Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Καναμε την καρδια μας πετρα δινοντας δανεικους στο μεγαλυτερο παραρτημα του οσουφουπου επειδη βγαζει 1 καλο παιχτη και αλλα 10 παλτα.Λογικο μου ακουγεται,που λεει κι ο τσακωνας.
- Chuck Norris
Ο ίδιος ο Πανιώνιος σαν σωματείο πάντως με τον Ιρανό δε σου δημιούργησε θέματα ούτε σου είπε όχι, ο παίχτης δεν ήθελε να έρθει. Και Χατζή τα ίδια
Και ο δανεικός σου μέχρι στιγμής νομίζω Έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής, οπότε δε βλέπω κάποιο μεγάλο πρόβλημα Προσωπικά
Και ο δανεικός σου μέχρι στιγμής νομίζω Έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής, οπότε δε βλέπω κάποιο μεγάλο πρόβλημα Προσωπικά
- ΑποστόληςΑ
Ο Πανιώνιος έχει παράδοση να εξελίσσει μικρούς παίκτες. Αυτό που δεν κατανόησα είναι γιατί ο δανεισμός για 1,5 έτος και κάποια άλλα πράγματα που δεν ξέρω αν ισχύουν (ότι δηλαδή θα πληρώσουμε εμείς τον μισθό του αν κάνει έναν αριθμό εμφανίσεων και πάνω).
Πιστεύω ότι δόθηκε καθαρά και μόνο για να πάρει παιχνίδια, άρα τον πιστεύουν πάρα πολύ
- The_Stalker
Αυτό που λέει ο pgetsos.
Ο 1,5 χρόνος, τα χρήματα στον Νιόνιο αλλά και το δικαίωμα να τον πάρουμε νωρίτερα πίσω (με κάποιο αντάλλαγμα αν θυμάμαι καλά), είναι για να του εξασφαλίσουν συμμετοχές. Και βέβαια είναι προτιμότερο - από τη στιγμή που γίνονται Ελλάδα - να τις κάνει με το Νιόνιο και όχι με τη γριά.
Ο 1,5 χρόνος, τα χρήματα στον Νιόνιο αλλά και το δικαίωμα να τον πάρουμε νωρίτερα πίσω (με κάποιο αντάλλαγμα αν θυμάμαι καλά), είναι για να του εξασφαλίσουν συμμετοχές. Και βέβαια είναι προτιμότερο - από τη στιγμή που γίνονται Ελλάδα - να τις κάνει με το Νιόνιο και όχι με τη γριά.
Σαν να άρχισαν την μεγάλη έξοδο οι gay...
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πείτε ρε τι γίνετε πιλότος και Άσιμος, δε μπορώ να ψάχνω τώρα ειδήσεις..
- buffalobill4
ποδοσφαιρικη ομας γαυρος δεν υπαρχει. ποτε δεν ηταν οπως την παρουσιαζανε, αλλα φετος δεν υπαρχει. ειναι πραγματικοι ανυπαρκτοι. αιμα και αμμος στις 5 του μηνου. ας τους δωσουμε εμεις το τελειωτικο κλωτσιδι. δεν ειναι τυχαιο πως ολη η ποδοσφαιρικη ελλαδα θα ειναι με το ποδι μας
- efthimis_paok
Πραγματικά πρέπει να υποστούν ένα διασυρμό εδώ μέσα. Το αξίζουν. Και επιτέλους πρέπει να το πάρουν....
- efthimis_paok
Φυσικα κ δεν πρεπει να απαιτησουμε κανεναν.....απλα να απαιτησουμε να μην ερθουν συγκεκριμενοι τα κοζια εχουν αλλαξει κ αυτο το βλεπουμε καθε ματς κ πιο εντονο,φυσικα κ υπαρχουν λαθη αλλα πλεον δεν ειναι λαθη επαναλαμβανομενα κ παντα υπερ του γκει,νομιζω πιο σοβαρο προβλημα εχουν οι εποπτες...
Χθες το ματς ηταν 60-40 υπερ του χανουμιου αλλα δεν νομιζω να εσφαξε κανεναν το διατητικο κουαρτετο
Χθες το ματς ηταν 60-40 υπερ του χανουμιου αλλα δεν νομιζω να εσφαξε κανεναν το διατητικο κουαρτετο
Δεν έγιναν φάσεις
Μόνο σκληρά φάουλ
Απλά pgetso, βλέποντας όλη την κατάσταση, μου δείχνουν ότι πάνε να προετοιμάσουν το έδαφος για την διάδοχη κατάσταση. Ειδάλλως δε θα πουλούσε παίκτες, δε θα έφερνε άγνωστα παλτά που έφερε, από άλλους μάνατζερ κλπ κλπ
Μόνο σκληρά φάουλ
Απλά pgetso, βλέποντας όλη την κατάσταση, μου δείχνουν ότι πάνε να προετοιμάσουν το έδαφος για την διάδοχη κατάσταση. Ειδάλλως δε θα πουλούσε παίκτες, δε θα έφερνε άγνωστα παλτά που έφερε, από άλλους μάνατζερ κλπ κλπ
Φασεις εγιναν κ γνωριζεις πολυ καλα οτι αν ηθελε να ευνοησει τον γκευ (μιας κ ειναι του δικου του συστηματος) θα μπορουσε ανετα στην σφαλιαρα του σιμοες (που κανει τα ιδια σε καθε ματς) στον πεφτουνη να βγαλει επιτοπου την κοκκινη κ να τελειωσει το ματς πριν αρχισει,μπορουσε ανετα στο ψιλοτραβηγμα της φανελας του ντεμεκ σεντερ μπακ να δωσει πεναλτι κ μπορουσε ανετα να συντηρησει τον γκευ σε ενα διαρκες πρεσσαρισμα της περιοχης της κουλας με φαουλ ανα επαφη....