Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
black death

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από black death »

markos4 έγραψε:μια καλυτερη
ομαδα σε σχεση με την περσινη
Αυτή την φτιάχνεις και με το περσινό ρόστερ, και με χειρότερο απ' το περσινό ρόστερ. Όταν το καταλάβουμε αυτό, θα έχουμε κάνει το πρώτο βήμα.
markos4 έγραψε: Πατροναρισμα λεγεται οταν μετα τις πο@τσες ντρεπομαστε να παμε στην δουλεια μας;
Θίχτηκε ο εγωισμός σου δηλαδή; Ε βέβαια, από εκεί ξεκινάνε όλα...

Στο ερώτημα πώς κάνουμε τον ΠΑΟΚ καλύτερο, κάποιοι απαντάνε: Με γκρίνια όλη μέρα στα φόρουμ και τα ραδιόφωνα.
Συνήθως αυτοί που γκρινιάζουν και παραπονούνται περισσότερο, είναι και αυτοί που δεν έχουν πλάνο για τίποτα, ισχύει γενικά αυτό.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Black death ευτυχως που το καταλαβε η διοικηση οτι με το περσινο ροστερ κανεις ομαδα
και δεν το καταλαβαμε εμεις οι οπαδοι :lol: :lol: :lol:
Γι αυτο εχει αδειασει 3/4 του ροστερ.
black death

Δημοσίευση από black death »

Το περσινό ρόστερ το έφερα ως παράδειγμα. Εγώ δεν είπα κάτι για τη διοίκηση, αλλά αν θες τη γνώμη μου, το έχουν καταλάβει ότι η ποιότητα του ρόστερ δεν ήταν στις πρώτες αιτίες για το περσινό χάλι.
Τώρα, το αν κάνουν ότι πρέπει για να διορθώσουν τα κακώς κείμενα, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
Πάντως, μεταξύ μας, όσο χάλια κι αν πάνε, εμείς, σαν οπαδοί, δεν νομίζω ότι πάμε καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

kastrakis έγραψε: Φιλε despe, εχει κι άλλη πλευρα η θεση σου.....
Δηλ.χωρις τα λεφτα Σαββιδη θα υπηρχε ΠΑΟΚ για να μπορει αυτος να "μπαινει στα πολιτικα γραφεια"???φιλε μου ΠΑΟΚ παντα θα υπαρχει,ειτε με τα λεφτα του Χ σαββιδη ειτε με τα λεφτα του κοσμακη.Η μηπως θεωρεις οτι δεν εχει βαλει λεφτα στον ΠΑΟΚ?Ο ιδιος μιλησε την προηγουμενη σεζον για 30+ μυρια.Λες οτι λεει ψεμματα?μπορει να εχει βαλει,30 εκατμμυρια σιγουρα οχι,εκτος και αν ο ΠΑΟΚ τα τελευταια δυο χρονια δεν εχει ουτε ενα ευρω εσοδα.
Ποιος ειπε οτι χρειαζεται τον ΠΑΟΚ για να μπει στα πολιτικα γραφεια στην σημερινη Ελλαδα της κρισης και του ξεπουληματος?δηλαδη μου λες οτι οποιος εχει στην ελλαδα λιγα φραγκα μπαινοβγαινει στα πρωθυπουργικα γραφειαΠιο λογικο δεν θα ηταν γι αυτον ν ασπαστει το συστημα των "φαταουλ" αυτης της χωρας για να πετυχει τις δουλειες του πιο ευκολα?Γιατι εως τωρα (ως ΠΑΟΚ ) ολα κοντρα του πανε....το θεμα πολλες φορες δεν ειναι τι θελεις να κανεις ,αλλα τι μπορεις
Το γεγονος οτι ειπε οτι θα κανει τον ΠΑΟΚ πρωτο,σημαινει οτι πρεπει αυτο να γινει μεσα σε 1 ή 2 χρονια,ιδαιτερα με τους φαταουλ αυτης της χωρας?Ή δεν το λαμβανουμε υποψη μας αυτο???το θεμα δεν ειναι οτι δεν βλεπω απο τελεσματα,αλλα περισσοτερο οτι δεν βλεπω πλανο και θεληση.ο ιβαν μπαινει στον τριτο χρονο στην ομαδα και με ολα τα λεφτα που εχει δεν καταφερε ακομα να κανει ουτε τα μισα απο αυτα που ειχε καταφερει ο ζαγορακης χωρις πορους.

Αλλά αυτο που δεν καταλαβαινω στην τοποθετηση σου ειναι γιατι λες για "το παραμυθι των χρεων" .Ξερεις κατι που δεν ξερουμε οι υπολοιποι?Οτι δηλ.του προσφερθηκε να πληρωσει κι αυτος ειπε οχι?αυτο που ξερω με οσους εχω μιλησει ειναι οτι ο ΠΑΟΚ μπορει ναμπει στην ρυθμιση ορφανου.και για να προλαβω καπιους που θα πουνε οτι με τα λεφτα του αλλου κανω τον μαγκα,θατους προλαβω και θα πω οτι ουτε μαγκα θελω να κανω ουτε τιποτα,απλα μπορει να πληρωνε ενα 20% παραπανω αλλα θα γλυτωνε πολλα περισσοτερα μετεπειτα με εναν καθαρο απο χρεη ΠΑΟΚ που θα εχει στην διοικηση αυτους που θα πρεπει και οχι αυτους που απλα δεχτηκαν να παρουν τα χρη πανω τους

;)
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

desperando έγραψε:και τι ειναι ρε συ ο ΠΑΟΚ ...ξανθη?
να βγαλουμε κανα ταλεντο να το πουλησουμε και να ειμαστε τριτοτεταρτη?
τι παει να πει δικα του ειναι τα λεφτα?
αν ο ΠΑΟΚ ειναι μεγαλος για τα κυβικα του υπαρχει παραδιπλα και ο Απολλων
τα χαιλικια στο ονομα του ΠΑΟΚ πληρωνονται ακριβα
Ακριβώς.
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

desperando έγραψε:
kastrakis έγραψε: Φιλε despe, εχει κι άλλη πλευρα η θεση σου.....
Δηλ.χωρις τα λεφτα Σαββιδη θα υπηρχε ΠΑΟΚ για να μπορει αυτος να "μπαινει στα πολιτικα γραφεια"???φιλε μου ΠΑΟΚ παντα θα υπαρχει,ειτε με τα λεφτα του Χ σαββιδη ειτε με τα λεφτα του κοσμακη.Η μηπως θεωρεις οτι δεν εχει βαλει λεφτα στον ΠΑΟΚ?Ο ιδιος μιλησε την προηγουμενη σεζον για 30+ μυρια.Λες οτι λεει ψεμματα?μπορει να εχει βαλει,30 εκατμμυρια σιγουρα οχι,εκτος και αν ο ΠΑΟΚ τα τελευταια δυο χρονια δεν εχει ουτε ενα ευρω εσοδα.
Ποιος ειπε οτι χρειαζεται τον ΠΑΟΚ για να μπει στα πολιτικα γραφεια στην σημερινη Ελλαδα της κρισης και του ξεπουληματος?δηλαδη μου λες οτι οποιος εχει στην ελλαδα λιγα φραγκα μπαινοβγαινει στα πρωθυπουργικα γραφειαΠιο λογικο δεν θα ηταν γι αυτον ν ασπαστει το συστημα των "φαταουλ" αυτης της χωρας για να πετυχει τις δουλειες του πιο ευκολα?Γιατι εως τωρα (ως ΠΑΟΚ ) ολα κοντρα του πανε....το θεμα πολλες φορες δεν ειναι τι θελεις να κανεις ,αλλα τι μπορεις
Το γεγονος οτι ειπε οτι θα κανει τον ΠΑΟΚ πρωτο,σημαινει οτι πρεπει αυτο να γινει μεσα σε 1 ή 2 χρονια,ιδαιτερα με τους φαταουλ αυτης της χωρας?Ή δεν το λαμβανουμε υποψη μας αυτο???το θεμα δεν ειναι οτι δεν βλεπω απο τελεσματα,αλλα περισσοτερο οτι δεν βλεπω πλανο και θεληση.ο ιβαν μπαινει στον τριτο χρονο στην ομαδα και με ολα τα λεφτα που εχει δεν καταφερε ακομα να κανει ουτε τα μισα απο αυτα που ειχε καταφερει ο ζαγορακης χωρις πορους.

Αλλά αυτο που δεν καταλαβαινω στην τοποθετηση σου ειναι γιατι λες για "το παραμυθι των χρεων" .Ξερεις κατι που δεν ξερουμε οι υπολοιποι?Οτι δηλ.του προσφερθηκε να πληρωσει κι αυτος ειπε οχι?αυτο που ξερω με οσους εχω μιλησει ειναι οτι ο ΠΑΟΚ μπορει ναμπει στην ρυθμιση ορφανου.και για να προλαβω καπιους που θα πουνε οτι με τα λεφτα του αλλου κανω τον μαγκα,θατους προλαβω και θα πω οτι ουτε μαγκα θελω να κανω ουτε τιποτα,απλα μπορει να πληρωνε ενα 20% παραπανω αλλα θα γλυτωνε πολλα περισσοτερα μετεπειτα με εναν καθαρο απο χρεη ΠΑΟΚ που θα εχει στην διοικηση αυτους που θα πρεπει και οχι αυτους που απλα δεχτηκαν να παρουν τα χρη πανω τους

;)
Βασικα ναι,αυτο λεω οτι οποιος εχει λεφτα μπαινοβγενει οποτε θελει στα πολιτικα γραφεια,ειδικα αν ειναι του συστηματος.. :mrgreen:
Σε αυτα που εχει βαλει,λογαριαζεις και τα χρεη που εχει πληρωσει εναντι τριτων(οχι δημοσιου)?Τεσπα,εγω λεω οτι αυτος ειπε οτι σε 2 χρονια εχει βαλει 30+ μυρια,κι αυτα θεωρω οτι τα ειπε βασει ισολογισμων.Εχεις λογο να λες οτι ειπε ψεμματα?

Δεν ξερω με ποιους εχει μιλησει,αλλά εγω μονο τον Ορφανο ακουσα να λεει οτι μπορει να βαλει ολα τα χρεη εκει.
Απ οσο ξερω ,οι πιο πολλοι λενε οτι τα χρεη ειναι διαφορετικα και δεν μπορουν ΟΛΑ να μπουν εκει ή σε αναλογες ρυθμισεις.Ομως ακομη κι αν ειναι ετσι ,κι εχεις δικιο και τελικα χρησιμοποιησει τον νομο ορφανου....τον κατηγορεις που προσπαθει να γλυτωσει μερικα μυρια και λες οτι χρησιμοποιει τα χρεη ως "παραμυθα"????
Γιατι εσυ το λες σαν να κοροιδευει ηθελημενα τον ΠΑΟΚ!!! ( Ή τουλαχιστον ετσι το εξελαβα εγω... :) )...

Το να κριτικαρουμε σωστα τα προβληματα του Ιβαν και της διοικησης του,οπως εχεις κανει εσυ κι άλλα παιδια ειναι ενα θεμα.Το να τον μηδενιζουμε με υπονοουμενα ειναι λαθος.
Το να τον παρουσιασεις ομως (οχι εσυ,αλλά καποιοι άλλοι εδω μεσα) ως ενα νεο Γου ή μπατμαν,ειναι εξωφρενικο.
Εχεις σιγουρα παρατηρησει οτι εδω μεσα υπαρχουν και σχολιαζουν ανετα πολλοι αλλοθρησκοι.Το κλιμα εναντιον του εχει ηδη δημιουργηθει,και οσοι εχουν ζησει την Τουμπα ξερουν οτι στην πρωτη στραβη θ ακουστει το "ηρωικο" ...".Ο ΠΑΟΚ θελει προεδρο μ αντιδια και οχι καθε χρονο...."
Ειναι ενα κλιμα εσωστρεφειας που κανει κακο πρωτιστα στον ΠΑΟΚ.Αυτο λεω εγω.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

για να το τελειωνουμε εδω περα μιας και περιμενω και μια απαντηση απο τον ρειν.
εγω προσωπικα πλεον πιστευω οτι ο Ιβαν μας κοροιδευει (και πλεον καταλαβα γιατι δεν ηρθε να παρει τον ΠΑΟΚ επι ζαγορακη και περιμενε ποτε θα φθασουμε στο χειλος).δεν περιμενω και ουτε θελω να ασπαστεις ουτε εσυ αλλα ουτε και κανενας αλλος την αποψη μου,απλα μην προσπαθησεις να μου την αλλαξεις ο μονος που μπορει πλεον ειναι ο ιδιος ο ιβαν και αυτος πλεον μονο με πραξεις και οχι με λογια.

οσο για το κλιμα που λες οτι δημιουργειται και πολυ ευκολα μπορει ο κοσμος να αρχισει τις απρεπειες,να σου πω οτι το οποιοδηποτε αρνητικο κλιμα που μπορει να δημιουργηθει μπορει μονος του ο σββιδης να το αντιστρεψει με απλες κινησεις.
δυσυτχως ομως γι αυτον αυτες οι κινησεις απαιτουν να βαλει το χερι στην τσεπη.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Λοιπόν απ οτι κατάλαβα για το οτι ο ΠΑΟΚ δυο χρονια δεν εχει κάνει ούτε μισό βήμα μπροστά αγωνιστικά φταίμε εμείς οι γκρινιάρηδες που μιζεριαζουμε και μεταδιδουμε αρνητική ενέργεια ποσταροντας αρνητικές απόψεις εδώ μέσα . Απο σήμερα λοιπόν θα είμαι αφελώς αισιόδοξος για όλα , θα γράφω οτι όλα πανε καλά και για θετική ενέργεια θα κρέμασω κασκόλ και σημαίες τους ΠΑΟΚ σύμφωνα με το φενγκ σουι και αναμένω αποτελέσματα :) :) :) :) :) :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

desperando έγραψε:για να το τελειωνουμε εδω περα μιας και περιμενω και μια απαντηση απο τον ρειν.
εγω προσωπικα πλεον πιστευω οτι ο Ιβαν μας κοροιδευει (και πλεον καταλαβα γιατι δεν ηρθε να παρει τον ΠΑΟΚ επι ζαγορακη και περιμενε ποτε θα φθασουμε στο χειλος).δεν περιμενω και ουτε θελω να ασπαστεις ουτε εσυ αλλα ουτε και κανενας αλλος την αποψη μου,απλα μην προσπαθησεις να μου την αλλαξεις ο μονος που μπορει πλεον ειναι ο ιδιος ο ιβαν και αυτος πλεον μονο με πραξεις και οχι με λογια.

οσο για το κλιμα που λες οτι δημιουργειται και πολυ ευκολα μπορει ο κοσμος να αρχισει τις απρεπειες,να σου πω οτι το οποιοδηποτε αρνητικο κλιμα που μπορει να δημιουργηθει μπορει μονος του ο σββιδης να το αντιστρεψει με απλες κινησεις.
Σόρυ που στο χαλάω αλλά ο Τεό πήγε παρακαλετός στον Ιβάν.
Αλλιώς αντί για τη δεξιά πτέρυγα της ευρωβουλής παίζει να ήταν σήμερα σε καμιά άλλη πτέρυγα. Και να είχε για παρέα και μερικούς επινοητές της ρεβολούσιον...
Μη ξεχνάς ότι στη μετά-Ζαγόρ εποχή "οι άλλοι" προωθούσαν λύσεις τύπου Σάχπα & Καμπάνη...

** Ο Ζαγόρ πήγε στον Ιβάν γιατί -μεταξύ άλλων- αντιληφθηκε τη λάσπη που έριξαν "οι άλλοι" το 2006 στον Ιβάν (θέλει το γήπεδο, δεν έχει δεύτερο σακάκι και άλλα τέτοια τραγικά για να προωθήσουν τη ρεβολούσιον)
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Επικοινωνείς σίγουρα ρε συ ?
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Η ημιμάθεια χειρότερη της αμαθείας.
Δεν πληρώνεις μονο το 20% των προσαυξήσεων. Αυτό θα το πλήρωνες αν έμπαινες την εποχή που ψηφίστηκε ο νόμος. Τώρα θα πληρώσεις επι πλέον προσυξήσεις αλλά οχι 30 εκ. Βεβαια το 7 ή 8 εκ, επι πλέον, για καποιους απλες ειναι τιποτε. Αν ηταν απο την τσέπη τους θα σκουζανε και για 1 €. Ειναι δε για κάποιους παράλογο να μη θελει να πληρώσει γαμησιάτικα τη στιγμή που άλλοι τα γράψανε στο χιόνι.
Και βέβαια οπως κάποιος εχει δικαίωμα να λέει οτι ο Ιβάν μας κοροιδευει κιεγώ εχω τι δικαίωμα να πω οτι αυτός εινα άνθρωπος του μπαλαδόρου, ο χυτας ή οργανο του Σάββα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ειστε εντελως οφτοπικ..
Μην το συνεχιζετε.
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

desperando έγραψε:για να το τελειωνουμε εδω περα μιας και περιμενω και μια απαντηση απο τον ρειν.

Κανενα προβλημα αδελφε.
Σε καμμια περιπτωση δεν ηθελα ν αλλαξω την γνωμη σου.Η αποψη του καθενος ειναι σεβαστη.
Απλα ειπες καποια πραγματα που μ εκαναν εντυπωση κι ηθελα να δω εαν εχεις στοιχεια για αυτα.
Ας το αφησουμε εδω.
:)
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Desperando, αν εσύ θεωρείς οτι είχες συμπεριφορά τέτοια ώστε να με αναγκάσεις να αναφερθώ σε υποψίες, τότε δεν έχω τίποτα να σου απαντήσω.

Δεν νομίζω πάντως πως έχω θέμα με ένα συγκεκριμένο μέλος. Στο κάτω κάτω είναι αρκετοί αυτοί που νομίζουν πως το να κράζουν, μιρλιάζουν, χλευάζουν καθημερινά χρησιμοποιώντας επιεικώς υπερβολικές θεωρίες, είναι λογικό και θεμιτό. Εγώ απλά, ΔΕΝ το νομίζω.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Εχω μια υποψια οτι δεν εχει οριστει ΑΚΟΜΑ το μπατζετ.
Για αυτο δεν γινονται μεταγραφες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”