Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από barlow4 »

sick υπερβολικο σε βρισκω.δεν ξερω τι σουπα θα φαμε στο τελος απο τον ποντιο αλλα αυτα που αναφερεις και στην ελβετια να μετακομισουμε σε μια χρονια μεσα δεν θα τα δεις.
για τα χρεη ειναι ξεκαθαρο γιατι τα κανει τοσο θεμα.θελει να παρουσιασει τον εαυτο του σαν μεγαλο παικτη που πιεζει την κυβερνηση και κερδιζει αυτο που θελει.αν τα εδινε ολα μπραφ εμεις θα πανηγυριζαμε και η υπολοιπη ελλαδα (κ ιδιως οι καρχαριες) θα χασκογελουσαν.
αν καταφερει και πετυχει αυτο που θελει με οποιο εσωτερικο για εμας κοστος θα παρουσιαζεται στα ματια των αλλων και αυτος σαν καρχαριας νταβας.οπως ολοι οσοι ειχαν οικονομικη επιφανεια και καποια ομαδα.(Δε μιλαω για μπαταχτσηδες).
τα χρεη δεν ειναι οικονομικο θεμα με αλλα λογια.ειναι πολιτικο.
τωρα τα γηπεδα και τα 100 μυρια ελπιζω να μην ερθουν με τον ροναλντινιο.δεν το πιστευω να ειμαι ειλικρινης.ηδη νομιζω πως αρκετα λεφτα εχει ριξει σε τρυπιο κουβα.αν δεν ειχε σοβαρο σκοπο υπαρχουν 1000 τροποι να μας χρυσωσει το χαπι.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Σε τι ακριβώς είμαι υπερβολικός; Που δεν αναφέρω τα ωραία πούλμαν (αλήθεια με κεινο το αεροπλάνο τι γίνεται ρε παιδιά;) και τις αγαθοεργίες και τα promotion βίντεο ή το άλλο με τους 12 αυτοματισμούς; Τριτεύοντα, τεταρτεύοντα, εκατοστεύοντα. Αλλού είναι το ζουμί.
Χεσ τα χρέη. Εσένα σου φαίνεται να λειτουργεί καλά η ΠΑΕ; Απ ότι ξέρεις και ξέρω. Ε, εμένα δεν μου φαίνεται αν ο καθρέφτης μιας ΠΑΕ είναι το γήπεδο, είναι μία σαλάτα. Μπαίνουμε στο γήπεδο και πετάμε χαρταετό. Τραλαλατραλαλο.
Εγώ πιστεύω ότι το κράτος θα τον ξεζουμίσει φορτώνοντας τον άχρηστες εταιρείες με αντάλλαγμα τον ΠΑΟΚ, γι αυτό και η ΑΓΝΟ η ΣΕΚΑΠ το Μακεδονία Παλλάς, που όχι κουπα Τσουλου δε θα δει, ούτε κούπα του καφέ, άντε κανα κύπελο. Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι. Προφανώς και το θέμα είναι πολιτικό. Απ τα μέσα του 80 η πολιτεία κρατάει τον ΠΑΟΚ με τα χρέη που με την ανοχή της δημιουργήθηκαν, θα δώσει αυτόν τον έλεγχο έτσι; Με τίποτα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

sourmenetes έγραψε:Οκ..
Ο χρονος θα δειξει..
Απλα ο καθενας αναφερει οσα θελει.
η ουσια ειναι οτι βαζει λεφτα και 25 για ξεκινημα κριτικη κανουμε πανω σε αυτα που βλεπουμε και κανει εργα ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΔΟ ΜΑΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ.....τι να κανουμε .....ειπαμε ολα στην πραξη ειδαμε πραγματα γιατι σωθηκαμε κυριολεκτικα την τελευταια στιγμη και για το βημα παραπανω θα το δουμε στην πραξη ΤΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΗΛΕΙΜΕΝΗ .....αλλα εδω ειμαστε τον σημιτη κρατατον σουρμενιτη για να τον θυμιθουμε αν κανει η δεν κανει αυτα που ειπε :) :) :) :)
Και συγκρινουμε καποιοι τον Ιβαν με καμπανη σε λιγο και με τον γουμενο,ιβαν την αλλη φορα φωναξε μια επιτροπη απο το φορουμ να δωσεις αναφορα που θα δωσεις το καθε ευρω που θα επενδυσεις ειπαμε ειναι δικα σου τα λεφτα αλλα σε εμας θα δωσεις αναφορα που και πως θα τα χρησιμοποιησεις :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μα ήδη κάνουμε βήματα παραπάνω. ακόμα και το '10 δεν σε φοβόντουσαν τόσο οι αντίπαλοι σου......
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

δεν μπορω να πω οτι λειτουργει καλα η παε.
αλλα ρε συ εχω ξαναπει τη γνωμη μου.οσο δε ρυθμιζονται τα χρεη προεδρος θα ειναι ο βρυζας και η παε θα λειτουργει καπως ετσι με προσπαθειες βελτιωσης αλλα χωρις ιδιεταιρα σπουδαια αποτελεσματα.
αυτην τη στιγμη ολα τα χρεη ειναι πανω στο βρυζα.διοικηση ειναι η παλια και οι ρωσσοι μοιαζει να καθονται και να βλεπουν και σε οτι δεν τους αρεσει απλα ασκουν βετο.και γι αυτο εκτεθηκαν τοσες φορες σε μεταγραφικα ζητηματα.
αλλιως εξηγησε μου εσυ,γιατι ο σαββιδης εκραξε τοσες φορες το βρυζα και τον κραταει ακομα.
οσο για τις επενδυσεις του εγω δε βλεπω να εχει παρει κανενα ρισκο.πηρε το μακεδονια παλλας για λογους συμβολισμου και μια καπναποθηκη επεκτεινοντας την ηδη υπαρχουσα δουλεια του.και μπαινει και στον τουρισμο.αυτα τα ολιγα.
μην τρελαινεσαι ρε τσακαλε.μια ζωη φτωχοι ημασταν.μην τα θελουμε ολα τελεια με το καλημερα.τιμιος να ειναι και ολα τα αλλα θα ερθουν.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μλκ, είμαστε πολύ ανυπόμονοι τελικά.

αλλά θα μου πεις, τόσα χρόνια μπακούρηδες, είδαμε τώρα το μαρουλομάνουλο και το θέλουμε ΤΩΡΑ!.

ΥΓ: όπως λέει ο Μπάρλοους. Τίμιο να είναι το παιδί και ας το πάρει.....
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

K_geo έγραψε:μα ήδη κάνουμε βήματα παραπάνω. ακόμα και το '10 δεν σε φοβόντουσαν τόσο οι αντίπαλοι σου......
Αν με αυτή την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στο γήπεδο, νομίζουμε ότι μας φοβούνται οι αντίπαλοί μας, μάλλον λάθος κάνουμε σχετικά με τον αγωνιστικό φόβο. Εμείς φοβόμαστε πιο πολύ με αυτό που βλέπουμε.

Και ξαναλέω για πολλοστή φορά. Δεν περιμένω πρωτάθλημα φέτος, περιμένω στην καλύτερη μια διεκδίκηση 5-8 πόντων μέχρι το τέλος, τέλος πάντων να μπούμε στα Playoff με 6-7 βαθμούς καβάτζα, κάτι τέτοιο, κάπου εκεί.
Ούτε τα θέλω όλα τέλεια με το καλημέρα. Θέλω όμως να βελτιώνονται τουλάχιστον τα απολύτως απαραίτητα και τα προφανή. Δεν το βλέπω στο βαθμό που απαιτείται και πιστεύω ότι όποιος το βλέπει, απλά θέλει να το δει. Αυτό είναι όλο. Και με θλίβει δύο φορές, μιας και δεν είμαστε πια φτωχοί αλλά παραμένουμε στάσιμοι, αν δεν οπισθοδρομούμε.

Τα χρέη είναι ένα θέμα. Είναι όμως παγωμένα. Δεν έχει σχέση που τρώει ο ΠΑΟΚ τιμωρίες κεκλεισμένων, που δεν έχει τρία σέντερ μπακ, που το θέμα Κάτσε σέρνεται, που δεν έχει σοβαρές αλλαγές στα εξτρέμ, που έχει του κόσμου τον κόσμο χωρίς αντικείμενο που προσπαθεί να κρατήσει απλώς την καρέκλα του.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εσυ συνεχισε να βλεπεις το δεντρο και οχι το δασος
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ρε σικ, δεν εννοώ αγωνιστικά (μόνο), αλλά γενικά στα τριγύρω και ειδικότερα στο πώς μας αντιμετωπίζουν σε μίντια και γήπεδα.

κατά τα άλλα, νομίζω ότι καλύπτομαι από τις τοποθετήσεις του μπάρλου.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Sick Bastard έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Πριν 2 βδομαδες παρουσιαστηκε ενα πλανο.Εσεις δεν ειδατε κατι???
Δεν ειδαμε πεταμμενα λεφτα.Παρουσιαστηκε ενα πολυ καλα οργανωμενο πλανο το οποιο ολοι ευελπιστουμε να πετυχει.
Και κυριως τονισθηκε οτι σιγουρα πρεπει ο ΠΑΟΚ να πληρωσει πρωτα τα χρεη προς την πολιτεια.
ΗΤΑΝ Ο ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΝΟΜΙΖΩ..

Όχι δεν είδα τίποτα.
Τι να δω; Μακέτες;
Δεν μου εξηγηθεί επακριβώς, το ''είμαι έτοιμος να ρίξω 100 μύρια αρκεί να γίνει κάτι με τα 11''.

Το πολύ καλά οργανωμένο πλάνο που αναφέρεις, θα αρχίσει να φαίνεται στα μάτια μου, όταν η τιμωρία ενός παίχτη δεν θα σεεεεεεερνεται 3-4 βδομάδες και ο σύλλογος δεν θα τρώει τιμωρία σε ματς κεκλεισμένων κι όταν θα δίνει η ΠΑΕ χ λεφτά σε κάποιον Τεβεκέλη για να έχει ο ΠΑΟΚ 24 κίτρινες σε 6 ματς. Όλα τα άλλα τα θα, τα έχω ακούσει 1000 φορές, από τύπους με κότερα, από Άραβες, από από από από από από. Άσε, έχω φάει.

Το παραμυθάκι των "χρεών"¨καλά κρατεί...

Τα χρέη δεν παίζουν μπάλα. Και η Μπαρτσελόνα 400 εκ. χρωστάει, αλλά μία χαρά πρωταθλήματα και Τσου Λου παίρνει και Μέσι έχει...

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει τα 11 (ή 22 ή 30) μύρια να μας "κρατάνε πίσω" και να μην προχωράει η επένδυση 100 και 200 μυρίων...

"Σε κρατάει δέσμιο το κράτος", "σε έχουν αλυσοδεμένο" και λοιπά είναι εντελώς άσχετα με το θέμα. Άλλα πράγματα μας κρατούν πίσω...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

K_geo έγραψε:ρε σικ, δεν εννοώ αγωνιστικά (μόνο), αλλά γενικά στα τριγύρω και ειδικότερα στο πώς μας αντιμετωπίζουν σε μίντια και γήπεδα.

κατά τα άλλα, νομίζω ότι καλύπτομαι από τις τοποθετήσεις του μπάρλου.
Σε μίντια και γήπεδα; Μας φοβούνται; Από που κι ως που;
Αυταπάτες δικές μας είναι αυτά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ρε σικ, τότε γιατί 3 στους 4 ρεπόρτερ του γαύρου ασχολούνται μαζί μου; γιατί με σφάζουν με το μπαμπάκι; σκέψου ακόμα και χθες στο Ηράκλειο, τελευταία φάση που πάει να βγεί μόνος ο Κουτσιανικούλης είναι οφσάιντ αλλά ευτυχώς που δεν γίνεται το γκόλ, γιατί θα μετρούσε ;) .

γιατί τόση τρεμούρα και κάθε φάου κίτρινη; γιατί γενικά τόση λάσπη και τόσος πόλεμος;

επειδή τους ειμαστε αδιάφοροι;

δεν νομίζω ρε μαν. άν τους είμασταν αδιάφοροι, απλά δεν θα μας έδιναν σημασία. ;) άν όμως σε φοβούνται, τότε ασχολούνται μαζί σου.......

Μάξιμε, το θέμα των χρεών έχει να κάνει με το Δικαστήριο το χειμώνα και με την σύνθεση της διοίκησης. για αυτό και είναι "ζωτικής" πλέον σημασίας. και είπαμε, το θέμα είναι και να μην φανείς και το κορόιδο που ήρθε και πλήρωσε όλα όσα άλλοι είτε δημιουργήσαν, είτε άλλες ομάδες δεν πληρώσαν και δεν θα πληρώσουν ποτέ. τόσο άπλα είμαστε πια ρε αδελφέ;;; τόσο άπλα;
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Φυσικα και σε υπολογιζουν ....Αν δεν σε υπολογιζαν δεν θα παρεπεμπαν - με χαμηλη βαθμολογια- σε καθε νικηφορο αγωνα μας τον διαιτητη για "διαιτητικα λαθη"... Ουτε θα σε φορτωναν με καρτες και τα συναφη λες και μονο εσυ αμυνεσαι ....

Ουτε θα εβγαινε ο κυρ-Σαββας μετα απο τον αγωνα στο Αγρινιο που τολμησαν οι αντιπαλοι να μην χασουν , να κλαιγεται και να οδυρειται γιατι δεν πηρε πεναλντυ ο θρυλος και αλλες πιπες ....

Ουτε θα εβγαινε να μυξοκλαιει ο Πανοπουλος και ο Νιονιος μετα τα κλαρινα που εκαναν και την ιδια ωρα να παιζουν φιλικα με τον ψευτο-πρωταθλητη και να ζητουν συγγνωμη απο τον πυρινο λαο του χαρτινου θηριου....

Καθολου αδιαφορος δεν τους εισαι ....
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Ακριβώς για αυτά που ορθώς αναφέρεις, τι μπορείς να κάνεις;

Δεν είναι ρητορική η ερώτηση, ούτε αποκλειστικά προς εσένα φίλε καρχαρία.

Αυτό είναι το τσίρκο μας εδώ. Κερδίζεις; Άντε γεια ο διαιτητής. Χάνεις βαθμούς και πνίγεσαι στις κάρτες; μπράβο, διεθνής το κοράκι. Παραρτήματα κλπ. Οκ, τι μπορεί να κάνει ο Ιβάν; ρεαλιστικά και εφαρμόσιμα. Γιατί εάν δεν στρώσει αυτό το πράγμα, ο κουβάς δεν θα έχει πάτο.

Εκτός εάν νομίζει οτι τα κοράκια και οι δουλοπάροικοι θα στρώσουν μόλις δουν το χλοοτάπητα στο νέο προπονητικό.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ο Σαββίδης δεν έχει ενημερωθεί για τη λασπολογία γύρω από το όνομα του Stevens;
Δεν θα κάνει κάτι γι'αυτό;;
Δεν γίνεται να γράφονται ψεύδη για τον Π.Α.Ο.Κ. και όσοι τα γράφου και τα διαδίδουν να συνεχίζουν να παράγουν λάσπη ανενόχλητοι!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”