Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Argaliad

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Argaliad »

Αυτός ο Κριστό σαν πορνοστάρ είναι μην το δούμε σε κάνα Σειρηνάκη ξαφνικά

Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

soigol έγραψε:
Athens έγραψε:μετα τς μεταγραφαρες Νινουα, Περειρα (θεος φυλαξοι), Ουαγκε (Χριστος και Παναγια, καλυτερος του Ματος), τωρα θα ερθει και ο Κριστο με τον Μουργκ που ειναι της ιδιας ποιοτητας με τον Σβαμπ, δηλ μια μετριοτητα....
ετσι πως τα κανανε οι καλυτερες μεταγραφες φετος θα ειναι ο Βιερινια με τον Μαουριτσιο
Μια μετριότητα ο Σβαμπ, ε;
Ρε πως ψηλώσαμε έτσι......

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι ρε, μετριότητα ο Σβάμπ. Που μέχρι τώρα, για τα χρήματα που λένε πως τον "κλείσαμε", δείχνει μέγα λαχείο. Σε λίγο θα προσπαθήσουν κάποιοι να βγάλουν και τον Παρτιζάνο ημίπαλτο.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Argaliad έγραψε:Αυτός ο Κριστό σαν πορνοστάρ είναι μην το δούμε σε κάνα Σειρηνάκη ξαφνικά

στο μαρινακη να τον δουμε σε τσοντα
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

Argaliad έγραψε:Αυτός ο Κριστό σαν πορνοστάρ είναι μην το δούμε σε κάνα Σειρηνάκη ξαφνικά

τουλαχιστον να ειναι αυτος απο πανω στις τσοντες!!!!!
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

Στο στόχαστρο της Λιόν είναι ο Ζοσέ Μαουρίσιο
https://www.sdna.gr/podosfairo/765854_l ... -maoyrisio
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

anekfrastos έγραψε:Ο Μαουρισιο είναι ο λόγος που οι Αμερικανοί και οι γυναίκες δεν αντέχουν να βλέπουν ποδόσφαιρο.
Πρέπει να είσαι πολύ ψαγμένος (νερντ) για να αγαπήσεις τις πινελιές του. Όπως αυτοί που γεύονται τις νότες φράουλας και αργιλωδους υποστρώματος στο μποζολέ.
!!!

Είναι καλό!

Είναι πολύ καλό!!!

Ωραίος, ίσως αυστηρος αλλά ωραιος
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Sick Bastard έγραψε:
Μάξιμε, εγώ δεν έχω πια καμιά σκέψη whatsoever.
Ότι να ναι γίνεται, όποιος να ναι τα κάνει, όπως θέλει, όποιος θέλει, φύγε εσύ, έλα εσύ, ένα κουβάρι, μέσα σε ένα χάος, μέσα σε ένα λαβύρινθό με μηδέν επικοινωνία με τον έξω κόσμο για κανένα θέμα, για τίποτα με κανένα.

Κάτι εντός μου γουστάρει τρελά τέτοια παράνοια και σουρεαλισμό κι ας ξέρω ότι λογικά δεν θα έχει καλό τέλος ακόμα και αν η διαδρομή θα είναι απίστευτα διασκεδαστική.
Ολα αυτα συνοψιζονται σε μια λέξη: ΠΑΟΚ.
Δεν βαριεσαι ποτέ.

Αλλα τέλος πάντων.
Εκτιμώ ότι με την λήξη της μεταγραφικης περιόδου, θα γινει αυτή η περιβόητη συνεντευξη τυπου - κονσέρβα του Ρέμπε. Το χρωστάει η ΠΑΕ στον κόσμο.

Εκτός και αν τρέχει κατι άλλο παρασκηνιακά, οποτέ παπαλα και αυτό.
Ποπ κορν, καναπές και διασκεδάση, οπως ειπες.
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

tsou έγραψε:
Demir έγραψε:
tsou έγραψε:κρίστο γκονζάλεθ.
μπαινω στα σοσιαλ του για μια πρωτη ακτινογραφια.
μεσα σε λιγες ωρες που μαθευτηκε οτι κλεινει εχει ψαξει και εχει ακολουθησει οτι μπουζουκοκλαρινομοντελο γκομενα κινειται σε θεσνικη και περιχωρα. ακομα και δευτεροτριτη τραγουδιστρια.
για πολλη μπαλα ερχεται.
ερευνα αγορας εκανε το παιδι...
αλλοι κοιτανε σπιτια, αλλοι τις εγκαταστασεις της ομαδας, αλλοι τους φιλαθλους και το γηπεδο...
αυτος κοιταει τα νιαμου και τα τατουατζιδικα...
τωρα το ειδα οτι ακολουθησε και mavridis tattoo και ασταματητος πυροβολει νιαμου
εχει ολο το πακετο, ετοιμος για big brother και power of love.
Λύκο γκονζάλεθ?
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Aye4 έγραψε:
barlow4 έγραψε:
Aye4 έγραψε: σεβασμού και ευγενείας... όπως λέμε ρισπέκτ στα ελληνικά
για παρτο αλλιως.μονο οι πληθυντικοι μας λειπουν σε αυτο το τοπικ και δε θα μεινει φλαντζα ορθια.
Να σκεφτείτε μόνο ότι ο πληθυντικός είναι η κυρίαρχη γλώσσα κατά τη ναυσιπλοΐα των πειρατικών και των πειρατών
Κάποτε, σε ένα τηλεοπτικό παραθυρ, ο ζουρλαρης είπε στον Cristo Πρωτοπαππα του ΠΑΣΟΚ "άκου να σου πω Πρωτοπαππα.."
Ο πρώην υπουργός στράβωσε κ του έκανε παρατήρηση "σας παρακαλώ να μου απευθύνεστε στον πληθυντικό"
Ο ζουρλαρης του απάντησε "τι μας λες ρε Πρωτοπαππα, εδώ στο Θεό λέμε αγιασθήτω το όνομα ΣΟΥ, ελθετω η βασιλεία ΣΟΥ' κι εσύ θες να σου μιλάνε στον πληθυντικό;
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

navigator11 έγραψε:
soigol έγραψε:
Athens έγραψε:μετα τς μεταγραφαρες Νινουα, Περειρα (θεος φυλαξοι), Ουαγκε (Χριστος και Παναγια, καλυτερος του Ματος), τωρα θα ερθει και ο Κριστο με τον Μουργκ που ειναι της ιδιας ποιοτητας με τον Σβαμπ, δηλ μια μετριοτητα....
ετσι πως τα κανανε οι καλυτερες μεταγραφες φετος θα ειναι ο Βιερινια με τον Μαουριτσιο
Μια μετριότητα ο Σβαμπ, ε;
Ρε πως ψηλώσαμε έτσι......

Ναι ρε, μετριότητα ο Σβάμπ. Που μέχρι τώρα, για τα χρήματα που λένε πως τον "κλείσαμε", δείχνει μέγα λαχείο. Σε λίγο θα προσπαθήσουν κάποιοι να βγάλουν και τον Παρτιζάνο ημίπαλτο.
αν το συμβολαιο του ηταν 1,2 μυρια θα τριβαμε τα ματια μας.τωρα με 4 κατοσταρικα για ροτεσιο καλουτσκος ειναι.
soigol

Δημοσίευση από soigol »

anekfrastos έγραψε:Ο Μαουρισιο είναι ο λόγος που οι Αμερικανοί και οι γυναίκες δεν αντέχουν να βλέπουν ποδόσφαιρο.
Πρέπει να είσαι πολύ ψαγμένος (νερντ) για να αγαπήσεις τις πινελιές του. Όπως αυτοί που γεύονται τις νότες φράουλας και αργιλωδους υποστρώματος στο μποζολέ.
Βγάζει καλό μποζολέ το αργιλώδες;;

Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Αδελφέ σύστησε μου ένα λεξικό να σε παρακολουθήσω γιατί αυτά με τα μποζολέ και τον ψευδάργυρο μου ακούγονται σαν την γραμμική α'. :mrgreen:
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Ρε παιδιά χαφ θα πάρουμε ??? Αν είναι δυνατόν να μας απορρίπτει κάποιος για την Ντιναμό Βουκουρεστίου.
Όλα δείχνουν ότι θα το φάω το ban.
Μοναδική εξέλιξη που θα το αναιρέσει είναι να ανακοινωθούν Guliano - Kurzyaev - Sebastian Rodriguez
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

alp920 έγραψε:
Αδελφέ σύστησε μου ένα λεξικό να σε παρακολουθήσω γιατί αυτά με τα μποζολέ και τον ψευδάργυρο μου ακούγονται σαν την γραμμική α'. :mrgreen:
Κρασι ρε ασχετοι!
Περιοχη στην Γαλλία...

Απολιτιστοι ΠΑΟΚτσήδες...
:mrgreen:
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

rainmaker έγραψε:
!!!

Είναι καλό!

Είναι πολύ καλό!!!

Ωραίος, ίσως αυστηρος αλλά ωραιος
Όντως ωραίος!!!!

Και μου έδωσες ιδέα με το μποζολε,να ανοίξω ένα μπουκάλι κρασί..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”