά τη ναυσιπλοΐα των πειρατικών και των πειρατώνbarlow4 έγραψε:για παρτο αλλιως.μονο οι πληθυντικοι μας λειπουν σε αυτο το τοπικ και δε θα μεινει φλαντζα ορθια.Aye4 έγραψε: σεβασμού και ευγενείας... όπως λέμε ρισπέκτ στα ελληνικά
Ο πρώην υπουργός στράβωσε κ του έκανε παρατήρηση "σας παρακαλώ να μου απευθύνεστε στον πληθυντικό"
Ο ζουρλαρης του απάντησε "τι μας λες ρε Πρωτοπαππα, εδώ στο Θεό λέμε αγιασθήτω το όνομα ΣΟΥ, ελθετω η βασιλεία ΣΟΥ' κι εσύ θες να σου μιλάνε στον πληθυντικό;
αν το συμβολαιο του ηταν 1,2 μυρια θα τριβαμε τα ματια μας.τωρα με 4 κατοσταρικα για ροτεσιο καλουτσκος ειναι.navigator11 έγραψε:Ναι ρε, μετριότητα ο Σβάμπ. Που μέχρι τώρα, για τα χρήματα που λένε πως τον "κλείσαμε", δείχνει μέγα λαχείο. Σε λίγο θα προσπαθήσουν κάποιοι να βγάλουν και τον Παρτιζάνο ημίπαλτο.soigol έγραψε:Μια μετριότητα ο Σβαμπ, ε;Athens έγραψε:μετα τς μεταγραφαρες Νινουα, Περειρα (θεος φυλαξοι), Ουαγκε (Χριστος και Παναγια, καλυτερος του Ματος), τωρα θα ερθει και ο Κριστο με τον Μουργκ που ειναι της ιδιας ποιοτητας με τον Σβαμπ, δηλ μια μετριοτητα....
ετσι πως τα κανανε οι καλυτερες μεταγραφες φετος θα ειναι ο Βιερινια με τον Μαουριτσιο
Ρε πως ψηλώσαμε έτσι......
Βγάζει καλό μποζολέ το αργιλώδες;;anekfrastos έγραψε:Ο Μαουρισιο είναι ο λόγος που οι Αμερικανοί και οι γυναίκες δεν αντέχουν να βλέπουν ποδόσφαιρο.
Πρέπει να είσαι πολύ ψαγμένος (νερντ) για να αγαπήσεις τις πινελιές του. Όπως αυτοί που γεύονται τις νότες φράουλας και αργιλωδους υποστρώματος στο μποζολέ.
Αδελφέ σύστησε μου ένα λεξικό να σε παρακολουθήσω γιατί αυτά με τα μποζολέ και τον ψευδάργυρο μου ακούγονται σαν την γραμμική α'.anekfrastos έγραψε:Ο Μαουρισιο είναι ο λόγος που οι Αμερικανοί και οι γυναίκες δεν αντέχουν να βλέπουν ποδόσφαιρο.

-
Ρε παιδιά χαφ θα πάρουμε ??? Αν είναι δυνατόν να μας απορρίπτει κάποιος για την Ντιναμό Βουκουρεστίου.
Όλα δείχνουν ότι θα το φάω το ban.
Μοναδική εξέλιξη που θα το αναιρέσει είναι να ανακοινωθούν Guliano - Kurzyaev - Sebastian Rodriguez
Όλα δείχνουν ότι θα το φάω το ban.
Μοναδική εξέλιξη που θα το αναιρέσει είναι να ανακοινωθούν Guliano - Kurzyaev - Sebastian Rodriguez
- Maximus
Κρασι ρε ασχετοι!alp920 έγραψε:Αδελφέ σύστησε μου ένα λεξικό να σε παρακολουθήσω γιατί αυτά με τα μποζολέ και τον ψευδάργυρο μου ακούγονται σαν την γραμμική α'.anekfrastos έγραψε:Ο Μαουρισιο είναι ο λόγος που οι Αμερικανοί και οι γυναίκες δεν αντέχουν να βλέπουν ποδόσφαιρο.
Περιοχη στην Γαλλία...
Απολιτιστοι ΠΑΟΚτσήδες...

Όντως ωραίος!!!!rainmaker έγραψε:!!!anekfrastos έγραψε:Ο Μαουρισιο είναι ο λόγος που οι Αμερικανοί και οι γυναίκες δεν αντέχουν να βλέπουν ποδόσφαιρο.
Είναι καλό!
Είναι πολύ καλό!!!
Ωραίος, ίσως αυστηρος αλλά ωραιος
Και μου έδωσες ιδέα με το μποζολε,να ανοίξω ένα μπουκάλι κρασί..