Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Πίστευα πως αν ήταν μέσα στους 4 θα αποκτούσε μία παραπάνω δυναμική ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ...Αλλά από ότι είδα οι τιμές πήγαν στον ουρανό...Πάντως οι δηλώσεις Σαββίδη είναι ΦΟΒΕΡΕΣ!!! Λέει πως σε κάποια σημεία έκανε μηδενικές προσφορές μόνο και μόνο για να πληρώσουν οι άλλοι περισσότερο..Και θεωρεί τον εαυτό του Κερδισμένο..!!
Μπαααjoshua έγραψε:Υπαρχει αραγε περιπτωση να εγκαταληφθηκαν οι περιπτωσεις Βασκεζ,Μικου ενω ηταν προχωρημενες γιατι εντοπιστηκε ελευθερος για τον οποιο δεν υπηρχε πιεση χρονου;
Νομιζω τα τρια συν του φάνηκαν πολλα για ισπανο κ ο αλλος δεν νερω με ποσα θα ερχόταν
Σκάκι μόνο, ρε νιαμού.
Και το το ταμπλό ασπρόμαυρο.
Και το το ταμπλό ασπρόμαυρο.
Ο Modibo Maïga που γράψατε παραπάνω φαίνεται μια χαρά παίκτης που παίζει και ως 2ος φορ σε 4-4-2. Έτσι όμως όπως βλέπω το ρόστερ είμαστε κομπλέ στην επίθεση. Στο 6 ο Σιμάο μου φαίνεται καλή περίπτωση ως ελεύθερος, αν το κασέ του είναι χαμηλό σχετικά. Βλέπω να έχει γεμάτες χρονιές στην Ισπανία. Είναι σκύλος με χαρακτηριστικά που δεν έχουμε: Υστερεί δημιουργικά (όσο τον θυμάμαι παλιά), αλλά πίσω κόβει κώλους. Μαύρος σκύλος! Νομίζω πως για συγκεκριμένα παιχνίδια θα ήταν αρκετά χρήσιμος, ενώ είναι 28 ετών, στην καλή ηλικία για 6άρι (23-29). Εξάλλου ο Βλάνταν είπε ότι ο Τζιώλης δεν επιστρέφει στην ομάδα.
Τον Maiga εγώ τον ανέφερα για 4η φορά..Θεωρώ πως είναι ο μοναδικός που μπορεί να κουμπώσει στην ομάδα σε πολύ καλή ηλικία με προετοιμασία μιας και έμεινε ελεύθερος πριν από 4 ημέρες.Μου θυμίζει λίγο Ιντέγιε έχοντας διαφορετικά χαρακτηριστικά από Κλάους και Περέιρα..vs40 έγραψε:Ο Modibo Maïga που γράψατε παραπάνω φαίνεται μια χαρά παίκτης που παίζει και ως 2ος φορ σε 4-4-2. Έτσι όμως όπως βλέπω το ρόστερ είμαστε κομπλέ στην επίθεση. Στο 6 ο Σιμάο μου φαίνεται καλή περίπτωση ως ελεύθερος, αν το κασέ του είναι χαμηλό σχετικά. Βλέπω να έχει γεμάτες χρονιές στην Ισπανία. Είναι σκύλος με χαρακτηριστικά που δεν έχουμε: Υστερεί δημιουργικά (όσο τον θυμάμαι παλιά), αλλά πίσω κόβει κώλους. Μαύρος σκύλος! Νομίζω πως για συγκεκριμένα παιχνίδια θα ήταν αρκετά χρήσιμος, ενώ είναι 28 ετών, στην καλή ηλικία για 6άρι (23-29). Εξάλλου ο Βλάνταν είπε ότι ο Τζιώλης δεν επιστρέφει στην ομάδα.
Όσο για Σιμάο συμφωνώ αν και υπό προυποθέσεις καλός θα ήταν και ο Φλαμινί..Μεγάλος παίκτης με γεμάτες σεζόν στην Άρσεναν που αν ερχόταν θα μετριαζόταν και λίγο το κακό κλίμα εξαίτιας του θέματος με τον επιθετικό..Όσο όμως χρησιμοποιεί ο Ίβιτς τον Κοροβέση σαν αμυντικό χαφ, μου δείχνει πως δύσκολα θα γίνει εκεί μεταγραφή.
Ιβαν ξερεις τωρα,για να καλυψεις την επικοινωνιακη ηττα λογω απωλειας αδειας χτυπα εναν Αντεμπαγιο η Μπεντνερ για την επιθεση (εγω θελω Μαιγκα) και εναν Φλαμινι η Σισσοκο για το κεντρο (προτιμω μαλλον Σιμαο).Χωρις πλακα τωρα,αν υπηρχε ελευθερος που συνδιαζε ουσια με εντυπωσεις ειμαι σχεδον 100% σιγουρος οτι θα γινοταν κινηση.Με τους υπαρχοντες λιγο δυσκολο.
- Καπετάνιος
Σφαλιαρα που δε πηρε ο Σαββιδης τηλεοπτικη αδεια? Τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα...proedros έγραψε:ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ!!! Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΕΞΩ...Ο Αλαφούζος και ο Χοντρός Μέσα...
Το ΚΑΙ που παει? Που αλλου εφαγε σφαλιαρα ο Ιβαν?
- ace79grpaok
Marianov6 έγραψε:ειπε και αυτο ο Ιβιτς σημεραΓια τους παίκτες που παρέμειναν στην ομάδα και δεν υπολογίζονται: "Αυτοί κάνουν προπόνηση μόνοι τους και θα συνεχίσουν μόνοι τους"
Κρίμα σταυρό,κρίμα
Kαλημέρα. Μεταγραφή άλλη ας μην περιμένουμε τζάμπα. Τα ίδια γίνονται κάθε χρόνο τέτοια εποχή και στο τέλος θα μάθουμε ότι δεν βρήκαν κάτι να μας ενδιαφέρει....

Που αλλού έφαγε δηλαδή σφαλιαρα ο Σαββιδης ?????proedros έγραψε:ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ!!! Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΕΞΩ...Ο Αλαφούζος και ο Χοντρός Μέσα...
- ΑποστόληςΑ
ΑΝ πάρουμε ελεύθερους ψηφίζω Μάλι (Modibo Maiga και Mohamed Sissoko)
-
Ασχετο, αλλα εχει μεινει ελευθερος απο τον βαζελο ο Λαζαρος Λαμπρου, ενας 18χρονος που θεωρειται απο τα μεγαλυτερα ταλεντα στην Ελλαδα. Εχει μανατζερ τον Χουτο (
) και τον ειχε ψησει οτι θα τον παει στην Ιντερ και λοιπα. Ιντερ και λοιπα δεν εμφανιστηκαν και τωρα βλεπω οτι εδω και λιγο καιρο τον ψηνει να τον κλεισει ο Ηρακλης!!
Οι δικοι μας γιατι δεν κανουν καμια κινηση ρε γαμωτο;

Ο αλλος ποιος ειναιpaokovios1974 έγραψε:Αυτοι οι 2 που ψηφισαν μονο σκακι θα δουμε ποιοι ειναι μολογατε.
- ΑποστόληςΑ
Παντού σφαλιάρες ?proedros έγραψε:ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ!!! Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΕΞΩ...Ο Αλαφούζος και ο Χοντρός Μέσα...

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk