Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
- PABLO GARCIA1
Re: Fernando Santos
Μέγα Καταστροφολόγε Γκαστράδαμε ,αν εννοείς την συραφή κειμένων του ιερού τέρατος του λειτουργήματος της δημοσιογραφίας Καρπετόπουλου μην ανησυχείς...έχω διαβάσει τα άπαντα που τα εξέδωσε σε ένα και μοναδικό τεύχος για μένα και μόνο...τα φυλάττω ως κόρη οφθαλμού και τα έχω κάτω απ' το προσκεφάλι μου έτσι ώστε να είναι το πρώτο πράγμα που διαβάζω κάθε πρωί και το τελευταίο πριν κοιμηθώ το βράδυ....ξέρω μέχρι και το που μπαίνει το κόμμα...
Και αν σε ενόχλησε ο χαρακτηρισμός Γκας-Ευαγγελάτος μπορώ κάλλιστα να το μετατρέψω σε ΓκαςΤρέμη ή και σε ΓκαςΤράγκα που είναι και πιό εύηχα.
Κατά τ' άλλα προκειμένου να φύγει η βαριά και μαύρη σκιά που σκεπάζει τον ουρανό της Μiddlearth είμαι πρόθυμος να υποστώ οποιοδήποτε βασανιστήριο, όσο επαχθές και αν είναι...
Και αν σε ενόχλησε ο χαρακτηρισμός Γκας-Ευαγγελάτος μπορώ κάλλιστα να το μετατρέψω σε ΓκαςΤρέμη ή και σε ΓκαςΤράγκα που είναι και πιό εύηχα.
Κατά τ' άλλα προκειμένου να φύγει η βαριά και μαύρη σκιά που σκεπάζει τον ουρανό της Μiddlearth είμαι πρόθυμος να υποστώ οποιοδήποτε βασανιστήριο, όσο επαχθές και αν είναι...
Σπαω το κεφαλι μου αλλα συνεχιζει να μου διαφευγει ο ρομαντικος ποιητης, ο οποιος απεφευγε τη σεξουαλικη επαφη με γυναικες, για να κραταει οξυμενη την εμπνευση και το παθος του και να γραφει ποιηματα. Λεγεται μαλιστα -απο τα ανεκδοτα που λεγονται σε τετοιες πικαντικες περιπτωσεις- οτι μια φορα που του "ξεφυγε" και πηγε με καποια, αναφωνησε μετα γεματος θλιψη "Μολις χαθηκε ενα ποιημα!"Isaak the Greek έγραψε:Nομιζω πως μερικοι χρηστες του φορουμ μας χρειαζονται επειγοντως σεξ.
Για να το συνεχισω λιγο, θα μπορουσε να οριστει σαν μετρο "ομορφιας" ενος κειμενου οι πιθανολογουμενες μερες αποχης π.χ. στην προηγουμενη σελιδα υπαρχει ενα ωραιο κειμενο του Γασία που απευθυνεται στον βασιλια της Βαβυλωνας το οποιο το κοβω γυρω στις...2 βδομαδες

Τελος. Αλλαζω θρησκεια τωρα! Μοργκοθ και ξερο ψωμι.SATANAS έγραψε:Και εσυ techno βρούτε;gash04 έγραψε:Διέλαθε του έκπτωτου να μας αναφέρει ότι μέχρι να αποφασίσει ο Βρύζας η απόλυτη σιωπή θα πρέπει να κυριαρχήσει στο Γαλατικό χωριό εφόσον ο προπονητής φοράει τον παγανιστικό δικέφαλο αετό.
Νεαρε και πολλα υποσχόμενε Γας η ελευθερη επιλογή και βούληση είναι το σημα κατατεθεν (τραδεμαρκ) της θρησκευτικης μας Α.Ε, εν αντιθεση με την ετερη...
Με ποιο δικαιωμα λοιπον θα υπαγορευσουμε στις αντιπερα οχθες να παυσουν πυρ; Βια, χαος, αιμα και αναρχια είναι η μαγιά και το προζύμι για το καρβέλι της Δημιοργίας και Γαλήνης. (*εγώ βαζω και λίγο τζιν προαιρετικα..)
Κακα τα ψεματα φετος αν εξαιρεσουμε τον χρυσωμενο χαπι του κυπελλου(πρωταθλημα των φτωχων), αλλο τιποτα δεν υπαρχει για να ξεδινουμε. Τους κοκκινοπρασινους τους βλεπουμε με το κυαλι αζ γιουζουαλ. Tα διοικητικα κανουν τζιζ (και καλα κανουν ετσι οπως ειναι). Η ευρωπη χαθηκε πριν καν βρεθει. Ο μπαλαφας δοξα τον Αλη Μπαμπα και την κυρα Αφροσύνη κανει κανοε/καγιακ στη λιμνη. Οι κουτσια ειναι μικρος ακομα. Ο κουμπαρος-bigestmistakefromteo πηρε το μπουλο δοξα το ιερο συρταρι του σωκρατη.
Οποτε τι μας μενει;
Ο ρουλης και το γελιο που μας προσφερει και οταν τελειωσει κι αυτο, ενας γλυκος εμφύλιος για το μονο αμφιλεγόμενο πρόσωπο που μπορουμε σχεδον ατιμωρητοι να βρίζουμε και να βγαζουμε το χτικιο μας .
Με αλλα λογια. Αν δεν υπηρχε Σαντος θα επρεπε να τον εφευρουμε...
Βαστα γέρο και ερχομαι μαζι με την καλη μου αραχνούλα. Αντε να ριξουμε τον ερου και τις γκει χορωδιες του στα ταρτατα... 

SATANAS έγραψε: έγραψε
και ξαναέγραψε
και ξαναέγραψε...
Σαϊτάν μαν, είναι αλήθεια πως από μικρός φαινόσουνα ότι θα μεγαλώσεις.
Από τότε που συνεσταλμένο παιδάκι σε σάπιζαν τα αλάνια της Σαντοσυμμορίας στις σφαλιέρες και μυξοκλαίγοντας μου ζητούσες χαρτομάντηλα.
Πρόσεχε Σαϊτάν-ωχ αμάν μη με ψάχνεις πάλι ζητώντας παρηγοριά γιατί θα λείπω :
Θα πανηγυρίζω το πρώτο τρόπαιο της Σαντοεποχής.
Τα νταμπλ συχαρίκια από τον ενοχλητικό τύπο, που δυο φορές μπράβο έχει πει μόνο στη μάνα του κι αυτό γιατί τον γέννησε, μπορεί να σε οδηγήσουν σε μπανιάρισμα με παγωμένο νερό και άνευ μαλακτικό.
Και αν, λέω αν, ο Γκας είναι μεγάλη καρδιά και ξέρει να συγχωρεί, έχω πληροφορίες ότι ο Τερά(σ)τιος όπου να ‘ναι τελειώνει την συγγραφή του δίτομου πονήματος «Ποιος Μουρίνιο τώρα, το όνομα μου είναι Σάντος» και πρόκειται να εμφανιστεί. Πού σε πονεί και πού σε σφάζει τότε άμοιρε.
Σε είχα προειδοποιήσει αγόρι μου κι άλλη φορά : μετά το δεύτερο μπουκάλι μην πλησιάζεις στο PC ή τουλάχιστον αραίωνε το, το γαμημένο. Τώρα φοβάμαι πώς θα υποστείς τα επίχειρα της αφροσύνης σου.
Εγώ πάντως θα προσεύχομαι για σένα – σε στέλνω και ένα εικόνισμα της Παναγιάς της Γλυκοφιλούσας καθότι του Αγίου Μουγκρίου είχαν μεγάλη ζήτηση και με τελείωσαν.
Αρχιερέα του αποκρυφισμού Όργουελ μην με μπερδεύεις με τους πετεινούς μου.
Άλλωστε τα συμπαθή δίποδα δεν φέρουν μυαλό να πονάνε ούτε έχουν την αίσθηση του πόνου παρά μόνο το ένστικτο οδηγό.
Μπορείς να με παρομοιάσεις μόνο με τον Τέρας Quick.
Ο αστείος μάγος Καρπετόπουλος προσπαθεί μέσω των κανόνων του Κίτρινου Ταλμούδ-3 να ξεπεράσει τον Μέρλιν μόνο που ομοιάζει με τον merde τελικά παλιός τεχνίτης του Ολυμπιακού.
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE% ... E%BF%CF%82
Προσπαθεί να με επικαλεστεί με τα Σανσκριτικά ορθογραφικά του λάθη τα οποία είναι περισσότερα απο τα δικά μου απόκρυφα λάθη που τα στοιχειώνω για δοκιμή στους άπιστους.
Γράφει επίτηδες την λέξη ''ειλικρινά'' με double λ προφανώς έχοντας σκοπούς να υποκαταστήσει την λέξη ''ειλικρίνεια'' απο τα κείμενα του.
Κάτι που φαίνεται στο βιβλίο του ''Το μυστήριο Σάντος'' 13-V-2009
http://www.gazzetta.gr/blogs/karpetopou ... 6-to-.html
Βέβαια σας καλός μελετητής των κειμένων του και δυνατός αποκρυφιστής που είσαι θα πρέπει να μελετήσεις τα περίεργα λάθη που συμβαίνουν καθολικά σε όλα τα κείμενα του καθώς επίσης και στον περίεργο τονισμό των λέξεων όπου τον βολεύει όπως τον συμφέρει.
'Οπως η λέξη στην φράση η άμυνα είναι η περισσότερο εκτεθημένη που είμαι σίγουρος ότι είναι με δόλο γραμμένη.
Ιερό κείμενο ''ο ΠΑΟΚ στα ντέρμπι''
http://www.gazzetta.gr/blogs/karpetopou ... CE%B9.html
Όπως το τι εννοεί στην φράση του πρέπει να αποκτήσει διοίκηση κανονική και όχι διοίκηση Πρωτοδικίου στο βιβλίο απο το ''Ζαγόρ στο Βρύζα''?Υπάρχει αφαίρεση στο κ πριν το ταυ?
http://www.gazzetta.gr/blogs/karpetopou ... CE%B1.html
Το άλλο που χρησιμοποιεί για να αποπλανήσει το κοινό και τους αληθινούς αποκρυφιστές είναι η χρησιμοποίηση της λέξης ''πρωτοσέλλιδο'' αντί για ''πρωτοσέλιδο'' αντικείμενο που δεν νοείται για έναν κορυφαίο μάγο αν θέλει να ασχοληθεί με το Καββαλιστικό δέντρο της Ζωής.
Σε κάθε κείμενο προσπαθεί να παραποιήσει τον κάθε λογής μύστη με κάθε τρόπο αγνοώντας την λύση που πρόσφερα και συνιστώ να του το πεις και εσύ ο ίδιος αφού μελετήσεις τα συγγράμματα του ορθά άσε που ο SATANAS άναψε τον θερμοσίφωνα για πάρτι του.
http://www.gazzetta.gr/blogs/karpetopou ... =questions
Ποια είναι η λύση?
Να διαβάσεις ανάποδα τα κείμενα του και όχι απο το τέλος προς την αρχή αλλά ως προς το νόημα.
Τότε και μόνο τότε μπορεί να κερδίσεις τον Άρτο ημών τον επιούσιων και να αποκρυπτογραφήσεις τα κακώς κείμενα.
Υ.Γ
Δικός σου ο Φέρων το Φώς.
Άλλωστε τα συμπαθή δίποδα δεν φέρουν μυαλό να πονάνε ούτε έχουν την αίσθηση του πόνου παρά μόνο το ένστικτο οδηγό.
Μπορείς να με παρομοιάσεις μόνο με τον Τέρας Quick.
Ο αστείος μάγος Καρπετόπουλος προσπαθεί μέσω των κανόνων του Κίτρινου Ταλμούδ-3 να ξεπεράσει τον Μέρλιν μόνο που ομοιάζει με τον merde τελικά παλιός τεχνίτης του Ολυμπιακού.
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE% ... E%BF%CF%82
Προσπαθεί να με επικαλεστεί με τα Σανσκριτικά ορθογραφικά του λάθη τα οποία είναι περισσότερα απο τα δικά μου απόκρυφα λάθη που τα στοιχειώνω για δοκιμή στους άπιστους.
Γράφει επίτηδες την λέξη ''ειλικρινά'' με double λ προφανώς έχοντας σκοπούς να υποκαταστήσει την λέξη ''ειλικρίνεια'' απο τα κείμενα του.
Κάτι που φαίνεται στο βιβλίο του ''Το μυστήριο Σάντος'' 13-V-2009
http://www.gazzetta.gr/blogs/karpetopou ... 6-to-.html
Βέβαια σας καλός μελετητής των κειμένων του και δυνατός αποκρυφιστής που είσαι θα πρέπει να μελετήσεις τα περίεργα λάθη που συμβαίνουν καθολικά σε όλα τα κείμενα του καθώς επίσης και στον περίεργο τονισμό των λέξεων όπου τον βολεύει όπως τον συμφέρει.
'Οπως η λέξη στην φράση η άμυνα είναι η περισσότερο εκτεθημένη που είμαι σίγουρος ότι είναι με δόλο γραμμένη.
Ιερό κείμενο ''ο ΠΑΟΚ στα ντέρμπι''
http://www.gazzetta.gr/blogs/karpetopou ... CE%B9.html
Όπως το τι εννοεί στην φράση του πρέπει να αποκτήσει διοίκηση κανονική και όχι διοίκηση Πρωτοδικίου στο βιβλίο απο το ''Ζαγόρ στο Βρύζα''?Υπάρχει αφαίρεση στο κ πριν το ταυ?
http://www.gazzetta.gr/blogs/karpetopou ... CE%B1.html
Το άλλο που χρησιμοποιεί για να αποπλανήσει το κοινό και τους αληθινούς αποκρυφιστές είναι η χρησιμοποίηση της λέξης ''πρωτοσέλλιδο'' αντί για ''πρωτοσέλιδο'' αντικείμενο που δεν νοείται για έναν κορυφαίο μάγο αν θέλει να ασχοληθεί με το Καββαλιστικό δέντρο της Ζωής.
Σε κάθε κείμενο προσπαθεί να παραποιήσει τον κάθε λογής μύστη με κάθε τρόπο αγνοώντας την λύση που πρόσφερα και συνιστώ να του το πεις και εσύ ο ίδιος αφού μελετήσεις τα συγγράμματα του ορθά άσε που ο SATANAS άναψε τον θερμοσίφωνα για πάρτι του.
http://www.gazzetta.gr/blogs/karpetopou ... =questions
Ποια είναι η λύση?
Να διαβάσεις ανάποδα τα κείμενα του και όχι απο το τέλος προς την αρχή αλλά ως προς το νόημα.
Τότε και μόνο τότε μπορεί να κερδίσεις τον Άρτο ημών τον επιούσιων και να αποκρυπτογραφήσεις τα κακώς κείμενα.
Υ.Γ
Δικός σου ο Φέρων το Φώς.

[quote="Isaak the Greek"]Nομιζω πως μερικοι χρηστες του φορουμ μας χρειαζονται επειγοντως σεξ.
όπως έγραφε και ο Ρίτσος "ένα στόμα κλείνει σωστά μόνο με ένα άλλο στόμα"
όπως έγραφε και ο Ρίτσος "ένα στόμα κλείνει σωστά μόνο με ένα άλλο στόμα"
Μετα απο τοσα ποσταρισματα ειχα σκοπο να αποσυρθω διακριτικα, αλλα οi gαςς δε με αφηνουν να αγιασω.
Και τωρα με το ανεπαρκες νηφαλιο χουμορ μου πρεπει να απαντησω κατι οινοπνευματωδες... Αδυνατο.
Αλλά αυτός ειναι ο καςς, ξερει ποτε θα με χτυπησει και κυρίως ποια ώρα. Κρατα το εικονισμα της σαρανταποδαρουσας και τον οικτο σου, καπετανιο. Μη με βαζεις στο ενα απο τα δυο ακρα. Δεν ειμαι αντισακτικος, σαντικος κλπ. Middle truth λεμε...
the rest is silence..
Και τωρα με το ανεπαρκες νηφαλιο χουμορ μου πρεπει να απαντησω κατι οινοπνευματωδες... Αδυνατο.
Αλλά αυτός ειναι ο καςς, ξερει ποτε θα με χτυπησει και κυρίως ποια ώρα. Κρατα το εικονισμα της σαρανταποδαρουσας και τον οικτο σου, καπετανιο. Μη με βαζεις στο ενα απο τα δυο ακρα. Δεν ειμαι αντισακτικος, σαντικος κλπ. Middle truth λεμε...
the rest is silence..

- PABLO GARCIA1
Αδερφέ Γάσιε(που λέει και το πουλέν) το τελευταίο σου post πολύ με προβλημάτισε λόγω και της πληθώρας των link που εμπεριείχε...πατώντας λοιπόν ένα απ' αυτά και ωωω
του θαύματος τι ανακαλύπτω??
ότι υπάρχει Ανεξάρτητη Αρχή Προσωπικών Δεδομένων για τα συμπαθή τετράποδα που λέγονται Panda.....
γι' αυτό αν δε θες να σαπίσεις πίσω απ' της φυλακής τα σίδερα,άλλαξε το μπανιστηρτζίδικο avatar σου με κάποιο άλλο-το lobotomized youth it was simply the best-and let Pandas fuck themselves peacefully....

ότι υπάρχει Ανεξάρτητη Αρχή Προσωπικών Δεδομένων για τα συμπαθή τετράποδα που λέγονται Panda.....
γι' αυτό αν δε θες να σαπίσεις πίσω απ' της φυλακής τα σίδερα,άλλαξε το μπανιστηρτζίδικο avatar σου με κάποιο άλλο-το lobotomized youth it was simply the best-and let Pandas fuck themselves peacefully....
Όσο υπάρχει αυτή η ανεξάρτητη αρχή άλλο τόσο υπάρχουν και μαραφέτια που παρακολουθούν.
- georgedoulk
Καὶ εἶδον ἄλλο θηρίον ομοίω Αγγέλουἀναβαῖνον ἐκ τῆς μέσηςγῆς, καὶ εἶχε κέρατα δύο ὅμοια ἀρνίῳ, καὶ ἐλάλει ὡς δράκων και ως Κάκων. καὶ τὴν ἐξουσίαν τοῦ πρώτου θηρίου Ηγούμενουπᾶσαν ποιεῖ ἐνώπιον αὐτοῦ. καὶ ποιεῖ τὴν μέσηνγῆν καὶ τοὺς ἐν αὐτῇ κατοικοῦντας ἵνα προσκυνήσωσι τὸ θηρίον τὸ πρῶτον, οὗ ἐθεραπεύθη ἡ πληγὴ τοῦ θανάτου αὐτοῦ. καὶ ποιεῖ σημεῖα μεγάλακαι βόλτας εις τόπους ιερούς, καὶ πῦρ ἵνα ἐκ τοῦ οὐρανοῦ καταβαίνῃ εἰς τὴν μέσηνγῆν ἐνώπιον τῶν ἀνθρώπων. καὶ πλανᾷ τοὺς κατοικοῦντας ἐπὶ τῆς μέσηςγῆς διὰ τὰ σημεῖα ἃ ἐδόθη αὐτῷ ποιῆσαι ἐνώπιον τοῦ θηρίου, λέγων τοῖς κατοικοῦσιν ἐπὶ τῆς μέσηςγῆς ποιῆσαι εἰκόνα τῷ θηρίῳ, ὃς εἶχε τὴν πληγὴν τῆς μαχαίρας και την εις βάρος του καταδικαστική εκ του νόμου των ανθρώπων Απόφασηκαὶ ἔζησε. καὶ ἐδόθη αὐτῷ πνεῦμα δοῦναι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου καὶ ποιήσῃ, ὅσοι ἐὰν μὴ προσκυνήσωσι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου και συνεχισουσιν λατρεύοιν τα Ιβηρικά είδωλα ἵνα ἀποκτανθῶσι.
- vangelis183
το τοπικ εδω και καιρο εχει γινει μπουρδελο 5 αστερων, ιδανικο για να χαλαρωνουν αρρωστα παοκτσακια.
δεν βγαζεις ακρη αλλα δεν εχει σημασια. τι μπουρδελο θα ηταν αλλωστε.
ξεπερναει κατα πολυ το προπονητικο επιπεδο του σαντος (και ριτσο στο τοπικ του σαντος ρε παιδια????).
μεγαλη η χαρη του και μεγαλη του τιμη.
δεν βγαζεις ακρη αλλα δεν εχει σημασια. τι μπουρδελο θα ηταν αλλωστε.
ξεπερναει κατα πολυ το προπονητικο επιπεδο του σαντος (και ριτσο στο τοπικ του σαντος ρε παιδια????).
μεγαλη η χαρη του και μεγαλη του τιμη.
Καθολου μπουρδελο δεν εχει γινει.
Σουρεαλιστικο-παραβολικο θα το χαρακτηριζα. Πισω απο τις γραμμες υπαρχουν σαφη μηνυματα.
Απλα δεν εχει περαση η συγκεκριμενη τεχνοτροπια.
Τι να πεις...
Μην λες καλυτερα τιποτα...
Σουρεαλιστικο-παραβολικο θα το χαρακτηριζα. Πισω απο τις γραμμες υπαρχουν σαφη μηνυματα.
Απλα δεν εχει περαση η συγκεκριμενη τεχνοτροπια.
Τι να πεις...
Μην λες καλυτερα τιποτα...