Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
buffos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από buffos »

rainmaker έγραψε:Τι έγινε;
Τι φέρεται να είπε ο Ιβάν; Οτι "εγω δεν απέκλεισα μεταγραφές, γιατί τα ρίχνουν σε μένα;"
Νομίζω οτι είμαστε μεγάλοι και σοβαροί άνθρωποι. Θες να μου πεις οτι τους ειπε πάρτε οτι χρειάζεται η ομάδα, χωρίς να πει ποσά, και επειδή εκείνη πονάνε την τσέπη του Ιβαν, δεν κάνουν μεταγραφές. Να είμαστε ΣΟΒΑΡΟΙ.
Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να έδωσε το ελεύθερο να γίνουν μεταγραφές και να μην κάνουν οι άλλοι για να τρώνε βρίσιμο. Ας είμαστε λίγο σοβαροί.

Η πολιτική του ρίχνω τις ευθύνες στους άλλους είναι πασε και του περασμένου Σοβιετικού αιώνα.

Δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη να του δίνεις λεφτά και να λέει οχι. Μην βιάζετε την νοημοσύνη μας.

Αν λοιπόν είναι έτσι, περιμένουμε 4 μεταγραφές από το πολύ πάνω ράφι. Έλα μου όμως που δεν θα γίνουν ποτέ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος buffos την Δευ 25 Αύγ 2014, 17:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

Ισως στην επισημη του σελιδα..διαφορετικα πρεπει να βγαλουν ακρη οι MOD ολο και καποιος θα βοηθησει...κοιταξτε μονο μην την παρει στα χερια του το γραφειο :lol: :lol: τυπου και οι "ειδικοι" επικοινωνιας..αυτοι ειναι ικανοι να το στειλουν με σηματα καπνου στο Πουτιν αντι στον Ιβαν :lol:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

CCCP έγραψε:
georgedoulk2008 έγραψε:Κ-γεο
Με αυτούς θα δυσκολευτείς να μπείς πλεϋ-οφ.
Την κουβεντα του Σαντος λίγοι την κατάλαβαν:
"Νομίζετε οτι έχουμε αστακό, αλλά έχουμε σαρδέλα"
Mερικοι επίσης νομίζουν οτι στήριξη, αισιοδοξία και θετική νοοτροπία σημαίνει να προσποιείσαι και να πηθεις τον εαυτό σου ότι η σαρδελα ειναι αστακος, και το να λες τη σαρδελα σαρδελα ειναι αρνητισμος και κραξιμο.
πως το λεγανε μερικοι να δεις;;; α ναι!! μα καλα, αναμεσα στον αστακι και τη σαρδελα δεν μπορουμε να βρουμε καμια..πεστροφα;;;;;" ;) δεν ειναι ολα ακρα. ουτε αστακοι, ουτε σαρδελες. καιρος να αρχισουμε να κανουμε ομαδα με πεστροφες.... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

K_geo έγραψε:
CCCP έγραψε:
georgedoulk2008 έγραψε:Κ-γεο
Με αυτούς θα δυσκολευτείς να μπείς πλεϋ-οφ.
Την κουβεντα του Σαντος λίγοι την κατάλαβαν:
"Νομίζετε οτι έχουμε αστακό, αλλά έχουμε σαρδέλα"
Mερικοι επίσης νομίζουν οτι στήριξη, αισιοδοξία και θετική νοοτροπία σημαίνει να προσποιείσαι και να πηθεις τον εαυτό σου ότι η σαρδελα ειναι αστακος, και το να λες τη σαρδελα σαρδελα ειναι αρνητισμος και κραξιμο.
πως το λεγανε μερικοι να δεις;;; α ναι!! μα καλα, αναμεσα στον αστακι και τη σαρδελα δεν μπορουμε να βρουμε καμια..πεστροφα;;;;;" ;) δεν ειναι ολα ακρα. ουτε αστακοι, ουτε σαρδελες. καιρος να αρχισουμε να κανουμε ομαδα με πεστροφες.... :lol: :lol: :lol:
Τα καλαμάρια τρώνε το ένα το άλλο ... όχι οι πέστροφες :D

ΥΓ Η ιχθυολογία στην υπηρεσία του ΠΑΟΚ :opaokara:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

αυτο το να συγκρινουν ολοι τηνλειτουργια της ομαδας με αυτη της πρωην σοβιετικης ενωσης εχει πολυ πλακα,λες και ξερουν πως λειτουργουσε η σωβιετικη ενωση. εκτος και αν το χολιγουντ ειναι ειναι αποδεκτο μεσο.

οσο για την επιστολη αν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι για το οτι θα την παρει στα χερια του τοτε φυσικα και πρεπει να γινει
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Συμφωνώ και εγώ και υπογράφω και με τα 2 χέρια...
Να γραφτεί όμορφα, με σωστή αιτιολόγηση αυτών, με παραδείγματα και όχι υποδείξεις.
Για τα πάντα, από διοικητικά, οπαδικά, αγωνιστικά ως μεταγραφικά, μάρκετινγκ... ακόμα και για το τι σχήμα πρέπει να έχει η τυρόπιτα στο κυλικείο.
Να μάθει τι σκέφτεται μέχρι και ο ποιό απλός μη οργανωμένος οπαδός του ΠΑΟΚ. (Πείτε του να κάνει και έναν λογαριασμό στο paokmania :lol: )
Μετά να αναρτηθεί εδώ ώστε να πεί ο καθένας μας την γνώμη του.
Να πάρει την τελική του μορφή και να μεταφραστεί στα ρώσικα.

Το πρόβλημα είναι... όπως προείπε και ένας αδερφός. .. πως θα πάει κατευθείαν στα χέρια του και θα διαβαστεί ως έχει. :?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

buffos έγραψε:
Τι φέρεται να είπε ο Ιβάν; Οτι "εγω δεν απέκλεισα μεταγραφές, γιατί τα ρίχνουν σε μένα;"
Νομίζω οτι είμαστε μεγάλοι και σοβαροί άνθρωποι. Θες να μου πεις οτι τους ειπε πάρτε οτι χρειάζεται η ομάδα, χωρίς να πει ποσά, και επειδή εκείνη πονάνε την τσέπη του Ιβαν, δεν κάνουν μεταγραφές. Να είμαστε ΣΟΒΑΡΟΙ.
Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να έδωσε το ελεύθερο να γίνουν μεταγραφές και να μην κάνουν οι άλλοι για να τρώνε βρίσιμο. Ας είμαστε λίγο σοβαροί.

Η πολιτική του ρίχνω τις ευθύνες στους άλλους είναι πασε και του περασμένου Σοβιετικού αιώνα.

Δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη να του δίνεις λεφτά και να λέει οχι. Μην βιάζετε την νοημοσύνη μας.

Αν λοιπόν είναι έτσι, περιμένουμε 4 μεταγραφές από το πολύ πάνω ράφι. Έλα μου όμως που δεν θα γίνουν ποτέ.
δεν περασε ουτε καν απο το μυαλο σου ρε μπουφε οτι υπαρχει μια τεραστια πιθανονοτητα να τους εχει πει αυτο ειναι το μπατζετ, καντε οτι θελετε αλλα δεν θελω σπαταλες οπως περυσι πχ;;; ουτε καν;;; και απλα οι οποιοι υπευθυνοι να αδυνατουν να εκτελεσουν εργο;;;;

και οσο για το πολυ πανω ραφι θυμαμαι χαρακτηριστικα την γιαγια μου οταν πηγαινα να παρω τη μερεντα μικρος και μου ελεγε προσεχε μην πεσεις....

υγ: εκτος αν και αυτο ειναι κομματι της σατανικης κρυφης ατζεντας του για τον ΠΑΟΚ.... :ugeek:
buffos

Δημοσίευση από buffos »

K_geo έγραψε:
buffos έγραψε:

δεν περασε ουτε καν απο το μυαλο σου ρε μπουφε οτι υπαρχει μια τεραστια πιθανονοτητα να τους εχει πει αυτο ειναι το μπατζετ, καντε οτι θελετε αλλα δεν θελω σπαταλες οπως περυσι πχ;;; ουτε καν;;; και απλα οι οποιοι υπευθυνοι να αδυνατουν να εκτελεσουν εργο;;;;

και οσο για το πολυ πανω ραφι θυμαμαι χαρακτηριστικα την γιαγια μου οταν πηγαινα να παρω τη μερεντα μικρος και μου ελεγε προσεχε μην πεσεις....

υγ: εκτος αν και αυτο ειναι κομματι της σατανικης κρυφης ατζεντας του για τον ΠΑΟΚ.... :ugeek:
Αν φτάσαμε ήδη στο ταβάνι του μπάτζετ τότε λογικό είναι να μην κάνουν μεταγραφές. Αν έχουν αλλα 5εκ να ξοδέψουν δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να μην το κάνουν. Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις.

Αν το μπάτζετ είναι όσα έχουμε ξοδέψει μέχρι τώρα (δηλάδη ψίχουλα) , τότε η εντολή είναι οχι μεταγραφές. Γιαυτό και πήγε ο άλλος να σου φέρει τον Ντάρμπο το ελεφαντάκι με 50χιλιάρικα και όχι τον Χ παιχταρά με 1εκ.

Εσυ βγες και πες οτι έχει ακόμη διαθέσιμο 2εκ μπάτζετ ο Βρύζας και δεν παίρνει παίκτες γιατί γουστάρει να γίνονται μανούρες. Ρε άντε σοβαρευτείτε.
Άβαταρ μέλους
gkaletsi

Δημοσίευση από gkaletsi »

Συμφωνώ κι εγώ με την επιστολή. Ένα μεγάλο + από εμένα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Μπουφε παλι δεν διαβασες τι λεω για αυτο θα το γρααψω με κεφαλαια:

Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΨΕΙ (ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ) ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥ ΜΠΑΤΖΕΤ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ "ΣΠΑΤΑΛΗΣ" ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΩΛΛΥΣΙΕΡΓΙΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ:
astronaut έγραψε:Αν προτίθενται να φέρουν τίποτα δευτεράτζες που όλη τους η καριέρα είναι βολόδερμα στη Β' Ιταλίας ή τίποτα δανεικούς με ρήτρα μεγαλύτερη του ενός μυρίου τότε (μου) είναι προτιμότερο να πορευτούμε με τον Πόζογλου & τον Δεληγιαννίδη & τον Ιντζίδη.
Να γκελάρω με αυτούς το αντέχω. Να γκελάρω με Πασκουάτσους και Ρούνιδες δεν παλεύεται.
;)

εκτος αν υπαρχει σε συνεργασια με το Αμερικανικο και Ουκρανικο προξενειο καποια κρυφη ατζεντα που δεν μας την επικοινωνουν....

----------------------------------

σοβαρα τωρα, 2 κινησεις θα γινουν αλλα μην περιμενετε Ροναλντινιο και γενικα μεταγραφες απο το πολυ πανω ραφι :mrgreen: γιατι αν αυτη η μεταγραφη δεν παει καλα τοτε ποιος τον ακουει τον Ποντιο.... ;)

λιγα και οσο το δυνατον πιο σιγουρα..... :ugeek:

υγ: +1 στην επιστολη. αν θελετε βαζουμε και υπογραφες με ονοματεπωνυμο να πουμε.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Για να είμαστε σίγουροι θα πάμε στο τυπογραφείο, θα κόψουμε 10.000 αντίτυπα, την ώρα του αγώνα θα σηκώσουμε αεροπλανάκι και θα τ'αδειάσουμε πάνω από τον Ναό.
Ε, του φούστη.. ένα αντίγραφο θα πέσει στη σουίτα του.

** Ας ανοίξουν οι άντμινς το τόπικ και με μπούλετς να οριοθετήσουν τη δομή της επιστολής.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Μέσα. Εννοείται.
buffos

Δημοσίευση από buffos »

K_geo έγραψε:Μπουφε παλι δεν διαβασες τι λεω για αυτο θα το γρααψω με κεφαλαια:

Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΨΕΙ (ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ) ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥ ΜΠΑΤΖΕΤ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ "ΣΠΑΤΑΛΗΣ" ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΩΛΛΥΣΙΕΡΓΙΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ:
Εγώ κατάλαβα. Εσύ δεν καταλαβαίνεις. Δεν ακούς για το επίπεδο των παικτών. των 200χιλιάδων μαξ. Αν το υπόλοιπο μπατζετ λοιπόν είναι στα 400χιλιάρικα... τότε καλά κάνουν και δεν παίρνουν τίποτα. Αντε γιατί η ανάγκη σας να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα είναι πραγματικά εξοργιστική.

Οχι. Αν ο Σαββίδης ήθελε να γίνουν μεταγραφές θα είχαν γίνει. Το να μην θέλει και να ρίχνει το χρέωμα αλλού είναι απαράδεκτο. Δεν το συνεχίζω το θέμα. Αν θες να καταλάβεις, κατάλαβε. Μέχρι τώρα πάντως δεν έχω πέσει έξω σε ότι έχω γράψει ούτε κατα κόμμα. Τουλάχιστον αυτό μπορώ να το πιστωθώ.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ναι ρε. μαςταλεγες. ειπαμε. πες και αριθμους απο τζοκερ αν ειναι γιατι οι δουλειες τελευταια δεν πανε καλα να πουμε...
buffos έγραψε:
K_geo έγραψε:Μπουφε παλι δεν διαβασες τι λεω για αυτο θα το γρααψω με κεφαλαια:

Εγώ κατάλαβα. Εσύ δεν καταλαβαίνεις. Δεν ακούς για το επίπεδο των παικτών. των 200χιλιάδων μαξ. Αν το υπόλοιπο μπατζετ λοιπόν είναι στα 400χιλιάρικα... τότε καλά κάνουν και δεν παίρνουν τίποτα. Αντε γιατί η ανάγκη σας να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα είναι πραγματικά εξοργιστική.

Οχι. Αν ο Σαββίδης ήθελε να γίνουν μεταγραφές θα είχαν γίνει. Το να μην θέλει και να ρίχνει το χρέωμα αλλού είναι απαράδεκτο. Δεν το συνεχίζω το θέμα. Αν θες να καταλάβεις, κατάλαβε. Μέχρι τώρα πάντως δεν έχω πέσει έξω σε ότι έχω γράψει ούτε κατα κόμμα. Τουλάχιστον αυτό μπορώ να το πιστωθώ.
δλδ μου λες οτι υπαρχουν 400 χιλιαρικα (πχ) και δεν τα χρησιμοποιουν για να μην γινει αυτο που εγραψε πιο πριν ο αστροναυτης και παρεθεσα. αρα:1)λεφτα (αν και λιγα) υπαρχουν :mrgreen: 2) υπαρχει αδυναμια (εστω αυτα τα λιγα) να τα εκμεταλευτουν σωστα....... εσυ το ειπες μαν. οχι εγω.... :mrgreen:

υγ: και σε τι δεν εχεις πεσει εξω; σε αυτο που ΟΛΟΙ ξεραμε; οτι δλδ η φετινη χρονια θα εχει πολυ πιο συμαζεμενο μπατζετ απο περυσι; αν ειναι ετσι, ολοι σαςταλεγακηδες ειμαστε... εκτος αν αναφερεσαι στην κρυφη ατζεντα που ειπαμε.... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

Νέες πληροφορίες από τη σύσκεψη αναφέρουν πως ο Ιβάν πιέζει για μεταγραφές αλλά Βρύζας και Αναστασιάδης είναι ανένδοτοι. Τους πρότεινε πάλι το Ροναλντίνιο αλλά ο Βρύζας προτιμά παίκτες απ' τη serie B της Ιταλίας και κάτω.
Ο Σαββίδης αντιπρότεινε Ντι Μαρία αλλά ο ΑΑ δεν ήθελε ούτε ν' ακούσει καθώς εμπιστεύεται για τη θέση το Φανούρη.

Η σύσκεψη συνεχίζεται...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”