desperando έγραψε:kastrakis έγραψε:
Φιλε despe, εχει κι άλλη πλευρα η θεση σου.....
Δηλ.χωρις τα λεφτα Σαββιδη θα υπηρχε ΠΑΟΚ για να μπορει αυτος να "μπαινει στα πολιτικα γραφεια"???
φιλε μου ΠΑΟΚ παντα θα υπαρχει,ειτε με τα λεφτα του Χ σαββιδη ειτε με τα λεφτα του κοσμακη.Η μηπως θεωρεις οτι δεν εχει βαλει λεφτα στον ΠΑΟΚ?Ο ιδιος μιλησε την προηγουμενη σεζον για 30+ μυρια.Λες οτι λεει ψεμματα?
μπορει να εχει βαλει,30 εκατμμυρια σιγουρα οχι,εκτος και αν ο ΠΑΟΚ τα τελευταια δυο χρονια δεν εχει ουτε ενα ευρω εσοδα.
Ποιος ειπε οτι χρειαζεται τον ΠΑΟΚ για να μπει στα πολιτικα γραφεια στην σημερινη Ελλαδα της κρισης και του ξεπουληματος?
δηλαδη μου λες οτι οποιος εχει στην ελλαδα λιγα φραγκα μπαινοβγαινει στα πρωθυπουργικα γραφειαΠιο λογικο δεν θα ηταν γι αυτον ν ασπαστει το συστημα των "φαταουλ" αυτης της χωρας για να πετυχει τις δουλειες του πιο ευκολα?Γιατι εως τωρα (ως ΠΑΟΚ ) ολα κοντρα του πανε....
το θεμα πολλες φορες δεν ειναι τι θελεις να κανεις ,αλλα τι μπορεις
Το γεγονος οτι ειπε οτι θα κανει τον ΠΑΟΚ πρωτο,σημαινει οτι πρεπει αυτο να γινει μεσα σε 1 ή 2 χρονια,ιδαιτερα με τους φαταουλ αυτης της χωρας?Ή δεν το λαμβανουμε υποψη μας αυτο???
το θεμα δεν ειναι οτι δεν βλεπω απο τελεσματα,αλλα περισσοτερο οτι δεν βλεπω πλανο και θεληση.ο ιβαν μπαινει στον τριτο χρονο στην ομαδα και με ολα τα λεφτα που εχει δεν καταφερε ακομα να κανει ουτε τα μισα απο αυτα που ειχε καταφερει ο ζαγορακης χωρις πορους.
Αλλά αυτο που δεν καταλαβαινω στην τοποθετηση σου ειναι γιατι λες για "το παραμυθι των χρεων" .Ξερεις κατι που δεν ξερουμε οι υπολοιποι?Οτι δηλ.του προσφερθηκε να πληρωσει κι αυτος ειπε οχι?
αυτο που ξερω με οσους εχω μιλησει ειναι οτι ο ΠΑΟΚ μπορει ναμπει στην ρυθμιση ορφανου.και για να προλαβω καπιους που θα πουνε οτι με τα λεφτα του αλλου κανω τον μαγκα,θατους προλαβω και θα πω οτι ουτε μαγκα θελω να κανω ουτε τιποτα,απλα μπορει να πληρωνε ενα 20% παραπανω αλλα θα γλυτωνε πολλα περισσοτερα μετεπειτα με εναν καθαρο απο χρεη ΠΑΟΚ που θα εχει στην διοικηση αυτους που θα πρεπει και οχι αυτους που απλα δεχτηκαν να παρουν τα χρη πανω τους

Βασικα ναι,αυτο λεω οτι οποιος εχει λεφτα μπαινοβγενει οποτε θελει στα πολιτικα γραφεια,ειδικα αν ειναι του συστηματος..
Σε αυτα που εχει βαλει,λογαριαζεις και τα χρεη που εχει πληρωσει εναντι τριτων(οχι δημοσιου)?Τεσπα,εγω λεω οτι αυτος ειπε οτι σε 2 χρονια εχει βαλει 30+ μυρια,κι αυτα θεωρω οτι τα ειπε βασει ισολογισμων.Εχεις λογο να λες οτι ειπε ψεμματα?
Δεν ξερω με ποιους εχει μιλησει,αλλά εγω μονο τον Ορφανο ακουσα να λεει οτι μπορει να βαλει ολα τα χρεη εκει.
Απ οσο ξερω ,οι πιο πολλοι λενε οτι τα χρεη ειναι διαφορετικα και δεν μπορουν ΟΛΑ να μπουν εκει ή σε αναλογες ρυθμισεις.Ομως ακομη κι αν ειναι ετσι ,κι εχεις δικιο και τελικα χρησιμοποιησει τον νομο ορφανου....τον κατηγορεις που προσπαθει να γλυτωσει μερικα μυρια και λες οτι χρησιμοποιει τα χρεη ως "παραμυθα"????
Γιατι εσυ το λες σαν να κοροιδευει ηθελημενα τον ΠΑΟΚ!!! ( Ή τουλαχιστον ετσι το εξελαβα εγω...

)...
Το να κριτικαρουμε σωστα τα προβληματα του Ιβαν και της διοικησης του,οπως εχεις κανει εσυ κι άλλα παιδια ειναι ενα θεμα.Το να τον μηδενιζουμε με υπονοουμενα ειναι λαθος.
Το να τον παρουσιασεις ομως (οχι εσυ,αλλά καποιοι άλλοι εδω μεσα) ως ενα νεο Γου ή μπατμαν,ειναι εξωφρενικο.
Εχεις σιγουρα παρατηρησει οτι εδω μεσα υπαρχουν και σχολιαζουν ανετα πολλοι αλλοθρησκοι.Το κλιμα εναντιον του εχει ηδη δημιουργηθει,και οσοι εχουν ζησει την Τουμπα ξερουν οτι στην πρωτη στραβη θ ακουστει το "ηρωικο" ...".Ο ΠΑΟΚ θελει προεδρο μ αντιδια και οχι καθε χρονο...."
Ειναι ενα κλιμα εσωστρεφειας που κανει κακο πρωτιστα στον ΠΑΟΚ.Αυτο λεω εγω.