Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Το γκάζετα ειναι τελειως αναξιόπιστο
Ο βερδου πιστευω ερχεται το θεμα εθναι πας σε στυλ χάνι η έμπειρο
Οι ανάγκες δείχνουν έμπειρο παντως
Ο βερδου πιστευω ερχεται το θεμα εθναι πας σε στυλ χάνι η έμπειρο
Οι ανάγκες δείχνουν έμπειρο παντως
Εμπειρος είναι και ένας 27άρης. Δεν χρειεάζεται να είναι 32-33.
Ερχεται αλλά μάλλον σαν δανεικός με οπσιόν και μάλλον σαν αντάλλαγμα για Μακ το καλοκαίρι.
Ερχεται αλλά μάλλον σαν δανεικός με οπσιόν και μάλλον σαν αντάλλαγμα για Μακ το καλοκαίρι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Σάβ 23 Ιαν 2016, 01:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kostas_Peraia4
Προσωπικότητα πιο πολυ εννοώ
27 αρη προσωπικότητα για να ρθει εδω πρεπει ν ναι λοβοτομημένος
27 αρη προσωπικότητα για να ρθει εδω πρεπει ν ναι λοβοτομημένος
- PaokPatraG4
Δάνειο έδωσε ναι σωστά για να σωθεί ή Ροστόφ....ή ιστορική είναι ή ΣΚΑ Ροστόφ με κύπελλα κτλ κτλ...αυτή είναι ή Ροστελμας που μετονομάστηκε έτσι....Ο μόνος τρόπος να αλλάξει διοικητικά το μοντέλο αυτό στην ομάδα είναι ή να γίνει πρόεδρος ο Ιβάν ή να ξεκαθαρίζει μπάτζετ και να αφήνει αυτούς που έχει επιλέξει και υποτίθεται ότι ξέρουν από ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά μοντέλα διοίκησης να διοικήσουν...όσο περιμένουμε τα ΟΚ του Ιβάν αυτό θα γίνεται και κάθε καλοκαίρι θα ξεκινάμε από την αρχή....οικονομικά ποτέ δεν είπα ότι έχω παράπονο από τον Ιβάν το ξαναλεω....eorptol έγραψε:Λεφτά έδωσε στην μεγάλη ροστοφ πριν μερικούς μήνες για να πληρώσουν τους παίκτεςPaokPatraG4 έγραψε:Δεν Ραπτοπουλιζω ευτυχώς δεν ασχολούμαι με ΑΡΔ αλλά ψαξτο να δεις ότι ήταν και στις 2 Ροστοφ... Ούτε αχάριστος είμαι..εχω πει οτι αυτο που εκανε ειναι ευεργεσια....Απλά ή άποψη μου είναι ότι εδώ και 3-4 χρόνια βλέπει τον ΠΑΟΚ μας σαν μια επιχείριση και μόνο....μπορεί να κάνω και λάθος....δεν μιλάω ποτε απόλυτα....eorptol έγραψε:Λάθος κάνεις ακόμη και το 2015 έδωσε 3 κατ ευρώ στην ροστοφ διάβασε τα ρεπορτάζ ...δάνειο η διμερα; έχεις χρέη στο κράτος με τα τρελά πρόστιμα; η διμερα δεν έχει τον ΠΑΟΚ; είναι μεγάλο λάθος η αχαριστια αγωνιστικά δεν στρωσαμε αλλά οικονομικά είμαστε πάρα πολύ καλά. ...μην ραπτοπουλιζεις στο θέμα των χρεών ντροπή
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- desperando
- Επικοινωνία:
κυριε ιβαν κανει το ξεροκομματο το ονομα του να αρχιζει απο ραφαε και να τελειωνει σε ααρτ δε θελω τιποτα αλλο δε θα ξαναγκρινιαξω
Πηγες και εσταξες 12 Cash δώσε 1 εκατ το χρόνο για τα χρέη θεό θα σε κάναμε τώρα το χρέος το ξεχάσαμε σαν να μην υπήρξε ποτέ
- thanos-xanthi
εγω προτεινω το τοπικ για μεταγραφες καλοκαιριου, ν ανοιξει μετα το 15αυγουστο...
θα ησυχασει και το κεφαλι μας
ολα τελευταια στιγμη, κι οπου κατσει η μπιλια
θα ησυχασει και το κεφαλι μας
ολα τελευταια στιγμη, κι οπου κατσει η μπιλια
- PaokPatraG4
Και εγώ ξαναλεω διοικητικά μιλάω όχι οικονομικά...το διοικητικό μοντέλο της ομάδας όσον αφορά το αγωνιστικό είναι για κλάμματα...Το Οκ για 10αρι δεξί μπακ και σέντερ μπακ το έδωσε;;;;
Υπομονή από την Κυριακή και μετά ξεκαθαριζουν όλα...μάλλον
Αν όχι υπάρχει και η μεθεππόμενη που είναι η 31η...plenty of time.
Αν όχι υπάρχει και η μεθεππόμενη που είναι η 31η...plenty of time.
spyretto έγραψε:To gazetta που έβγαλε πρώτο την μεταγραφή Βελλίδη λέει ότι ο Σαββίδης σκέφτεται να μην γίνουν άλλες μεταγραφές.
Τί είναι αυτά που λές; Ξέρει ο Σαββίδης και δεν ξέρει κοτζάμ Γκαζόλαμπ, εεε Γκαζέτα;eorptol έγραψε: ο σαββιδης ειπε προσφατα απορω πως στην θεσσαλονικη ξερουν τι σκεφτομαι εγω προτου καν το σκεφτω η πω τιποτε .....
ΥΓ: Θα γίνω κουραστικός: Όλοι ξέρουν τί σκέφτεται ο Ιβάν. «Εξοργίστηκε», «δεν θα κάνει μεταγραφές», «θα διώξει τον Χ». Αλλά παραδόξως, τον Μίχελ που μπαινόβγαινε στη σουίτα, ούτε ένας δεν το έγραψε ότι θα προσληφθεί ως στέλεχος, βασικά χαμπάρι δεν τον πήραν.
ΥΓ2: Όταν ακούμε «μπορεί να έρθει ο τάδε την τελευταία μέρα» δεν είναι γιατί γουστάρει ο ΑΔ να τρενάρει καταστάσεις, ούτε απαραιτήτως επειδή «δεν είπε το ok ο Ιβάν». Μπορεί να σημαίνει ότι και ο παίκτης ή η ομάδα του περιμένει και κάτι άλλο, όλα έχουν το ρίσκο τους και όλα είναι μέσα στο παιχνίδι.
Ξεχνάμε ποιοι ειμαστε γι αυτο
Ολοι οι καλοι παικτες εδω θελουν να έρθουν
Ολοι οι καλοι παικτες εδω θελουν να έρθουν