Ο κόσμος παίζει μπάλα II
-
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα II
Ο Πέλκας ήταν ο μισός ΠΑΟΚ, οχι τόσο παιχτηκα αλλά επειδή έβαζε τους νέους στο κλίμα, γρήγορα.
Φυσικά και χαίρομαι που παει καλά. Φυσιολογικά όμως ο κυκλος του στον ΠΑΟΚ είχε κλείσει.
Φυσικά και χαίρομαι που παει καλά. Φυσιολογικά όμως ο κυκλος του στον ΠΑΟΚ είχε κλείσει.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ποια παλτά κρατήσαμε για τον Πέλκα; Ευτυχώς έφυγε. Για πάτε στο νήμα του να θυμηθείτε τι γραφόταν. Άντε με τον μπερδεμενο!GEOL έγραψε:Αυτό ξαναπέστο.hasio_john έγραψε:Αρε Πέλκα, λείπεις γαμώ την τρέλα μου μέσα!
Κρατήσαμε τα παλτά και δώσαμε εσένα...
Ηταν ψυχολογικο κυριως το θεμα μαζι του. Ουδεις προφητης στον τοπο του, σαν ξένος εχεις την δυνατότητα να παιζεις απελευθέρωμενος απο τα βαριδια/ευθυνες που κουβαλας σαν ντοπιος και μάλιστα απο τα σπλαχνα του σύλλογου. Ξεθολώσε και απεδωσε αυτο που μπορει, αυτο δυστυχώς δε μπορουσε να γίνει εδω, ισως καποια στιγμη στο μέλλον.
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει αναπαραχθεί ποτε.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ο κόσμος τον έδιωξε αυτόν, όσο κι αν πονάει.hasio_john έγραψε:Αρε Πέλκα, λείπεις γαμώ την τρέλα μου μέσα!
https://twitter.com/StudyoFener/status/ ... hcenter%2F
Τα έχω γράψει πολλές φορές. Ο Πελκας έπαιρνε σχεδόν όσα ο Λάμπρου όλα αυτά τα χρόνια που ως αρχηγός οδήγησε τον ΠΑΟΚ σε πρωταθλήματα και κύπελα.
Δεν τον έδιωξε ο κόσμος αλλά το ότι ήμασταν ακριβοί στα πίτουρα και φθηνοί στο αλεύρι.
Τώρα φαντάζομαι το λες ειρωνικά (αν ναι πολύ καλά κάνεις, αλλά ο ΠΑΟΚτζής έχει μνήμη χρυσόψαρου).Μαυρο Χιονι έγραψε:Ποια παλτά κρατήσαμε για τον Πέλκα; Ευτυχώς έφυγε. Για πάτε στο νήμα του να θυμηθείτε τι γραφόταν. Άντε με τον μπερδεμενο!GEOL έγραψε:Αυτό ξαναπέστο.hasio_john έγραψε:Αρε Πέλκα, λείπεις γαμώ την τρέλα μου μέσα!
Ευτυχώς μας βγήκε ο Ουάρντα στο κέντρο.
Το καλοκαίρι να δεις πώς το φοβάμαι, άμα πουλήσουμε (που θα πουλήσουμε) τον Τζόλη και δεν κρατήσουμε (που θα κρατήσουμε) τον Κρμέντσικ, θα παίζουμε μπροστά με Λάμπρου-Τσόλακ, ο εφιάλτης μου.
- ΑποστόληςΑ
Η Ατλέτικο Μ. είναι στο +6 από τη Ρεάλ και στο +5 από την Barca, αλλά η τελευταία έχει έναν αγώνα περισσότερο. Την Κυριακή 7/3 παίζουν Ατλέτικο - Ρεάλ.
- sunnyblack
Όμορφα λιτά κι απέριττα δες το πρωτοσέλιδο κάτω από Πέλκα.Τόσα ματς κύριε, τόσα σουτ, τόσα γκολ, drop micseaman έγραψε:Ο "μπουλούκος" ο Μοσταφά, το πουλέν μου. Πολύ το ήθελα το "τεμάχιο" αυτόjohn4serres έγραψε:6 γκολ σε 5 συμμετοχές ο Αιγύπτιος που πήρε η Γαλατασαράι![]()

- bersekeros
Στο μετροράδιο άκουσα τώρα που λένε ότι θα πάει στη Φενέρμπαχτσε ο Λούτσος και ότι θα πάρει και τον Καντουρί εκεί.
- bersekeros
Για τον πρώτο τελικό του κυπέλλου Βραζιλίας, η Παλμέιρας επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας, της Γκρέμιο. Το γκολ μπήκε από στημένη φάση ενώ στο τελευταίο ημίωρο η ομάδα του Άμπελ Φερέιρα αγωνίστηκε με 10 παίκτες λόγω αποβολής.
[youtube]gde8SoOoDh8[/youtube]
[youtube]gde8SoOoDh8[/youtube]
- bersekeros
Θα μιλήσω το βράδυ με τον Στρατηγό να μου πει αν το ενδιαφέρον θα μετατραπεί σε πρόταση.bersekeros έγραψε:Καλημέρα Obdulio.
Τι μαθαίνεις; Θα τον πάρει τον Αουγκούστο, ο Αμπέλ;
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μια που θα μιλήσεις με τον "Στρατηγό" πες του να μας εξηγήσει και κάνα καινούργιο χρώμα :p
Εκπροσωπείς πολλούς ή μιλάς για το πρόσωπό σου με πληθυντικό μεγαλοπρέπειας;Mitsospaoki4 έγραψε:Μια που θα μιλήσεις με τον "Στρατηγό" πες του να μας εξηγήσει και κάνα καινούργιο χρώμα :p