Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει

Δημοσίευση από goran 64 »

Προσωπικά εκτιμώ ότι ο Γλύκος είναι πλέον θέμα χρόνου να ανανεώσει με την ομάδα...Ο Βλάντο δείχνει να τον εκτιμάει, ο ίδιος έχει 7-8 χρόνια στην ομάδα κι όταν έμεινε ελεύθερος δεν βρήκε κάποια αξιόλογη πρόταση, οπότε με 5 πάνω 5 κάτω θα τα βρούμε σύντομα μέχρι το 2020 πιστεύω...

Τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν και για τον Τζαβέλλα...

Για τον Τζιώλη, όπως ακριβώς έχω γράψει εδώ και τουλάχιστον 2 μήνες, πιστεύω ότι με βάση την δική του αλλά και την κοινή λογική, αν όντως δεν υπολογίζεται τουλάχιστον στο βασικό δίδυμο των εξαριών μας, θα ζητήσει να μείνει ελεύθερος για να βρει ένα 2ετές ή ίσως (πολύ δύσκολα) τριετές καλούτσικο συμβόλαιο κατά πάσα πιθανότητα στην Τουρκία απ όπου είχε περάσει σαν δανεικός για 6 μήνες, αφήνοντας μάλιστα καλές εντυπώσεις...
Το να μείνει έναν ακόμα χρόνο στον Π.Α.Ο.Κ. σχεδόν ανενεργός, μόνο καλό για την συνέχεια και το τελείωμα της καριέρας του δεν θα του κάνει, μιας και του χρόνου τέτοιον καιρό θα είναι 32,5 και με ένα πολύ βαρύ κορμί δίχως αγωνιστικό ρυθμό για έναν ολόκληρο χρόνο πολύ δύσκολα να βρει πια ένα αξιόλογο συμβόλαιο...

Για τον Φακούντο έγραψα την άποψη μου νομίζω χθες ή προχθές και δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι...

Ίδωμεν...Αναμονή και υπομονή για όλους και όλα...

Υ.Γ. Πιθανή σημερινή νίκη της ομάδας θα είναι σκέτο βάλσαμο για την ομαλή συνέχεια και η οριστική μας πρόκριση την άλλη εβδομάδα θα δρομολογήσει πολλές εξελίξεις, δίνοντας ταυτόχρονα μια πολύ βαθιά ανάσα σε Βλάντο και Μίχελ για να προχωρήσουν παρακάτω την ομάδα και στον τομέα του ρόστερ με μοναδικό γνώμονα το δικό τους πλάνο μόνο και δίχως προσωπικές παρεμβάσεις του Ιβάν!!!! ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 18 Αύγ 2016, 13:56, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Παιδιά καλά τα λέμε, μέσες άκρες όλοι. Αλλά ξαναλέω, έχει παίξει η ομάδα χωρίς 3/6 παίκτες που παίζουν στη θέση 6-8? Ως τώρα Χαρίσης, τσίμιροτ και Σάκχοφ παίζουν μαζί. Άρα το pool αυτό, θα εξυπηρετεί 3 θέσεις. Τώρα αυτό με τον Κοροβέση το ακούω, αν και είναι πείραμα, καθώς το παιδί μια ζωή στα άκρα έχει μάθει να παίζει. Ας πούμε πως ξεχνάω τον Τζιόλη, αν και τον πάω πολύ σαν παίκτη εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Δεν μπορώ να σκεφτώ όμως, πως ο Κάτσε δεν έχει θέση στην 22άδα. Δεν χωνεύεται.

Το ίδιο δύσπεπτος μου είναι και ο παραγκωνισμός Χατζηισαία και η διατήρησ στο ρόστερ του Μαλεζά. Αλλά όπως έλεγε και ο Χατζής, "από δεξιά, η καλύβα και από αριστερά το Σαράι. Θα μου πείτε πως είναι δυνατόν; Αλλά εγώ είμαι πίσω από τον μπερντέ και τα βλέπω ανάποδα".

:pano:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Σε 2-4 αγώνες που πρωτεύον και πολύ σημαντικό ζητούμενο είναι η πρόκριση και μάλιστα εν μέσω προετοιμασίας, με πολλούς νέους παίχτες (11άδας ουσιαστικά) στο ρόστερ, είναι φυσιολογικό η ομάδα να μην παίζει με 10άρι θέλοντας ένα πιο σφιχτό-αθλητικό κέντρο, ειδικά μάλιστα την στιγμή που όπως είναι οφθαλμοφανές ο Μπίσεσβαρ δεν είναι έτοιμος παρά 60-70% να προσφέρει όσα θέλει ο Ίβιτς κι ο Πέλκας δεν...γνωρίζω ακριβώς τι "παίζει"...

Όποιος έχει την εντύπωση ότι ο Ίβιτς είναι πιστό αντίγραφο Σάντος θαρρώ πως στην συνέχεια θα διαψευστεί, αφού όπως δήλωσε κι ο ίδιος στην συνέντευξη τύπου στις αρχές του Ιούλη ο Π.Α.Ο.Κ. φέτος θα παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο, γι αυτό και θέλει το 6άρι μας να προωθεί την μπάλα προς τα μπρος και γρήγορα και γι αυτό πήρε (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) 10άρι και αναζητάει και γρήγορο-εκρηκτικό φορ...

Σίγουρα θα παίζουμε με 10άρι τουλάχιστον στο 80% όλων των αγώνων μετά την Ντινάμο, αν μάλιστα είναι έτοιμος περισσότερο ο Μπίσεσβαρ την άλλη εβδομάδα και εφ όσον το αποψινό αποτέλεσμα το επιτρέψει, αυτό θα το δούμε-διαπιστώσουμε κιόλας απ τον επαναληπτικό με τους Γεωργιανούς...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 18 Αύγ 2016, 13:56, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Ο Κοροβέσης στον ΠΑΣ εχει χρησιμοποιηθεί και 10αρι.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ο Κόρο είναι πολυεργαλείο από εκείνα που εκτιμούν-χρειάζονται όλοι οι ορθολογικοί προπονητές και ο χαρακτήρας που δείχνει είναι άκρως επαγγελματικός έως τώρα, κάτι που δίνει μεγάλη σημασία ο Ίβιτς...

Για 10άρι όμως εκτιμώ "περισσεύει" στο φετινό ρόστερ του Π.Α.Ο.Κ. με την παρουσία (και) του Δημητριάδη!!!!
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Ήθελα να επισημάνω ότι μπορεί να παίξει και στο 8, ειδικά στο 4-3-3 ή σε ρόλο Σορλέν.
Άβαταρ μέλους
goran 64

KOSTAS54 έγραψε:Ο Κοροβέσης στον ΠΑΣ εχει χρησιμοποιηθεί και 10αρι.
KOSTAS54 έγραψε:Ήθελα να επισημάνω ότι μπορεί να παίξει και στο 8, ειδικά στο 4-3-3 ή σε ρόλο Σορλέν.

Κώστα, λογικά θαρρώ δεν κατάλαβα ότι ήθελες να κάνεις αυτήν την επισήμανση απ το 1ο σου ποστ, αλλά παρ όλα αυτά μονάχα την δική μου άποψη παρέθεσα για τον Κόρο, δίχως διάθεση αντιπαράθεσης φυσικά...

Έγραψα νωρίτερα (αν δεν το διάβασες) ότι ο Βλάντο τον δοκιμάζει τελευταία σαν οχτάρι, οπότε ναι, συμφωνώ, μάλλον ρόλο (αναπληρωματικού) "Σορλέν" πιθανά να του αναθέσει σε κάποιους "ιδιαίτερους" αγώνες, αν βέβαια τα καταφέρει ο παίχτης να δώσει όσα του ζητάει ο προπονητής μας σ αυτήν την θέση και τον κρατήσει τελικά στο ρόστερ...

Ίδωμεν...
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Suleymanoglu έγραψε:παπ@ρια θα πάρουμε πάλι και κατα βάθος το έχετε καταλάβει όλοι, άλλοι γελάτε, άλλοι γκρινιάζετε. Σε κάθε περίπτωση προσπαθήστε να μην ξεσπασετε πάλι στον Αθανασιάδη και τον Κουλούρη. Δε θα φταίνε αυτοί. Το πολύ να έρθει κανένα δανεικό παλτό, θα παίξει δύο παιχνίδια και θα κουνήσει μαντήλι πρίν το Δεκέμβριο. Γνωστό το έργο.
vs40 έγραψε:Αν είναι να πάρουμε Gaston Rodriguez, προτιμώ να μείνουμε με Περέιρα. Είναι αστείο να συζητάμε για ποσά κοντά στα 3Μ. Το πολύ 800Κ αξίζει για τη μια σεζόν της καριέρας του σε ένα πολύ κατώτερο πρωτάθλημα, με φόβο κακής προσαρμογής. Αν ηταν 20-21 ετών με τα στατς που έχει και τα βίντεο, θα έλεγα έχει μελλον και αξίζει. Ο Μποκανί είναι καλή περίπτωση και επειδή είναι 30-31 ετών με το συμβόλαιό του να λήγει, υπάρχει η δυνατότητα να αγοραστεί στα 2Μ, αν είναι εκτός ομάδας. Τους δίνουμε αν θέλουν και ένα 30% μεταπώλησης. Θα ταιριάξει αυτός ο παίκτης νομίζω. Το Νοέμβριο κλείνει τα 31 όμως και για αυτό βάζω ταβάνι τα 2,5Μ σε αγορά (και πολλά λέω). Η σούπερ υπέρβαση θα γίνει αν φέρουμε τον Μπάμπακαρ!
Πολύ κατώτερο πρωτάθλημα? Εννοείς οτι παίζει σε πολύ κατώτερο πρωτάθλημα απο τη Σούπερλίγδα? :lol:
Τι δεν κατάλαβες? Αν όχι πολύ κατώτερο, να πω σκέτο κατώτερο. Δες τις αξίες που δίνει το τράνσφερ:
Σούπερλιγκ: 297,68Μ
Ουρουγουάη: 138Μ
Είναι κάτω από τη μισή αξία. Οι ομάδες τους δεν κρατάνε ούτε καν τα απλά καλά ταλέντα. Από τα 21 τους το πολύ έχουν πουληθεί. Τα 138Μ που βλέπεις περιλαμβάνουν πάρα πολλούς δανεικούς από Ιταλικό κυρίως πρωτάθλημα, αλλά και από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα, που δανείζουν εκεί παίκτες (Ουρουγουανούς κυρίως) που δεν πιάσαν. Αν ένας καλός παίκτης δεν πάει Ευρωπη, τον αγοράζει (όχι φθηνά) το Μεξικό, η Βραζιλία και κάποιες φορές η Αργεντινή (αυτή σπάνια δίνει πάνω από 3Μ).
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Odi έγραψε:
cellophan έγραψε:Ναι ρε συ Odi, κανένα πρόβλημα. Άρα είσαι υπέρ του (α). Μακάρι να έχεις δίκιο. Από την άλλη εγώ πιστεύω πως ο Κάτσε θα διεκδικούσε με πολύ καλές αξιώσεις ενδεκάδα και στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟ, αλλά ιδιαίτερα στον γαύρο, που σε αυτή τη θέση έχει τον βετεράνο Καμπιάσο και μετά το χάος.
Μακάρι να έχει γίνει το (α)..Το πιστεύω,αλλά θα δείξει.

Όπως και να έχει δεν μπορείς να έχεις Τζιόλη,Κάτσε,Τσίμιροτ,Κάνιας,Χαρίση,Σάκχοφ,δηλαδή έξι παίκτες για δύο μόλις θέσεις.

Όσο για τον Πέλκα,έχω μεγάλες φιλοδοξίες αλλά κρατάω μικρό καλάθι.Ίσως φέτος που δεν θα έχει το βάρος του βασικού και αναντικατάστατου να αποδώσει καλύτερα.
Φετος θα εξαφανιστει ο Πελκας.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Προσμονη δες...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Dimg4 έγραψε:
Odi έγραψε:
cellophan έγραψε:Ναι ρε συ Odi, κανένα πρόβλημα. Άρα είσαι υπέρ του (α). Μακάρι να έχεις δίκιο. Από την άλλη εγώ πιστεύω πως ο Κάτσε θα διεκδικούσε με πολύ καλές αξιώσεις ενδεκάδα και στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟ, αλλά ιδιαίτερα στον γαύρο, που σε αυτή τη θέση έχει τον βετεράνο Καμπιάσο και μετά το χάος.
Μακάρι να έχει γίνει το (α)..Το πιστεύω,αλλά θα δείξει.

Όπως και να έχει δεν μπορείς να έχεις Τζιόλη,Κάτσε,Τσίμιροτ,Κάνιας,Χαρίση,Σάκχοφ,δηλαδή έξι παίκτες για δύο μόλις θέσεις.

Όσο για τον Πέλκα,έχω μεγάλες φιλοδοξίες αλλά κρατάω μικρό καλάθι.Ίσως φέτος που δεν θα έχει το βάρος του βασικού και αναντικατάστατου να αποδώσει καλύτερα.
Φετος θα εξαφανιστει ο Πελκας.
Ξεχασε το..ο ιβιτς υπολογιζει στον πελκα.γενικως υπολογιζει πολυ στους παιχτες που ξερουν μπαλα.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Για να δούμε με εξασφαλισμενη θέση στο Europa την επόμενη κίνηση που πιστευω θα ναι και δυνατή όπως και γιαυτούς που θα φύγουν κ τυχόν χρειαστεί να καλυφθεί το κενό.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Σκάει

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Που; Πότε;